2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sekerimi yuvarlak cnm ondanda yapmış ama isim yazmıyo işte çok hoş duryor fakat yenılebılır bn şimdi izne cıkcagım zaman kesın onu yerım cürüyacegıne mıdeme gıtsın dıye hhheheeh

Evet canım şekeri yuvarlak, yuvarlak kısmına aynı boyutta daireler kesip pcden hoşgeldin nevra yazmış, altına nazar boncuğu, onu da yapıştırmış...o bir sürü farklı şey hazırlamıştı çok çeşit vardı onda.. Ben patik yapıyom bebek şekeri, yanına onlardan yapcam yemelik :) hatta üstüne yazmayabilirim bile bilmiyom :)

doğum masrafıda coook degisken oluyor ya hastaneden hastaneye Dr.dan Dr.a insan düşünüyor tabi zira bebiş hazırlıkları zaten masraflı oluyor birde ben yeri dusune dusune bir hal oluyorum
bakalım bizde fiyatda anlasırmıyız aman İnsallah işimiz denk giderde gonlumuze gore içimiz rahat edeceği Dr.larda doğum yaparız

geldim doktordan enfksynum gecmis nihayet baya yoruldum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım gozun aydınn cok sevındım. bır oh de dinlen güzelce.. ucunuzude opuyorummmmm en kocamanından

bende nereye gıttı dıyordum kı geldın canım :))
ya ben sekerı kokudan yapayım yada yaptırayımda yanına ılave seker yada çikolata vereyim dıye duşundum. bebiş susu bozulmadan saklansın dıye.
hatta seda da aynını dusunmus lavanta koyayım demıs ıcıne.
ama hem süs hem ayrıca şeker uygun bıseyler olsun dıyorum bütçe çekmez artık pahalı seylerı. doktor hastane de daha fazla tutacak gıbı cunku.
perşembe eşimle çarşıya gıdıcez ordakı sekercılerden bır bakıcam neler var.

birde bilge aklıma ne takılıyor kac gundur.. bebiş doğduktan sonra bızde komsu toplanması falan olmaz ama bişey dağıtmak lazım. ne dağıtmak uygun olur. tatlı vs bılemedım. eşim dağıtsın dıyorum. ama hıc bılmedıgım konular.

yok kızzz ne rezil olucan.. hummer nireee biz nireee :))) bizler paramız olsada almayız oyle hummerler. ev alırız :)))

ya napiim teyzesi baka baka iç geçiriyorum ama 2 haftadır açmadım kapağı :))))

enee kız o senın kvdımıydı çekyat muhabbetı yapan :)))) ya bırak Allah aşkına.. zaman değişti.. büyüklerde madem buyuguz dıye geziyorlar azıcık susacak zamanıda bılsınler ama..

tabi canım takım falan serildiği zaman gözükecek esas. şimdi sadece mobılya.

sinem doğum masrafları demişken söledim mi hatırlamıyorum ama sölediysemde artık tekrar dinle beni kuzum geçen organizasyon firmasından aradılar beni hastaneden almışlar numaramı benim hastaneyle anlaşmalaı çalışmaya başlamışlar doğum odası süslüyolarmı resim istedim neler yağpıyosunuz die örnek gönderin dedim ay bir saçma sapan şeyler anlatamam sana o kadar basit o kadar basit ki bide iki paket varmış birisi 150 tl diğeri 200 tl miş millet soygunculağa başlamış artık ya biz kendimiz çok çok çok daha güzel süsleriz odayı resimci olayını demiştimdi zaten hastanin anlaşmalı çalıştığı sadece bir fotoğrafçı var sadece onu sokabiliyoz doğuma onda da 3 paket var 250-450-650 tl biz sanırım 450 tl olanı seçcez 250 olan sadece dvd kaydı 450 olan bir büyük albümü var 650 olan büyük albüm yanında cep albüm yani kuzucum doğum masraflarından daha pahalıya gelcek bize ekstra masraflar

Emzirme sudyeni hic kullanamadm canim ya onun yerine spor lambada sudyenlerdn kullandim cok rahat ettim simdide emzirme atleti aldim nbb marka 28tlye aldm insallah kullanabilirm

