kan gorunce tirsak oluyorumdaabenimde iki gundur cok az kaniyo burnum yawff :44:
Benim 4.aydan itibaren kanamay basldi canim. Oyle sakir sakir degil ama ozellikle sabahlari temizlerken abdest alirken flan kaniyo. Normalmis
valla sinir oldum sevgicim yaa. heee birde ne olduuu. ilk gırdık oturduk. benım kayıtlara baktı dr. testlerımız bıttı dımı dedi evet dedim. neyse konuştuk ultrasona gırdık tansiyon kılo kontrol. hepi topu 3 kilo aldım son ıkı ayda. hemen demezmı kılo artısı var kan ve ıdrar testi................
tabı 20tl muayene parasıyla cıkıs yok testler bıttı yaaaaa dedim daha gecen ay yaptık zaten hem bugun hiç test modunda gelmedim. sonra yapalım dedım. ama kılo almışsın vs vs ne ısrar ne ısrar... testler bıttı ya yenı test sebebı........
uyuz oldum cok fenaaa.. (yaptırmadım tabı iyice enayi yerine koyuyorlar)
paraya gelınce cene bol.. ama ben doğururken hiç seçme sansım yok ne ala. ben cok uyuz oldum doğum mevzusuna. zaten cinsiyetide söylememişti başka doktora gıtmıstık. o doktor da cok hoşuma gıtmıstı ama hastanesı pahalı dıye kayamadık o doktora.
bakalım yarın o hastaneye gıdıcez onların anlaşmalı fotografcısıda varmış. bashekımden ızın alınıp gırıyormus es doğuma. ama detaylar ne bılmıyorum. artıı en onemlısı fıyatlar nasıl. (hizmet konusunda şüphem yok antalyanın en ıyı hızmet veren hastanesı suanda)
oyle ıste sevgı toktor katılı olacaktım. hersey onların keyfıne gore sankı..
halıları hazirandan onceserme zaten.. ayyy şu zaman su olsa da aksa yavvv :) ayları yiye yiye bitiriyoruz resmen
selam kizlaar. Bende cok agirlastim gibi geliyo iki gundr yaa, esim de daha dur bakalim bebek daha 2-3kilo olcak icerde diyocabuk yoruluyorum yaa
Slmmmmmmmmmmmmmm
Evet ya dayanamadim gittim canimnbr ozgecim dun dr gitmissin herşey yolundaymis suyun normale dönmüş çok sevindim bende bu ara pek gelemiyorum deli gibi yelek oruyorum
ya özge bende sadece gece uykuda 1lt su ıcıyorum. ve de o su durmuyor düşün cise ne kadar kalkıyorum
nasıl bır su ıcme seklıyse bu eve su yetişmiyor anacımyıne de sabah uyandığımda dudaklarım kupkuru. sankı çölde kalmışım
Hosgeldim canimmm
Bende cok zor daliyorum uykuya bi de cis molalariartik boyle olcaz heralde.
Cok haklisin valla, sanki on tane dogurdu beyimizkendileei grip olunca inleyp duruyolar, iyiki doguran onlar degil
Evet uyku konusunda haklisin ama mecburen oyle oluyor, hee pozisyonda uyunmuyor, karnim cok kasiliyo, e bi de tuvalete kalkiyoruzz. Aliscaz iki ayi daha boyle gecirmeye mecbuurr
tayfanda hosgelmıs :)))hb sekerimmm benim tayfa bunlarsen nasilsin
Bende hic kalkmak istemiyorum ama basaramiyoruk hicraaan..Bende gece hic çise kalmiyorumama sabah wc de isimi bitirince karnim öyle bi agriyo kii uffff
Evet sevgicim bekliyorum son ayimizi meraklasana bişey diyim mi en iyisini yaparsın başka dr aramakla daha ılk cocugun ve bazı seylerı inasan gonlunce yapmak istiyor...hayır yanii isteklerinin ne gibi bi sakıncası olabılır anlamış değilim..para nevszusuna gelinbce evet her fırsatta yok kan tetı yok ıdrar ıstıyorlar ama nbn bugune kadar bıu kereden hariç yaptırmadım bu testlerı hastanede bıde bnm hastane 40 tl alıyo sadece kana yedirimıyım hiç gıtım sağlık ocagında yaptırdım bedave ye heheh...al işte buda sonuçç..canım inş herşey gopnlunce olurda hevesımız kursagımızda kalmaz bnm hastanedede gece dogum yaparsam dr m gırmeyecekmiş doğuma bnde ona sinir olmustum...
tamam cnm sermemarkama baktıgım da Allah ıma şükürler olsunki 28.haftamdayım hamdolsun Allah ıma ...ama onume baktıgımda daha cokm varmıs gıbı sankıı sonra dıyorum biz kullarda hiçbişeyden memnun olmuyoruz biiieee...
