sekerimi yuvarlak cnm ondanda yapmış ama isim yazmıyo işte çok hoş duryor fakat yenılebılır bn şimdi izne cıkcagım zaman kesın onu yerım cürüyacegıne mıdeme gıtsın dıye hhheheeh
hadi gozunaydın canım benim cok sevindim
canım ınsallah aklınıza yatacak bır rakam söylerlerde memnun olduğun tanıdığın doktoruna gıdersın bundan sonra.
benımde durum benzer.. ilk bir hastane ve doktor bulduk başladık. ısrarla cınsıyet soylemedı. (18.haftaydı)tavsıye ıle başka bır doktora gıttık yaa bızım doktorla dağ kadar fark aralarında. benım aklım kaldı o doktorda tabıı ama o hastane cok pahalı olduğundan yanaşamadık. bıde o zamanlar doktorum bu kadar delirtmemişti benı :)))
bizde aynen doğum masraflarını vs konusucaz hastaneyle bakalım hakkımızda hayırlısı.
geldim doktordan enfksynum gecmis nihayet baya yoruldum ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende fiyatları sorucaktım uyku seti tam olarak nasıl çok beğendim ve geçtiğimiz pazar günü özdilekten çıkmadığım halde göremedim bu nevresinmi fiyatıda çok iyimiş yan minderleri falan varmı içerisinde yorgan vs.
ay kızlar kafam karıştı valla birkaç saat girmedim neler konuşulmuş sayfaları takip edemedim aralardan aldım toplu yazayım artık
sevgicim paşanın o tulumu bitirdi beni yaaa acayip güzel bayıldımmmmmmmm aynısında bende istiyorummmmmmmmmmmm beşikte şaheste iyi günlerde kullanın canım benim
sinemcim o şekerler falan eklemişiniz ya hani onlar kutu şeklinde satılıyo hatta yapılmamış kutu alıyosun evde kutuyu yapıyosun içinede ne istersen onu koyuyosun ben bakmıştım böle premit gibi kutular vardı onlardan almayı düşünüyorum içlerinede küçük lokumlardan koycam badem şekeri falan istiyodum ama yazın sıcağında mahfolur onlar en mantıklısı küçük lokumlar sanırım fiyatlarıda öle çok para değil şuan hiç hatırlamıyorum ne kadar demişlerdi ama çarşıda bi dükkan bulmuştuk biz bebek şekeri kapı süsleri bu tars şeyler satan orda fiyat çok uygun gelmişti bana bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum çarşıya hem resimlerini çekeyim hemde fiyatlarını öğreneyim ben hem hastanete de dağıtcam o lokumları hem mevlütte
sevgi senin arkadaşın şekeride çok şirin olmuş ama ye at olmuş ya o kötü onu basit bişey yapıp yine ayrı bi bebek şekeri hazırlayıp onun yanında dağıtabilirsin yada mevlütte 10 15 tane hemen çeşit olsun diye olabilir ben mevlütte çok çeşit yapmak istiyorum bakalım neler yapcaz sen başla hazırlıklarada senden kopya çekcez
hayyyyy rezil mi oldum sankim
tamam no problrm nr bilem gııı..dolap yalama oldu zaten senın acıp kapatmandan aaaa ama dayanamıyon sen bılıyom bnde evde olsam ohoooo
evet cnm aynen pişman olmak istemıyom dedğinde mantıklı ama çok üzülmüştüm kv dedi zaten bir iki yaşında cekyatlarda buyur dıye onada cok icerledim kotulugune dememiştir ama haketmıyomuyuz sanki gibi geldi
canım bn bide bunun yatağını alayım süsleyueım ozmanda gostertırım sizeee Allah ın iznıyle inş
dogru cnm sizin için iyi olur bencede cok kullanışlı duruyor biraz tuzlu sankim ama piyayasaını bilelmem tabii.senın içinde sana rahat geldiyse kacırma al derım sonuzta o kadar beb pratıklık olur bnce
canım ınsallah aklınıza yatacak bır rakam söylerlerde memnun olduğun tanıdığın doktoruna gıdersın bundan sonra.
benımde durum benzer.. ilk bir hastane ve doktor bulduk başladık. ısrarla cınsıyet soylemedı. (18.haftaydı)tavsıye ıle başka bır doktora gıttık yaa bızım doktorla dağ kadar fark aralarında. benım aklım kaldı o doktorda tabıı ama o hastane cok pahalı olduğundan yanaşamadık. bıde o zamanlar doktorum bu kadar delirtmemişti benı :)))
bizde aynen doğum masraflarını vs konusucaz hastaneyle bakalım hakkımızda hayırlısı.
hamile sutyeni baktım haftasonu bitmiş yaa ya beden yok ya renk yok. kalmadı dediler nereye gittiysem koca ankarada.
küvet de kesin lazım mı emin olamadım, çok yer kaplıycak işe yarar doğru şeyi alıym istiyorum. ayaklı mı ayaksız mı alacağıma karar veremedim. bi de fiyatlar çok farklı 15 liraya da var 350 liraya da! katlanabilir olanını gördüm bugün internette.. o da yeterince derin değil gibi geldi. sorıym dedim size de.
saol canım, iyi günlerde kullan sen de.
