2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydinlar nasilsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh şekerliğim nasıl olim (bak sekerim demedim demekki karnım ac değil) aynı bacak rahatsızlığı devam sağlık ocağına gidicem aylardan sonra ilkkez tek basıma dışarı cıkıcam umarım sorun olmadan gider gelirim
bu hafta sonu dr. randevum var ama başka Dr.a aldım bakalım nasıl gececk benim morale ihtiyacım var ya benim dr.um beni sinir etti 18 haftalıkken gittim birdahada gitmedim arada detaylıya başka Dr.a gittim simdi bu yeni Dr.a gidicem bakalım coook heyecanlıyım
yaba daba duuuuu

ee yapcak bişey yok önce fırçayı veririz hevesini alır,sonra nasıl oyalarım bilmem

ya en azından tulleri yıkarım sanırım temiz duvara tozlu tülde takılmaz ki doğuma yakın bir daha yıkarnır zaten ozaman yardımcı alıcam

yarına küçük görümcemi de çağırsam diyorum kesin gelir ama onunda pazartesi oğlu askere gidecek kendi telaşı var utanıyorum, keşke kendi akrabalarım da burda olsaydı hiç böyle ne yapsam diye düşünmezdim

hee ayşe ilk defa dün akşam Allah'ım daha 2 ay var nasıl geçer dedim,ciddi anlamda zorlanıyorum,eşime de senin bu kızın beni ne hale çevirdi dedim dolapta oğluşla resmim vardı baksana ay gibiymişim dedim, inş eski halime dönebilirim diye dua ettim tüm bunlara sebep ne dersen dün hiç dinlenemedim (yani uzanamadım) bumu sebep bilmiyorum ama elim ayağım şişti, midem çok fenaydı uzun lafın kısası fenaydım dün akşam :18:

iyi cvp çok ana olası gelmek bende bu ara aşırı hamileyim

sonuçta bir diploma varmış cnm,çantada keklik dursun , çalışıp çalışmamak sana kalmış tabiki

iyi cvp çok ana olası gelmek bende bu ara aşırı hamileyim

sonuçta bir diploma varmış cnm,çantada keklik dursun , çalışıp çalışmamak sana kalmış tabiki

kız bende de bir hamilelik var yani anlatamam
eşime dedim gel test yapalım sankim hamilemiyim 2 hafta once dedim ama oda cevap verdi sancın tutarsa anlarız zaman tutumlu olma zamanı bosver dedi

Günaydınnnnn

yarınn tatlill bu sefer bize de :) pek mutlu oldum :)

haftasonu bizde beşiğimizi ve dolabımızı alıcaz :) çamaşırları ufaktan yıkamayı düşünüyorum :)

geceleri uyuyamıyorum ama anlamadığım bir şekilde dinç kalkıyorum.akşam kimse yoksa 10,30 da uykuya geçiyorum koltukta :) yatağa geçer geçmez uyku gidyor. :)

birde dünden beri karnım epey kasılıyor. bir ssağ kasıpıma dayanıyor bir sol göğüs altıma . biraz ovunca düzeliyor 13 mayıs a kadar doktor kontrolü yok merak ediyorum tabi :S o hareket ettikçe ben mutlu ve enerjik oluyorum :)

Gunaydinlar nasilsiniz

günaydın canım hoşgeldinnnn
canım dediğin doğru tabi eğer kalorifer,kombi vs yanmıyosa yıkayabilirsin tabi perdeleri ama bu sefer de kirli cama asmayım diyeceksin,camlar slinecek,sonra kapılar vs,eeee detaylı temizlik yapılmış olur,benim de içim gidiyo,eşim geçen demez mi şu pervazı sileyim,perde kirleniyo çok tozlanmış diye çok utandım,normalde yerimde durmaz temizlik icat ederdim,şimdi pasaklı kocam bile ne diyo baksana,kendini yormayacak kadarını yap,sağlığından kıymetli değil,yoksa hangimiz isteriz toz içinde olmayı,haaaa parasal durumum çok iyi olsa her hafta yardıma birini alırım,ama evlendiğimden beri kendim yaptımmm,azzz kaldı inşallah canım,sıkalım biraz

kuşum Allah esirgesin senin 3 tane moralin var evde zaten şimdi merak ediyom da en çok anlaştığın var mı,sıralama diye bişey oluyo mu?ama yaramazlıkta illaki sıralama vardır baksana her yer misss gibi çiğ yumurta kokacak geçen faceye koymuşlardı kızlar,fırlama bezini çıkarmış,etrafa sıvamış,yorgun düşmüş orda uyumuşşşş

özdilekteyim.com da fiyatı 150 tl canım ,burdaki avm lerde de özdilek in magazası var orda da 150 tl di. ama ben özdilek ürünleri de satan ev tekstili magazasından aldım .
icerisinde
95X145 YORGAN 1 ADET
100X170 YORGAN KORUMASI 1 ADET
120X180 CARSAF 1 ADET
35X45 YASTIK KILIFI VOLANLI 1 ADET
35X45 YASTIK KIIFI ADET 1
40X140 BEŞİK KORUMA 2 ADET
40X60 BAŞ KORUMA 1

senin uyku setinin ayni modelindn battaniyem war benimde ozdilekten anem almisti

güzel günlerde kullansın bebekler

Cnm hamile kulodu aldim 2tane nbb marka 6liraya ama biseyi frkettim kullaniyorm birisini tam sezeryan dikis yerime geliyor o alt dikis yeri insallah dogumda rahat olur dikis yerini kasindirmz dogumdn sonra ama beli rahat

