nereye gttiniz kizlar huhuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim 2 hafta önce bademcik ameliyatı oldu şuan hiçbişeyi kalmadı iyi diyorum hala hasta o sen ona bakcan tabi diyo zaten beni aradı halimi hatrımı bile sormadı oğlum napıyo diyo..hergün et pişir koy önüne diyo...ayy nasıl sinirlerim laçka oldu anlatamam canım aptal kadın...bak hamile olduğumu öğreneli tam 6 ay oldu canım hamileliğimi bir kez bile ağızına almadı bebek nasıl bir derdin varmı bile bir kez demedi aylardır hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bile demedi bu art niyet dedğil de ne ki başlarda 2 kere hastaneye yattım çıktım şimdide bi şeker bi tansiyon sorunu çıktı zaten hergün günüm iğnelerle geçiyo ona rağmenoğluma bak deyip duruyo allahım hangibirini anlatayım ki o kadar doldumki canım sindiremiyorum...dünde eşimi arayıp babanın adını koymayacakmısın herkes baba adı koyuyo diye baskı yapmış mendebur.
canlar bacılar herkeze günaydınnnnnn
30. haftaya girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum bugün yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalimdeki haftaya ulaştık sonunda Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşşşşş
günaydın canım avize cinin yerini sölersin haftasonu bi gider bakarım bende destekleriniz için minnattarız sizebugün dershanem vardı ya canım sabah cevap yazamadan çıktım,ayy kıyamam yaa ne demek canım benim sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:))bugün ilk defa göbüşümün büyüdüğünü hissettimm çünkü erkek hocalarımızdan biri aa sen hamile misin dedi ee dedim onların bile dikkatini çekmeye başladıysa demek ki büyüdük ama ben 7 aylık diyence herkeste standart cevap aa ciddi misin 4-5 aylık gibi duruyo:))bugün oğluşum popüler oldu resmen ayy sanki herkesin onu sevdiğini anlamış gibi her elini karnıma koyana tepindi sabahtan beride maşallahı var allahım hep böyle olsa keşke :)))bi 8-10 kişi karnımı mıncıkladı vallahi:))mesela 2 aydır halalarımla görüşmüyoduk cumartesi biraraya geldik halam kızım sen 2 aydır hiç büyümemişin göbüş aynı duruyo yaa oldu moralim bozulduevet tatlım bende aynı hesaplıyorum hatta ben bugün soranlara 7.ayımızı doldurduk artık dedim
zaten bizimkilerde ay başından aybaşına ayını dolduruyosun öyle hesaplıcan dedi.bilgeee amaninnn 8 miii oleyyyyyynasılda tatlı geliyo kulağa yaa
bugün avizeciye gittim benim istediğim gibi model bulmuş yarın getirtecekmiş gemili bi tane bulmuş 25/30 gibi bişeye ayarlayacağım dedi bende heralde yarın yada perşembeye alırım sende nasıl bişey istiyosan anlat ona istersen varsa araştırır getirtir yada bakarsın benimki hoşuan giderse onadan alırsınız:)bilge bugün sinirlerim çok berbad kayınvalideyle atıştık allahın cezası nasıl ağlattı beni yok bi çocuk ben mi doğuruyomuş yok o 5 tane doğurmuş hiç böyle naz yapmamış yok oğluna bakamıyomuşum yok bakıma ihtiyacı olan ben değilmişim oğluymuş ayıpmış terbiyesiz karı...ağızımı açmadım desem yeri var ama nasıl zoruma gitti anlatamam.
