aynen nagican,boya işin bitsin şöyle 3-4 hafta sonra derin temizlik yaparsınbi de doğumdan sonra kendini iyi hissettikçe cadı kızın izin verdikçe yaparsın,şimdi bu yorgunluğun üstüne ona kalkışma canm,risk almaya gerek yooğğğğğ
günaydın stop,dün tam çıkıyodum sen geldiğinde görüşemedik nasılsın canım
Gunaydinlar nasilsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
moral vereyim canım benim evet çocukla coooook zoooor oluyor
abowww ters moral verdim dur simdi pozitife cevirecegim
iyi tarafından bak ilk boya tecrübesini yasayacak senle birlikde kuzucuğun değişik yerlere imzasını atacak belkide anıdır sakin ve relaks olalım lütfen
aynen nagican,boya işin bitsin şöyle 3-4 hafta sonra derin temizlik yaparsınbi de doğumdan sonra kendini iyi hissettikçe cadı kızın izin verdikçe yaparsın,şimdi bu yorgunluğun üstüne ona kalkışma canm,risk almaya gerek yooğğğğğ
günaydın stop,dün tam çıkıyodum sen geldiğinde görüşemedik nasılsın canım
son anda babamın bir hamlesiyle diplomamı almadım son yılımı okumadım babam bir telefonla bırakıyorsun bu bölümü tekrar gir sınava dedi bende hiiiic çıtımı çıkarmadım niye bilmiyorum (aslında biliyorum o diğer bolumu okurken esimle tanıştım sebep işte )ve bolum değiştirdim gerçi o meslegide yapmıyorum ama ikinci okudumdan diplomamı aldım
kız babam bir gun dediki niye çalışmıyorsun habire doğuruyorsun yeter dedi
bendeki cevap
ama baba cok ana olasım geliyor
iyi cvp çok ana olası gelmek bende bu ara aşırı hamileyim
sonuçta bir diploma varmış cnm,çantada keklik dursun , çalışıp çalışmamak sana kalmış tabiki
Gunaydinlar nasilsiniz
canım dediğin doğru tabi eğer kalorifer,kombi vs yanmıyosa yıkayabilirsin tabi perdeleri ama bu sefer de kirli cama asmayım diyeceksin,camlar slinecek,sonra kapılar vs,eeee detaylı temizlik yapılmış olur,benim de içim gidiyo,eşim geçen demez mi şu pervazı sileyim,perde kirleniyo çok tozlanmış diye çok utandım,normalde yerimde durmaz temizlik icat ederdim,şimdi pasaklı kocam bile ne diyo baksana,kendini yormayacak kadarını yap,sağlığından kıymetli değil,yoksa hangimiz isteriz toz içinde olmayı,haaaa parasal durumum çok iyi olsa her hafta yardıma birini alırım,ama evlendiğimden beri kendim yaptımmm,azzz kaldı inşallah canım,sıkalım birazee yapcak bişey yok önce fırçayı veririz hevesini alır,sonra nasıl oyalarım bilmem
ya en azından tulleri yıkarım sanırım temiz duvara tozlu tülde takılmaz kidoğuma yakın bir daha yıkarnır zaten ozaman yardımcı alıcam
yarına küçük görümcemi de çağırsam diyorum kesin gelir ama onunda pazartesi oğlu askere gidecek kendi telaşı var utanıyorum, keşke kendi akrabalarım da burda olsaydı hiç böyle ne yapsam diye düşünmezdim
hee ayşe ilk defa dün akşam Allah'ım daha 2 ay var nasıl geçer dedim,ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de senin bu kızın beni ne hale çevirdi dedimdolapta oğluşla resmim vardı baksana ay gibiymişim dedim, inş eski halime dönebilirim diye dua ettim tüm bunlara sebep ne dersen dün hiç dinlenemedim (yani uzanamadım) bumu sebep bilmiyorum ama elim ayağım şişti, midem çok fenaydı uzun lafın kısası fenaydım dün akşam :18:
ahhh şekerliğim nasıl olim (bak sekerim demedim demekki karnım ac değil) aynı bacak rahatsızlığı devam sağlık ocağına gidicem aylardan sonra ilkkez tek basıma dışarı cıkıcam umarım sorun olmadan gider gelirim
