2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aman canım Allah kolaylık versin ben daha birsey almadım ablam almış biraz bende baslicam ama gerçekten maliyetli birsey bebeğe hazırlık hele ben ikizlerimdeki halimi hatırlıyorumda abooowwww
bunada başlamadım daha ama bende ablam yollasın once aldıklarını gorim sonra baslim diyorum esas masraf daha dogumdada çıkıyor ortaya ama Rabbim bir kolaylığını verir bea
kız birde mevsim değişiyor çocukların eksikleri var abowww ben nere kacimmm

ahh canım yaaa cidden korkmuşsundur ama bence Dr.una sormadan bir daha kalkışma derim

canım biz de kurban bayramından bu yana gitmedik,arabamız yok,bu durumda Allahtan bişey olmazsa bidahaki kurbana kadar da gitmeyi düşünmöüyoz,dışarılaraa da gezmeye gitmedik bi değişiklik olur dedik,sonraki zamanları da ben göze alamam,tatlım alışveriş için kk hesap kesimini bekliyodum,sonra adıyamana gitmedurumu olunca kv ben bişeyler aldım dediydi,onlara bakayım eksikleri ona göre halletmeyi düşünüyom,liste yaptım zaten,olur da tanıdık bildik biyer olur daha uyguna alırız diye dönüşe bıraktım park beşik almayı düşünüyoz,yer sıkıntımız var malummm

hmmm anladım cnm kız senı alıntılatım az once ama dırek cvplaya basınca pırrr uçtu gitti..videonu n adı neydi gııı ...sen bugun adıyamana gıdecektın bıde dımı yolculuk kacta bakemm
sevgican cumaki izni hallettim,öğleden sonrası için de saatlik izin aldım ayda 7 saat 59 dk.kadar saatlik izin hakkımız var da,eve gidip biraz ortalığı toplarım,bulaşık filan kaldırırım ortalıktan,nasip olursa 4 gibi çıksak 2,5 saat sürüyo en fazla,transit dolmuşlar gidiyo canım mesafe uzak olmayınca bakalım yarım saatte bir adama mola verdircem sanırım kv istediğin yemek var mı diye sordu yok bişey dedim acaba,zor bi yemek istese miydimmm

geçmiş olsun canm ,dikkat etmekte fayda varrr

kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
Bilgecanım günaydın,set gayet hoş,sen güzel şeyler beğendin ki zaten,fiyatı da uygun geliyosa al bence deee

bnde şimdi buna bakıyodum cnm bnce senın odana gıder halın da ayıcık yokmuydu senıun yanlıiş mı hatırlıyoırum

kızlar odamızın resmini ekleyim tekrar fikrinizi söleyin uyku setini tek başına çok beğendim fiyatıda uygun geldi açıkcası ama odayala ne kadar uyumlu olur bilemedim bir türlü

canım benim günaydın set tek başına benimde çok hoşuma gitti fiyatıda 145 tl uygun geldi özdileğin ürünü sonuçta kalitesini görmedim ama eminim kalitelidir. odanın rsemini ekledim tekrar sende bi baksana gidermi bizim odaya

kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100

ayyy ben odayı gormedimki bilmiyorum görsem fikir veririm caya çağırsana beni
güzelmiş canım yaaa senin oda sanki beyaz mavi üzerine dimi (mobilyaların beyaz)
ne kadar fiyatı
ben uyku seti kızımda aldım hiiic kullanmadım sanki yatağın carsafı uyku setinin yorganı olmuştu yumuşacık ustunde yatardı hiic yorganı kullanmadı zaten ustunu örtmeyen bir kızdı bakalım bunda nasıl olacak

canım birini halledemiyoruz, ikisine tabi ki yatiştirememişsindir bişey ayy tatlı telaş tabi ama eve yeni biri geliyor kolay da değil, kıyafetlere bakınca dalga geçiyolar gibi geliyor, 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay diye boy boy, anaamm hepsinden 1 tane yetmez, 4-5 parça herbirinden baya yapıyor, nerelere kaçalım bilemiyorum

çok kaliteli ,ben açtım baktımm ,yeri felan çok güzel .kesinlikle tavsiye ederim. hatta ben aldıktan hemen sonra iş arkdasımda hamileydi ,o da gitti pembesini aldı .

heheh isteseydin kız tabiki şöyle mıden bayram ederdi herzaman mı gidiyonuz yiyince derdin bn değil torun istiyor falan dıye ...kızz senın için bi değişkliklik olur bu yolculuk ne guzel hem

cnm bana uyumlu geldi gayet hoş acıkcası ama yınede son karar senın rengide odanın rengine tam gıdıyor acık tonlarda

gardolabın resmini neden çekmedin yaaa
bu arada merak ettim sen bebişi doğunca odasını direk ayırıcan mı yoksa odana başka birsey duşundun mu?

