2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
nereye gttiniz kizlar huhuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off off annemdeyim yegenim var 9yasinda kiz oglumla kuduruyor resmen yoruldm artik yapmayin etmeyin demekten mecalim kalmadi annem ayri soyluyor ben ayri soyluyorm ya hic kafam kaldirmiyo galiba hamileliktn

merhaba canım nasılsın iyimisin göremedim ne zamandır seni.
geçmiş olsun eşine cnm
kayınvelidenide takma aman boşver hepsi aynı hamileliğinin tadını çıkar sen.
benimde karnım yok herkes 7 aylık gibi durmuyor diyo benim daha çok hoşuma gidiyor boşver kim ne derse desin ya takma sen
ayrıca insülün iğnesi kullanıyormuşsun doğuma kadar devam mı edecek cnm ALLAH kolaylık versin geçmiş olsun...

canlar bacılar herkeze günaydınnnnnn
30. haftaya girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum bugün yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalimdeki haftaya ulaştık sonunda Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşşşşş

gunaydinnn bende 30a girince cok mtlu olduydum:)gunler gecsinde haftam cogalsin istiyorum amin ins ama az kaldi ilk gunleri hatirliyorumda nasilda 30olduk ya:)

herkeze gunaydinnn dun yurudumya nasil agriyo ayaklarim of of

günaydın canım avize cinin yerini sölersin haftasonu bi gider bakarım bende destekleriniz için minnattarız size
canım ne o kv konuşmuş aklınca hey Allah ım sende onamıydı sinirin yani ay bide telden yetişiyo kadın ya uyuz uyuntu geçen demiştin isim muhabetti yapmış eşine hani ondan bu öfkesi sana ne hakla isim muhabbeti yaparlar anlamam neyse sıkma sen canını bugün müsait bi ara ararım seni konuşur dertleşiriz rahatlarsız birazda çok öpüyoruz sizi

gunaydinnn bende 30a girince cok mtlu olduydum:)gunler gecsinde haftam cogalsin istiyorum amin ins ama az kaldi ilk gunleri hatirliyorumda nasilda 30olduk ya:)

aynen canım ya ilk 4,5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu yaşarken zaman geçmiyo gibi ama şuan nasıl 30 olduk diyorum gerçekten çok şükür bugünümüze Rabbim hepimizinde tamamına eridirir inş. sağlıklan kavuşuruz yavrucuklarımıza

herkeze gunaydinnn dun yurudumya nasil agriyo ayaklarim of of

canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldum

canım Masallah su 30 insanı ne kadar heyecanlandırıyor bende hayalini kuruyorum cunku 30dan sonrası geri sayım gibi geliyor

ahh cnm ya herkes takma demişde takıyo insan seni öyle iyi anlıyorum ki, susmak bazen iyi bazen kötü ama en kötüsü destek beklediğin anda eşinin ne yapabilirim demesi geçecek bugünlerde kvler gelinleri kızlarıyla kıyaslamasalar olmaz zaten

canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldum

günaydınlar herkese bugün bir ayın daha son günü benim işler yoğun yarın tatil ve ev boyanacak akşama toparlıcaz eşimle heryeri sabahta erkenden başlarız, cumada izin aldım karı koca yapalım işlerimiz ee malum kimseden fayda yok evet çokkk işim var zorda olacak ama yinede seviniyorum boya işi bitecek hazırlıklarıma başlıcam diye, ben şimdiden pencere vs silsem,perde yıkasam doğuma bir daha ister dimi acaba kaba taslak yapsamda 1 ay sonra detayamı girsem :44:

herkese günaydın

bu sabah çocukları okula yollama işi tamam stop
kendim giyindim hazırım stop
sağlık ocağına gidip kan vericem tahlillerimi yaptırıcam stop
hafta sonu dr. randevum varda tahlil isticekti ben yaptırıp gidim dedim stop

ay bu gece coook zor ve azıcık uyudum stop aman cildimde bozulmalar var yine stop
sizler nasılsınız temam

ahhh canım arkadaşım boya işi gerçekten zor ama bitince dinlenince evine bakınca pırıl pırıl ohhhh sefasını sürersin ammmaaaa yinede işleri eşine yık cok yorma kendini
az iş cok dinlenme az iş cok dinlenme slogan bu tamam mı

bilmiyorum papatyam nasıl olacak işin yükü eşimde olacak ona da kıyamıyorum ee evde birde çocuk olunca işimiz daha zor şimdiden başladı bende boyucam demeye :44:

hadi bakalım sende git gel inş sonuçlar iyi çıkar

ben hamile olduğumu hızlı farkettim 3 hafta 3 günlükken hemde şüphelenme seklim farklı olan mantar kasıntısıydı mantar olmadığımı anladım akıntım yoktu bu işte bir iş var dedim nadir insanda olur (gerçi ben neyi normal yasarımki) derken test yaptım silik çizgi abowwww dedim once sonra kana gittim abowww dedim tekrar sonra Dr.a gittim nasıl anladığımı söyleyince dr. bile bunu herkes ayıramaz dedi eeee ebelikde okumanın tecrübesi dedik

kuzum cidden özel değilse neden çalışmıyosun, mesleğinde gayet iyi merak ettim :44:

moral vereyim canım benim evet çocukla coooook zoooor oluyor
abowww ters moral verdim dur simdi pozitife cevirecegim
iyi tarafından bak ilk boya tecrübesini yasayacak senle birlikde kuzucuğun değişik yerlere imzasını atacak belkide anıdır sakin ve relaks olalım lütfen

aynen nagican,boya işin bitsin şöyle 3-4 hafta sonra derin temizlik yaparsınbi de doğumdan sonra kendini iyi hissettikçe cadı kızın izin verdikçe yaparsın,şimdi bu yorgunluğun üstüne ona kalkışma canm,risk almaya gerek yooğğğğğ

günaydın stop,dün tam çıkıyodum sen geldiğinde görüşemedik nasılsın canım

bir sabah uynadım benim ikizlerde ses yok gerçi hep sessizce halleder çocuklar islerini oğlum diye dolanıyorum mutfağa bir girdim dolaptaki 16 yumurta yerde kırılmış oynanıyor(aslında onlar inceliyor) ben soook neyse once çocukları temizle sonra yerleri temizle
kızdım mı HAYIIIIIRRRRR
cunku merak duygusu o minik ellerle onların akışkan oludugunu öğrendiler konuştum ama bir daha yapmadılar ahhh ahhh çorbaya azmı elleriyle içmeyi denediler balı azmı parmaklarla oynadılar duvarlardan azmı yoğurt temizledim yemek temizledim (anam ne pismis benim çocuklarım)
oyle oyle derken öğrendiler buyudulerde dun aksam bana diyorlarki uyutma isini bize verebilirsin anne biz hallederiz sende yatar uyursun
ahh evlat candır can

kuzum cidden özel değilse neden çalışmıyosun, mesleğinde gayet iyi merak ettim :44:

son anda babamın bir hamlesiyle diplomamı almadım son yılımı okumadım babam bir telefonla bırakıyorsun bu bölümü tekrar gir sınava dedi bende hiiiic çıtımı çıkarmadım niye bilmiyorum (aslında biliyorum o diğer bolumu okurken esimle tanıştım sebep işte )ve bolum değiştirdim gerçi o meslegide yapmıyorum ama ikinci okudumdan diplomamı aldım
kız babam bir gun dediki niye çalışmıyorsun habire doğuruyorsun yeter dedi
bendeki cevap
ama baba cok ana olasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…