350 lira çok çok yüksek ve gereksiz bir masraf olur bence .
benimde herşeyiyle 35 -40e felan geldi banyo malzemeleri .
ama kesinlikle cok gerekli ,bebegi filenin üstüne yatırıyorsun ,güzelce yıkıyorsun .diger türlü iki kişi bir bebegi yıkamanız lazım .biri bebegi tutucak digeri suyu dökücek.
bir de allah korusun sabunlu felano lucak eller, bebek kayabilir .
ankarada nasıl bulamazsın yaa ,her yerde 10 -13 tl olan hamile külotları çıkrıkçılar yokuşunda 5 tl . orda ne ararsan var bebek için .
canım ayrı çikolata alabilirsin o zaman dolapta muhafaza edersin müsafirlerine dağıtırsın ben bi pastanede sormuştum bebek çikolatası bu süslü püslülerden kilosu 90 tl miş modeline göre 35-50 adet arası değişiyomuş çok fazla pahalı geldi bana o çikolatalar
canım gozun aydınn cok sevındım. bır oh de dinlen güzelce.. ucunuzude opuyorummmmm en kocamanından
bende nereye gıttı dıyordum kı geldın canım :))
ya ben sekerı kokudan yapayım yada yaptırayımda yanına ılave seker yada çikolata vereyim dıye duşundum. bebiş susu bozulmadan saklansın dıye.
hatta seda da aynını dusunmus lavanta koyayım demıs ıcıne.
ama hem süs hem ayrıca şeker uygun bıseyler olsun dıyorum bütçe çekmez artık pahalı seylerı. doktor hastane de daha fazla tutacak gıbı cunku.
perşembe eşimle çarşıya gıdıcez ordakı sekercılerden bır bakıcam neler var.
birde bilge aklıma ne takılıyor kac gundur.. bebiş doğduktan sonra bızde komsu toplanması falan olmaz ama bişey dağıtmak lazım. ne dağıtmak uygun olur. tatlı vs bılemedım. eşim dağıtsın dıyorum. ama hıc bılmedıgım konular.
yok kızzz ne rezil olucan.. hummer nireee biz nireee :))) bizler paramız olsada almayız oyle hummerler. ev alırız :)))
ya napiim teyzesi baka baka iç geçiriyorum ama 2 haftadır açmadım kapağı :))))
enee kız o senın kvdımıydı çekyat muhabbetı yapan :)))) ya bırak Allah aşkına.. zaman değişti.. büyüklerde madem buyuguz dıye geziyorlar azıcık susacak zamanıda bılsınler ama..
tabi canım takım falan serildiği zaman gözükecek esas. şimdi sadece mobılya.
doğum masrafıda coook degisken oluyor ya hastaneden hastaneye Dr.dan Dr.a insan düşünüyor tabi zira bebiş hazırlıkları zaten masraflı oluyor birde ben yeri dusune dusune bir hal oluyorum
bakalım bizde fiyatda anlasırmıyız aman İnsallah işimiz denk giderde gonlumuze gore içimiz rahat edeceği Dr.larda doğum yaparız
Cnm hamile kulodu aldim 2tane nbb marka 6liraya ama biseyi frkettim kullaniyorm birisini tam sezeryan dikis yerime geliyor o alt dikis yeri insallah dogumda rahat olur dikis yerini kasindirmz dogumdn sonra ama beli rahat
canım gozun aydınn cok sevındım. bır oh de dinlen güzelce.. ucunuzude opuyorummmmm en kocamanından
bende nereye gıttı dıyordum kı geldın canım :))
ya ben sekerı kokudan yapayım yada yaptırayımda yanına ılave seker yada çikolata vereyim dıye duşundum. bebiş susu bozulmadan saklansın dıye.
hatta seda da aynını dusunmus lavanta koyayım demıs ıcıne.
ama hem süs hem ayrıca şeker uygun bıseyler olsun dıyorum bütçe çekmez artık pahalı seylerı. doktor hastane de daha fazla tutacak gıbı cunku.
perşembe eşimle çarşıya gıdıcez ordakı sekercılerden bır bakıcam neler var.
birde bilge aklıma ne takılıyor kac gundur.. bebiş doğduktan sonra bızde komsu toplanması falan olmaz ama bişey dağıtmak lazım. ne dağıtmak uygun olur. tatlı vs bılemedım. eşim dağıtsın dıyorum. ama hıc bılmedıgım konular.
yok kızzz ne rezil olucan.. hummer nireee biz nireee :))) bizler paramız olsada almayız oyle hummerler. ev alırız :)))
ya napiim teyzesi baka baka iç geçiriyorum ama 2 haftadır açmadım kapağı :))))
enee kız o senın kvdımıydı çekyat muhabbetı yapan :)))) ya bırak Allah aşkına.. zaman değişti.. büyüklerde madem buyuguz dıye geziyorlar azıcık susacak zamanıda bılsınler ama..
