kızlar sevgiden bugünde ses yok merak ettim iice özelden msjda attım sabah ama cvp yok haberi olan varmı
bende görmedim bugün işyeri yoğunsa girememiştir :44:
dünde hiç girmedi c.tesi çıkış saatinde de rahatsızlanmış biraz o yüzden merak ettim iyice
Sana da geçmiş olsun yorum yaparsa mutlaka haber ver canım çok merak ediyorum benim doktorum sanki sezaryen yapacakmış izlenimi verdi ama ben normal isterim dedim diye bir şey söylemedi gibi geldi bize. Birde bende göbekten vuruyordum bacağa geçtim ama bacağa iğneyi sokarken çok zorlanıyorum benim bacaklarımın üst kısmı biraz dolgun onun için mi o kadar zorlanıyorum acaba
valla ığne kullanmam dogum seklını degıstırmezmıs 2 dr soyledı ıkısındede bıraz kananmam fazla olabılırmıs okadardogum seklıne duruma gore karar verecez dedı...bunu yanında baska bı tanıdıgımada baska dr sezeryan demıs ama o daha yuksek doz kullanıyor ve yakın zamana kadarda gunde 2 ıgne vuruyordu...hayırlısı ben cok kafama takmıyorum allahım nasıl uygun gorurse onu nasıp etsın hepımız ıcın...bacagımda bazen zor oluyo bazen kolay bende zayıf degılım zaten:)))
artık oturmaktan heryerim ağrıyor özellikle belim , pantolonum sıkıyor en rahatı bile rahatsız ediyor,ayaklarım yanıyor , sürekli terliyorum gezinsem sanki herkes bana bakıyor gibi geliyorbugün pek iyi değilim bennn
Acaba bu bu haftanın verdiği özel bir durum mu kiçünkü benimde her yerim ağrıyor ve aynı senin gibi oturdum bütün gün .
sanırım hepimizde ağırlaşıyoruz artık işyerinde bütün gün oturuyorum arada bi kalkıp dolaşıyorum evde deseniz hep ya uzatık haldeyim vc ye bile gidip gelince yoruluyorum önümüzde daha 2 2,5 ay var Allah yardımcımız oslun hepimziinde birde işyerinde tüm gün oturduğumdan mıdır nedir yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumum ağrıyo sizde de oluyomu
Acaba bu bu haftanın verdiği özel bir durum mu kiçünkü benimde her yerim ağrıyor ve aynı senin gibi oturdum bütün gün .
artık oturmaktan heryerim ağrıyor özellikle belim , pantolonum sıkıyor en rahatı bile rahatsız ediyor,ayaklarım yanıyor , sürekli terliyorum gezinsem sanki herkes bana bakıyor gibi geliyorbugün pek iyi değilim bennn
bu oturarak çalışmanın dzavantajı sanırım,uzun süre oturmak da ayakta durmak da yoruyor,ağrılar ve ağırlıklar elbet olacak da,son haftalarımıza sağlıcakla ulaşalım inşallah,sanırım yarın kimse işe gitmiyo bi gün bi gündürrrrsanırım hepimizde ağırlaşıyoruz artık işyerinde bütün gün oturuyorum arada bi kalkıp dolaşıyorum evde deseniz hep ya uzatık haldeyim vc ye bile gidip gelince yoruluyorum önümüzde daha 2 2,5 ay var Allah yardımcımız oslun hepimziinde birde işyerinde tüm gün oturduğumdan mıdır nedir yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumum ağrıyo sizde de oluyomu
şükür canım iyi olmana sevindikkkk,akıllım dikkat etsene boğazına,sağlığına,seni çok öptüm ben debeni soran sormayan herkese teşekkür ederim canlarımmmmm...öncelikle c.tesi günü rahatrsızdım evet ama aksam eve gittiğimde iyi oldum çok şükür..(açlıltanmış herhal)bebişimde bende iyiyiz hamdolsun...daha sonra inanaın hiç girmeye fırsatım olmadı pazar gunu evde değildim..p.tesi günüde işyerimde misafirler olduğundan dolayı sabah giremedim ve malum KDV zamanı olduğu için onunla uğraştım..pc den hiç giremedim dün öğlen yemek yerken tel den herkese selam yazım bişeyler yazdım ama o ara patron çağırdı ve teldeki yazımda uçtu gitti zaar..neysew dedim akşam girerim ama akşamda işten bi yarım saat geç cıktım ve kaynatam beni almaya gelmiş onlara gıtıım yemek falan yapıp yedik.saat 11:30 da eve geldim hemen yatttım inanın artık çok agır geliyor işe gelmek kalkmak belim heryerlerim sızım sızım sızlıyor...bugunde anca fırsatım oldu artık dayanamadım aaaaa yeter beee dedimm
hastaneye gıden arkadaşlerımın bebişlerine burdan maşallah diyorumbebk için hazırlık yapanlarıda ohhh diyorum cunku bn hala bişey almadım heves kursakta duruyor öylece....