gunaydinnn bende 30a girince cok mtlu olduydum:)gunler gecsinde haftam cogalsin istiyorum amin ins ama az kaldi ilk gunleri hatirliyorumda nasilda 30olduk ya:)
30. haftaya girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum bugün yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalimdeki haftaya ulaştık sonunda Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşşşşş
gunaydinnn bende 30a girince cok mtlu olduydum:)gunler gecsinde haftam cogalsin istiyorum amin ins ama az kaldi ilk gunleri hatirliyorumda nasilda 30olduk ya:)
canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldumherkeze gunaydinnn dun yurudumya nasil agriyo ayaklarim of of
ahhh ahh canım sakinleşmem birkaç günü bulacak sanırım
niyeyse şuan eşime baktıkça bile sinirleniyorum garibimin suçu yok ama şuan oda bana batıyo
çatlakları dert etmeyin bence sadece şimdilik yok bendede,son ayda büyük bir çoğumuzun olur amaan sağ sağlim doğsunlarda varsın tek derdimiz çatlaklar olsun
canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldum
ahh cnm ya herkes takma demişde takıyo insan seni öyle iyi anlıyorum ki, susmak bazen iyi bazen kötü ama en kötüsü destek beklediğin anda eşinin ne yapabilirim demesi geçecek bugünlerde kvler gelinleri kızlarıyla kıyaslamasalar olmaz zaten
günaydınlar herkese bugün bir ayın daha son günü benim işler yoğunyarın tatil ve ev boyanacak akşama toparlıcaz eşimle heryeri sabahta erkenden başlarız, cumada izin aldım karı koca yapalım işlerimiz ee malum kimseden fayda yok evet çokkk işim var zorda olacak ama yinede seviniyorum boya işi bitecek hazırlıklarıma başlıcam diye, ben şimdiden pencere vs silsem,perde yıkasam doğuma bir daha ister dimi acaba kaba taslak yapsamda 1 ay sonra detayamı girsem :44:
ahhh canım arkadaşım boya işi gerçekten zor ama bitince dinlenince evine bakınca pırıl pırıl ohhhh sefasını sürersin ammmaaaa yinede işleri eşine yık cok yorma kendini
az iş cok dinlenme az iş cok dinlenme slogan bu tamam mı
aynen canım ya ilk 4,5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu yaşarken zaman geçmiyo gibi ama şuan nasıl 30 olduk diyorum gerçekten çok şükür bugünümüze Rabbim hepimizinde tamamına eridirir inş. sağlıklan kavuşuruz yavrucuklarımıza
ben hamile olduğumu hızlı farkettim 3 hafta 3 günlükken hemde şüphelenme seklim farklı olan mantar kasıntısıydı mantar olmadığımı anladım akıntım yoktu bu işte bir iş var dedim nadir insanda olur (gerçi ben neyi normal yasarımki) derken test yaptım silik çizgi abowwww dedim once sonra kana gittim abowww dedim tekrar sonra Dr.a gittim nasıl anladığımı söyleyince dr. bile bunu herkes ayıramaz dedi eeee ebelikde okumanın tecrübesi dedik
bilmiyorum papatyam nasıl olacak işin yükü eşimde olacak ona da kıyamıyorumee evde birde çocuk olunca işimiz daha zor şimdiden başladı bende boyucam demeye :44:
hadi bakalım sende git gel inş sonuçlar iyi çıkar
aynen nagican,boya işin bitsin şöyle 3-4 hafta sonra derin temizlik yaparsınbi de doğumdan sonra kendini iyi hissettikçe cadı kızın izin verdikçe yaparsın,şimdi bu yorgunluğun üstüne ona kalkışma canm,risk almaya gerek yooğğğğğgünaydınlar herkese bugün bir ayın daha son günü benim işler yoğunyarın tatil ve ev boyanacak akşama toparlıcaz eşimle heryeri sabahta erkenden başlarız, cumada izin aldım karı koca yapalım işlerimiz ee malum kimseden fayda yok evet çokkk işim var zorda olacak ama yinede seviniyorum boya işi bitecek hazırlıklarıma başlıcam diye, ben şimdiden pencere vs silsem,perde yıkasam doğuma bir daha ister dimi acaba kaba taslak yapsamda 1 ay sonra detayamı girsem :44:
günaydın stop,dün tam çıkıyodum sen geldiğinde görüşemedik nasılsın canımherkese günaydın
bu sabah çocukları okula yollama işi tamam stop
kendim giyindim hazırım stop
sağlık ocağına gidip kan vericem tahlillerimi yaptırıcam stop
hafta sonu dr. randevum varda tahlil isticekti ben yaptırıp gidim dedim stop
ay bu gece coook zor ve azıcık uyudum stop aman cildimde bozulmalar var yine stop
sizler nasılsınız temam
kuzum cidden özel değilse neden çalışmıyosun, mesleğinde gayet iyi merak ettim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?