pamuklu sutyenlerden alcam canim destekli takmicam simdi bile rahatsiz oluyom sallana sallana dolasiom evin icinde
G olsn gaviscon yokmu
hg canim sinirden basim catliyo benimmm ya bugun bi bitseeeee
Kızlar geçmişe bakamadım herkese sağlıklı gün diliyorum Nasılsıniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hg canim sinirden basim catliyo benimmm ya bugun bi bitseeeee
Malesef yok sevmiom da ztn onu.haftaya kadar sabredip doktordan istiyim.bu arada bende hic inanmiyom memislerimin buyuyecegine hala 80 takiyorum
komsular canim yaaa nasil insanlar var
Malesef yok sevmiom da ztn onu.haftaya kadar sabredip doktordan istiyim.bu arada bende hic inanmiyom memislerimin buyuyecegine hala 80l takiyorum
komsular canim yaaa nasil insanlar var
Yok kiz dogumda sut olck buyuycekler insallah :)
Benim ust katimdada kv var eltimin cocuklari gecen gun sakir sakir su bosalttilar yukardn asagiya cam oldugu gibi su oldu bagirdm kactilar kv deme soyledim olsn bisey olmaz dedi sinir oldum asagida oturan insan degilmi acaba..bide bahce icindeyiz 4ev var eltim kv ben esimin amcasinin evi inanki ben girisdeyim diye millet elinde ne varsa ya benim camin kenarina ya evin betonuna koyuyolar sakayla karisik soyledim gecen gun kv deme ya bu ne boyle giris kattayim diye herkes cop olsn bardak olsn sise olsn benim camlarin onune dolduruyor valla milletin pesini toplamaya biktim dedim bukadarda olmaz dedim yuzume bakti gulumsedi gecti..
Peki şimdi kac beden alcaz sütyen i
Peki şimdi kac beden alcaz sütyen i
Ben simdilik 90aldim ici bos olanlardn cok buyk kaliplardn degil ama normaldn 2tane :) simdi 85takiyorm cok az destekliler varya onlardn bunda cok buyumedi cicikler ama dogumda buyurler lambada kullaniyorum evin icinde esim almis şok marketten 2tane ama kaliplari dar xl beden
günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsın
amin canım Allah razı olsun halı senin sayende oldu valla sen buldun bize halıyı çok teşekkür ederiz
sende ekle bi göbişte görelim poyraz paşayı ne kadar büyümüş kız ben son günlerde resmen atak yaptım bi anda göbiş kocaman oldu çokta kilo aldım zaten biliyosun her sabah pastaneden kahvaltılık alıyorum tezgahtar bi kız var her sabahta öle beni bi süsüyo bugün dayanamadı cinsiyeti ne diye sordu erkek dedim aaa karşılıklı iki erkek dedi kim hamile burda dedim bendekız hamileymiş meğer 5 aylık ama karnı düm düz hiç bişey yok nerde taşıyon ssen bebeği dedim gülüyo ben hiç kilo almadım diyo kız toplu zayıf değil ama göbek yok kendimi kocaman hissettim kızın karşısında sizin kaç aylık dedi direk 8 aylığız biz dedim ay 7 demeye utandım ay zaten yarın 7 ay bitiyo 8. aya giriyoruz nasip olursa dimi sen nasıl hesaplıyosun
bugün dershanem vardı ya canım sabah cevap yazamadan çıktım,ayy kıyamam yaa ne demek canım benim sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:))bugün ilk defa göbüşümün büyüdüğünü hissettimm çünkü erkek hocalarımızdan biri aa sen hamile misin dedi ee dedim onların bile dikkatini çekmeye başladıysa demek ki büyüdük ama ben 7 aylık diyence herkeste standart cevap aa ciddi misin 4-5 aylık gibi duruyo:))bugün oğluşum popüler oldu resmen ayy sanki herkesin onu sevdiğini anlamış gibi her elini karnıma koyana tepindi sabahtan beride maşallahı var allahım hep böyle olsa keşke :)))bi 8-10 kişi karnımı mıncıkladı vallahi:))mesela 2 aydır halalarımla görüşmüyoduk cumartesi biraraya geldik halam kızım sen 2 aydır hiç büyümemişin göbüş aynı duruyo yaa oldu moralim bozulduevet tatlım bende aynı hesaplıyorum hatta ben bugün soranlara 7.ayımızı doldurduk artık dedim
zaten bizimkilerde ay başından aybaşına ayını dolduruyosun öyle hesaplıcan dedi.bilgeee amaninnn 8 miii oleyyyyyynasılda tatlı geliyo kulağa yaa
bugün avizeciye gittim benim istediğim gibi model bulmuş yarın getirtecekmiş gemili bi tane bulmuş 25/30 gibi bişeye ayarlayacağım dedi bende heralde yarın yada perşembeye alırım sende nasıl bişey istiyosan anlat ona istersen varsa araştırır getirtir yada bakarsın benimki hoşuan giderse onadan alırsınız:)bilge bugün sinirlerim çok berbad kayınvalideyle atıştık allahın cezası nasıl ağlattı beni yok bi çocuk ben mi doğuruyomuş yok o 5 tane doğurmuş hiç böyle naz yapmamış yok oğluna bakamıyomuşum yok bakıma ihtiyacı olan ben değilmişim oğluymuş ayıpmış terbiyesiz karı...ağızımı açmadım desem yeri var ama nasıl zoruma gitti anlatamam.
kızlaaarrrr bana bir fikir verin ben 14. haftamdan beri lireac kullanıyorum çatlak için düzenli kullanmadım hafif çatlaklarım var bir arkadaşımda tummy honey diye bir krem önermişti geçenlerde benimde çatlak kremim bitti az önce gebe mağazasına gittim hamile sütyeni almaya tummy honey adlı krem orda var organik bir kremmiş fiyatıda lireac a göre yarı yarıya nereyse ne yapsam yaaa aklım çok karıştı bana bir fikir verin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?