bebişlerinizi veee siziiii çoookkk öpüyorummmmmmm misss
bu oturarak çalışmanın dzavantajı sanırım,uzun süre oturmak da ayakta durmak da yoruyor,ağrılar ve ağırlıklar elbet olacak da,son haftalarımıza sağlıcakla ulaşalım inşallah,sanırım yarın kimse işe gitmiyo bi gün bi gündürrrr
şükür canım iyi olmana sevindikkkk,akıllım dikkat etsene boğazına,sağlığına,seni çok öptüm ben de
Galiba hamileliğin zor etabına girdik. ağırlaşıp kendimizi taşıyamaz hale gelcez hergün bi yerimiz ağrıyacak,nefesimizde ileriki haftalarda zorlanacak felaket tellalı gibi oldum ama anneliğin kanunu bu. Ama bebişlerimiz kocaman tekme atıyor tatlı tatlı dolanıyorlar herşeye değerhem yarıda tatil oleyyy
beni soran sormayan herkese teşekkür ederim canlarımmmmm...öncelikle c.tesi günü rahatrsızdım evet ama aksam eve gittiğimde iyi oldum çok şükür..(açlıltanmış herhal)bebişimde bende iyiyiz hamdolsun...daha sonra inanaın hiç girmeye fırsatım olmadı pazar gunu evde değildim..p.tesi günüde işyerimde misafirler olduğundan dolayı sabah giremedim ve malum KDV zamanı olduğu için onunla uğraştım..pc den hiç giremedim dün öğlen yemek yerken tel den herkese selam yazım bişeyler yazdım ama o ara patron çağırdı ve teldeki yazımda uçtu gitti zaar..neysew dedim akşam girerim ama akşamda işten bi yarım saat geç cıktım ve kaynatam beni almaya gelmiş onlara gıtıım yemek falan yapıp yedik.saat 11:30 da eve geldim hemen yatttım inanın artık çok agır geliyor işe gelmek kalkmak belim heryerlerim sızım sızım sızlıyor...bugunde anca fırsatım oldu artık dayanamadım aaaaa yeter beee dedimm
hastaneye gıden arkadaşlerımın bebişlerine burdan maşallah diyorumbebk için hazırlık yapanlarıda ohhh diyorum cunku bn hala bişey almadım heves kursakta duruyor öylece....
ohhhhh be çok şükür valla aklım sende kaç gündür kız deli valla kızcem şimcik sana insan bi girerde ben iyiyim der çıkar en azından çok korktum kız böle hiç gelmediğin olmuyodu hadi paşanın hatrına kızmayalım valla görünce seni sevindim yazdıklarını öle bi okuyorum ki deli kız
beni soran sormayan herkese teşekkür ederim canlarımmmmm...öncelikle c.tesi günü rahatrsızdım evet ama aksam eve gittiğimde iyi oldum çok şükür..(açlıltanmış herhal)bebişimde bende iyiyiz hamdolsun...daha sonra inanaın hiç girmeye fırsatım olmadı pazar gunu evde değildim..p.tesi günüde işyerimde misafirler olduğundan dolayı sabah giremedim ve malum KDV zamanı olduğu için onunla uğraştım..pc den hiç giremedim dün öğlen yemek yerken tel den herkese selam yazım bişeyler yazdım ama o ara patron çağırdı ve teldeki yazımda uçtu gitti zaar..neysew dedim akşam girerim ama akşamda işten bi yarım saat geç cıktım ve kaynatam beni almaya gelmiş onlara gıtıım yemek falan yapıp yedik.saat 11:30 da eve geldim hemen yatttım inanın artık çok agır geliyor işe gelmek kalkmak belim heryerlerim sızım sızım sızlıyor...bugunde anca fırsatım oldu artık dayanamadım aaaaa yeter beee dedimm
hosgeldin canım.. ama kızdım ki ben sanaaa
çok merak ettim. açlıktan hep tansiyon dusuklugu oluyor ama evde değildin. artı herzaman gırersin girmeyeceğin tuttu. bi cee-ee ıyıyım diyeydin ya..
neyse hadi tosunumda sende iyisiniz yaa yinede opuyom siziii
canım benım az kaldı izine dayanarada da rapor al yaa. özel sektör hain düşünmez hamıleymıs vssmiş.. zaten resmi tatılde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?