dikiş yerine bakmak hiç aklıma geldi

günaydın herkese

Napıyosunuz fıstıklar.. bebek alışverişleri nasıl gidiyor? biz yavaştan başladık ama şimdiden sarsıldık ekonomik olarak, bebek alışverişi ne maliyetli bişeymiş yahu :26:

gunaydın cancagızım

ohhh 30 larıda gordun ya Allah ım zamanınıda kucagımıza almayı nasıp etsın inş...bnde arkandan gelıyom bebem 3 gun sonra..k
herkeze gunaydinnn dun yurudumya nasil agriyo ayaklarim of of

cnm gunaydın evdesın dınlenırsın dıkkat et kndıne sen 3 canlısın
canlarım günaydınnnnn,inşallah herkes iyidir,berna facede video paylaşmış ay Alllahım sabah sabah,karnında nasıl ordan oraya gidiyooo,bi hoş oldum

günaydın ayşem hamişlerin kralıçası sende burda paylaş o zaman

günaydın pozitif insann

günaydın nagimm yanı 4 gun yokmusun sen buraya da gıramezsın ama neyse işlerini çabucak halledersin inş..zaten 37.haftanda cıkıcaksın izne senın için ıyı olur bu durum cnm Allah kolaylık versin sende kendini çok yorma

yaww şuna bakk yaaa çok tatlısınız analarıyla bebeleri heheeh.. valla gülerekten okudum yazdıklarını..cnm mhadi gıttde belkıde gıttın ver kanını gel buralara beklıyor olaceğiz

gunaydınnn

cnm sende pendik teydin dimi beşiği yataklımı alıcaksın bide nerden ...ahhh geceleri bnde uyuyamıyorum sabah kalkıyorum ama zor yanı...bebişimde bnle birlikte kalkıyo yavrum yaaa mınıbuste bi o yana bi bu yana dolandı durdu içimde sıpa

Sevgim pendik bölgeye gidiyorum hastane için yoksa Sancaktepe De oturuyorum doktorum için o yol değiyor valla :)

beşik ve yatak dolap hepsini ikea dan alıcam ben bi de şu bir yaşına kadar olan yenidoğan beşikleri var ya onlardan alıcam. bizde ilk bebeğin çeyizini kız tarafı yapar :) hem oda yapmak istemiyorum hemen hem de annecimle babacığıma fazla yük olmak istemiyorum. inatla biz alıcaz diyorlar. emekli bi adama fazla yüklenmemek lazım :) ikisi de beyaz olucak inşallah ilerde de birlikte gider odasını beraber seçeriz kuzumun :)

sabahları ben de otobüzle geliyorum kuzum benle kalkıp benle uyuyor genelde :) bazen diyorum doğunca otobüsteki hareketi arar mı acaba :) :)

bebeğimm memleketime selam söyle kaç zaman oldu gidemedim, çok da özledim ailemi, ama bebiş doğsun acısını çıkarcam, bizde yavaştan bebek için temel alıncakları hallediyoruz da valla kayınvalide falan yardımcı olmasa maliyeti çok aşıyor bütçemizi, Allah razı olsun annemde dikiş işlerini- örgü vs. hallediyor, anneler olmasa halimiz duman.. beşik falan aldınız mı? biz hala karar veremedik :26:

canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim bizim yatağımız 90*190 fakat büyümemiş haliyle 90*145 sanırım bu ebatlar tam bize göre oluyor özdileğin ürünleri gerçekten çok kaliteli havlularını kullanıyorum ben çok beğeniyorumda fiyat o yüzden çok uygun geldi bana dandirikten uyku setleri sormuştum ddışarda 180-190 fiyatlar öyleydi hemen bakıcam siteye eğer bulamazsam linki atarmısın

Slm günaydın arkadaşlar gece çok korktum ya biraz yaramazlık yaptık daha sonra banyoda bide ne göreyim hafif bir kan ayyy dua ede ede uyudum eşimede bişey demedim panik yapar diye ama çok şükür bidaha gelmdi oğluşum tekmeliyorda koca göbeğim le neyimizeyse aşk meşk ((

kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim

kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100

canım bu modelde zaten tam denizci model değil, ayıcıklı falan, zaten sadece dümen var denize ait.. bence hoş, uyumluysa diğer eşyalarına al

neyimize deme canım bunlar doğumu kolaylaştıracak inş bende de oluyor, araya baya zaman koyuyoruz sanırım ondan oluyor ya, bende anlamadım.. randevum yakın sorcam doktora, bakalım ne dicek ilişki konusunda

hiiic fark yok sevgiden yana ama huylarda hele ikizlerim oyle farklıki tarif edemem biri agır abidir biri bildiğin hala çocuk (gerçi cocukda ruhu çocuk yani)ahhh neler neler yasadım buyuturken kızımsa oğlanlara daha kok sokturuyor kızlar daha fena yahuuu(oğlum olacak ya)
ama kızım coook merhametlidir gerçi oğullarımda oyledir gecen hafta sonu rahatsızlandım baktım kızım burnunu çekiyor gözler kızarmış gel yanıma dedim dememle başladı aglamaya
dayan annem diyor siz anneler hep böylesiniz doguruncada Allaha teşekkür edersiniz bebek için gececek bak teşekkür edeceğini dusun dedi
ahhh benim hakkat ana olasım var bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…