2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
senin adına sevindim işsizlik maaşı kısmı da gayet iyi,işsizlik maaşı aldığın dönemde sağlığını da ona göre düzelnetmen gerek,malum doktorla görüşmelerimiz bir süre daha devam edecek canm aklında bulunsun

sewgi acaba kelle-paça mı isteseydimmm ayyyyyyyyyy hiç sevmem yaaaaa,yada mumbar amaann nerden aklıma geldiyseee,kv babası bi zamanlar kolantacıymış,bilir her yemeği,beim canım tatlı bişiler istiyo o da onun elinden gelmez dışardan takviye alıyommm

Bilegecanım odanız gayet güzel zaten aldıklarında uyumsuz bişi yookk,güle güle kullanın,gayet uyumluuu
kız senin veletler de çok tatlı maşallah,bu arada hayvanın biri öle bir kapı çarptı ki yerimden sıçradım elim ayağım titriyo hala,zaten böle ani seslerde çok ürkerim,çok fena oldum ya :26:

hmmm tamam cnm bn pendıktesın zannetmiştım ama dediğin gibi bolge hast.iyi gercekten..bebğim sağlıkla doğsun inş bnde kontrollere oraya goturmeyı düşünüyorum..

ayyyy cnm patronun ne iyi yapmış dogumdan sonra calışmıycan galıba oyle mı peki izne ne zaman cıkıyorsun bide patronuna nasıl soyledın işsizlık maası nı bnde cıkıcam işten kısmetse ama işsizlık maaası almayı istıyorum bnde nasıl dıycem bılmıyorum

bilgem açıkca söylim bn çooook begendım senın odana da gıder yanı bn senden once baktım bu uyku sey-tıne dıkkatımı denizci dumeneı cekmedi sen söyledıkten sonra cektı ama gercektenm senın odaya da tam gıder dıye düşünmüyorum renk olarakta model oalrakta

benim aldıgım modeli sitelerinde kaldırmıslar.

ama bu işte : Eki Görüntüle 1094149

kodu: baby boy bebek uyku seti diye geciyor .

uyku seti evde , o yüzden foto atamam malesef

kız bunun nevresimi var uyku seti yok ama bu set tam benim odaya göre çok çok beğendim bunu ayyy keşke bunun aynını bulabilsem ya sen nerden almıştın bunu başka yerleredemi baksm yok yok bu seti görünce kesinlikle ben bunu istiyorum ya dur bi daha arayım izmir mağazayı bunun adını vereyim varmı inş vardır ya

aaahhh bu kayınvalideler hepsi mi aynı olur yaaa gerçi benimkinin öyle tripleri pek yok aramız iyi ama bir gün olsun arayıp kızım nasılsın demedi hamileliğimden önce elimi birşeye sürdürmeyen kadın şimdi oraya gittiğimde biri birşey istediğinde benim yüüzme bakıyo kalkıp ben yapayım diye karnım burnumda taşınacağım gelip yardım etme lutfunda bile bulunmuyor sağolsun bebek doğuncada ay benim güzel torunum diye gelip sevmesini bilecek ama. bu eşlerde hep aynı söz konusu aileleri olunca akaln sular duruyor biz yok sayılıyoruz

ayy canım yaaa korkma gel uzat yanağını bende ani sesten korkma olayı hamilelikde daha arttı yaaa demekki tek degilim

bak o modelde güzelmiş hem tonu daha acık ne dersin diyecektim sende beyenmissin ama uyku seti daha iyi olur nevresim yerine dimi ama hadi ara bakalım haber et bizede
amannn cok cici oluyor odanız yaa Masallah agız tadıyla buyusun bebecigin odasında

günaydın iyi sabahlar kızlar. yogunluktan selam veremedim. bir haftadır acayip takıntılı oldum eşimde 4 günlüğüne memlekete gidecek annesini özlemiş sinirim tepemde kendimi dolduruşa getirip duruyorum. Gecede rüyamda yeni evlenmişiz k. v nin evine oturuyoruz tüm eşyalarımı oraya yerleştirmişler yatak od. oturma od. salon hepsi benim eşyalar k.v nin misafirleri geliyor oturuyorlar eşyalarıma ben deli oluyorum resmen kabustu hala etkisindeyim. nedense aşırı sinirli oldum hamileligin etkisimi yoksa can sıkıntısımı artık.

tatlımmm o diger ayıcıklı da vardı ama bende bunu daha çok begendigim için bunu bursadan getirtti adam .ben katalogdan begendim .bu arada antepte oturuyorum ben .bir haftada getirdi magaza.

ya burda carsıda bir magaza var, adam özdilegin ürünlerini satıyor .vm de 150 dediler ,bende tam alıcaktım .ertesi gün carsıda bu adam 120 deyince bunu aldım .

yani sende öyle yerlerde bulabilirsin .

