günaydın canım hayırlı işler olsungünaydın kızlaryine işe gitme maratonu başlasın bakalım
günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine kansızlık mahfediyo insanıherkese günaydın ve sanada günaydın canım
dun cok rahatsızdım elim kolum kalkmıyor hiiic halim yok sanırım kansızlığım artıyor test yaptırmalıyım ama gidemiyorum zira sokağa çıkamıyorum yaaa neyse bakalım haftaya ogluslarım evde olacak o vakit gitmeye calısıcam
kızım artık sarkı söyleyerek geziyor kucuk bir sarkı sözleri
ne zaman hamile kaldında
kaldıramıyon kolları
günaydın canım hadi bakalım güzel haberler getir bize inş.Herkese günaydın güzel anneler... allah nasip ederse bugün güzel kızımı görmeye gideceğim... hemde şeker kontrolu yapılacak. Evdeki ölçümler gibi normal çıkar umarımdualarınızı eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cancan günaydın çalışıyoz başka nörcez kine yarın tatillllllll onu düşünüyorumGünaydın canlarrnörüyonuz bakemmm
günaydın canım Allah razı olsungünaydın iyi sabahlar ,işte olanlara iyi çalışmalar, evde olanlara kolay gelsin. hastaneye gidecek olanlar güzel haber alın bebişleri net net görün. kısaca buğün ve hergün allah kolaylık versin hepimize
günaydın bacım benimde sabahları kalktığımda karnım acıyo bazen dr sormuştum normal olur öle şeyler demiştiGünaydın hatunlar
Karnım çok acıyor ya
göbeğimin etrafı kızarmış
günaydın canım anı yaşarken günlerin geçmediğini sanıyoruz ama geriye baktığımız zaman gayet hızlı geçtiğini görüyoruz baksana 7 ay bitiyo nasip olursa şaka gibi ne kaldı şurda doğumlara şimdi tepiklerin tadını çıkartalım bizGünaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?
Günaydın canlarrnörüyonuz bakemmm
Günaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?
aman naparım ben evdeyim bazen sinirlerim bozuluyor dun esim diyorki gel seni sitede biraz gezdirim sokağa çıkamıyorum ya yürüyemiyorum oda cozum tekerlekli sandalye alim diyor sürekli evdesin bir değişiklik olur hava almış olursun diyor moralim bozuluncada aaaa ben oturim beni itin diyor sırf uzulmim diye biliyorum cok zor ama ne bilim iste etrafımda beni görenler biz hic böyle hamile görmedik demelerinden aman seninde gunun geçmiyor bir doğursan demelerinden aaa aaa diye diye başlayan cümlelerinden yoruluyorum ağlıyorum su anda olduğu gibi
benim ananemde böyle geçirirmiş ben ikizlerimde dahada kotuydum ama yasın verdiği gençlikle daha kolaymış herhalde
ben şikâyetçi değilim neticesi güzel olsun diyorum dua ediyorum o kadar yoksa ben buyum böyleyim böyle geçiriyorum hamileliğimi
bir arkadasın cevabı ise soyle oldu aman bu kadar zor geçiriyorsun neden aldırmadın ben delimiyim arkadaşlar çocuk seviyorum napimmm seviyorum işte bebişleri çocukları insanların coook azı moral veriyor coook azı
iyiki siz varsınız normal değilim biliyorum ama sizinle keyifle geçiriyorum hamileliğimi(zorlu bir keyif) neyse cok uzattım bugun söylenesim var coook yalnız hissettim kendimi bende çocukları okula yollar yollamaz burda buldum kendimi
günaydın iyi sabahlar ,işte olanlara iyi çalışmalar, evde olanlara kolay gelsin. hastaneye gidecek olanlar güzel haber alın bebişleri net net görün. kısaca buğün ve hergün allah kolaylık versin hepimize
Günaydın hatunlar
Karnım çok acıyor ya
göbeğimin etrafı kızarmış
Günaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?