canım odamızın resmini ekledim yukarda bi bakta sendfe fikrini söle ben çok kararsız kaldım niyese seti çok beğendim ama
fiyatı 145 tl çok uygun geldi fiyatta bide özdileğin ürünü kaliteli olucanı düşünüyorum benim odaya güzel bi nevresim almam lazım o kadar oda yapıtk dandirik bişeyde olsun istemiyorum çokda pahalı rakamlar olsun istemiyorum

bence gayet uygun canım, denizci modelinde yelkenler falan var, bu uyku setinde ayıcık ve dümen var sadece, sizin odada halı da da ayıcık var, bence çokda yakışır, soft mavi çok tatlı duruyor

sezeryan olcam zaten canım doğuma bi katkısı olmayacak,sende demi oluyor demek ki ben hamileliğin başından beri ilk kez kan gördüm çok üzüldüm dr umuda geçen ay değiştirdim oda erkek nasıl sorayım kii arayıda fazlamı uzattık mı bilmiyorum ki 5 gün anca oldu ama nedense çok zor oluyor yeni evli gibi allahım yarabbim bu ney ya

Ben hiç bilmiyorum pendiği :) bölge nin İK sında çalışan benim üni den sınıf arkadaşım . ben de doğan bey e gidiyorum çok güler yüzlü konuştukça rahatlıyorum her muayane de:) bi de arkadaşım olduğu için baya bi ilgi var :)

Tokat'ta bir tek bize mi has bilmiyorum ama bizim böyle :) ama sevdim modellerini ben gittim seçtim zaten inşallah uğuruyla gelicek paşam.

günaydın canım benim çamaşırları ufaktan yıkarsan 15 kez çalıştırmak zorunda kalırsın kız zaten el kadar şeyler,hepsini aradan çıkarıver

:):) haklısın başlamak manasında dediydim :) bi başlasam zaten iki makine anca edicek:) zaten benle dalga geçiyorlar çocuğa süs püs almaktan giyecek bişey almadın diye

Ayşem bu arada patronum insafa geldi sgk yı aldığım maaş dan yatırıcak 3 ay :) ihbarı da vericek bi de doğum izni bitince çıktı göstericek işsizlik maaşına da başvurucam onun için de ayrıca mutluyum :):)

Eki Görüntüle 1094100

çok beğendim odanızla da uyumlu renkleri modeli çok şık :)

Son düzenleme:

english home da gecenlerde nevresim takımlarında indirim vardı .

ben beyazlı açık yesilli nevresim takımını 60 liradan 25 liraya aldım .

ama internet sitelerinden degil magazalardan takip etmek gerekiyor .

çok kaliteli ,ben açtım baktımm ,yeri felan çok güzel .kesinlikle tavsiye ederim. hatta ben aldıktan hemen sonra iş arkdasımda hamileydi ,o da gitti pembesini aldı .
eminim güzeldir canım özdiliğin tüm ürünleri güzel oluyo zaten ama ben modelde çok kararsız kaldım niyese nette sadece 2 model var diğeri tamamen denizci bide bu bilemedim ya izmir özdileği aradım mağazada varmı bu model diye arayıp haber vercekler bakalım varsa akşam bi gidip bakıcam bu arada sana zahmet olmazsa senin takımın resmini tekrar eklermisin

renk banada uyumlu geldi sadece üstündeki denizci modeli kafamı karıştırdı bilemedim bi türlü izmir mağazayı aradım haber vercekler bakalım varsa mağazada akşam bi gidip bakayım ay anam özdilekte pek uzak bize yaw pazar günü iki defa gittik geldik nasıl görmedim ben bunları

gardolabın resmini neden çekmedin yaaa
bu arada merak ettim sen bebişi doğunca odasını direk ayırıcan mı yoksa odana başka birsey duşundun mu?
canım öle bi görün odayı diye ekledim dolabıda eklerim sonra
yok canım oğluş önce yatak odasında yatcak nasip olursa park yatak aldık yatak odasına onunda resmini eklemiştim dagha önceden

kız kacacak yer bulursan banada haber et adresi ver arkandayım
güzel telaşlar tabi yaa helede minik minik seyler cesit cesit insanında aldıkça alası gelir bea neyseki ben internetten alıcamya gezdikçe alma isi dahada artarmış gibi geliyor internette daha sınırlıdır heralde mağazalara gore (benimki tahmin sadece)

kaçacak yer deyince bak aklıma ne geldi kızımı dogurucam masaya yatırdılar ben birden kaldırın beni dedim ne oldu dediler doğurmuyorum vazgeçtim kaldırın beni dedim hemşire gulum nere gidicen hadi bak bebeğini alıcan kucağına diyor bendeki cevap sanane bebeğim karnımda giderim eve gidicem vazgeçtim kaldırsana beni dedim derken tatlı sözlerle tatlı bir doğuma dondu hersey veee bebişimin ağlama sesini duydum 5 dakika sonra (sanki kalksam nereye kacacaksam)

kullanıyorum cnm ama düzenli değil sürmeyi unutuyorum hep belki düzenli sürsem çatlamayacaktım kendime kızıyorum şuanda

baktımmmm renk olarak uygun gibi ama perden gibi daha acık tondada olabilir diyorum karar senin ama buda odanıza uyar

benim aldıgım modeli sitelerinde kaldırmıslar.

ama bu işte :

kodu: baby boy bebek uyku seti diye geciyor .

uyku seti evde , o yüzden foto atamam malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…