Cnm hamile kulodu aldim 2tane nbb marka 6liraya ama biseyi frkettim kullaniyorm birisini tam sezeryan dikis yerime geliyor o alt dikis yeri insallah dogumda rahat olur dikis yerini kasindirmz dogumdn sonra ama beli rahat

canım ayrı çikolata alabilirsin o zaman dolapta muhafaza edersin müsafirlerine dağıtırsın ben bi pastanede sormuştum bebek çikolatası bu süslü püslülerden kilosu 90 tl miş modeline göre 35-50 adet arası değişiyomuş çok fazla pahalı geldi bana o çikolatalar
bebek şekerinin içine koku koydur zaten şeker falan koydurma benim nikah şekerimde kokuluydu mesela
tam anlamadım ne zaman ne dağıtmak istediğini ama şöle bizde mevlüt okuncak Allah nasip ederse bayramdan sonraya kalcak ama hastanede bişeyler dağıtcaz doğum olduğu gün gelen ziyaretçilere bide eşim babam annem hepside işyerinde lokum dağıtcak ayrıca yine mevlütte de bi tepsi lokum hazırlarız misafirlere sende evine gelenlere ikramlık lokum ayarlayabilirsin bide eşin iş yerinde dağıtır doğrumu anlamışım soruyuı acep

evet ya bırde normal ve sezeryana aynı fıyat verıyorlar onu anlamadım. geçen subatta bır tanıdık benım ıstedıgım hastanede sezeryan yaptı 1170tl odemısler. simdi 1500 dıyorlar. hanı 2014 fıyatları deseler o da 2014de doğurdu bakalım bır hastane müdürüyle goruselımde ınsallah yardımcı olurlar.
aynen valla gecen hafta bu muhabettı dusun dusun basıma ağrılar gırdı. böyle son anda yer değiştirmek streslı işmiş.
inşallah makul şeylerle karşılaşırız canımcım

Cnm hamile kulodu aldim 2tane nbb marka 6liraya ama biseyi frkettim kullaniyorm birisini tam sezeryan dikis yerime geliyor o alt dikis yeri insallah dogumda rahat olur dikis yerini kasindirmz dogumdn sonra ama beli rahat

bende hamile çamaşırı almıştım çok ama çok rahat giyiyorum doğumdan sonrada kullanırım diye düşünüyorm ama dediğin doğru dikiş yer,i var orda benim kuzenim bu yaşlıların giydiği kocaman çamaşırlar varya onlaradn almıştı çok rahat olduğunu sölüyo olmadı bide onlaradn alır deneriz

kullandığımız zamanlar üstlerınde göreceğimiz zamanlarda gelicek inşallh canımm

he cnm bnm kv oyle demişti üzülmüştüm gecen gunde yemege gelcekler dedıydım ya yıne aynısını dedı nıye bu kadar büyük aldınız çekyatta buyur falan dıye sustum en son ev duzenı muhabbetı acıldı bnde kendimi tutmadım dedim ki zaten hiçbişey benim istediğm gibi olmuyor dedim sustular öylece iyi dedım ohhh yanı 1 kere soylenır 2 kere soylenır ...içimden dedim kotu nıyetıne demamiştir ama kaldıramdım en sonunda yanii neyse Allah yardımcımız olsun ne dıyım

şimdi şöyleki hastanede çikolata dağıtırız dıye duşundum aynen dediğin gibi pastaneden alıp. (hemşirelere, çalışanlara vs)

yakınlara bebek susu ve şekeri hatta şehır dışında olup gelemeyen akrabalara bır kac cıcı resmını cekıp buyuk. artı bebiş süsü ve sekerı ıle kargolarız dedık (yaşlılar var cunku gelemez onlar)

eve hayırlı olsuna gelenlerede çikolata lokum vs ıkram ederım. ama gel gelelimki apartmana ve eşimin iş yerindekilere ne dağıtmak lazım.