tabi canım takım falan serildiği zaman gözükecek esas. şimdi sadece mobılya.
canım ayrı çikolata alabilirsin o zaman dolapta muhafaza edersin müsafirlerine dağıtırsın ben bi pastanede sormuştum bebek çikolatası bu süslü püslülerden kilosu 90 tl miş modeline göre 35-50 adet arası değişiyomuş çok fazla pahalı geldi bana o çikolatalar
bebek şekerinin içine koku koydur zaten şeker falan koydurma benim nikah şekerimde kokuluydu mesela
tam anlamadım ne zaman ne dağıtmak istediğini ama şöle bizde mevlüt okuncak Allah nasip ederse bayramdan sonraya kalcak ama hastanede bişeyler dağıtcaz doğum olduğu gün gelen ziyaretçilere bide eşim babam annem hepside işyerinde lokum dağıtcak ayrıca yine mevlütte de bi tepsi lokum hazırlarız misafirlere sende evine gelenlere ikramlık lokum ayarlayabilirsin bide eşin iş yerinde dağıtır doğrumu anlamışım soruyuı acep
guzel dusunmussun cnım zaten yeneceği için dedğin gibi isme gerek yok..yapınca hemen buraya atıyorsun bızdede fikir oluyorpatık guzel fikir aslında bide ayaklı mıknatıslı ortasu-ına foto konulan bi şeker var oda saklamalık guzel
cnm gercekten iste gonderırım işyerınede gonderırım aşk olsunn
kızzz çal çal aksam unutma bak yarında resimleri koyarsın copy cekerık hem heheheho tutkacları biliyom cnm ama adını bnde bılmıyomgelen guzel notlar yazabılır gercekten ...kız bu anı defteri de ne oluyo ki ne yazılyor içine
ohhh vursun vursun ne güzel ama o kadar cok acıtmasın anasının canını yaaa valla en ıyı çozum uzanıp yatmak derım bn neyse bilgem 20 dk n var dayan tontiş için dayan pozitif düşün:109::109:aslan parcası olacak baksana paşaya sert sert vuruyr annesine
İşte benim dediğim de bununyuvarlak oalanı,poşetli kısmına şekerle aynı boyıta renkli çıktı alıp hoşgeldin nevra yazmış üstüne,sapının oraya da minik bi kurdele takmış,yesin bebeler :)
Hamile sütyeni koca memiklerine uyggun kom da buldun 40 liraydı,bi tanede 17 liraya aldım markasını hatırlamıyorum ama dışarda kullanabileceğim gibi değil çok iyi tutmuyo anca evin içinde..biakç tane dha alıam ama çok terliyorum ben günde 2-3 defa değiştiririm heralde...
Küveti görümcemden aldım oğlunun,üstüw file aldım havlu olanlardan,onlar standart oluyor zaten..bende küvet ilk birkaç ay için lazım ablamlar öyle kullandılar,sonra süngerler var bebeği üstüne yatırıp duşakabinde ya da küvette yıkıyosun...
Şu anda 30+4 deyim güzelim
kullandığımız zamanlar üstlerınde göreceğimiz zamanlarda gelicek inşallh canımm
he cnm bnm kv oyle demişti üzülmüştüm gecen gunde yemege gelcekler dedıydım ya yıne aynısını dedı nıye bu kadar büyük aldınız çekyatta buyur falan dıye sustum en son ev duzenı muhabbetı acıldı bnde kendimi tutmadım dedim ki zaten hiçbişey benim istediğm gibi olmuyor dedim sustular öylece iyi dedım ohhh yanı 1 kere soylenır 2 kere soylenır ...içimden dedim kotu nıyetıne demamiştir ama kaldıramdım en sonunda yanii neyse Allah yardımcımız olsun ne dıyım
şimdi şöyleki hastanede çikolata dağıtırız dıye duşundum aynen dediğin gibi pastaneden alıp. (hemşirelere, çalışanlara vs)
yakınlara bebek susu ve şekeri hatta şehır dışında olup gelemeyen akrabalara bır kac cıcı resmını cekıp buyuk. artı bebiş süsü ve sekerı ıle kargolarız dedık (yaşlılar var cunku gelemez onlar)
eve hayırlı olsuna gelenlerede çikolata lokum vs ıkram ederım. ama gel gelelimki apartmana ve eşimin iş yerindekilere ne dağıtmak lazım.
Bizim burda mevlut okutacak destak verecek aile buyugu yok. ama eşimin babaannesı memlekette yapacak onu buyuk ıhtımalle.
o yüzden binadakilere ne dağıtmak uygun olur bide eşimin işyerindekilere.
bende hamile çamaşırı almıştım çok ama çok rahat giyiyorum doğumdan sonrada kullanırım diye düşünüyorm ama dediğin doğru dikiş yer,i var orda benim kuzenim bu yaşlıların giydiği kocaman çamaşırlar varya onlaradn almıştı çok rahat olduğunu sölüyo olmadı bide onlaradn alır deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?