2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

anuuu kız ne tatlılar sağlıkla kullansın bebişşş...bayıldımm uyku setını nerden aldın cnm bu arada

iyiyiz şükür bugunumuze cnbm sen nasılsın

kuvet i neden almıyon kız bnm de bi arkadaşım var oda kuvet almam dıyo lavobada yıkarım zaten uffak sığar oraya diyo deli yyaaa

gonderdğin linke bi bakayım bakayım..

cnm dr randevun inş umdugun gibi gecer ve en önemlisi bebiş çok iyidir inşallah

Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte benim dediğim de bununyuvarlak oalanı,poşetli kısmına şekerle aynı boyıta renkli çıktı alıp hoşgeldin nevra yazmış üstüne,sapının oraya da minik bi kurdele takmış,yesin bebeler :)

kızlaaar

size 2 soru

1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..

Hamile sütyeni koca memiklerine uyggun kom da buldun 40 liraydı,bi tanede 17 liraya aldım markasını hatırlamıyorum ama dışarda kullanabileceğim gibi değil çok iyi tutmuyo anca evin içinde..biakç tane dha alıam ama çok terliyorum ben günde 2-3 defa değiştiririm heralde...
Küveti görümcemden aldım oğlunun,üstüw file aldım havlu olanlardan,onlar standart oluyor zaten..bende küvet ilk birkaç ay için lazım ablamlar öyle kullandılar,sonra süngerler var bebeği üstüne yatırıp duşakabinde ya da küvette yıkıyosun...

anuuu kız ne tatlılar sağlıkla kullansın bebişşş...bayıldımm uyku setını nerden aldın cnm bu arada

çok tessekür ederim ,daha iileri sizlerin olsun .

bornoz seti özdülek 70 tl ve %60 bambu

uyku seti de özdilek 150 tl . ama indirime getirdik 120 ye aldık.
alt acma minderi civil 27 tl .

kızzz hummer dediğim sosyete arabası gırgır gectım :)))))) hanı tank gıbı arabalar varya benzetme yaptım :))))))) bızımkıde sunnybaby marka yoksam

ayyy sevgi o pompik ayakları düşündükçe deliriyorum yaaa kaç gundur dolabını açmıyorum. açtıkça kuduruyorum dıye :)))

ama canım cok seker babişinin hediyesi yaa bayılmıcak gıbı değil.. yok yaaa beşiği bayag inceledim de. kendi kendime dedim. 1 çocuk daha düşünürseler beşiği ayırırlar kaan normal yatağında yatarken (o yataklara hazır yan koruma aparatı satılıyor) 2.bebiş beşikte yatar 1 taşla 2 bebiş yanııı :)))))
hiç pişman olunacak bır yatak değil valla cok begendım ben. zaten organızede olmuşsunuz. sağlıkla kullansın paşam. uyuşunda buyuşun ıcınde

hosgeldın canımmmm
biz iyiyiz cok sukur. bende muhtemelen doktor değiştiricem. gecen hafta 23nısana denk geldık gorusemedım. bu hafta yenı drla gorusucem.
inşallah yenı doktorlarımız üzmez bızı ıyı çıkarlar. :)))
kuvete baktım bıraz tuzlu fıyatı ama cok guzelmıs. bütçe ızın verıyorsa no problem :)))

ikizlerimde kuvet kullandım sonra bıcı bıcı koltuğuna geçtim kızımdada bıcı bıcı koltuğuna cabuk geçmiştim kolay oluyor onlan
ilk kez anne olacaklara kuvet daha iyi eee simdi artık yer kaplamasın pratik olsun diye bakıyorum zira bebiş yıkama konusuna alıştık ama ilkkez bebiş yıkayacaklara ozellikle bence kuvet daha iyi filesiyle tabi

ama bu urun hoşuma gitti benim yerde kaplamıyor ya malum biz kalabalığız ve yer benim için coook onemli

ben aslında bu dr.u tanıyorum ikizlerimde ki hamileliğimi takip eden bir dr. coook iyiydi ancak tuzlu bir dr. diye gitmemiştim ama bu kadar agır bir hamilelik geçiriyorum ve gittiğim dr. beni sinir ediyor tecrübesizliğiyle o yüzden eski Dr.uma gidicem bakalım ne diyecek
bu Dr.a ikizlerime hamileyken gecenin 3 unde 5inde az telefon açmadık hepsinde açtı hemen tanır ve coook mail atardım kendisine hatta moralim bozuk ağlıyorum diye bile mail attığımı bilrim hepsine geri döner cevap verirdi cok iyi bir Dr.dur ama dediğim gibi bir muayneye gideyim doğum kaça gelir ogreneyim duruma gore yoksa eskisine geri donedebilirim parasal yanim

geldim doktordan enfksynum gecmis nihayet baya yoruldum ama

kızlar merhaba,
Bebek deterjanı olarak ne aldınız? Granül sabunmu? Yoksa dalinin sıvı deterjanlarından ve yumuşatıcısından mı alsam karar veremedim?

Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi

Bu beşiğimiz bide babamızın olgusuna ilk hediyesiiiii

canım bende fiyatları sorucaktım uyku seti tam olarak nasıl çok beğendim ve geçtiğimiz pazar günü özdilekten çıkmadığım halde göremedim bu nevresinmi fiyatıda çok iyimiş yan minderleri falan varmı içerisinde yorgan vs.
ay kızlar kafam karıştı valla birkaç saat girmedim neler konuşulmuş sayfaları takip edemedim aralardan aldım toplu yazayım artık
sevgicim paşanın o tulumu bitirdi beni yaaa acayip güzel bayıldımmmmmmmm aynısında bende istiyorummmmmmmmmmmm beşikte şaheste iyi günlerde kullanın canım benim
sinemcim o şekerler falan eklemişiniz ya hani onlar kutu şeklinde satılıyo hatta yapılmamış kutu alıyosun evde kutuyu yapıyosun içinede ne istersen onu koyuyosun ben bakmıştım böle premit gibi kutular vardı onlardan almayı düşünüyorum içlerinede küçük lokumlardan koycam badem şekeri falan istiyodum ama yazın sıcağında mahfolur onlar en mantıklısı küçük lokumlar sanırım fiyatlarıda öle çok para değil şuan hiç hatırlamıyorum ne kadar demişlerdi ama çarşıda bi dükkan bulmuştuk biz bebek şekeri kapı süsleri bu tars şeyler satan orda fiyat çok uygun gelmişti bana bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum çarşıya hem resimlerini çekeyim hemde fiyatlarını öğreneyim ben hem hastanete de dağıtcam o lokumları hem mevlütte
sevgi senin arkadaşın şekeride çok şirin olmuş ama ye at olmuş ya o kötü onu basit bişey yapıp yine ayrı bi bebek şekeri hazırlayıp onun yanında dağıtabilirsin yada mevlütte 10 15 tane hemen çeşit olsun diye olabilir ben mevlütte çok çeşit yapmak istiyorum bakalım neler yapcaz sen başla hazırlıklarada senden kopya çekcez

Son düzenleme:

sekerimi yuvarlak cnm ondanda yapmış ama isim yazmıyo işte çok hoş duryor fakat yenılebılır bn şimdi izne cıkcagım zaman kesın onu yerım cürüyacegıne mıdeme gıtsın dıye hhheheeh

uwww bıraz pehalı emme uyku seti uygun geldi indirimli halı tabii ama değer cok güzel duryorlar valla

hayyyyy rezil mi oldum sankim

tamam no problrm nr bilem gııı..dolap yalama oldu zaten senın acıp kapatmandan aaaa ama dayanamıyon sen bılıyom bnde evde olsam ohoooo

evet cnm aynen pişman olmak istemıyom dedğinde mantıklı ama çok üzülmüştüm kv dedi zaten bir iki yaşında cekyatlarda buyur dıye onada cok icerledim kotulugune dememiştir ama haketmıyomuyuz sanki gibi geldi

canım bn bide bunun yatağını alayım süsleyueım ozmanda gostertırım sizeee Allah ın iznıyle inş

dogru cnm sizin için iyi olur bencede cok kullanışlı duruyor biraz tuzlu sankim ama piyayasaını bilelmem tabii.senın içinde sana rahat geldiyse kacırma al derım sonuzta o kadar beb pratıklık olur bnce

canım ınsallah aklınıza yatacak bır rakam söylerlerde memnun olduğun tanıdığın doktoruna gıdersın bundan sonra.

benımde durum benzer.. ilk bir hastane ve doktor bulduk başladık. ısrarla cınsıyet soylemedı. (18.haftaydı)tavsıye ıle başka bır doktora gıttık yaa bızım doktorla dağ kadar fark aralarında. benım aklım kaldı o doktorda tabıı ama o hastane cok pahalı olduğundan yanaşamadık. bıde o zamanlar doktorum bu kadar delirtmemişti benı :)))
bizde aynen doğum masraflarını vs konusucaz hastaneyle bakalım hakkımızda hayırlısı.

oyyy cancagızım gelmiş nerdesin kız seeen oğluşumun tontişlerini goremeseydın uzulurdumm..

sağol bilge teyzesiii bnm oğluş cok yakışıklı olcak onun içinde sen iste yeter ki adres gonder bana kargoaltim aynısından alıp ayıp ettin cnm benım..

evet cnm şeker guzel ama ye at olmus ıste..şimdilik yemedim ama izne cıkınca kesin hüpletirim bn onu hihihi cnm bn eminonune gıtcem havuzlu hana sinem netten baktı sende bak cok guzel seyler var ordan alıcam nasıp olursa inş..fotolarını çeker çeker yollatım tatlım

alinti yapamadm dortyapraklipapatya cok saol bnde cok sewindim 14iqne baya yakti canimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…