Bizim burda mevlut okutacak destak verecek aile buyugu yok. ama eşimin babaannesı memlekette yapacak onu buyuk ıhtımalle.

o yüzden binadakilere ne dağıtmak uygun olur bide eşimin işyerindekilere.

canım anı defterini hastaneye götürcez Alalh nasip kısmet ederse hastaneye gelen ziyaretçiler tabi en başa anne baba annane dede içinden gelenleri yazcak işte deftere oğluşlarada hatıra kalcak ilerde büyüdüklerinde okucaklar
kız inan sabahtan beri hiç durmadan kaburgama vurdu ya bi garip oldu sol tarafım artık sert kemik buldu antereman yapıyo sıpa

Cnm emzirme sudyeni ben pek kullanamadim normalde 80bdn memislerim dogumda 100bdn olmustu hatta dar bile geliyodu emzirme sudyeni bitane almistim iyiki az almisim hic rahat kullanamadm sonra esimi gonderdm bez sudyen 3tane lambada spor sutyenlerinden 3tane aldirdm rahat ettim 6tane fln hatta fazlasi bile iyi olur cunku sut azcik degsin cok kotu kokuyor bide yaz olcak surekli degistirmk gerekck

İnşallah canım...

ya yok ben iyi niyet goremıyorum bu konuşmalarda. bizimde aldığımız bazı seylere ne gerek var deniyor. sankı bunları söyleyenler kendılerine bısey alırken kalıte aramıyorlar...
evlat bu ya tabıkı elimizden gelenı yapıcaz. sankı kendılerı alıyorlar...

bak simdiye kadar bir eşimin babaannesi bişeyler aldı ve para yardımı yaptı. onun hıcbısey dediği yok.. ama çöp almayanlarda çene bollll

kimseyi duymamak ve yerı geldıgınde uyarmak lazım.. evlat bızım evladımız, para bızım paramız... afedersin cok konuşana b.. yemek düşer...

canım valla bizimkiler iş yerlerine lokum dağıtcaklar öle düşünüyoruz küçük kasa lokumlar oluyo onlardan alıcaz işyerlerine dağıtcaz ben raporda olcam için rapor dönüşü gelirsem o zaman lokum alır dağıtırım apartmana dağıtmak ne bileyim herkezin kapısını çalıpta bişeyler mi dağıtcan anlamadım ki yani bence apartman komşuların zaten gelicekler evine bebişi görmeye hayırlı olsun demeye geldiklerinde de ikram yapcan zaten ayrıyetten kapı kapı gezip bişey dağıtmaya gerek yok bence
benim eşimin işyerinde biri doğum yapmıştı geçen sene onlar çok basit bir bebek şekeri dağıtmış mesela işyerinede ama belli başlı kişilere vermış onuad herkeze değil öyle bişey yapmaktansa lokum dağıtmak en iyisi bence

kızlar aldıklarınız gerçekten çok güzel güzel günlerde giyinsin kuzular. :)

ben haftasonu gittim eminönüne havuzlu han'a. çok uygun mu bence değil tek avantajı alacağınız her şeyi topluca alıp çıkıyorsunuz. alt pijama takımları 3 tanesi 10 tl falandı zıbınlar tane 5 tl. ben hastane çıkışını aldım gaye babe nin 45 tl ye aynı takımın tulumunu da ekledim 60 tl oldu. nakitte hemen hemen her mağaza %10 iskonto yapıyor. kendime bone marka pijama takımı ve geceliği aldım 60'ar TL ydi.

süs işlerini havuzlu han dan değil de şark han da almanızı tavsiye ederim.orda encai çeşit şey var. ben küçük şişelerden aldım 40 CC lik .içlerine 3 adet badem şekeri sığıyormuş . üzerine de sticker yapıştırıcam .bir de çubuklu 20 adet bebek şekilleri olan biblolardan aldım onlarında tanesi 1 tl den di. kese aldım beyaz o bibloların arkasına yapıştırıcam.
bir de şu sosyete şekerleri varya lolipoplar onlardan alıcam :)

İstanbul da olamayanlar için de Birmax diye bir site var orda çok güzel şeyler var. ordan bir de bebek şekeri için kutu mu alsam diyorum. resim ekleme özürlü olduğum için resimleri ekleyemiyorum ama bakmanızı tavsiye ederim mutlaka.

Evt cnm bak o dikis yeri varya altta tam orda sezeryan yerim iki gun once eltimle konusurken oda dedi buyuk kulotlardan al yaslilarin giydiginden dedi hem hastane bezi bagliyolar dogumdn sonra benm kulotlarim hep dar gelmisti vu sefer baya buyuk aldim belleride yuksekte yine hamile kulodunu goturcm ama buyuk ihtimal o aldigim buyukleri kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…