2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

keske kwdne oglunu yatarken kundak yapiyim mi diye sorsaydin onunki ewlatta sen nesin hamile olan sensin tabiki senin bakima ilqiye ihtiycn war takma dicem ama takmamak elde deqil bn bile sinirlendm cocugn icin boswer bebiste uzulmesn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm valla ben banyodan banyoya bebek yagi kullaniyorm :)

aynen bnde ama catlaklar oluyo doktor bna ikiz oldugundan catlar naparsan yap dediydi zaten catlamaya elwerisli wucudu olanin en pahali krem bile fayda etmiyomus

Senin zamaninla benim zamanim bir degil diycen ya ne sacma konusmus ne nazi yapcaz allah askina herkes cok iyi olmak ister bol enerjili olmak ister ama napalim hamilelk zor zanaat..

yaaa sormayıın biraz çatladı karnım nasıl canım sıkıldı ne yaparsan yap engellenemiyomuş evet herkes öyle diyor sadece en aza indiriliyomuş acep ne yapsam ki kızlar yaa bebe yağı fln bende kullanıyorum banyodan sonra :26:

eşim 2 hafta önce bademcik ameliyatı oldu şuan hiçbişeyi kalmadı iyi diyorum hala hasta o sen ona bakcan tabi diyo zaten beni aradı halimi hatrımı bile sormadı oğlum napıyo diyo..hergün et pişir koy önüne diyo...ayy nasıl sinirlerim laçka oldu anlatamam canım aptal kadın...bak hamile olduğumu öğreneli tam 6 ay oldu canım hamileliğimi bir kez bile ağızına almadı bebek nasıl bir derdin varmı bile bir kez demedi aylardır hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bile demedi bu art niyet dedğil de ne ki başlarda 2 kere hastaneye yattım çıktım şimdide bi şeker bi tansiyon sorunu çıktı zaten hergün günüm iğnelerle geçiyo ona rağmenoğluma bak deyip duruyo allahım hangibirini anlatayım ki o kadar doldumki canım sindiremiyorum...dünde eşimi arayıp babanın adını koymayacakmısın herkes baba adı koyuyo diye baskı yapmış mendebur.

aynen bnde ama catlaklar oluyo doktor bna ikiz oldugundan catlar naparsan yap dediydi zaten catlamaya elwerisli wucudu olanin en pahali krem bile fayda etmiyomus

Benimde gobek deligi cevrem biraz catladi son zamanlarda nolur bilmem doktor hicbi krem onermedi normal kozmetk kremleri dedi eczacimiz bebek yagi dedi

bilmiyrmki bilsem bnde yaparim:) bugn ctlaklari gorunce acaip mralm bozuldu

sen zaten kocana bkarsin onane hergunki etten belki siz et yemek istemiyosunuz ne acaip kwden warmis seni kiskaniyodur o yuzdn bebisle ilqili bise demiyodur boswer ya sizde deyinki anne herkez camdan atliyomus sen atlamiyomusun kiskandgndan neye saldircagini sasirmis

aslında bana kalsa neden anlaşılması bu kadar geç oldu şaşmış durumdayım bana kalsa belli olmayacak kadar küçük bi göbüşüm yok tamam ayına göre minik göbüşüm ama en azından belli olmayacak gibi değil ama herkes aynı şeyi söylüyo 4-5 aylık gibi duruyo diyo:)bende anlamadım ama sanırım şuna istinaden söylüyo;eşimin kuzeni bize kalmaya geldi geçenlerde benimde belim ağrıyodu sağolsun eşim bulaşıkları yıkadı yemek hazırlarkende yardım etti sanırım bu kv min kulağına gitti normalde de zaten seni buldu bizi sattı herşeyi seni bildi onu bu yaşına kadar getiren kim diye hep laf çarpıtırdı,eğer bu kulağına gittiyse oğluma yemek yapıyon mu ona bakıyon mu diye garizi bu,bende oğlun iyileşti artık onun naz zamanı geçti şimdi sıra bende birazda o bana baksın dedim vay ben miyim bunu diye taramalı tüfek gibi saymaya başladı...ayıp senin bu dediğin koca hiç kadına bakar mı hasta olan benim oğlum sen ona bakcan tabi yahu onun hiçbişeyi yok normal yaşantısına döndü ama şimdi ben ağırlaştım diyorum ne bu sendeki naz bi hamile olan sen misin bende 5 tane doğurdum hiçbirinde kocam bana bakmadı benim kızımda doğurdu hiç kocaya nazlanmadı yok bi senmisin çocuk doğuracak yok bilmem nee...bende sen doğurduysan hergün 4 tane iğne yiyerek doğurmadın o beş taneyi dedim...ne iğnesi diyo.düşünebiliyo musun daha kadın insülin vurulduğumu,kan sulandırıcı iğnelerle bebeği beslediğimi bile bilmiyo...ben söyledim geçmiş olsun bile demedi hııı sen boşver kend,ni oğluma iyi bak diyo hala....dünde isim yüzünden çıldırttı onun yüzünden tansiyonum fırladı yaa.

