kızlarr hadi ben çıktım yarın tatıl olanlar tadını çıkarın tatılın benım yerımede tabikiii ..sizi ve minnaklarınızı öpüyom goccaaamaaann
Allah a emanet olun :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
yaa esimin is arkinin esi hamileydi suyu azaldigi icin aniden univ hast alindi ki yasi dolayisiyla riskli bi gebelikti cok ayrintili usg ye girdi kizi olacakti neyse serumlarla suyu duzelmemis sezaryene almislar ilk iki cocugu normal... Veeee asil bombaaaaaa kiz degil erkek bebekleri olmussssssss esim aramis benim kiz oglan oldu demis abi bi yanlışlık olmasın demiş valla gördüm bamyasi var demisayyy bu olay olunca ben de tirtsimm pembeleri giydirmişler bebege
birde bu gorusecegımız hastanedeki dr gerçekten cok ıyıydı ya bızı bilgi yumağı yapmıştı gıttıgımızde. aynen dediğin gibi ilk bebiş insanın yapmak ıstedıgı seyler var. ya resım omurluk hatıra.. dr.un bahanesı sterıl... sankı esım yada fotoğrafçı onların alet edavatını kurcalıcak hayret bırsey..
zaten herseyı uygun almaya calıstık. ama hastane ısı cok zorlamadıkça olsun azıcık pahalı derım.
sımdıye kadar gıttıgım hastane test konusunda canımıza okudu.. hala da testler bıtmıs terbıyesızlık iş olsun dıye.. midem bulandı dr.un o halınden..
o da uyuz bır durum bunun garantısı mı var canım gece gunduz ?? nasıl ıs o ? ya varya Dr.lar son anda yan cızıyor resmen. doğumu konuşmayı nıye erteledıklerı bellı....
aynen yaa bak 7. ay bıtıyor. bitene değil kalana bakıyoruz hep.. :)))) Ama Rabbim affetsin napalım hasret var bebişlerimize...
hazirandaki heyecanımız tavan olucak esas :)))) doğumlar baslıcak.. süre 1 aydan az kalıcak.. adrenaline bak sennnn
bende başucuma 2 tane 1lt su alıyorum gece yatarken. eşim diyor şarjörleri doldurmuşsun
sabaha 1 tanesı mutlaka bos :))) gece kalkınca gıtmeden bır ıcıyorum. donunce bır daha :)))
biz 5lik siselerden alıyoruz bayag zamandır. eşim devamlı 10arlı alıyor :)))) birde bimden kucuk şişelerden alıyoruz koliyle. onlarıda dışarı çıkarken kullanıyorum. :)))
Evet calismak daha da zor tabi bu halde. Allah yardimcin olsun canim. ama cogu gitti azcik kaldi dayaninnn:13:
Tabi yaa butun duzenimiz degisti canim, gece uykusuzluklarina talim yapiyoruz. Artik 3-5 ay sonra gece 2de 3te geliriz kizlaaar benim yaramaz uyumuyor nobetteyim bi bakim dedim der cikarizzz
evettt dun kontrolde benım kız tekmeyı yumruğu bıraktı kafa attı cadoloz :))))) bokus yapıyorlar ıcerde maşallah onlara :))))masallahhhh yakinda hareketleer canimizi acitmayada başlar günden güne gucleniyo sipaciklar
Sen beni de gecmissin kizzsu konusunda asmissinizz, suyumuz bitince sizden isteriz artik sucu yerine
Ben kactimm kizlarrr kocis geliyooo optukkk hepucugunuzuu oglusla
Ben kactimm kizlarrr kocis geliyooo optukkk hepucugunuzuu oglusla
Bisey olmaz yaa havalar isindikca tabi daha cok ihtiyacimiz olcak, tuvalete gitmekte gecikmedigimiz surece suyun zarari olmaz canim. Hem bol su bol sut yaparmis. İcelimmmmsorma :))) birde millet diyor ya bırkac ay sonra uyuyamayaksın uyu uyu dıye. sankı uyuyabılıyoruz sımdı :)))) badiler için uyku stajı yapıyoruz simdiden :))))))) ayyy tontişlerimiz inşallah uslu uslu bıdıklar olurlarrr :))) bizim gözler böyle olur artıktikleniriz
evettt dun kontrolde benım kız tekmeyı yumruğu bıraktı kafa attı cadoloz :))))) bokus yapıyorlar ıcerde maşallah onlara :))))
valla aştım kendımı su konusunda özgecim :))) bizde her daim mevcut su istediğiniz zaman yollarım
ben havalar ıyıce ısınınca ne olacak dıyorum simdi içtiğim miktar ıyıde herseyın fazlası zarar. o zaman nasıl ıcerım..
Ayy kızlar sanki beni anlatmışsiniz sanırım artık böyle olmamız çok normal ve yavaş yavaş da artacak bu sıcak basmalar ağrılar kuzu lar iyi olsunda Rabbim bized sabır versin..
BUFFY CİM
ben o hastanelerin tahlil istemeleriyle ilgili bişey duydum hastane sahibi doktorlar la toplantı düzenleyip tahlilleri filmleri arttırın dediğini duydum ama yaptıkları hiç doğru değil olan var olmayan var hem hastane nin muayene ücreti izmir deki ücreti en yüksek hastanelerden biri benim doktorum özel ama hiç bi zaman bana baskı yapmadı illa bu laboratuvar da yapacaksın diye sadece renkli ultrason da yönlendirdi oda biz sorduğumuz için.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin hepimizide..
Bisey olmaz yaa havalar isindikca tabi daha cok ihtiyacimiz olcak, tuvalete gitmekte gecikmedigimiz surece suyun zarari olmaz canim. Hem bol su bol sut yaparmis. İcelimmmm
İnsallahh) kac yasindasin ki
Cok haklisin valla, sanki on tane dogurdu beyimizkendileei grip olunca inleyp duruyolar, iyiki doguran onlar degil
Evet uyku konusunda haklisin ama mecburen oyle oluyor, hee pozisyonda uyunmuyor, karnim cok kasiliyo, e bi de tuvalete kalkiyoruzz. Aliscaz iki ayi daha boyle gecirmeye mecbuurr
Günaydın sana da canım. Şeker yüklemen geç olmuş sanki benimki yapılalı bir ayı geçti.İyi sonuçlar alırsın inş. Allaha emanet ol
canım valla doktorlardan tiksindim resmen yaa.. sankı ayaklı atm yız. para bolluğundan gıtmıyor kımse ozele. hamılelık zor bır süreç devlette sıra beklemeyelim zorluk cekmeyelım dıye ozelı tercıh ettık. bırde devlet hastanesı bıze uzak gıt gel yakıt zaten aynı hesaba gelır dedık. dusun yaptığımız hesapları. ama doktorlar hıc vıcdanlı değilmiş. mesela ben 2li ve 4lu taramaya cok bozulmuştum. 2li taramada yapılan 4.ludede var ve 1 ay arayla.
2li tarama boşuna yapılmış. o zaman doktora bıle soylemıstım bunların ıkısı gecen ay yapıldı boşuna mı yaptık dıye.
bu son test ıstemesı ve doğumda kendı keyfıne gore hareket etmesı son nokta oldu. yarın dıger hastaneye gıdınce herseyı acık acık konusucam. doğuma kadar ne ıstıceksınız dıye. artık kazık yiyecek yerımızde kalmadı..
Amin canım. Rabbim her daim iyi vicdanlı insanlarla karıslastırsın hepimizi..
İyi aksamlar bebegim 1300 gr olmus ama doktorumuz biraz zayif oldugunu soyledi bi problem yokmus cok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?