2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende gece hic çise kalmiyorum ama sabah wc de isimi bitirince karnim öyle bi agriyo kii uffff

sana bişey diyim mi en iyisini yaparsın başka dr aramakla daha ılk cocugun ve bazı seylerı inasan gonlunce yapmak istiyor...hayır yanii isteklerinin ne gibi bi sakıncası olabılır anlamış değilim..para nevszusuna gelinbce evet her fırsatta yok kan tetı yok ıdrar ıstıyorlar ama nbn bugune kadar bıu kereden hariç yaptırmadım bu testlerı hastanede bıde bnm hastane 40 tl alıyo sadece kana yedirimıyım hiç gıtım sağlık ocagında yaptırdım bedave ye heheh...al işte buda sonuçç..canım inş herşey gopnlunce olurda hevesımız kursagımızda kalmaz bnm hastanedede gece dogum yaparsam dr m gırmeyecekmiş doğuma bnde ona sinir olmustum...

tamam cnm sermem arkama baktıgım da Allah ıma şükürler olsunki 28.haftamdayım hamdolsun Allah ıma ...ama onume baktıgımda daha cokm varmıs gıbı sankıı sonra dıyorum biz kullarda hiçbişeyden memnun olmuyoruz biiieee...
yinede en kötü günümüz böyle olsun tatlım ne diyelimm
selam kizlaar. Bende cok agirlastim gibi geliyo iki gundr yaa, esim de daha dur bakalim bebek daha 2-3kilo olcak icerde diyo cabuk yoruluyorum yaa

Slmmmmmmmmmmmmmm

oooo slm kızlar hoşgeldiniz

özgeee daha dur bu neki 1 ay sonra ne oluruz bilinmez canikom ...benımde ayaklarımda agırlık var sanki gibi

nbr ozgecim dun dr gitmissin herşey yolundaymis suyun normale dönmüş çok sevindim bende bu ara pek gelemiyorum deli gibi yelek oruyorum
Evet ya dayanamadim gittim canim cok sukur hersey yolunda, bi tek ters duruyoruz iste basi yukarda. O da keyfine kalmis artik doner insallah
Ayy ne guzel kiz ben yelek falan beceremem hicc.
ayy sinem bende bas ucumda surahiyle yatiyorum, cise kalkip donunce hemen yerine koyuyorum tuvalette biraktigim kadarini
Ve dedigin gibi agzim yine de kupkuru
Onceden suyu teker teker soyluyoduk artik iki damacana soyluyoruz tavsiye ederim

Hosgeldim canimmm

Bende cok zor daliyorum uykuya bi de cis molalari artik boyle olcaz heralde.

Kasılmalarım uykusuzluklarım sinirlerimin bozuk olması huzursuzluğum acep sebep hormonlar mı :) Vallahi bazen hep pıt pıt içeriden tekmeleisn hep böyle iyiyiz sonra diyorum kızım saçmalama doğur kurtul ter basıyo artık çok sıcaklıyorum çalışmakta hiç çekilmiyor bu halimle belkide ondan bu kadar bunaldımmmm

paşalarda anca papuç kadar dil bazen anlatıyorum neler yasadıgımı uzaylıymışım gıbı bakıyor erkekler lafta guclu hayatım. aynen grıp olduklarında bıle kuyruğu kıstırıyorlar hemen :)))

yok canım yapacak bısey yok elde olmadn uyanıyoruz. bende ılk defa duzgun uyudum 1 kere kalktım wcye. bugun nasıl dinç oldum. onu keşfettim yani. sadece hamılelıgın halsızlıgı değilmiş. uykumuzu alamadığımızdan da oluyormuş megersem.

hb sekerimmm benim tayfa bunlar sen nasilsin
tayfanda hosgelmıs :))) iyiyim canım sağolasın. bugun mınnos enerjı küpü maşallah vurup duruyor benımde keyfım ıyı :)

Bende gece hic çise kalmiyorum ama sabah wc de isimi bitirince karnim öyle bi agriyo kii uffff
Bende hic kalkmak istemiyorum ama basaramiyoruk hicraaan..
Tutamiyoooommm
Evet sevgicim bekliyorum son ayimizi merakla yaa benim de bacaklarimin arasi agriyo kiz sanki cok yurumusum gibi degisik bisey yani daha neler gorcez bakalimm

Evet calismak daha da zor tabi bu halde. Allah yardimcin olsun canim. ama cogu gitti azcik kaldi dayaninnn:13:

