- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
günaydın herkese
Napıyosunuz fıstıklar.. bebek alışverişleri nasıl gidiyor? biz yavaştan başladık ama şimdiden sarsıldık ekonomik olarak, bebek alışverişi ne maliyetli bişeymiş yahu :26:
Slm günaydın arkadaşlar gece çok korktum ya biraz yaramazlık yaptık daha sonra banyoda bide ne göreyim hafif bir kan ayyy dua ede ede uyudum eşimede bişey demedim panik yapar diye ama çok şükür bidaha gelmdi oğluşum tekmeliyorda koca göbeğim le neyimizeyse aşk meşk((
canım biz de kurban bayramından bu yana gitmedik,arabamız yok,bu durumda Allahtan bişey olmazsa bidahaki kurbana kadar da gitmeyi düşünmöüyoz,dışarılaraa da gezmeye gitmedik bi değişiklik olur dedik,sonraki zamanları da ben göze alamam,tatlım alışveriş için kk hesap kesimini bekliyodum,sonra adıyamana gitmedurumu olunca kv ben bişeyler aldım dediydi,onlara bakayım eksikleri ona göre halletmeyi düşünüyom,liste yaptım zaten,olur da tanıdık bildik biyer olur daha uyguna alırız diye dönüşe bıraktım park beşik almayı düşünüyoz,yer sıkıntımız var malummmbebeğimm memleketime selam söylekaç zaman oldu gidemedim, çok da özledim ailemi, ama bebiş doğsun acısını çıkarcam, bizde yavaştan bebek için temel alıncakları hallediyoruz da valla kayınvalide falan yardımcı olmasa maliyeti çok aşıyor bütçemizi, Allah razı olsun annemde dikiş işlerini- örgü vs. hallediyor, anneler olmasa halimiz duman.. beşik falan aldınız mı? biz hala karar veremedik :26:
sevgican cumaki izni hallettim,öğleden sonrası için de saatlik izin aldım ayda 7 saat 59 dk.kadar saatlik izin hakkımız var da,eve gidip biraz ortalığı toplarım,bulaşık filan kaldırırım ortalıktan,nasip olursa 4 gibi çıksak 2,5 saat sürüyo en fazla,transit dolmuşlar gidiyo canım mesafe uzak olmayınca bakalım yarım saatte bir adama mola verdircem sanırımhmmm anladım cnm kız senı alıntılatım az once ama dırek cvplaya basınca pırrr uçtu gitti..videonu n adı neydi gııı ...sen bugun adıyamana gıdecektın bıde dımı yolculuk kacta bakemm
geçmiş olsun canm ,dikkat etmekte fayda varrrSlm günaydın arkadaşlar gece çok korktum ya biraz yaramazlık yaptık daha sonra banyoda bide ne göreyim hafif bir kan ayyy dua ede ede uyudum eşimede bişey demedim panik yapar diye ama çok şükür bidaha gelmdi oğluşum tekmeliyorda koca göbeğim le neyimizeyse aşk meşk((
Bilgecanım günaydın,set gayet hoş,sen güzel şeyler beğendin ki zaten,fiyatı da uygun geliyosa al bence deeekızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
canım bu modelde zaten tam denizci model değil, ayıcıklı falan, zaten sadece dümen var denize ait.. bence hoş, uyumluysa diğer eşyalarına al
neyimize deme canım bunlar doğumu kolaylaştıracak inşbende de oluyor, araya baya zaman koyuyoruz sanırım ondan oluyor ya, bende anlamadım.. randevum yakın sorcam doktora, bakalım ne dicek ilişki konusunda
bnde şimdi buna bakıyodum cnm bnce senın odana gıder halın da ayıcık yokmuydu senıun yanlıiş mı hatırlıyoırum
canım benim günaydın set tek başına benimde çok hoşuma gitti fiyatıda 145 tl uygun geldi özdileğin ürünü sonuçta kalitesini görmedim ama eminim kalitelidir. odanın rsemini ekledim tekrar sende bi baksana gidermi bizim odayacanım biz de kurban bayramından bu yana gitmedik,arabamız yok,bu durumda Allahtan bişey olmazsa bidahaki kurbana kadar da gitmeyi düşünmöüyoz,dışarılaraa da gezmeye gitmedik bi değişiklik olur dedik,sonraki zamanları da ben göze alamam,tatlım alışveriş için kk hesap kesimini bekliyodum,sonra adıyamana gitmedurumu olunca kv ben bişeyler aldım dediydi,onlara bakayım eksikleri ona göre halletmeyi düşünüyom,liste yaptım zaten,olur da tanıdık bildik biyer olur daha uyguna alırız diye dönüşe bıraktım park beşik almayı düşünüyoz,yer sıkıntımız var malummm
