2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet gıttım
Sıkıyor bacaklarını göstermıyor

Pazar gunuultrasona gırdım 600 gr kadar dedı normal dedı fakat dun den berı çok ağırlaştı hareketlerımız ya genel endişelendim oysa daha yenı gordum yavrumu gayet ıyı dedı doktor anne olmak ne zormus ah amacım ahh sen benım ıcın endıselenırlen anlamamıştım anladım anam anladım sımdı

Hic cok asiri yiyen bi hamile degilim az az yerim hep sanirim birazda cok sivi tuketiyorum oda yapiyor sisiriyor bide ekmegin dis kabugu mahfediyor midemi sabaha kadar agzima geliyor gaviscon icsemde bi faydasi olmuyor

Canım ben dün gece farkettim burnumun içindeki et şişmiş ödemden muhtemelen sabah kbb dr una gittim aynısını dedi allerjik spreyle hap verdi ağızdan nefes aldığımdan sesim de kısıldı boğazım da kurudu
Son 3 gün ölü gibiydim nefessizlikten bugün rahatım biraz

Uffff bana niye alerjik diyipte bisey vermiyolar yaaaa

Uffff bana niye alerjik diyipte bisey vermiyolar yaaaa

Dr una söyle, benim ilaç konusunda bilgim olduğundan 4 gün önce alerji hspına başlamıştım
4. Aydan beri tıkanıklık vardı hep ama nezle gibi bu kadar rahatsız edici değildi bu hafta çok zorlandım her uyandığımda kendimi uyku halinde bile dua ederken buluyodum

Doktorum kbb ye yonlendirdi onlarda ilac vermiyor

Kbb nın bana verdiği ilaçları söyliyeyim o da hamileyim diye sadece bu tedaviyi yapabileceğini söyledi avil tanlet allergodil sprey kadın doğumcuna sor içip içemiyeceğini bir de burnunun içini kontrol et aynada

Bir sorayim bakayim ona ins kullanabilirim deliricem artik sagol yardımın icin

bugün beni çalıştıran patrona sadece ve sadece lanet ediyorum... adam hiç bu kız hamile bi günde gelmesin demiyor... e bende bunun acısını çıkarmazmıyım....

Herkese günaydınlar
bugün bebişlerimizin ilk 23 nisanı
İnşallah gelecek sene hayırlısıyla hepimizin kucaklarınde bebişlerimizle bugünü kutlarız
Çalışanlarımıza Allah kolaylık versin, çalışmayanlarımıza da iyi istirahatler ve iyi gezmeler

Dün gece kalp carpintim içın acile gittik salak doktor birşey anlamadı. 90 atiyormus nabzim bununla kalp krizi gecirmezmisim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnnn,duygucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bugün 23 Nisan insan umutlanıyor tatil olACAK diye. akşama kadar patrondan tek kelime çıkmadı. adam yerine koyup da çalışıcaz ya da çalışmıcaz diyer tek kelime etme tenezülünde bile bulunmadı denyo

sabah geldiK amele sınıfı olarak tabi arkadaşlarla kahvaltı yaptık hepsi diyor sen nie geldin bana gelme diyen olmadı dedim bir de öğlene kadarmış 10.30 da çıkıp gidicem nefret ediyorum elinde yetki bulunan insafsız patron sınıfından ,,

Insallah bebislerin ilk bayrami ve ben calisiyorum ve cok hastayim ühüüú

cancazım yeni girebildim bugün ya halıyı almadık çok ama çok beğendim gerçekten de esra nın da dediği gibi çok kaliteli kabartmalı falan bildik yün halı 100 tl oluşu hakketten de bedava ama büyük geldi gözüme 133*190 dı ebatları tmm olur odaya odamız küçük değil ama odanın ortasında beşik var beşikle dolap arasında sıfır kalcaktı bende öle büyük halıları hiç sevmiyorum temizlikte falan çok zor oluyo ve bütün yeri kapatıyo alıp kestirelim dedik bütün modeli kaçcak o zamanda anlamsız bişey olcaktı o yüzden almadık ama açıkcası aklımda kalmadı değil çok ama çok beğenmiştim modelini tam istediğim gibi odaya da çok güzel olucaktı nasip artık bakalım katalogtan başka halı baktık 2 tane daha öncedende netten beğendiğim modellerdi ama eşim seyahatte yok diye almadım hafta sonu belkim tekrar gider bakarız katalogtan beğendğimz halılar öle yün halı değil ama kaydırmaz gibi olanlardan çok kararsız kaldım bu halı işinde bu arada bu akşam perdelerimiz gelicek nasip olursa dün eşim konuşmuş perdeciyle çok merak ediyorum nasıl olucak

Kızlar yaaaa doğm yapacağım hastane eşimi doğuma almıyormuuuşşş doktor erkek sinek bile giremez dedi napcem ben fotoğrafçı istiyordum ama o doğumda olamayacak diye karra veremiyorum of nasılda istiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…