- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
senin adına sevindim işsizlik maaşı kısmı da gayet iyi,işsizlik maaşı aldığın dönemde sağlığını da ona göre düzelnetmen gerek,malum doktorla görüşmelerimiz bir süre daha devam edecek canm aklında bulunsunBen hiç bilmiyorum pendiği :) bölge nin İK sında çalışan benim üni den sınıf arkadaşım . ben de doğan bey e gidiyorum çok güler yüzlü konuştukça rahatlıyorum her muayane de:) bi de arkadaşım olduğu için baya bi ilgi var :)
Tokat'ta bir tek bize mi has bilmiyorum ama bizim böyle :) ama sevdim modellerini ben gittim seçtim zaten inşallah uğuruyla gelicek paşam.
:):) haklısın başlamak manasında dediydim :) bi başlasam zaten iki makine anca edicek:) zaten benle dalga geçiyorlar çocuğa süs püs almaktan giyecek bişey almadın diye
Ayşem bu arada patronum insafa geldi sgk yı aldığım maaş dan yatırıcak 3 ay :) ihbarı da vericek bi de doğum izni bitince çıktı göstericek işsizlik maaşına da başvurucam onun için de ayrıca mutluyum :):)
çok beğendim odanızla da uyumlu renkleri modeli çok şık :)
sewgi acaba kelle-paça mı isteseydimmm ayyyyyyyyyy hiç sevmem yaaaaa,yada mumbarheheh isteseydin kız tabiki şöyle mıden bayram ederdi herzaman mı gidiyonuz yiyince derdin bn değil torun istiyor falan dıye ...kızz senın için bi değişkliklik olur bu yolculuk ne guzel hem
cnm bana uyumlu geldi gayet hoş acıkcası ama yınede son karar senın rengide odanın rengine tam gıdıyor acık tonlarda
Bilegecanım odanız gayet güzel zaten aldıklarında uyumsuz bişi yookk,güle güle kullanın,gayet uyumluuucanım benim günaydın set tek başına benimde çok hoşuma gitti fiyatıda 145 tl uygun geldi özdileğin ürünü sonuçta kalitesini görmedim ama eminim kalitelidir. odanın rsemini ekledim tekrar sende bi baksana gidermi bizim odaya
kız senin veletler de çok tatlı maşallah,bu arada hayvanın biri öle bir kapı çarptı ki yerimden sıçradım elim ayağım titriyo hala,zaten böle ani seslerde çok ürkerim,çok fena oldum ya :26:hiiic fark yok sevgiden yana ama huylarda hele ikizlerim oyle farklıki tarif edemem biri agır abidir biri bildiğin hala çocuk (gerçi cocukda ruhu çocuk yani)ahhh neler neler yasadım buyuturken kızımsa oğlanlara daha kok sokturuyor kızlar daha fena yahuuu(oğlum olacak ya)
ama kızım coook merhametlidir gerçi oğullarımda oyledir gecen hafta sonu rahatsızlandım baktım kızım burnunu çekiyor gözler kızarmış gel yanıma dedim dememle başladı aglamaya
dayan annem diyor siz anneler hep böylesiniz doguruncada Allaha teşekkür edersiniz bebek için gececek bak teşekkür edeceğini dusun dedi
ahhh benim hakkat ana olasım var bea
Ben hiç bilmiyorum pendiği :) bölge nin İK sında çalışan benim üni den sınıf arkadaşım . ben de doğan bey e gidiyorum çok güler yüzlü konuştukça rahatlıyorum her muayane de:) bi de arkadaşım olduğu için baya bi ilgi var :)
Tokat'ta bir tek bize mi has bilmiyorum ama bizim böyle :) ama sevdim modellerini ben gittim seçtim zaten inşallah uğuruyla gelicek paşam.