yinede en kötü günümüz böyle olsun tatlım ne diyelimm
oooo slm kızlar hoşgeldiniz
özgeee daha dur bu neki 1 ay sonra ne oluruz bilinmez canikom ...benımde ayaklarımda agırlık var sanki gibi
Evet calismak daha da zor tabi bu halde. Allah yardimcin olsun canim. ama cogu gitti azcik kaldi dayaninnn:13:Kasılmalarım uykusuzluklarım sinirlerimin bozuk olması huzursuzluğum acep sebep hormonlar mı :) Vallahi bazen hep pıt pıt içeriden tekmeleisn hep böyle iyiyiz sonra diyorum kızım saçmalama doğur kurtulter basıyo artık çok sıcaklıyorum çalışmakta hiç çekilmiyor bu halimle belkide ondan bu kadar bunaldımmmm
paşalarda anca papuç kadar dilbazen anlatıyorum neler yasadıgımı uzaylıymışım gıbı bakıyor erkekler lafta guclu hayatım. aynen grıp olduklarında bıle kuyruğu kıstırıyorlar hemen :)))
yok canım yapacak bısey yok elde olmadn uyanıyoruz. bende ılk defa duzgun uyudum 1 kere kalktım wcye. bugun nasıl dinç oldum. onu keşfettim yani. sadece hamılelıgın halsızlıgı değilmiş. uykumuzu alamadığımızdan da oluyormuş megersem.
tayfanda hosgelmıs :)))iyiyim canım sağolasın. bugun mınnos enerjı küpü maşallah vurup duruyor benımde keyfım ıyı :)
Bende hic kalkmak istemiyorum ama basaramiyoruk hicraaan..
Tutamiyoooommm
Evet sevgicim bekliyorum son ayimizi meraklayaa benim de bacaklarimin arasi agriyo kiz sanki cok yurumusum gibi degisik bisey yani daha neler gorcez bakalimm
esimicinde geçmiş olsun sende dikkat et bizde kari koca ağır bi grip geçirdik cevremde herkes hasta salgın var...
Benim her yerim yaniyo kizzzherkeşleer bekliyoo son ayını gerçi sen bana kalırsa en önce doguranlardan olucanda Allahım sağlıklı gelsin inş...kııızzzz bnm ayaklarım bıde yanıyo resmen alev alev haaaa :26::26::26:
esimicinde geçmiş olsun sende dikkat et bizde kari koca ağır bi grip geçirdik cevremde herkes hasta salgın var...
Ayy tatlimm bende bilmiodum sisle orguyu gosterte gosterte ogrendim hele bi model varrr bi gunde bitti yelek cok basitmis
amannnn kiss tutmaaa koyveeerr
amannnn kiss tutmaaa koyveeerrsaliveerin kucuk enisteyiii
Evet calismak daha da zor tabi bu halde. Allah yardimcin olsun canim. ama cogu gitti azcik kaldi dayaninnn:13:
Tabi yaa butun duzenimiz degisti canim, gece uykusuzluklarina talim yapiyoruz. Artik 3-5 ay sonra gece 2de 3te geliriz kizlaaar benim yaramaz uyumuyor nobetteyim bi bakim dedim der cikarizzz
Umarım hepsi çok çok çooookkk uslu bebecikler olurlar diyorum ben daha kendim çocuğum acaba o çocukla nasıl başa çıkacağım
yaa esimin is arkinin esi hamileydi suyu azaldigi icin aniden univ hast alindi ki yasi dolayisiyla riskli bi gebelikti cok ayrintili usg ye girdi kizi olacakti neyse serumlarla suyu duzelmemis sezaryene almislar ilk iki cocugu normal... Veeee asil bombaaaaaa kiz degil erkek bebekleri olmussssssss esim aramis benim kiz oglan oldu demis abi bi yanlışlık olmasın demiş valla gördüm bamyasi var demis
kızlarr hadi ben çıktım yarın tatıl olanlar tadını çıkarın tatılın benım yerımede tabikiii ..sizi ve minnaklarınızı öpüyom goccaaamaaann
Allah a emanet olun :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
sana bişey diyim mi en iyisini yaparsın başka dr aramakla daha ılk cocugun ve bazı seylerı inasan gonlunce yapmak istiyor...hayır yanii isteklerinin ne gibi bi sakıncası olabılır anlamış değilim..para nevszusuna gelinbce evet her fırsatta yok kan tetı yok ıdrar ıstıyorlar ama nbn bugune kadar bıu kereden hariç yaptırmadım bu testlerı hastanede bıde bnm hastane 40 tl alıyo sadece kana yedirimıyım hiç gıtım sağlık ocagında yaptırdım bedave ye heheh...al işte buda sonuçç..canım inş herşey gopnlunce olurda hevesımız kursagımızda kalmaz bnm hastanedede gece dogum yaparsam dr m gırmeyecekmiş doğuma bnde ona sinir olmustum...
tamam cnm sermemarkama baktıgım da Allah ıma şükürler olsunki 28.haftamdayım hamdolsun Allah ıma ...ama onume baktıgımda daha cokm varmıs gıbı sankıı sonra dıyorum biz kullarda hiçbişeyden memnun olmuyoruz biiieee...
yinede en kötü günümüz böyle olsun tatlım ne diyelimm
ayy sinem bende bas ucumda surahiyle yatiyorum, cise kalkip donunce hemen yerine koyuyorum tuvalette biraktigim kadarini
Ve dedigin gibi agzim yine de kupkuru
Onceden suyu teker teker soyluyoduk artik iki damacana soyluyoruz tavsiye ederim
masallahhhh yakinda hareketleer canimizi acitmayada başlar günden güne gucleniyo sipaciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?