2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doğru dıyorsun yaa.. gelen gelır zaten.. gelmeyene bısey dağıtmak simdi sen böyle dıyınce mantıksız geldı. eve çikolata dışında da bır lokum alırız 2 çeşit olur. eşimde lokum yada tatlı dağıtsın ısyerınde..

zaten binadan ve yan bınadan bır ıkı kışı var sus verecegım samımı olduğum. süsten herkese vermeye gerek gormuyorum. sayısına gore yaptırıcaz zaten.
aile ve yakınlara..
sağol bilgem yaaa valla. benı streslere sokuyor bazen bu sorular nasıl nasıl dıye..

o yasli kulotlarindan kc tane aldin cnim ben almadim daha ic cmasiri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa guzelmiş cnm lisede yaptıgımız gıbı desene..oyyyş onun ayakrını yerım bn ...canım cok acıtıyorsa bırat durt vey pozisyon değiştir ıyı olur belki

aynen oyle cnm benım ama bızım kv dıyo eksıklarını beraber alırız dıye bnde o nıyetten bişey anlamadım dıyebılrım bakalım gorcem bn alıcak mı bişey alır gıbıme geliyo kızzz gunahını almayayım ...neyse herkesin kötülğü kendine en iyisi duymamak

Ay cnm hic sorma duzce de dogum yapacagim adam gibi hastane yok universiteye elini ver kolunu alamazsn devlet hastanesine asla gitmem cok ilginc hemsireler fln ogluma 2011de dogum yaptim 1gece kaldim sezeryan oldum 540lira odedim gayet fiyat iyiydi simdide en son sordugumda ayni hastane 1800lira oda tek gece icin hergece icin refakatci ve oda parasi + olarak gelck insallah 1gecede cikarim..bebislerimiz saglikli olsnda yeter..hem ayrica gittigm hastanenin bebek yogun bakim uniteside yok insallah aksilik cikmaz

Rabbim herkesin içine gore versin.. ben aylardır şiştim artık vızıltılardan o yüzden tahamulum yok valla. birde işin parasında alınanında değilim aslında. benım kızgınlığım insanların ilgisizliği alakasızlığı. lafta aileyim demekle olmuyor ki aile böyle zamanlarda bellı oluyor. benımde esas şuan insana ihtiyacım vardı. doğduktan sonra kimse lazım değil bana. Rabbim guc versın bakarım ben kuzuma :)

ya o ekstra oda dedıklerıde oyle böyle dgıl yalnız.. 1 geceye 275 tl dıyorlar. fiyata bakarmısın... normal ve sezeryanda 1 gece dıyorlar. hadı sonradan 1 gece daha kalmanız gerekiyor derlerse (gereklilikten değil para almak için) ki yaparlar..
Rabbim ihtiyaç bırakmasın yoğun bakıma. bızım konuştuğumuz hastanede varmış unıte. gerek olmasında, onu sgk karşılıyormuş bızden ıstemıyorlarmıs.

ay yok yaa hastaneler saka gıbı. gecen aksam bır arkadaş yazmıştı buraya. hastane devletten aldığın en fazla 2 katını alabılırmıs bızden. daha fazlasını alamazmış. yanı benım hastane mesela sezeryanda 1000tlden fazla alamaz aslında benden yasal olarak.

o yasli kulotlarindan kc tane aldin cnim ben almadim daha ic cmasiri

2hamile kulodum var ama benim aldigim kulotlar cok yasli isi degil :)onlardan bulamadim baska zaman ciktigmda alcm beli ince yuksek belli biraz genisce 3tane aldim yine 2tanede o yasli kulotlarindan alirim toplam 6-7 olsa yeterli cunku sezeryan dogum sonrasi her kulodu giyemiyosun yani evde olan cekmecedeki kulotlara en az 2ay veda ediyosun dikis yerine denk gelince kasiniyor rahatsiz oluyosun bide dikislerin ust ve alt kisminda hissizlik oluyor oda rahatsiz ediyor..gelsin koca koca donlar :):)

Walla anlayamiyorm isin acikcasi okadar parayada uzuluyorm ayni hastanede 3gece yatti arkadasim gazi cikmadi diye esimede boludaki yada adapazarina gidelim dedim ama ordanda cikinca sezeryanli olcam araba eve gidene kadar sancidan zor durmustum hiz 30la gittik eve donmesi zor olcak mecbur seve seve bayilcaz 1800lirayi

Kizlar ben bugun gozumu kararttim kuaforumde sagolsun biraz destek oldu :) ozel bolgeme ilk defa kuaforde agda yaptirdim :) cok utandim ama napim ya goremiyodum artik orayi bacaklarimi aldirmaya gittim heryeri aldirip ciktim :) buyuk ihtimal bundan sonra uzun sure kuaforde aldirirm azcik utanmam gecti :):)

bilqilendirdiqin iyi oldu cnim ya bende sezeryan olcam hc dusunmemistim ciktiqimda alayim bende 6 7tane o zmn sudyende almadm daha

dikisin ustune gelcek buyuklukte olsun dimi yanlis almiyimda ilk oluncada bise bilinmiyo ya:) ben simdiki donlarima anne kulotlarim diorum esim guluyo nene kuloduda gycez desene:)

bilqilendirdiqin iyi oldu cnim ya bende sezeryan olcam hc dusunmemistim ciktiqimda alayim bende 6 7tane o zmn sudyende almadm daha

Onemli degil cnm.ya sudyen emzirme sudyeni almistim hic kullanamadim belki kullanan rahat eden arkadaslar vardir ama ben rahat edemedim onun yerine spor lambada ve bez sudyenlerdn kullandim simdilik 3tane al daha sonra beden olcune gore alirsn cok farkediyor cunku. Bide yaz olcak sut degdigi zaman acayip kokuyor valla sudyen bol bol olunca rahat oluyor yikayamadign zaman olur cok sik degistirmk gerek oyuzdn cok pahali olanlardan alma bence sutler gidince beden olcusude degisiyor :)

ne guzel tertemiz olmussun ben jilete gectim manyak gbi gorunmuyoki orasi acidimi aciyck dye gtmiyorum bide utaniyrm jiletten sonra cok acir ya( napcm ben

Evet cnm aynen oyle dikisin bayagi ustune gelcek sekilde olsun rahatsiz etmesin seni yani yuksek belli :):) kiz hic sorma ama napalim ana olmak kolay degil :):) iste anneyiz anne donu giyiyorz :):)

haklisin cnim benim cewremde duydugumda emzirme sudyeni rahat olmuyomus senin dediklerinden aliyim zaten pahali dusunmuyrm dediqin gbi olcu deqisir 3tanede sudyen aliyim cok saol ya iyi oldu bu bilqiler

Evet cnm aynen oyle dikisin bayagi ustune gelcek sekilde olsun rahatsiz etmesin seni yani yuksek belli :):) kiz hic sorma ama napalim ana olmak kolay degil :):) iste anneyiz anne donu giyiyorz :):)

esim bna gulunce sanada baba baxeri alcm diorum:))

Kızlar bende iki emzirme sütyeni iki emzirme atleti almayi dusunuodum almasam mi ki Bana da güç kullanışlı gelmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…