bu hafta sonu dr. randevum var ama başka Dr.a aldım bakalım nasıl gececk benim morale ihtiyacım var ya benim dr.um beni sinir etti 18 haftalıkken gittim birdahada gitmedim arada detaylıya başka Dr.a gittim simdi bu yeni Dr.a gidicem bakalım coook heyecanlıyım
yaba daba duuuuu
kuşum Allah esirgesin senin 3 tane moralin var evde zatenbir sabah uynadım benim ikizlerde ses yok gerçi hep sessizce halleder çocuklar islerini oğlum diye dolanıyorum mutfağa bir girdim dolaptaki 16 yumurta yerde kırılmış oynanıyor(aslında onlar inceliyor) ben soook neyse once çocukları temizle sonra yerleri temizle
kızdım mı HAYIIIIIRRRRR
cunku merak duygusu o minik ellerle onların akışkan oludugunu öğrendiler konuştum ama bir daha yapmadılar ahhh ahhh çorbaya azmı elleriyle içmeyi denediler balı azmı parmaklarla oynadılar duvarlardan azmı yoğurt temizledim yemek temizledim (anam ne pismis benim çocuklarım)
oyle oyle derken öğrendiler buyudulerde dun aksam bana diyorlarki uyutma isini bize verebilirsin anne biz hallederiz sende yatar uyursun
ahh evlat candır can
canım bende fiyatları sorucaktım uyku seti tam olarak nasıl çok beğendim ve geçtiğimiz pazar günü özdilekten çıkmadığım halde göremedim bu nevresinmi fiyatıda çok iyimiş yan minderleri falan varmı içerisinde yorgan vs.
senin uyku setinin ayni modelindn battaniyem war benimde ozdilekten anem almisti
Cnm hamile kulodu aldim 2tane nbb marka 6liraya ama biseyi frkettim kullaniyorm birisini tam sezeryan dikis yerime geliyor o alt dikis yeri insallah dogumda rahat olur dikis yerini kasindirmz dogumdn sonra ama beli rahat
canlar bacılar herkeze günaydınnnnnn
30. haftaya girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum bugün yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalimdeki haftaya ulaştık sonunda Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşşşşş
herkeze gunaydinnn dun yurudumya nasil agriyo ayaklarim of of
canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldum
herkese günaydın
bu sabah çocukları okula yollama işi tamam stop
kendim giyindim hazırım stop
sağlık ocağına gidip kan vericem tahlillerimi yaptırıcam stop
hafta sonu dr. randevum varda tahlil isticekti ben yaptırıp gidim dedim stop
ay bu gece coook zor ve azıcık uyudum stop aman cildimde bozulmalar var yine stop
sizler nasılsınız temam
ahh cnm ya herkes takma demişde takıyo insan seni öyle iyi anlıyorum ki, susmak bazen iyi bazen kötü ama en kötüsü destek beklediğin anda eşinin ne yapabilirim demesi geçecek bugünlerde kvler gelinleri kızlarıyla kıyaslamasalar olmaz zaten
günaydınlar herkese bugün bir ayın daha son günü benim işler yoğunyarın tatil ve ev boyanacak akşama toparlıcaz eşimle heryeri sabahta erkenden başlarız, cumada izin aldım karı koca yapalım işlerimiz ee malum kimseden fayda yok evet çokkk işim var zorda olacak ama yinede seviniyorum boya işi bitecek hazırlıklarıma başlıcam diye, ben şimdiden pencere vs silsem,perde yıkasam doğuma bir daha ister dimi acaba kaba taslak yapsamda 1 ay sonra detayamı girsem :44:
bir sabah uynadım benim ikizlerde ses yok gerçi hep sessizce halleder çocuklar islerini oğlum diye dolanıyorum mutfağa bir girdim dolaptaki 16 yumurta yerde kırılmış oynanıyor(aslında onlar inceliyor) ben soook neyse once çocukları temizle sonra yerleri temizle
kızdım mı HAYIIIIIRRRRR
