bende bunları aldım Eki Görüntüle 1093135 Eki Görüntüle 1093136 Eki Görüntüle 1093137
uyku seti
bornoz seti
alt açma minderi
herkesler nasıl
benimde hafta sonu dr. randevum var ama başka Dr.dan aldım randevuyu bakalım nasıl geçecek bu hafatada dr. degişikligi yapabilirim dimi ama
bu arada ben sadece alacaklarımı beyendiklerimi internette biriktiriyorum favorilerimde baslicam sonra almaya zira mayısın ortasında ablam aldıklarını yollicakmıs once o yollasınki eksiklere gore alayım diyorum
ama ben kuvet almayı düşünmüyorum
hepsi burada dan sunu beyendim
http://www.hepsiburada.com/liste/su...3639_10351_301157_302592%7d&fh_refview=lister
acep acılacakmı merak ettim
Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaar
size 2 soru
1 - hamile sutyeni aldınız mı, kaç tane aldınız, markası ne?
2 - bebek için kuvet ve file aldınız mı? ne aldınız? boyutları-markası, ayaklı mı, fiyatı vs..
sağol canım Rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlıklı günlerde gıymeyı nasıp etsın cıcılerını..
[/B]
ayyyy annesı o bornoz takımına kediler çişş yapsınnnnn
canım hepsi cok guzelll Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
anuuu kız ne tatlılar sağlıkla kullansın bebişşş...bayıldımm uyku setını nerden aldın cnm bu arada
bende bunları aldım Eki Görüntüle 1093135 Eki Görüntüle 1093136 Eki Görüntüle 1093137
uyku seti
bornoz seti
alt açma minderi
kızzz hummer dediğim sosyete arabası gırgır gectım :)))))) hanı tank gıbı arabalar varya benzetme yaptım :))))))) bızımkıde sunnybaby marka yoksamheee hatırladım cnm tamam yorum yaptıydım hatta ah benı beniii bnm oğluşunda 4x4 pıerrre cardın vaaarrr hehhehe kız ama o bıze bedavadan gelmişti hedaye
kız bunlar ne cici yaaa ezelin minnak ayakları kı gircek şimdi bunlara onun ayaklarını yerim ben yerimmmm tontişim bnm güzel kızım
ayyyy sağol canım canım bnde ılk gordugumde bıttım buna herkesler bayıldı valla sinem beşiğimide cok begenıoyoum bn cok kullanışlı büyüyen beşik kac sene kullanılır mama bı ara pişman olmuştuk aldığımıza ev küçük diye çok üzülmüştüm sahıbınde e koyalımn ozaman geri satın dedım sıfır beşiği...ama sonra plan falan yaptık şu şöyle şunu şuraya diye öyle hallattık
yarında arabamızı koyarım inş ve diğerlerini
hosgeldın canımmmmherkesler nasıl
benimde hafta sonu dr. randevum var ama başka Dr.dan aldım randevuyu bakalım nasıl geçecek bu hafatada dr. degişikligi yapabilirim dimi ama
bu arada ben sadece alacaklarımı beyendiklerimi internette biriktiriyorum favorilerimde baslicam sonra almaya zira mayısın ortasında ablam aldıklarını yollicakmıs once o yollasınki eksiklere gore alayım diyorum
ama ben kuvet almayı düşünmüyorum
hepsi burada dan sunu beyendim
http://www.hepsiburada.com/liste/su...3639_10351_301157_302592%7d&fh_refview=lister
acep acılacakmı merak ettim
anuuu kız ne tatlılar sağlıkla kullansın bebişşş...bayıldımm uyku setını nerden aldın cnm bu arada
iyiyiz şükür bugunumuze cnbm sen nasılsın
kuvet i neden almıyon kız bnm de bi arkadaşım var oda kuvet almam dıyo lavobada yıkarım zaten uffak sığar oraya diyo deli yyaaa
gonderdğin linke bi bakayım bakayım..
cnm dr randevun inş umdugun gibi gecer ve en önemlisi bebiş çok iyidir inşallah
çok tessekür ederim ,daha iileri sizlerin olsun .
bornoz seti özdülek 70 tl ve %60 bambu
uyku seti de özdilek 150 tl . ama indirime getirdik 120 ye aldık.
alt acma minderi civil 27 tl .