günaydın güzeller,artık ağrılaı zamanlar başlıyii sanırım,böbreğimde sancı hissettim sabah ,baskı yapıyii sanırım,nurgülcanım geçmiş olsun, bu arada DERYACAN senin gibi cadı bi kız bu tür şeyleri takmaz diye biliyom,senin canını sıkanlar bebişin totosunu yesinaman naparım ben evdeyim bazen sinirlerim bozuluyor dun esim diyorki gel seni sitede biraz gezdirim sokağa çıkamıyorum ya yürüyemiyorum oda cozum tekerlekli sandalye alim diyor sürekli evdesin bir değişiklik olur hava almış olursun diyor moralim bozuluncada aaaa ben oturim beni itin diyor sırf uzulmim diye biliyorum cok zor ama ne bilim iste etrafımda beni görenler biz hic böyle hamile görmedik demelerinden aman seninde gunun geçmiyor bir doğursan demelerinden aaa aaa diye diye başlayan cümlelerinden yoruluyorum ağlıyorum su anda olduğu gibi
benim ananemde böyle geçirirmiş ben ikizlerimde dahada kotuydum ama yasın verdiği gençlikle daha kolaymış herhalde
ben şikâyetçi değilim neticesi güzel olsun diyorum dua ediyorum o kadar yoksa ben buyum böyleyim böyle geçiriyorum hamileliğimi
bir arkadasın cevabı ise soyle oldu aman bu kadar zor geçiriyorsun neden aldırmadın ben delimiyim arkadaşlar çocuk seviyorum napimmm seviyorum işte bebişleri çocukları insanların coook azı moral veriyor coook azı
iyiki siz varsınız normal değilim biliyorum ama sizinle keyifle geçiriyorum hamileliğimi(zorlu bir keyif) neyse cok uzattım bugun söylenesim var coook yalnız hissettim kendimi bende çocukları okula yollar yollamaz burda buldum kendimi
günaydınlar güzel bir gün olsun inş
inanın bugün ayaklarım gri geri gitti yataktan kendimi zor kaldırdım
dün boyalarımızı seçtik yatak odam fuşya,çocuk odası okyanus mavi + fuşya , diğer yerler çok çok açık gri
mutfak ve hol için halımızı beğendik depodan getirecekler yarın alıcaz,ee malum 7 yıllık evli olunca yenilemek lazımsalon tüllerimi de yeniledim artık hepsi boyadan sonra mis gibi bir temizlikle yerlerini alırlar inş,sonrada kızcemin kıyafetlerini falan yıkarım yatağını falanda doğum iznine çıkınca kurarım inş abowwww ne çok işim var :18:
günaydın güzeller,artık ağrılaı zamanlar başlıyii sanırım,böbreğimde sancı hissettim sabah ,baskı yapıyii sanırım,nurgülcanım geçmiş olsun, bu arada DERYACAN senin gibi cadı bi kız bu tür şeyleri takmaz diye biliyom,senin canını sıkanlar bebişin totosunu yesin
ohhh doğuma ne güzel yenilenmek güle güle kullanın canım benim
ve doğru diyorsun moral veren az bulunuyor takmamalı ama bazen insanın hassas anına denk geliveriyor
günaydınlar güzel bir gün olsun inş
inanın bugün ayaklarım gri geri gitti yataktan kendimi zor kaldırdım
dün boyalarımızı seçtik yatak odam fuşya,çocuk odası okyanus mavi + fuşya , diğer yerler çok çok açık gri
mutfak ve hol için halımızı beğendik depodan getirecekler yarın alıcaz,ee malum 7 yıllık evli olunca yenilemek lazımsalon tüllerimi de yeniledim artık hepsi boyadan sonra mis gibi bir temizlikle yerlerini alırlar inş,sonrada kızcemin kıyafetlerini falan yıkarım yatağını falanda doğum iznine çıkınca kurarım inş abowwww ne çok işim var :18:
seni çekmicez de kimi çekcez hııııı? söle bakim?biraz evvel uzunca bir mesaj yazdım biliyorum belki bazılarınız bunları dinlemekten sıkıldınız ama benide böyle çekiceksiniz azıcık
çekin canım azıcık aaaa laf etmeyin ama hamileyim ve hassasım zati okuyun yine coşmuş bugun deyin geçin gerekirse
günaydın güzeller,artık ağrılaı zamanlar başlıyii sanırım,böbreğimde sancı hissettim sabah ,baskı yapıyii sanırım,nurgülcanım geçmiş olsun, bu arada DERYACAN senin gibi cadı bi kız bu tür şeyleri takmaz diye biliyom,senin canını sıkanlar bebişin totosunu yesin
ohh anlattığını okuyunca içime bahar temizliği ferahlığı geldiolsun tatlı telaş bunlar canım, Hayırla kullan herbişeyini.. oda boya renklerine de bayıldım, özellikle fuşya cesaret etmek lazım ya içimiz açılsın
seni çekmicez de kimi çekcez hııııı? söle bakim?seviyoruz seni bebeğim anlat dök içini..