:):) haklısın başlamak manasında dediydim :) bi başlasam zaten iki makine anca edicek:) zaten benle dalga geçiyorlar çocuğa süs püs almaktan giyecek bişey almadın diye
Ayşem bu arada patronum insafa geldi sgk yı aldığım maaş dan yatırıcak 3 ay :) ihbarı da vericek bi de doğum izni bitince çıktı göstericek işsizlik maaşına da başvurucam onun için de ayrıca mutluyum :):)
çok beğendim odanızla da uyumlu renkleri modeli çok şık :)
eminim güzeldir canım özdiliğin tüm ürünleri güzel oluyo zaten ama ben modelde çok kararsız kaldım niyese nette sadece 2 model var diğeri tamamen denizci bide bu bilemedim ya izmir özdileği aradım mağazada varmı bu model diye arayıp haber vercekler bakalım varsa akşam bi gidip bakıcam bu arada sana zahmet olmazsa senin takımın resmini tekrar eklermisin
renk banada uyumlu geldi sadece üstündeki denizci modeli kafamı karıştırdı bilemedim bi türlü izmir mağazayı aradım haber vercekler bakalım varsa mağazada akşam bi gidip bakayım ay anam özdilekte pek uzak bize yaw pazar günü iki defa gittik geldik nasıl görmedim ben bunları
canım öle bi görün odayı diye ekledim dolabıda eklerim sonra
yok canım oğluş önce yatak odasında yatcak nasip olursa park yatak aldık yatak odasına onunda resmini eklemiştim dagha önceden
benim aldıgım modeli sitelerinde kaldırmıslar.
ama bu işte : Eki Görüntüle 1094149
kodu: baby boy bebek uyku seti diye geciyor .
uyku seti evde , o yüzden foto atamam malesef
ahhh ahh canım sakinleşmem birkaç günü bulacak sanırım
niyeyse şuan eşime baktıkça bile sinirleniyorum garibimin suçu yok ama şuan oda bana batıyo
çatlakları dert etmeyin bence sadece şimdilik yok bendede,son ayda büyük bir çoğumuzun olur amaan sağ sağlim doğsunlarda varsın tek derdimiz çatlaklar olsun
senin adına sevindim işsizlik maaşı kısmı da gayet iyi,işsizlik maaşı aldığın dönemde sağlığını da ona göre düzelnetmen gerek,malum doktorla görüşmelerimiz bir süre daha devam edecek canm aklında bulunsun
sewgi acaba kelle-paça mı isteseydimmm ayyyyyyyyyy hiç sevmem yaaaaa,yada mumbaramaann nerden aklıma geldiyseee,kv babası bi zamanlar kolantacıymış,bilir her yemeği,beim canım tatlı bişiler istiyo o da onun elinden gelmez dışardan takviye alıyommm
Bilegecanım odanız gayet güzel zaten aldıklarında uyumsuz bişi yookk,güle güle kullanın,gayet uyumluuu
kız senin veletler de çok tatlı maşallah,bu arada hayvanın biri öle bir kapı çarptı ki yerimden sıçradım elim ayağım titriyo hala,zaten böle ani seslerde çok ürkerim,çok fena oldum ya :26:
kız bunun nevresimi var uyku seti yok ama bu set tam benim odaya göre çok çok beğendim bunu ayyy keşke bunun aynını bulabilsem ya sen nerden almıştın bunu başka yerleredemi baksm yok yok bu seti görünce kesinlikle ben bunu istiyorum ya dur bi daha arayım izmir mağazayı bunun adını vereyim varmı inş vardır ya
kız bunun nevresimi var uyku seti yok ama bu set tam benim odaya göre çok çok beğendim bunu ayyy keşke bunun aynını bulabilsem ya sen nerden almıştın bunu başka yerleredemi baksm yok yok bu seti görünce kesinlikle ben bunu istiyorum ya dur bi daha arayım izmir mağazayı bunun adını vereyim varmı inş vardır ya
hiiic fark yok sevgiden yana ama huylarda hele ikizlerim oyle farklıki tarif edemem biri agır abidir biri bildiğin hala çocuk (gerçi cocukda ruhu çocuk yani)ahhh neler neler yasadım buyuturken kızımsa oğlanlara daha kok sokturuyor kızlar daha fena yahuuu(oğlum olacak ya)
ama kızım coook merhametlidir gerçi oğullarımda oyledir gecen hafta sonu rahatsızlandım baktım kızım burnunu çekiyor gözler kızarmış gel yanıma dedim dememle başladı aglamaya
dayan annem diyor siz anneler hep böylesiniz doguruncada Allaha teşekkür edersiniz bebek için gececek bak teşekkür edeceğini dusun dedi
ahhh benim hakkat ana olasım var bea
kızlar odamızın resmini ekleyim tekrar fikrinizi söleyin uyku setini tek başına çok beğendim fiyatıda uygun geldi açıkcası ama odayala ne kadar uyumlu olur bilemedim bir türlü
Eki Görüntüle 1094129
günaydın iyi sabahlar kızlar. yogunluktan selam veremedim. bir haftadır acayip takıntılı oldum eşimde 4 günlüğüne memlekete gidecek annesini özlemiş sinirim tepemde kendimi dolduruşa getirip duruyorum. Gecede rüyamda yeni evlenmişiz k. v nin evine oturuyoruz tüm eşyalarımı oraya yerleştirmişler yatak od. oturma od. salon hepsi benim eşyalar k.v nin misafirleri geliyor oturuyorlar eşyalarıma ben deli oluyorum resmen kabustu hala etkisindeyim. nedense aşırı sinirli oldum hamileligin etkisimi yoksa can sıkıntısımı artık.
