Evet gıttımcanım cok normal yaşadığın psikoloji ilk aylarda yataktan çıkamadım ve kendımız dıs dünyaya kapadım ama ınan hıc ıyı olmuyor. ozellikle bebişlerimiz için. şimdi ne kadar ağrım olsada ne kadar mutsuz olsamda pozitif olmaya çalışıyorum. cunku bebişlerimiz biz nasıl bır ruh halındeysek onlarda oyle oluyor.. şu an vücudumuz sadece bıze ait değil küçük ortaklarımız var Rabbime şukurler olsun...
Evet ağrılar çok fena.. evet bayagda bır güzelleştik.. :) ama bunun sonrasıda var.. doğumdan sonra fazla eksık kılomuzuda ayarlarız cılt bakımımızıda yapar bakarız kendımıze. hormonlar o kadar tavan kı suan cok normal bunca değişim.
akıntıya gelınce bende de bayag oluyor. doktorda normal demişti zaten. onu takacak bısey yok. az zamanımız kaldı tatlı heycanını yaşayıp bol bol dua etme zamanıdır..
nasıl yaa ben bu cınsıyet söylemeyen doktorlara sınırımbenım doktorumda ısrarla soylemıyordu 19. haftada başka doktora gıttım soyledı.
bırde canım 4boyutluya gırmedın mı orda da mı soylemedıler?
canım o sanırım yağlardan oluyorkaç gundur midem boğazım nasıl yanıyor (( o boğaz yanmasıda berbat bır bulantı yapıyor. oyle aşırı yağlı yedıgımde yok hanı. (artı sadece zeytınyagı kullanıyorum evde)
bugun cok cok hafıf yedım. hatta ekmegımı bıle kızarttım bugun olmadı. cok hafıf yemek lazım sanırım sıfır yağ..
İnan 9. haftamdan beri burun tıkanıklığı sorunum var ve şuanda 27 haftalığımama malesefki ne ilaç ne birşey veren yok tuzlu su diyor kime gittiysem tanıdık bir eczacı var oda sana verilecek ilaç yok dedi çözüm bulursan banada haber ver zira çıldırmak üzereyim :44:
Canım ben dün gece farkettim burnumun içindeki et şişmiş ödemden muhtemelen sabah kbb dr una gittim aynısını dedi allerjik spreyle hap verdi ağızdan nefes aldığımdan sesim de kısıldı boğazım da kurudu
Son 3 gün ölü gibiydim nefessizlikten bugün rahatım biraz
Uffff bana niye alerjik diyipte bisey vermiyolar yaaaa
Dr una söyle, benim ilaç konusunda bilgim olduğundan 4 gün önce alerji hspına başlamıştım
4. Aydan beri tıkanıklık vardı hep ama nezle gibi bu kadar rahatsız edici değildi bu hafta çok zorlandım her uyandığımda kendimi uyku halinde bile dua ederken buluyodum
Doktorum kbb ye yonlendirdi onlarda ilac vermiyor
Kbb nın bana verdiği ilaçları söyliyeyim o da hamileyim diye sadece bu tedaviyi yapabileceğini söyledi avil tanlet allergodil sprey kadın doğumcuna sor içip içemiyeceğini bir de burnunun içini kontrol et aynada
Herkese günaydınlar
bugün bebişlerimizin ilk 23 nisanı
İnşallah gelecek sene hayırlısıyla hepimizin kucaklarınde bebişlerimizle bugünü kutlarız
Çalışanlarımıza Allah kolaylık versin, çalışmayanlarımıza da iyi istirahatler ve iyi gezmeler
merhaba biraz geç oldu sanırım :) seker yüklemem yapıldı çoktan. bu tedbir amaçlı yapılan bir diyetin sonucunu öğrenmek için yapıldı... şükür onda da sorun çıkmadı...
anaaaa ben ne oldum ki bugun böyle fazla uyku çarptı heralde beniii
((( ay çok özür dilerimm kıyamam ben rüzgar paşama (( aksam esimle konusyorduk. grupdakiler ne alemde tamamlamışlar mı eksikleri diye sordu. ona bıle dedım bilgeler halı alçaklar bu aksam ayıcıklı dıye :)
canım benım naptınız anlat bakıımm. resim yok barım tarıf et. renklerı canlımıymıs? babişin ne yaptı ?
napim canım dun ilk defa adam akıllı uyudum sukur dedım rabbime. doktorla randevumuzda doğumu konuştuk. normal doğumda eşimi alıyorlarmış ama sezeryanda yok... ayrıca fotoğrafçıda sokmuyorlarmış.sinirim bozuldu yarın başka hastane ıle gorusucem doğum ıcın.
canım oda değişikliği yapıcaksan erken değil. halıcıdan gelmesı odaların ayarlanması bayag sürer. hazırandan once serme ama halıları. malum havalar ısındı pencereler açıldı cabuk kırlenır.
Dün gece kalp carpintim içın acile gittik salak doktor birşey anlamadı. 90 atiyormus nabzim bununla kalp krizi gecirmezmisim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yaaaa doğm yapacağım hastane eşimi doğuma almıyormuuuşşş doktor erkek sinek bile giremez dedinapcem ben fotoğrafçı istiyordum ama o doğumda olamayacak diye karra veremiyorum of nasılda istiyorduk
canım keşke önceden öğrenseydin hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?