sevgican cumaki izni hallettim,öğleden sonrası için de saatlik izin aldım ayda 7 saat 59 dk.kadar saatlik izin hakkımız var da,eve gidip biraz ortalığı toplarım,bulaşık filan kaldırırım ortalıktan,nasip olursa 4 gibi çıksak 2,5 saat sürüyo en fazla,transit dolmuşlar gidiyo canım mesafe uzak olmayınca bakalım yarım saatte bir adama mola verdircem sanırımkv istediğin yemek var mı diye sordu yok bişey dedim acaba,zor bi yemek istese miydimmm
geçmiş olsun canm ,dikkat etmekte fayda varrr
Bilgecanım günaydın,set gayet hoş,sen güzel şeyler beğendin ki zaten,fiyatı da uygun geliyosa al bence deee
kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
aman canım Allah kolaylık versin ben daha birsey almadım ablam almış biraz bende baslicam ama gerçekten maliyetli birsey bebeğe hazırlık hele ben ikizlerimdeki halimi hatırlıyorumda abooowwww
bunada başlamadım daha ama bende ablam yollasın once aldıklarını gorim sonra baslim diyorum esas masraf daha dogumdada çıkıyor ortaya ama Rabbim bir kolaylığını verir bea
kız birde mevsim değişiyor çocukların eksikleri var abowww ben nere kacimmm
canım benim günaydın set tek başına benimde çok hoşuma gitti fiyatıda 145 tl uygun geldi özdileğin ürünü sonuçta kalitesini görmedim ama eminim kalitelidir. odanın rsemini ekledim tekrar sende bi baksana gidermi bizim odaya
canım biz de kurban bayramından bu yana gitmedik,arabamız yok,bu durumda Allahtan bişey olmazsa bidahaki kurbana kadar da gitmeyi düşünmöüyoz,dışarılaraa da gezmeye gitmedik bi değişiklik olur dedik,sonraki zamanları da ben göze alamam,tatlım alışveriş için kk hesap kesimini bekliyodum,sonra adıyamana gitmedurumu olunca kv ben bişeyler aldım dediydi,onlara bakayım eksikleri ona göre halletmeyi düşünüyom,liste yaptım zaten,olur da tanıdık bildik biyer olur daha uyguna alırız diye dönüşe bıraktım park beşik almayı düşünüyoz,yer sıkıntımız var malummm
sevgican cumaki izni hallettim,öğleden sonrası için de saatlik izin aldım ayda 7 saat 59 dk.kadar saatlik izin hakkımız var da,eve gidip biraz ortalığı toplarım,bulaşık filan kaldırırım ortalıktan,nasip olursa 4 gibi çıksak 2,5 saat sürüyo en fazla,transit dolmuşlar gidiyo canım mesafe uzak olmayınca bakalım yarım saatte bir adama mola verdircem sanırımkv istediğin yemek var mı diye sordu yok bişey dedim acaba,zor bi yemek istese miydimmm
geçmiş olsun canm ,dikkat etmekte fayda varrr
Bilgecanım günaydın,set gayet hoş,sen güzel şeyler beğendin ki zaten,fiyatı da uygun geliyosa al bence deee
kızlar odamızın resmini ekleyim tekrar fikrinizi söleyin uyku setini tek başına çok beğendim fiyatıda uygun geldi açıkcası ama odayala ne kadar uyumlu olur bilemedim bir türlü
Eki Görüntüle 1094129
kızlar odamızın resmini ekleyim tekrar fikrinizi söleyin uyku setini tek başına çok beğendim fiyatıda uygun geldi açıkcası ama odayala ne kadar uyumlu olur bilemedim bir türlü
Eki Görüntüle 1094129
ayyy ben odayı gormedimki bilmiyorumgörsem fikir veririm caya çağırsana beni
güzelmiş canım yaaa senin oda sanki beyaz mavi üzerine dimi (mobilyaların beyaz)
ne kadar fiyatı
ben uyku seti kızımda aldım hiiic kullanmadım sanki yatağın carsafı uyku setinin yorganı olmuştu yumuşacık ustunde yatardı hiic yorganı kullanmadı zaten ustunu örtmeyen bir kızdıbakalım bunda nasıl olacak
Eki Görüntüle 1094129
sezeryan olcam zaten canım doğuma bi katkısı olmayacak,sende demi oluyor demek ki ben hamileliğin başından beri ilk kez kan gördüm çok üzüldüm dr umuda geçen ay değiştirdim oda erkek nasıl sorayım kiicanım bu modelde zaten tam denizci model değil, ayıcıklı falan, zaten sadece dümen var denize ait.. bence hoş, uyumluysa diğer eşyalarına al
neyimize deme canım bunlar doğumu kolaylaştıracak inşbende de oluyor, araya baya zaman koyuyoruz sanırım ondan oluyor ya, bende anlamadım.. randevum yakın sorcam doktora, bakalım ne dicek ilişki konusunda
anladım cnm
bende bölgeye gıtmek istiyordum cüneyte ama balkı nene hatunu bilirsin yeni adı yüzyıl hast.eltim orda çalışıyor neslihan şeker var ona gidiyorum bnde gayet memnunum aslında ama bölgeyide çok önerdiler bnm arkadasım yaptı dogum cok ıyı dedı...