liliiii seniii yerimmm yerimmmmmm
kızzz hummer dediğim sosyete arabası gırgır gectım :)))))) hanı tank gıbı arabalar varya benzetme yaptım :))))))) bızımkıde sunnybaby marka yoksam
ayyy sevgi o pompik ayakları düşündükçe deliriyorum yaaakaç gundur dolabını açmıyorum. açtıkça kuduruyorum dıye :)))
ama canım cok seker babişinin hediyesi yaa bayılmıcak gıbı değil.. yok yaaa beşiği bayag inceledim de. kendi kendime dedim. 1 çocuk daha düşünürseler beşiği ayırırlar kaan normal yatağında yatarken (o yataklara hazır yan koruma aparatı satılıyor) 2.bebiş beşikte yatar 1 taşla 2 bebiş yanııı :)))))
hiç pişman olunacak bır yatak değil valla cok begendım ben. zaten organızede olmuşsunuz. sağlıkla kullansın paşam. uyuşunda buyuşun ıcınde
hosgeldın canımmmm
biz iyiyiz cok sukur. bende muhtemelen doktor değiştiricem. gecen hafta 23nısana denk geldık gorusemedım. bu hafta yenı drla gorusucem.
inşallah yenı doktorlarımız üzmez bızı ıyı çıkarlar. :)))
kuvete baktım bıraz tuzlu fıyatı ama cok guzelmıs. bütçe ızın verıyorsa no problem :)))
geldim doktordan enfksynum gecmis nihayet baya yoruldum ama
evet sedacım ya koku lavanta daha hos olur. saklanır bozulmadan içine şeker konulunca illakı açılıyor.
bak bırde baka baka ne buldum bır sekercı mağazasında bundanda yapılabılır yanına bunlarda cıkolata.
Eki Görüntüle 1093001 Eki Görüntüle 1093003
Kızlar benim arkadaş bundan yapmış ama dediğimiz gibi şeker yenince sus gider ama çok hoş olmuş bn saklıyorum gerçi
evet bunlar 50tl cıvarında. ya sıcaktan bısey olmaz oda zaten klımalı. evde de dolaba koyarız gelen gıdenede. amaaa cıkolata olunca tuzlu oluyorbunlardada 60 adet cıvarı var. ama fıyat olarak nirdeeeee 15tl nirdeeeeeee 50tl
Bu beşiğimiz bide babamızın olgusuna ilk hediyesiiiii
ee heycanla bekliyorum ama aksam unutmaaaa lutfennnnn
olur mu be yaaa ilk arabayı aldık almaz olurmuyuzkızımın 4x4 kırmızı hummer ı var
hep duyuyorum hastane cıkısı cok az gıyılıyor dıye ondan dıyorum pahalı alma. Tabii canım sağolsun kadıncağız. hayır ben ona uzuldum yaşlı dıye pahalı seylerı tuturmuslar elıne. günah bee.. insanlar bu dünyayı yaşıyor sadece sanki. ben olsam kıyamazdım.
ayyy teknolojinin gozunu seveyimhaydın whatsuplasın kocan gııı :))) beklıyom
daha once eklemıstım bır suru cıcı resımı. bak bunlar hep babaanneın yolladıkları sağolsun..
Eki Görüntüle 1093116 Eki Görüntüle 1093117
Eki Görüntüle 1093118 Eki Görüntüle 1093119
Eki Görüntüle 1093120 Eki Görüntüle 1093121
uyku seti
bornoz seti
alt açma minderi
canım bende fiyatları sorucaktım uyku seti tam olarak nasıl çok beğendim ve geçtiğimiz pazar günü özdilekten çıkmadığım halde göremedim bu nevresinmi fiyatıda çok iyimiş yan minderleri falan varmı içerisinde yorgan vs.çok tessekür ederim ,daha iileri sizlerin olsun .
İşte benim dediğim de bununyuvarlak oalanı,poşetli kısmına şekerle aynı boyıta renkli çıktı alıp hoşgeldin nevra yazmış üstüne,sapının oraya da minik bi kurdele takmış,yesin bebeler :)
Hamile sütyeni koca memiklerine uyggun kom da buldun 40 liraydı,bi tanede 17 liraya aldım markasını hatırlamıyorum ama dışarda kullanabileceğim gibi değil çok iyi tutmuyo anca evin içinde..biakç tane dha alıam ama çok terliyorum ben günde 2-3 defa değiştiririm heralde...
Küveti görümcemden aldım oğlunun,üstüw file aldım havlu olanlardan,onlar standart oluyor zaten..bende küvet ilk birkaç ay için lazım ablamlar öyle kullandılar,sonra süngerler var bebeği üstüne yatırıp duşakabinde ya da küvette yıkıyosun...
