2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ne guzel tertemiz olmussun ben jilete gectim manyak gbi gorunmuyoki orasi acidimi aciyck dye gtmiyorum bide utaniyrm jiletten sonra cok acir ya( napcm ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic vakit kaybetme walla biran once guvendigin temiz bi kuafore git mutlaka doguma kadar anca duzelir azcik sk disini ben hamile kaldigmdn beri lanet olasi permatikle aliyodum ama olcak gibi degil ya inan kendi aldigimiz kadar cok acimiyor 10dk icinde olup bitiyor bende utaniyodum ama sonradn alistim :) ama suan cok rahat ettim keske hamileligimn ilk basindan beri gitseydm

sende jiletten sonrami gttin acimadi yani bildgm temiz biyer war heray gtcem diorum korkudan yine gdemiyrm jiletle aldimya kokleri kalinlasmistr cesaret werdin bana daha yeni jilet wurdum uzayinca hemen gtsem jiletle aliyorum ertesi ggun yine cikiyo acil bise olsa doktora gtsem bolemi gtcem icim icimi yiyo

kullanamayacagim seyede para vermek istemiom ya bebisime bisey alirim... Atlet dogumdan sonra kullanilir bence sirti beli falan acmadan emzirmek ii olur

dogru diosun cnim kullanmiycgmz seye niye para werelim bilmiyrmki tecrubeli arkadaslar bilir

Ben bunlarla rahat ettim cnm yani kisiden kisiye degisir ama bosa para vermeyin eger lazim olursa esinizdn istersnz yada cikip kendiniz alirsnz..ben bebek kiyafetini oglumda cok aldim hediyede geldi hic eskimedi hatta giydirmedn bazilarini buyudu oyuzdn az aldm bu sefer kiyafetlerini en cok lazim olan penye battaniye takviye olarak cok cok battaniye aldm :)

Evet cnm tam 7aydir jilet kullaniyodum ama simdi miss valla git bisi olmaz rahat edersn 1ay 1bucuk ay alissin doguma kadar

Off kızlar yaaa hafta sonu ust daireme yeni kiracilar tasindi kadinin evli kızı var cocuklariyla geliyorlar temizlik falan yaptilar gecen hafta gece çocuklar odadan odaya koştular durdular bugun yine cocuklar kosturuyo tepemdeee ayrica arka terasima biseyleer silkeliyolar neyse dedim uyaririm karsilasinca on balkona ciktim orayida b.k etmisler ya birde cadde uzerinde market ustundeyiz ya ortu silkelemisler marul parcalari kacak cekirdegi kabuklari oyun hamuru parcalari var su anda baklonumda :84: zaten zar zor yıkıyorum

bende cok abarti almadim penye battaniyem war bol bol ikisinede ayri ayri:)

ben yemek yemeye gdiyorum muhabbeti kacircm ya bensiz knusmayin dermisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…