he yavrum öyle oluyo da işte acıyor cilt de kuru olunca parçalancak gibi oluyorum :84:
ohh anlattığını okuyunca içime bahar temizliği ferahlığı geldiolsun tatlı telaş bunlar canım, Hayırla kullan herbişeyini.. oda boya renklerine de bayıldım, özellikle fuşya cesaret etmek lazım ya içimiz açılsın
seni çekmicez de kimi çekcez hııııı? söle bakim?seviyoruz seni bebeğim anlat dök içini..
he yavrum öyle oluyo da işte acıyor cilt de kuru olunca parçalancak gibi oluyorum :84:
ben bilerek yapıldığını düşünüyorum mesela hafta sonu biri ablacım çok normal komşumun gelini çok daha fazla kilo aldı sen iyisin diye moral verirken öteki cadı bilerek canım yansın diye yooooo ilkinde böyle değildi baksana bunda g....tü kocaman oldu bile dedi yaniee tabi destekçiside hazır amannn konuşmayayım ben konuştukça neler çıkar
kızzzz sen de deseydin g..... ye diye,ah nagican ya cevap vermedi diyeceklerine cadı desinlerben bilerek yapıldığını düşünüyorum mesela hafta sonu biri ablacım çok normal komşumun gelini çok daha fazla kilo aldı sen iyisin diye moral verirken öteki cadı bilerek canım yansın diye yooooo ilkinde böyle değildi baksana bunda g....tü kocaman oldu bile dedi yaniee tabi destekçiside hazır amannn konuşmayayım ben konuştukça neler çıkar
hamile kadına bilmem neren kocaman olmuş denmeezz!!ayy nagicim, benim zaten zaten kocaman, şimdi hamilelikten daha da büyüdü farkındayım, şakira gibi geziyorum etrafta, bişey diyeni Pıçaklarımm! sana böyle diyene sen susma, karşılığını ver, 'ben razıyım, bi oğlum var, bi de kızım olcak, bundan daha alaaa keyif mi olur' de
kızzzz sen de deseydin g..... ye diye,ah nagican ya cevap vermedi diyeceklerine cadı desinler
ben bilerek yapıldığını düşünüyorum mesela hafta sonu biri ablacım çok normal komşumun gelini çok daha fazla kilo aldı sen iyisin diye moral verirken öteki cadı bilerek canım yansın diye yooooo ilkinde böyle değildi baksana bunda g....tü kocaman oldu bile dedi yaniee tabi destekçiside hazır amannn konuşmayayım ben konuştukça neler çıkar
aman bencede laf olsun diye soyluyorlar sinir etmek için bende anlatsam amannn takmamalı biz her sekil güzeliz beaaa
bende kilolu hamile kaldım bu arada laf aramızda ama hamileliklerimde pek cok kilo almam bakalım bu nasıl devam edecek ama varya doğumdan sonra gor beni birseyler yiyip yiyip duruyorum ben esas doğumdan sonra kilo alıyorum
aman bencede laf olsun diye soyluyorlar sinir etmek için bende anlatsam amannn takmamalı biz her sekil güzeliz beaaa
bende kilolu hamile kaldım bu arada laf aramızda ama hamileliklerimde pek cok kilo almam bakalım bu nasıl devam edecek ama varya doğumdan sonra gor beni birseyler yiyip yiyip duruyorum ben esas doğumdan sonra kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?