Gunaydin canlarimmmmmm bugun tam 28haftalik olduk cok sukurrrr... Oyy kizlarr basim catliyooooo sag tarafi tamamen uyusukkkk

ayy gözlerim doldu

bilgem bence odana uygun sonuçta halıda ayıcıklı yıldızlı ama uyku seti alman şart değilse alma yorganı minicik oluyo kullanılmıyor ben oğlumda hiç kullanmadım ee bide yaz bebeği bizimkiler yorganada ihtiyaç yok ben pike takımı kullanıcam mobilya beşiğide kurmucam

ahh canım hormonlardan bende tuhaf tuhaf rüyalar goruyorum takılma bilem bosver

bende bunda pike takımı düşünüyorum canım yaaa birde onu deniyek dimi ama 5. çocuğa olmadı pikemi iyi uyku setimi söylerim şaka şaka no panik

Sevgi diyene kadar ne çektim ama :) panik atak var ben de konuşurken resmen isilik dökmüş gibi benek benek kığkırmızı oldum stresten doğumdan sonra çalışmıyacağım Allah nasip ederse. 3,5 yıldır burdayım . bakacak kimsem yok dedim annem hasta çocuk bakacak durumda değil. Kv desen çalışıyor işini bırak gel diyemem kaldı ki oğluşumu bırakıp da gelmeye gerek duyacağım bir iş değil zaten yerim de uzak gelip gidemezsin dedi. SGK dan doğum parası alıcaz ya bizim iş yeri prim tutarını eksik yatırıyordu önce onu talep ettim yasal olarak bu benim hakkım dedim. önce mırın kırın etti sonra çağırdı yanına tamam dedi. doğum iznim bitince beni çıktı gösterin dedim.hiç değilse 9 aya yakın maaş alırım dedim. sizin için bir sakıncası ytok falan dedim anlattım işte. ihbarı da size kalmış verirseniz insafınıza artık dedim :) tamam dedi hakkın kalmayacak dedi. inşallah doğumdan önce de ihbarı vericek. ben bin stres için de anlattım Allahtan insaflı çıktı da kabul etti. oğluma kendim bakabilmek için ev almaktan vazgeçtik 2-3 sene kokusu çekerek büyütmek istiyorum sonra illaki çalışıcam :)mutlaka söyle .bu senin yasal hakkın.

işsizlik maaşı aldığım dönemde sağlığımı düzeltme kısmını anlamdım Ayşem napıcam ki bilemedim :S:44::44:

arkadaşlar oğlumdan kalma nerdeyse hiç kullanılmamış bir mobilya beşik +yatak +uyku setim var oğlum park yatakta büyüdüğü için demonte şekilde kaldırmıştık bir kaç yere haber saldım isteyen olursa vereyim diye kimseden ses çıkmadı bende 150-200 tl için satmayada uğraşmadım rengi mavi beyaz isteyen olursa grşelim

ekleyebildim mi acaba bu beşiğigin mavi beyazı Eki Görüntüle 1094192

Genişlik 80 cm
Yükseklik 100 cm
Beşik görünümünde 70 x 120 cm. iç ölçüsüne sahiptir.
Suntalam + MDF karışımlı ürün olup çekmecelerde inceray kullanılmıştır.
Çekmeceler profillidir.(P)

bunlarda ölçüleri

Son düzenleme:

çok iyi olmuş cnm senın için ,,bnde oyle yapmayı düşünüyorum nasipse çünkü bnm kv de bakmıyacak cocuga zaten ayrılmak istemıyorum bnde cocugumdn ilk zamanlar yanında olayım diyorum sonrası Allah kerim tekrar çalışmayı düşünüyorum kesinlikle...ama şuan değil ama hayat ne gösterir bilemem hakkımızda hayırlısı olsun inş.zaten iznime cok bi sure kaldı çıkıp kalan işlerimi eksiklerimi tamamlamak istiyorum inş..

mobilya ve uyku setini aldık ama yataklara hala bakıyoruz .

sizdeki yatagın boyutları nedir birde markalı mı??

................................... düzeltme

Eklentiler

• $untitled.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:

nagim çok kararsız kaldım model de ya akşam bi gidip bakcam bakalım
ya ilk bir yıl yatak odasında yatırmayı düşnüüyorum zaten bebek odasında yatmıcak ama o kadarda oda yaptık güzel bi uyku seti lazım yatağa ne kadar kullanmasakta boş hoş olmaz park yatak içinde aldığımızda uyku seti dahil fiyattı park yatağında uyku seti var eğer ekstra gerekirse pike alırım ama ilk aşamada almıcam pike takımı ihtiyac duyarsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…