2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

nıye almıyorlarmış eşini ne kadar saçma hiç boyle bişey duymadım hadi eşini gectim fotografcıyı neden sokmuyorlar kii..böyle bişey varmı yaa sonuçta ne kadar hersey kurallar dahılınde işlesede bu senın verebılecegın bı karar dıye düşünüyorum bn sonuçta senın yanında ıstedıgın ve bıtakım olması gereken şeyler var ne hödük bi hastaneymiş orası biee

oda değişikliği yapıcam inş...efet halıları vereyım ben hazıranda da sererım ohh mıss sonrada dıger işler güçlerr

kızdır belkım cnm nazlı gostemedıgıne gor baska bı dr ada gosterseydın belkı o anlardı..cnm geçmiş olsun çalışmıyorsan uzan devamlı rahatla kendini yorma

o sizin tatlılığınız cannıııımmm..tabikiii yok kıızz ozamanda deriz kı keske bırazdaha ıçımde kalsaydın yavrucugum deriz bak gör senn.ama yınede gelsın artıkın temmuz yahu cok merak ediyorum yavrumu valla başkalrının beblerını görünce ağlayasım gelıyooo diyom kii bn nasıl olacam acep :44::44::44::44:

canım cok normal yaşadığın psikoloji ilk aylarda yataktan çıkamadım ve kendımız dıs dünyaya kapadım ama ınan hıc ıyı olmuyor. ozellikle bebişlerimiz için. şimdi ne kadar ağrım olsada ne kadar mutsuz olsamda pozitif olmaya çalışıyorum. cunku bebişlerimiz biz nasıl bır ruh halındeysek onlarda oyle oluyor.. şu an vücudumuz sadece bıze ait değil küçük ortaklarımız var Rabbime şukurler olsun...
Evet ağrılar çok fena.. evet bayagda bır güzelleştik.. :) ama bunun sonrasıda var.. doğumdan sonra fazla eksık kılomuzuda ayarlarız cılt bakımımızıda yapar bakarız kendımıze. hormonlar o kadar tavan kı suan cok normal bunca değişim.

akıntıya gelınce bende de bayag oluyor. doktorda normal demişti zaten. onu takacak bısey yok. az zamanımız kaldı tatlı heycanını yaşayıp bol bol dua etme zamanıdır..

nasıl yaa ben bu cınsıyet söylemeyen doktorlara sınırım benım doktorumda ısrarla soylemıyordu 19. haftada başka doktora gıttım soyledı.
bırde canım 4boyutluya gırmedın mı orda da mı soylemedıler?

Kızlaaaarrrr benide aranıza alıııınnnnn çok yalnız hissediyorum bu aralar kendimi mutsuzum huzursuzum hamileliktenmidir bilmiyorum konuşacak kimsemde yok bir burası var bakındığım benimlede ilgileniiiinnn :2:

selam kizlaar. Bende cok agirlastim gibi geliyo iki gundr yaa, esim de daha dur bakalim bebek daha 2-3kilo olcak icerde diyo cabuk yoruluyorum yaa

Evin kaloriferli mi, oyleyse komur mu yakiyolar yoksa dogalgaz mi:44:

valla sinir oldum sevgicim yaa. heee birde ne olduuu. ilk gırdık oturduk. benım kayıtlara baktı dr. testlerımız bıttı dımı dedi evet dedim. neyse konuştuk ultrasona gırdık tansiyon kılo kontrol. hepi topu 3 kilo aldım son ıkı ayda. hemen demezmı kılo artısı var kan ve ıdrar testi................

tabı 20tl muayene parasıyla cıkıs yok testler bıttı yaa aaa dedim daha gecen ay yaptık zaten hem bugun hiç test modunda gelmedim. sonra yapalım dedım. ama kılo almışsın vs vs ne ısrar ne ısrar... testler bıttı ya yenı test sebebı........
uyuz oldum cok fenaaa.. (yaptırmadım tabı iyice enayi yerine koyuyorlar)

paraya gelınce cene bol.. ama ben doğururken hiç seçme sansım yok ne ala. ben cok uyuz oldum doğum mevzusuna. zaten cinsiyetide söylememişti başka doktora gıtmıstık. o doktor da cok hoşuma gıtmıstı ama hastanesı pahalı dıye kayamadık o doktora.

bakalım yarın o hastaneye gıdıcez onların anlaşmalı fotografcısıda varmış. bashekımden ızın alınıp gırıyormus es doğuma. ama detaylar ne bılmıyorum. artıı en onemlısı fıyatlar nasıl. (hizmet konusunda şüphem yok antalyanın en ıyı hızmet veren hastanesı suanda)

oyle ıste sevgı toktor katılı olacaktım. hersey onların keyfıne gore sankı..

halıları hazirandan onceserme zaten.. ayyy şu zaman su olsa da aksa yavvv :) ayları yiye yiye bitiriyoruz resmen

Doğalgazlı cnm heleki kömür fln yakılan bir yere girdiğimde gör sen beni sanki çok ağır grip geçiriyo gibi oluyorum çözüm yok uffff

Kaloriferde hava cok kuru oldugu icin oluyo, benim de merkezi sistem komur yakiyolar sabah kalktigimda nefes alamiyorum resmen. Petegin ustune su kar etmedi, bebise buhar makinasi aldik, o gelmeden ben kullaniyorum yatarken calistiriyorum.yani ortamin nemli olmasi onemli. Biraz katlancaz artik ne yapalimm minnaklar gelsin de rahatlariz insallah

İnşallah umarım geçer doğumdan sonra zaten sıkıntılar var birde bu tıkanıklık mahvediyor insanı yatamıyorum geceleri benim uykusuzluk daha şimdiden başlamış oldu pratik yapıyorum

gel canım katıl sende :) hamılenın halınden hamıle anlar :)))

selam kizlaar. Bende cok agirlastim gibi geliyo iki gundr yaa, esim de daha dur bakalim bebek daha 2-3kilo olcak icerde diyo cabuk yoruluyorum yaa

ya sağolsun eşler oldukça destek oluyorlar ama böyle bılmıs konuştuklarında gırtlaklayasım geliyor daha durmus. anam onlar 3 ayda tırtlardı bee :)))))
canım bende aynıyım ya karnım one cekıyor resmen cabuk tıkanıyorum.
ama bugun anladım kı bu halsızlıklerımıze uyku bolunmesı ve duzensızlıkte cok etkılıyormus. rahat uyuyamadıgımzdan halsız düşüyoruz.

Slmmmmmmmmmmmmmm
selammmm hosgeldin canımm nasılsın :))))
kalabalık gelmişsin arkadaşlar kim

Cok haklisin valla, sanki on tane dogurdu beyimiz kendileei grip olunca inleyp duruyolar, iyiki doguran onlar degil

Evet uyku konusunda haklisin ama mecburen oyle oluyor, hee pozisyonda uyunmuyor, karnim cok kasiliyo, e bi de tuvalete kalkiyoruzz. Aliscaz iki ayi daha boyle gecirmeye mecbuurr

Bende cok zor daliyorum uykuya bi de cis molalari artik boyle olcaz heralde.

ya özge bende sadece gece uykuda 1lt su ıcıyorum. ve de o su durmuyor düşün cise ne kadar kalkıyorum

nasıl bır su ıcme seklıyse bu eve su yetişmiyor anacım yıne de sabah uyandığımda dudaklarım kupkuru. sankı çölde kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…