aaa öyle mi sizde nasıl bi adet miş o öyle iyi düşünmüşsün cnm ama tabiki yük olmak istemezsin..ama herşey gonlunce olsunda istiyor insan...bebiş otob.hareketi ararsa arada bindirisin artık bakalım tepkisi nasıl oluyor
günaydın canım benim çamaşırları ufaktan yıkarsan 15 kez çalıştırmak zorunda kalırsın kız zaten el kadar şeyler,hepsini aradan çıkarıver
kızlar sizce bu uyku seti nasıl bizim odamıza gidermi denizci modeli uyku seti bizim odamız denizci değil ama saçma mı olurki bilemedim
Eki Görüntüle 1094100
canım odamızın resmini ekledim yukarda bi bakta sendfe fikrini söle ben çok kararsız kaldım niyese seti çok beğendim ama
fiyatı 145 tl çok uygun geldi fiyatta bide özdileğin ürünü kaliteli olucanı düşünüyorum benim odaya güzel bi nevresim almam lazım o kadar oda yapıtk dandirik bişeyde olsun istemiyorum çokda pahalı rakamlar olsun istemiyorum
eminim güzeldir canım özdiliğin tüm ürünleri güzel oluyo zaten ama ben modelde çok kararsız kaldım niyese nette sadece 2 model var diğeri tamamen denizci bide bu bilemedim ya izmir özdileği aradım mağazada varmı bu model diye arayıp haber vercekler bakalım varsa akşam bi gidip bakıcam bu arada sana zahmet olmazsa senin takımın resmini tekrar eklermisinçok kaliteli ,ben açtım baktımm ,yeri felan çok güzel .kesinlikle tavsiye ederim. hatta ben aldıktan hemen sonra iş arkdasımda hamileydi ,o da gitti pembesini aldı .
renk banada uyumlu geldi sadece üstündeki denizci modeli kafamı karıştırdı bilemedim bi türlü izmir mağazayı aradım haber vercekler bakalım varsa mağazada akşam bi gidip bakayım ay anam özdilekte pek uzak bize yaw pazar günü iki defa gittik geldik nasıl görmedim ben bunlarıheheh isteseydin kız tabiki şöyle mıden bayram ederdi herzaman mı gidiyonuz yiyince derdin bn değil torun istiyor falan dıye ...kızz senın için bi değişkliklik olur bu yolculuk ne guzel hem
cnm bana uyumlu geldi gayet hoş acıkcası ama yınede son karar senın rengide odanın rengine tam gıdıyor acık tonlarda
canım öle bi görün odayı diye ekledim dolabıda eklerim sonragardolabın resmini neden çekmedin yaaa
bu arada merak ettim sen bebişi doğunca odasını direk ayırıcan mı yoksa odana başka birsey duşundun mu?
canım birini halledemiyoruz, ikisine tabi ki yatiştirememişsindir bişeyayy tatlı telaş tabi ama eve yeni biri geliyor kolay da değil, kıyafetlere bakınca dalga geçiyolar gibi geliyor, 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay diye boy boy, anaamm hepsinden 1 tane yetmez, 4-5 parça herbirinden baya yapıyor, nerelere kaçalım bilemiyorum
lierac iyi geliyo ama kullanıyo musun canım?onlara rağmen çatladıysada boşver sıkma canını bebeğinden yadigar kalsın onlarda napalım.anne olunca insanın vücudu eskisi gibi olamıyo malesef bende anladım bunu.
canım odamızın resmini ekledim yukarda bi bakta sendfe fikrini söle ben çok kararsız kaldım niyese seti çok beğendim ama
fiyatı 145 tl çok uygun geldi fiyatta bide özdileğin ürünü kaliteli olucanı düşünüyorum benim odaya güzel bi nevresim almam lazım o kadar oda yapıtk dandirik bişeyde olsun istemiyorum çokda pahalı rakamlar olsun istemiyorum
eminim güzeldir canım özdiliğin tüm ürünleri güzel oluyo zaten ama ben modelde çok kararsız kaldım niyese nette sadece 2 model var diğeri tamamen denizci bide bu bilemedim ya izmir özdileği aradım mağazada varmı bu model diye arayıp haber vercekler bakalım varsa akşam bi gidip bakıcam bu arada sana zahmet olmazsa senin takımın resmini tekrar eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?