aslında bana kalsa neden anlaşılması bu kadar geç oldu şaşmış durumdayım bana kalsa belli olmayacak kadar küçük bi göbüşüm yok tamam ayına göre minik göbüşüm ama en azından belli olmayacak gibi değil ama herkes aynı şeyi söylüyo 4-5 aylık gibi duruyo diyo:)bende anlamadım ama sanırım şuna istinaden söylüyo;eşimin kuzeni bize kalmaya geldi geçenlerde benimde belim ağrıyodu sağolsun eşim bulaşıkları yıkadı yemek hazırlarkende yardım etti sanırım bu kv min kulağına gitti normalde de zaten seni buldu bizi sattı herşeyi seni bildi onu bu yaşına kadar getiren kim diye hep laf çarpıtırdı,eğer bu kulağına gittiyse oğluma yemek yapıyon mu ona bakıyon mu diye garizi bu,bende oğlun iyileşti artık onun naz zamanı geçti şimdi sıra bende birazda o bana baksın dedim vay ben miyim bunu diye taramalı tüfek gibi saymaya başladı...ayıp senin bu dediğin koca hiç kadına bakar mı hasta olan benim oğlum sen ona bakcan tabi yahu onun hiçbişeyi yok normal yaşantısına döndü ama şimdi ben ağırlaştım diyorum ne bu sendeki naz bi hamile olan sen misin bende 5 tane doğurdum hiçbirinde kocam bana bakmadı benim kızımda doğurdu hiç kocaya nazlanmadı yok bi senmisin çocuk doğuracak yok bilmem nee...bende sen doğurduysan hergün 4 tane iğne yiyerek doğurmadın o beş taneyi dedim...ne iğnesi diyo.düşünebiliyo musun daha kadın insülin vurulduğumu,kan sulandırıcı iğnelerle bebeği beslediğimi bile bilmiyo...ben söyledim geçmiş olsun bile demedi hııı sen boşver kend,ni oğluma iyi bak diyo hala....dünde isim yüzünden çıldırttı onun yüzünden tansiyonum fırladı yaa.

lierac iyi geliyo ama kullanıyo musun canım?onlara rağmen çatladıysada boşver sıkma canını bebeğinden yadigar kalsın onlarda napalım.anne olunca insanın vücudu eskisi gibi olamıyo malesef bende anladım bunu.

bende eşime saydım canım acısını ondan çıkardım,onane evimde ne pişeceğinden o ananın çenesini kapatmayı bil dedim doğumda da kıskanmacak senin bana ilgine salça olacak en güzel günlerimi mahvedecek gelmesin istemiyorum dedim.o da ben ne yapayım diyo deli etti beni ne yapayımımı var anne bize karışma eşim zaten stresli dönemde sıkıntılı dönemden geçiyo ona laf söyleme diyecek bunu bekledim ama yapmadı...diyelimki eşime naz yapıyorum bundan ona ne bizim ikimizin ilişkisine o ne karışır dimi ama...ayyy çıldırcam aklıma geldikçe sinirlerim hopluyo kızlar.

gobisinin kucuk olmasi iyi bk biz catlaklarla ugrasiyoruz bu kadin neyin kafasini yasiyo acep:) oglu sana karsi ilqili diye kiskaniyo kocan ilqiliya boswer konussun dursun kuzende laf yetistirmeye gelmis hc sewmem oyle insanlari sen esinle bebegnle mtlu ol onun yuzundn esinle kotu olmayinda

benim esim catlaga fln cok onem wermez ama benim mralm bozuldu bugn cok catlaqimi gorunce simdidn ctladiysam nolurum ilerde catlaklarim cok olsada beni begenirmi esim

tabiki naz yaparsin ikinizin iliskisine karisamaz ama esinle kotu olma bence aksine dahada iyi ol o cildirsin catlasn dursun

ahhh ahh canım sakinleşmem birkaç günü bulacak sanırım
niyeyse şuan eşime baktıkça bile sinirleniyorum garibimin suçu yok ama şuan oda bana batıyo
çatlakları dert etmeyin bence sadece şimdilik yok bendede,son ayda büyük bir çoğumuzun olur amaan sağ sağlim doğsunlarda varsın tek derdimiz çatlaklar olsun

catlak knusunda takintili dglm aslinda ama bugn cnim skildi esim beni catlakli begenrmi dye dusunmeden edemedim

sağolun kızlar yaa valla sizinle dertleşmek iyi geldi

ne dmek cnim zman zman hepimiz cildirma noktasina geliyrz neyseki bole kwdem yok ogluna duskun ama bole seyler olmaz ay cnim skilyo ya esim 12de gelcek isten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…