ne guzel tertemiz olmussun ben jilete gectim manyak gbi gorunmuyoki orasi acidimi aciyck dye gtmiyorum bide utaniyrm jiletten sonra cok acir ya( napcm ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende iki emzirme sütyeni iki emzirme atleti almayi dusunuodum almasam mi ki Bana da güç kullanışlı gelmiyor da
minicik benim cicikler bakalım desteksiz bez sutyenle nasil olacak yaw
Kızlar bende iki emzirme sütyeni iki emzirme atleti almayi dusunuodum almasam mi ki Bana da güç kullanışlı gelmiyor da
Hic vakit kaybetme walla biran once guvendigin temiz bi kuafore git mutlaka doguma kadar anca duzelir azcik sk disini ben hamile kaldigmdn beri lanet olasi permatikle aliyodum ama olcak gibi degil ya inan kendi aldigimiz kadar cok acimiyor 10dk icinde olup bitiyor bende utaniyodum ama sonradn alistim :) ama suan cok rahat ettim keske hamileligimn ilk basindan beri gitseydm
kullanamayacagim seyede para vermek istemiom ya bebisime bisey alirim... Atlet dogumdan sonra kullanilir bence sirti beli falan acmadan emzirmek ii olur
benimkilerde ancak seninkiler kadardir canim cok buyumediler... Hep sikilonlu destekli kullanirdim simdi nasil olcek bakalim
miden mi kotu canimmmmKizlarr yaniyoruum yesemde yaniyorum yemesemde yaniyorum :-(
kullanamayacagim seyede para vermek istemiom ya bebisime bisey alirim... Atlet dogumdan sonra kullanilir bence sirti beli falan acmadan emzirmek ii olur
haklisin cnim benim cewremde duydugumda emzirme sudyeni rahat olmuyomus senin dediklerinden aliyim zaten pahali dusunmuyrm dediqin gbi olcu deqisir 3tanede sudyen aliyim cok saol ya iyi oldu bu bilqiler
miden mi kotu canimmmm
sende jiletten sonrami gttin acimadi yani bildgm temiz biyer war heray gtcem diorum korkudan yine gdemiyrm jiletle aldimya kokleri kalinlasmistr cesaret werdin bana daha yeni jilet wurdum uzayinca hemen gtsem jiletle aliyorum ertesi ggun yine cikiyo acil bise olsa doktora gtsem bolemi gtcem icim icimi yiyo
Kizlarr yaniyoruum yesemde yaniyorum yemesemde yaniyorum :-(
gaviscon duymustum canim dr danis kullan faydasi olur ins
Ben bunlarla rahat ettim cnm yani kisiden kisiye degisir ama bosa para vermeyin eger lazim olursa esinizdn istersnz yada cikip kendiniz alirsnz..ben bebek kiyafetini oglumda cok aldim hediyede geldi hic eskimedi hatta giydirmedn bazilarini buyudu oyuzdn az aldm bu sefer kiyafetlerini en cok lazim olan penye battaniye takviye olarak cok cok battaniye aldm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?