ayy gözlerim doldu
bilgem bence odana uygun sonuçta halıda ayıcıklı yıldızlı ama uyku seti alman şart değilse alma yorganı minicik oluyo kullanılmıyorben oğlumda hiç kullanmadım ee bide yaz bebeği bizimkiler yorganada ihtiyaç yok ben pike takımı kullanıcam mobilya beşiğide kurmucam
hmmm tamam cnm bn pendıktesın zannetmiştım ama dediğin gibi bolge hast.iyi gercekten..bebğim sağlıkla doğsun inş bnde kontrollere oraya goturmeyı düşünüyorum..
ayyyy cnm patronun ne iyi yapmış dogumdan sonra calışmıycan galıba oyle mı peki izne ne zaman cıkıyorsun bide patronuna nasıl soyledın işsizlık maası nı bnde cıkıcam işten kısmetse ama işsizlık maaası almayı istıyorum bnde nasıl dıycem bılmıyorum
senin adına sevindim işsizlik maaşı kısmı da gayet iyi,işsizlik maaşı aldığın dönemde sağlığını da ona göre düzelnetmen gerek,malum doktorla görüşmelerimiz bir süre daha devam edecek canm aklında bulunsun
[[/COLOR][/B] :26:
bende bunda pike takımı düşünüyorum canım yaaa birde onu deniyek dimi ama5. çocuğa olmadı pikemi iyi uyku setimi söylerim şaka şaka no panik
Sevgi diyene kadar ne çektim ama :) panik atak var ben de konuşurken resmen isilik dökmüş gibi benek benek kığkırmızı oldum strestendoğumdan sonra çalışmıyacağım Allah nasip ederse. 3,5 yıldır burdayım . bakacak kimsem yok dedim annem hasta çocuk bakacak durumda değil. Kv desen çalışıyor işini bırak gel diyemem kaldı ki oğluşumu bırakıp da gelmeye gerek duyacağım bir iş değil zaten yerim de uzak gelip gidemezsin dedi. SGK dan doğum parası alıcaz ya bizim iş yeri prim tutarını eksik yatırıyordu önce onu talep ettim yasal olarak bu benim hakkım dedim. önce mırın kırın etti sonra çağırdı yanına tamam dedi. doğum iznim bitince beni çıktı gösterin dedim.hiç değilse 9 aya yakın maaş alırım dedim. sizin için bir sakıncası ytok falan dedim anlattım işte. ihbarı da size kalmış verirseniz insafınıza artık dedim :) tamam dedi hakkın kalmayacak dedi. inşallah doğumdan önce de ihbarı vericek. ben bin stres için de anlattım Allahtan insaflı çıktı da kabul etti. oğluma kendim bakabilmek için ev almaktan vazgeçtik 2-3 sene kokusu çekerek büyütmek istiyorum sonra illaki çalışıcam :)mutlaka söyle .bu senin yasal hakkın.
:
arkadaşlar oğlumdan kalma nerdeyse hiç kullanılmamış bir mobilya beşik +yatak +uyku setim var oğlum park yatakta büyüdüğü için demonte şekilde kaldırmıştık bir kaç yere haber saldım isteyen olursa vereyim diye kimseden ses çıkmadı bende 150-200 tl için satmayada uğraşmadım rengi mavi beyaz isteyen olursa grşelim
ayyy cok guzelmis sen niye kullanamadin canim ist da miydin sen besik belis marka mi sallaniyo mu
ayy gözlerim doldu
bilgem bence odana uygun sonuçta halıda ayıcıklı yıldızlı ama uyku seti alman şart değilse alma yorganı minicik oluyo kullanılmıyorben oğlumda hiç kullanmadım ee bide yaz bebeği bizimkiler yorganada ihtiyaç yok ben pike takımı kullanıcam mobilya beşiğide kurmucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?