cunku merak duygusu o minik ellerle onların akışkan oludugunu öğrendiler konuştum ama bir daha yapmadılar ahhh ahhh çorbaya azmı elleriyle içmeyi denediler balı azmı parmaklarla oynadılar duvarlardan azmı yoğurt temizledim yemek temizledim (anam ne pismis benim çocuklarım)
oyle oyle derken öğrendiler buyudulerde dun aksam bana diyorlarki uyutma isini bize verebilirsin anne biz hallederiz sende yatar uyursun
ahh evlat candır can
Günaydınnnnn
yarınn tatlill bu sefer bize de :) pek mutlu oldum :)
haftasonu bizde beşiğimizi ve dolabımızı alıcaz :) çamaşırları ufaktan yıkamayı düşünüyorum :)
geceleri uyuyamıyorum ama anlamadığım bir şekilde dinç kalkıyorum.akşam kimse yoksa 10,30 da uykuya geçiyorum koltukta :) yatağa geçer geçmez uyku gidyor. :)
birde dünden beri karnım epey kasılıyor. bir ssağ kasıpıma dayanıyor bir sol göğüs altıma . biraz ovunca düzeliyor13 mayıs a kadar doktor kontrolü yok merak ediyorum tabi :S o hareket ettikçe ben mutlu ve enerjik oluyorum :)
gunaydınnn
cnm sende pendik teydin dimi beşiği yataklımı alıcaksın bide nerden ...ahhh geceleri bnde uyuyamıyorum sabah kalkıyorum ama zor yanı...bebişimde bnle birlikte kalkıyo yavrum yaaa mınıbuste bi o yana bi bu yana dolandı durdu içimde sıpa
canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim bizim yatağımız 90*190 fakat büyümemiş haliyle 90*145 sanırım bu ebatlar tam bize göre oluyor özdileğin ürünleri gerçekten çok kaliteli havlularını kullanıyorum ben çok beğeniyorumda fiyat o yüzden çok uygun geldi bana dandirikten uyku setleri sormuştum ddışarda 180-190 fiyatlar öyleydi hemen bakıcam siteye eğer bulamazsam linki atarmısınözdilekteyim.com da fiyatı 150 tl canım ,burdaki avm lerde de özdilek in magazası var orda da 150 tl di. ama ben özdilek ürünleri de satan ev tekstili magazasından aldım .
icerisinde
95X145 YORGAN 1 ADET
100X170 YORGAN KORUMASI 1 ADET
120X180 CARSAF 1 ADET
35X45 YASTIK KILIFI VOLANLI 1 ADET
35X45 YASTIK KIIFI ADET 1
40X140 BEŞİK KORUMA 2 ADET
40X60 BAŞ KORUMA 1
güzel günlerde kullansın bebekler
dikiş yerine bakmak hiç aklıma geldi
kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
Slm günaydın arkadaşlar gece çok korktum ya biraz yaramazlık yaptık daha sonra banyoda bide ne göreyim hafif bir kan ayyy dua ede ede uyudum eşimede bişey demedim panik yapar diye ama çok şükür bidaha gelmdi oğluşum tekmeliyorda koca göbeğim le neyimizeyse aşk meşk((
günaydın canım hoşgeldinnnn
canım dediğin doğru tabi eğer kalorifer,kombi vs yanmıyosa yıkayabilirsin tabi perdeleri ama bu sefer de kirli cama asmayım diyeceksin,camlar slinecek,sonra kapılar vs,eeee detaylı temizlik yapılmış olur,benim de içim gidiyo,eşim geçen demez mi şu pervazı sileyim,perde kirleniyo çok tozlanmış diye çok utandım,normalde yerimde durmaz temizlik icat ederdim,şimdi pasaklı kocam bile ne diyo baksana,kendini yormayacak kadarını yap,sağlığından kıymetli değil,yoksa hangimiz isteriz toz içinde olmayı,haaaa parasal durumum çok iyi olsa her hafta yardıma birini alırım,ama evlendiğimden beri kendim yaptımmm,azzz kaldı inşallah canım,sıkalım biraz
kuşum Allah esirgesin senin 3 tane moralin var evde zatenşimdi merak ediyom da en çok anlaştığın var mı,sıralama diye bişey oluyo mu?ama yaramazlıkta illaki sıralama vardır baksana her yer misss gibi çiğ yumurta kokacak geçen faceye koymuşlardı kızlar,fırlama bezini çıkarmış,etrafa sıvamış,yorgun düşmüş orda uyumuşşşş
kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?