Tabi yaa butun duzenimiz degisti canim, gece uykusuzluklarina talim yapiyoruz. Artik 3-5 ay sonra gece 2de 3te geliriz kizlaaar benim yaramaz uyumuyor nobetteyim bi bakim dedim der cikarizzz

Bende hic kalkmak istemiyorum ama basaramiyoruk hicraaan..
Tutamiyoooommm

Evet sevgicim bekliyorum son ayimizi merakla yaa benim de bacaklarimin arasi agriyo kiz sanki cok yurumusum gibi degisik bisey yani daha neler gorcez bakalimm

herkeşleer bekliyoo son ayını gerçi sen bana kalırsa en önce doguranlardan olucanda Allahım sağlıklı gelsin inş...kııızzzz bnm ayaklarım bıde yanıyo resmen alev alev haaaa :26::26::26:

herkeşleer bekliyoo son ayını gerçi sen bana kalırsa en önce doguranlardan olucanda Allahım sağlıklı gelsin inş...kııızzzz bnm ayaklarım bıde yanıyo resmen alev alev haaaa :26::26::26:
Benim her yerim yaniyo kizzz) hele gece hic ne ortsem fazla geliyoo.
Kimin once dogurcagi da hic belli olmaz, bakarsin seninki 38de benimki 40da gelir.

Sagol canimm. Evet atlattik artik cok sukurr.
Yelek de artik hic baslamiim orenler olur bana da gelir nasilsa

Umarım hepsi çok çok çooookkk uslu bebecikler olurlar diyorum ben daha kendim çocuğum acaba o çocukla nasıl başa çıkacağım

kızlarr hadi ben çıktım yarın tatıl olanlar tadını çıkarın tatılın benım yerımede tabikiii .. sizi ve minnaklarınızı öpüyom goccaaamaaann

Allah a emanet olun :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

yaa esimin is arkinin esi hamileydi suyu azaldigi icin aniden univ hast alindi ki yasi dolayisiyla riskli bi gebelikti cok ayrintili usg ye girdi kizi olacakti neyse serumlarla suyu duzelmemis sezaryene almislar ilk iki cocugu normal... Veeee asil bombaaaaaa kiz degil erkek bebekleri olmussssssss esim aramis benim kiz oglan oldu demis abi bi yanlışlık olmasın demiş valla gördüm bamyasi var demis ayyy bu olay olunca ben de tirtsimm pembeleri giydirmişler bebege

birde bu gorusecegımız hastanedeki dr gerçekten cok ıyıydı ya bızı bilgi yumağı yapmıştı gıttıgımızde. aynen dediğin gibi ilk bebiş insanın yapmak ıstedıgı seyler var. ya resım omurluk hatıra.. dr.un bahanesı sterıl... sankı esım yada fotoğrafçı onların alet edavatını kurcalıcak hayret bırsey..
zaten herseyı uygun almaya calıstık. ama hastane ısı cok zorlamadıkça olsun azıcık pahalı derım.
sımdıye kadar gıttıgım hastane test konusunda canımıza okudu.. hala da testler bıtmıs terbıyesızlık iş olsun dıye.. midem bulandı dr.un o halınden..

o da uyuz bır durum bunun garantısı mı var canım gece gunduz ?? nasıl ıs o ? ya varya Dr.lar son anda yan cızıyor resmen. doğumu konuşmayı nıye erteledıklerı bellı....
aynen yaa bak 7. ay bıtıyor. bitene değil kalana bakıyoruz hep.. :)))) Ama Rabbim affetsin napalım hasret var bebişlerimize...
hazirandaki heyecanımız tavan olucak esas :)))) doğumlar baslıcak.. süre 1 aydan az kalıcak.. adrenaline bak sennnn

ayy sinem bende bas ucumda surahiyle yatiyorum, cise kalkip donunce hemen yerine koyuyorum tuvalette biraktigim kadarini
Ve dedigin gibi agzim yine de kupkuru
Onceden suyu teker teker soyluyoduk artik iki damacana soyluyoruz tavsiye ederim

bende başucuma 2 tane 1lt su alıyorum gece yatarken. eşim diyor şarjörleri doldurmuşsun
sabaha 1 tanesı mutlaka bos :))) gece kalkınca gıtmeden bır ıcıyorum. donunce bır daha :)))
biz 5lik siselerden alıyoruz bayag zamandır. eşim devamlı 10arlı alıyor :)))) birde bimden kucuk şişelerden alıyoruz koliyle. onlarıda dışarı çıkarken kullanıyorum. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…