bendede hep bir korku bir panik
ne yapıcamı bilemiorum kafam yerinde değil ben ben değilim sanki
anaaaa ben ne oldum ki bugun böyle fazla uyku çarptı heralde beniii
((( ay çok özür dilerimm kıyamam ben rüzgar paşama (( aksam esimle konusyorduk. grupdakiler ne alemde tamamlamışlar mı eksikleri diye sordu. ona bıle dedım bilgeler halı alçaklar bu aksam ayıcıklı dıye :)
canım benım naptınız anlat bakıımm. resim yok barım tarıf et. renklerı canlımıymıs? babişin ne yaptı ?
napim canım dun ilk defa adam akıllı uyudum sukur dedım rabbime. doktorla randevumuzda doğumu konuştuk. normal doğumda eşimi alıyorlarmış ama sezeryanda yok... ayrıca fotoğrafçıda sokmuyorlarmış.sinirim bozuldu yarın başka hastane ıle gorusucem doğum ıcın.
canım oda değişikliği yapıcaksan erken değil. halıcıdan gelmesı odaların ayarlanması bayag sürer. hazırandan once serme ama halıları. malum havalar ısındı pencereler açıldı cabuk kırlenır.
Bacaklarını sıkıyor resmen her gıtmemızde boyle kıza benzıyor deöıstı 16 haftalıkken doktorumuz ama kesın degıl etkin olamıyorum değmişti bıde benım batma degılde sankı karnım bana ağır gelıyor büyükçe ben karnımı taşımakta zorlanıyorum oda ağır yapıyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tatlısın çok haklısın burda birbirimizi anlayan insanlarla olmak rahatlatıyor beni
evet sefasını surucez emzirme mama alt değiştirme uyuma konulu konular tartışıcaz insallah
hadi güzel en güzel günlerimiz geliversin hemencecik
kızlar selam
anlatabileceğim kimsem yok yanımdaki insanları bu konularla sıkmaktan cok sıkıldım o yuzden buraya yazmak istedim
sabah kalkınca akıntım çok oluyor
acaba su mu diyorum biraz fazla su gibi oluyor
sonra gun içinde daha normal bir akıntım oluyor sabahları korkuyorum
kimseciklerle konusasım gorusesim yok
bir anda durduk yere insanlara patlaybiliyorum o yüzden telefonumu bile kapattım arada bir açıyorum
bugun fark ettimki havalar ısındıkca daha da zor oluyor aşırı bir terleme ve susama halindeyim
ilk 16 hafta benle olan sivilcelerim geri gelmeye başladı. ne mutluyum sormayın!!!
burnum büyüdü saçlarımda kepekler bacaklarda varisler
elimde olsa her dakika bebek iyiymi gorebilmek isterdim
oturup dinlendiğim surece kasık ağrım pek yok ama hele bi ayakta 15 20 dk iş yapiim.. aman aman
cok aglayasım var aglıcak halim bile yok
Allahım hepinize bebeklerinize saglık sıhhat versin
saglıkla kucagımıza aldığımız gunleri gormeyi nasip etsin
amin
Kızlar Slm 26 haftaya gırdık çok şükür fakat ayakta duramıyorum karnımı tutan bağlar ağrıyor resmen çok baskı oluyor hep yatıyorum ve tabıkı gece uykusuzluklar ama bebegımın tekmelerı yuzunden degıl benım bebek çok tembele inanırmısınız halla cınsıyetını ogrenemedı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnan 9. haftamdan beri burun tıkanıklığı sorunum var ve şuanda 27 haftalığımama malesefki ne ilaç ne birşey veren yok tuzlu su diyor kime gittiysem tanıdık bir eczacı var oda sana verilecek ilaç yok dedi çözüm bulursan banada haber ver zira çıldırmak üzereyim :44:
Evin kaloriferli mi, oyleyse komur mu yakiyolar yoksa dogalgaz mi:44:
nıye almıyorlarmış eşini ne kadar saçma hiç boyle bişey duymadım hadi eşini gectim fotografcıyı neden sokmuyorlar kii..böyle bişey varmı yaa sonuçta ne kadar hersey kurallar dahılınde işlesede bu senın verebılecegın bı karar dıye düşünüyorum bn sonuçta senın yanında ıstedıgın ve bıtakım olması gereken şeyler var ne hödük bi hastaneymiş orası biee
oda değişikliği yapıcam inş...efet halıları vereyım ben hazıranda da sererım ohh mıss sonrada dıger işler güçlerr
Doğalgazlı cnm heleki kömür fln yakılan bir yere girdiğimde gör sen beni sanki çok ağır grip geçiriyo gibi oluyorum çözüm yok uffff
Kaloriferde hava cok kuru oldugu icin oluyo, benim de merkezi sistem komur yakiyolar sabah kalktigimda nefes alamiyorum resmen. Petegin ustune su kar etmedi, bebise buhar makinasi aldik, o gelmeden ben kullaniyorum yatarken calistiriyorum.yani ortamin nemli olmasi onemli. Biraz katlancaz artik ne yapalimm minnaklar gelsin de rahatlariz insallah
SelaaaaammmmmmSlmmmmmmmmmmmmmm
Kızlaaaarrrr benide aranıza alıııınnnnn çok yalnız hissediyorum bu aralar kendimi mutsuzum huzursuzum hamileliktenmidir bilmiyorum konuşacak kimsemde yok bir burası var bakındığım benimlede ilgileniiiinnn:2:
selam kizlaar. Bende cok agirlastim gibi geliyo iki gundr yaa, esim de daha dur bakalim bebek daha 2-3kilo olcak icerde diyocabuk yoruluyorum yaa
selammmm hosgeldin canımm nasılsın :))))Slmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldim canimmmSlmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah umarım geçer doğumdan sonra zaten sıkıntılar var birde bu tıkanıklık mahvediyor insanı yatamıyorum geceleri benim uykusuzluk daha şimdiden başlamış oldu pratik yapıyorum
benimde iki gundur cok az kaniyo burnum yawff :44:SelaaaaammmmmmSlmmmmmmmmmmmmmm
gel canım katıl sende :) hamılenın halınden hamıle anlar :)))
ya sağolsun eşler oldukça destek oluyorlar ama böyle bılmıs konuştuklarında gırtlaklayasım geliyordaha durmus. anam onlar 3 ayda tırtlardı bee :)))))
canım bende aynıyım yakarnım one cekıyor resmen cabuk tıkanıyorum.
ama bugun anladım kı bu halsızlıklerımıze uyku bolunmesı ve duzensızlıkte cok etkılıyormus. rahat uyuyamadıgımzdan halsız düşüyoruz.
selammmm hosgeldin canımm nasılsın :))))
kalabalık gelmişsin arkadaşlar kim
hb sekerimmm benim tayfa bunlar
benimde iki gundur cok az kaniyo burnum yawff :44:
nbr ozgecim dun dr gitmissin herşey yolundaymis suyun normale dönmüş çok sevindim bende bu ara pek gelemiyorum deli gibi yelek oruyorum
Bende cok zor daliyorum uykuya bi de cis molalariartik boyle olcaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?