2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

iyi bak kendine canımm paşamada :) optum ikinizide
hayırlı akşamlar..

ayy ayrintilida da mi yanlis gormusler yaaa, bizim doktor da her gittigimizde onayliyo erkek oldugunu hem bende gordum bizim bamyayii amaaan saglikla gelsinler de kizlara da maviler yesiller yakisir hicranim, erkege pembeden iyidir

yaaa çalışan anneler doğum iznine hangi haftada ayrılmayı düşünüyosunuz bana bi akıl verin nolur çok kararsızım 35. haftamda ayrılayım diyorum ama çalıştığım yer biraz stresli çoğu kişi 32 de ayrıl diyor kararsızım çooookkkk

Sen beni de gecmissin kizz su konusunda asmissinizz, suyumuz bitince sizden isteriz artik sucu yerine

sorma :))) birde millet diyor ya bırkac ay sonra uyuyamayaksın uyu uyu dıye. sankı uyuyabılıyoruz sımdı :)))) badiler için uyku stajı yapıyoruz simdiden :))))))) ayyy tontişlerimiz inşallah uslu uslu bıdıklar olurlarrr :))) bizim gözler böyle olur artık tikleniriz

masallahhhh yakinda hareketleer canimizi acitmayada başlar günden güne gucleniyo sipaciklar
evettt dun kontrolde benım kız tekmeyı yumruğu bıraktı kafa attı cadoloz :))))) bokus yapıyorlar ıcerde maşallah onlara :))))

Sen beni de gecmissin kizz su konusunda asmissinizz, suyumuz bitince sizden isteriz artik sucu yerine

valla aştım kendımı su konusunda özgecim :))) bizde her daim mevcut su istediğiniz zaman yollarım

ben havalar ıyıce ısınınca ne olacak dıyorum simdi içtiğim miktar ıyıde herseyın fazlası zarar. o zaman nasıl ıcerım..

Ayy kızlar sanki beni anlatmışsiniz sanırım artık böyle olmamız çok normal ve yavaş yavaş da artacak bu sıcak basmalar ağrılar kuzu lar iyi olsunda Rabbim bized sabır versin..

BUFFY CİM
ben o hastanelerin tahlil istemeleriyle ilgili bişey duydum hastane sahibi doktorlar la toplantı düzenleyip tahlilleri filmleri arttırın dediğini duydum ama yaptıkları hiç doğru değil olan var olmayan var hem hastane nin muayene ücreti izmir deki ücreti en yüksek hastanelerden biri benim doktorum özel ama hiç bi zaman bana baskı yapmadı illa bu laboratuvar da yapacaksın diye sadece renkli ultrason da yönlendirdi oda biz sorduğumuz için.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin hepimizide..

Bisey olmaz yaa havalar isindikca tabi daha cok ihtiyacimiz olcak, tuvalete gitmekte gecikmedigimiz surece suyun zarari olmaz canim. Hem bol su bol sut yaparmis. İcelimmmm

canım valla doktorlardan tiksindim resmen yaa.. sankı ayaklı atm yız. para bolluğundan gıtmıyor kımse ozele. hamılelık zor bır süreç devlette sıra beklemeyelim zorluk cekmeyelım dıye ozelı tercıh ettık. bırde devlet hastanesı bıze uzak gıt gel yakıt zaten aynı hesaba gelır dedık. dusun yaptığımız hesapları. ama doktorlar hıc vıcdanlı değilmiş. mesela ben 2li ve 4lu taramaya cok bozulmuştum. 2li taramada yapılan 4.ludede var ve 1 ay arayla.
2li tarama boşuna yapılmış. o zaman doktora bıle soylemıstım bunların ıkısı gecen ay yapıldı boşuna mı yaptık dıye.

bu son test ıstemesı ve doğumda kendı keyfıne gore hareket etmesı son nokta oldu. yarın dıger hastaneye gıdınce herseyı acık acık konusucam. doğuma kadar ne ıstıceksınız dıye. artık kazık yiyecek yerımızde kalmadı..
Amin canım. Rabbim her daim iyi vicdanlı insanlarla karıslastırsın hepimizi..

yaa sizinde yatarken çarpıntınız oluyo mu

İyi aksamlar bebegim 1300 gr olmus ama doktorumuz biraz zayif oldugunu soyledi bi problem yokmus cok sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın sana da canım. Şeker yüklemen geç olmuş sanki benimki yapılalı bir ayı geçti.İyi sonuçlar alırsın inş. Allaha emanet ol

merhaba biraz geç oldu sanırım :) seker yüklemem yapıldı çoktan. bu tedbir amaçlı yapılan bir diyetin sonucunu öğrenmek için yapıldı... şükür onda da sorun çıkmadı...

herkese merhaba biraz geç oldu ama ben geldim... diyet sonucu kan şekerim öncesinde de olduğu gibi normal çıktı... kendi doktorum daha fazla takip etme sıkma kendini desede... dahiliyedeki doktor 32. haftada tekrar görmek istedi :). allaha şükürler olsun ki kızım 1200 olmuş boyuda 35 cm makat gelişliydi düzelmiş artık baş aşağı duruyor :) yanakları biraz daha tombik olmuş sanırım bana benziycek... bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallah :)

Doğru canım haklısın.. ben ikili üç lü yaptırmadim kan tahliller ini sağlık ocağında yaptırdım sadece bi kez idrar Kültüru özelde yaptırdım ama doğumda yeterinden fazlasını vercez zaten bizim biraz riskli hamilelik ondan korkuyoruz olur olmadık yerlere gitmeye Prof a gidiyorum doğum da yine onda olcak Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…