çok tessekür ederim ,daha iileri sizlerin olsun .
kızzz hummer dediğim sosyete arabası gırgır gectım :)))))) hanı tank gıbı arabalar varya benzetme yaptım :))))))) bızımkıde sunnybaby marka yoksam
ayyy sevgi o pompik ayakları düşündükçe deliriyorum yaaakaç gundur dolabını açmıyorum. açtıkça kuduruyorum dıye :)))
ama canım cok seker babişinin hediyesi yaa bayılmıcak gıbı değil.. yok yaaa beşiği bayag inceledim de. kendi kendime dedim. 1 çocuk daha düşünürseler beşiği ayırırlar kaan normal yatağında yatarken (o yataklara hazır yan koruma aparatı satılıyor) 2.bebiş beşikte yatar 1 taşla 2 bebiş yanııı :)))))
hiç pişman olunacak bır yatak değil valla cok begendım ben. zaten organızede olmuşsunuz. sağlıkla kullansın paşam. uyuşunda buyuşun ıcınde
hosgeldın canımmmm
biz iyiyiz cok sukur. bende muhtemelen doktor değiştiricem. gecen hafta 23nısana denk geldık gorusemedım. bu hafta yenı drla gorusucem.
inşallah yenı doktorlarımız üzmez bızı ıyı çıkarlar. :)))
kuvete baktım bıraz tuzlu fıyatı ama cok guzelmıs. bütçe ızın verıyorsa no problem :)))
ikizlerimde kuvet kullandım sonra bıcı bıcı koltuğuna geçtim kızımdada bıcı bıcı koltuğuna cabuk geçmiştim kolay oluyor onlan
ilk kez anne olacaklara kuvet daha iyi eee simdi artık yer kaplamasın pratik olsun diye bakıyorum zira bebiş yıkama konusuna alıştık ama ilkkez bebiş yıkayacaklara ozellikle bence kuvet daha iyi filesiyle tabi
ama bu urun hoşuma gitti benim yerde kaplamıyor ya malum biz kalabalığız ve yer benim için coook onemli
Bin kere maşallah ne kadar büyütmüşsün benim teki ufacık kalmış:)) Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin inş.
kc haftaliksinki cnim sen ben 30daym pekmez haslanms yumurta cewiz ck guzel kilo aldiriyo
ben aslında bu dr.u tanıyorum ikizlerimde ki hamileliğimi takip eden bir dr. coook iyiydi ancak tuzlu bir dr. diye gitmemiştim ama bu kadar agır bir hamilelik geçiriyorum ve gittiğim dr. beni sinir ediyor tecrübesizliğiyle o yüzden eski Dr.uma gidicem bakalım ne diyecek
bu Dr.a ikizlerime hamileyken gecenin 3 unde 5inde az telefon açmadık hepsinde açtı hemen tanır ve coook mail atardım kendisine hatta moralim bozuk ağlıyorum diye bile mail attığımı bilrim hepsine geri döner cevap verirdi cok iyi bir Dr.dur ama dediğim gibi bir muayneye gideyim doğum kaça gelir ogreneyim duruma gore yoksa eskisine geri donedebilirim parasal yanim
canım bende fiyatları sorucaktım uyku seti tam olarak nasıl çok beğendim ve geçtiğimiz pazar günü özdilekten çıkmadığım halde göremedim bu nevresinmi fiyatıda çok iyimiş yan minderleri falan varmı içerisinde yorgan vs.
ay kızlar kafam karıştı valla birkaç saat girmedim neler konuşulmuş sayfaları takip edemedim aralardan aldım toplu yazayım artık
sevgicim paşanın o tulumu bitirdi beni yaaa acayip güzel bayıldımmmmmmmm aynısında bende istiyorummmmmmmmmmmm beşikte şaheste iyi günlerde kullanın canım benim
sinemcim o şekerler falan eklemişiniz ya hani onlar kutu şeklinde satılıyo hatta yapılmamış kutu alıyosun evde kutuyu yapıyosun içinede ne istersen onu koyuyosun ben bakmıştım böle premit gibi kutular vardı onlardan almayı düşünüyorum içlerinede küçük lokumlardan koycam badem şekeri falan istiyodum ama yazın sıcağında mahfolur onlar en mantıklısı küçük lokumlar sanırım fiyatlarıda öle çok para değil şuan hiç hatırlamıyorum ne kadar demişlerdi ama çarşıda bi dükkan bulmuştuk biz bebek şekeri kapı süsleri bu tars şeyler satan orda fiyat çok uygun gelmişti bana bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum çarşıya hem resimlerini çekeyim hemde fiyatlarını öğreneyim ben hem hastanete de dağıtcam o lokumları hem mevlütte
sevgi senin arkadaşın şekeride çok şirin olmuş ama ye at olmuş ya o kötü onu basit bişey yapıp yine ayrı bi bebek şekeri hazırlayıp onun yanında dağıtabilirsin yada mevlütte 10 15 tane hemen çeşit olsun diye olabilir ben mevlütte çok çeşit yapmak istiyorum bakalım neler yapcaz sen başla hazırlıklarada senden kopya çekcez
geldim doktordan enfksynum gecmis nihayet baya yoruldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?