2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

inşallah istediğimiz gibi olur her şey. ben kısmet olursa haziran 13 e kadar çalışmak istiyorum dayanabilirsem. 36 haftalık olucam o zaman kısmet olursa. 13 mayıs da 32 hafta bitecekmiş ona göre konuşuruz dedi doktor bakalım doğurmazsam sonunda kadar çalışmak istiyorum ki bir eksiğini daha istediğime göre alayım :) işten çıkınca sanki param bitecek ortada kalacakmışım gibi aptal bir hissiyat var. çalışnca para harcamak sanki daha kolay :)

mobilya ve uyku setini aldık ama yataklara hala bakıyoruz .

sizdeki yatagın boyutları nedir birde markalı mı??

yok cnm yatak markalı değil

ayyy cok guzelmis sen niye kullanamadin canim ist da miydin sen besik belis marka mi sallaniyo mu

hep yanımda yattı hicrancım yatak odasında park yatakta bunda sadece 40 gün yattı sonrada çok yer kaplıyo diye kaldırdık o zaman o oda oturma odasıydı
belise çok yakın bursa firması Ayşen bebe diye bir marka

toprakcım bende 37ye kadar devam diyorum ama 23 nisanda hava çok sıcaktı fena oldum aaa çalışamıcam sanırım dedim benim durumu gelecek günler belirlicek eşimde kasmaya gerek yok 32 dolunca ayrıl keyfine bak ben size bakarım diyo parasında değilimde izin doğum sonrasına kalsın derdindeyim :44:

nagicim ben sadece besik alcam oda yapmicam nasil besik alsam daha kullanisli olur hala karar veremedim arkadaslarim hep sepet beşik en kullanislisi diyo ama bana cok basit geliyo park yatak desen cadir gibi sallanmasi hic guzel degil oda icime hic sinmedi mobilya besik de cok mu hantal olur diye kararsiz kaldim ne alcam bilemedim tecrubesizlik cok kotu cekyatta mi buyutsek cins kv lerin dedigi gibi

canım bizde hala parkmı beşikmi karar veremeyenlerdenik sen niçin bunu kullanmadın, park yatakmı daha iyi kullanışlı, artıları eksilerine deneyimli biri olarak tavsiyelerini bekliyorum

şimdi ben en başında park yatak dedim ama bizde kızın ilk bebeğinin yatağını yorganını annesi yapar annemde ben kendime naylondan yatak aldı derdirtmem diye zorla aldı

evim 100 metre kare o dönemde oturma odasında duruyodu 1 ay bende bebekte orda yattık sonra annem gidince bebişimle babamızın yanına yatak odamıza geçtik o zaman kaldırdık alt çekmece ve dolaplar işe yaradı ama onun yerinede şifonyer alınabilirmiş. park yatak almıştım ve 2 yaşına kadar yanımızda yattı sonrada arabalı yatak diye tutturunca oturma odamı kv verip orayı çocuk odası yaptım bana sorarsan park yatak anneme bile giderken katladım götürdüm yavrum hiç yer yadırgamadı

kuzum bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider benim paşa hiç sallanmak istemedi park yatağın azıcık hareketi yetti ama her bebek farklı sepet beşiği önermem ilk 6 aydan sonra kullanabilene şahit olmadım helede erkek bebekler çabuk büyüyo daha az kullanılıyor
mobilya beşikte yerin yoksa o kadar para vermeye değmez derim boş beşiği 500-600 tl+ uyku seti vs çok para

hepsi aynı gibi ama 1 daha hoş

evet hepsi birbirine benziyo nasıl birşey istediğime bir türlü karar veremedim yaa :26:

işsizlik maaşı aldığım dönemde sağlığımı düzeltme kısmını anlamdım Ayşem napıcam ki bilemedim :S:44::44:
CANIM BENİM SAĞLIKTAN YARARLANCAN YA işten ayrıldın,99 gün daha yararlanabiliyon ama işsizlik ödeneği alınca onun kapsamndan yararlancan,onlar da bitince eşinden rararlancan yaaaa onu kastettim,hani sıkıntı olur yararlanamazsan nasıl düzeltileceğini diyim sen de paniklemee dedim canm

bence 1 cook güzel tabi benim fikrim

o kadar çok çeşit varki birini görsen ötekinde aklın kalıyor 1. olan benim ilk baktığımdı hatta neredeyse dün alıyordum eşim biraz daha bak belki daha güzelini bulursun diyince tuttum kendimi ne yapsam bilemedim o ilkinin bi şeyini gördüm gittigidiyorda kapı süsü +50 tane magnetli bebek şekeri birde şeker sepeti 80 tl idi kapı süs tek başına 40tl acaba böyle paket bişey mi alsam yoksa kapı süsünü tek alıp bebek şekerlerini kendim mi yapsam ay ne zormuş bunlara karar vermek :26:

Sıcak hava kabus evet :18: baya nefes açısından sıkıntı yaratıyor. ben sonrasında çalışmıyacağım ya evde durunca da işim bitince poppyu devirip yatıcam. burda daha çok hareket ediyorum yürüyorum evde hareketsiz kalıp şişicem diye korkuyorum suyu bile işdeyken daha çok içiyorum. bakalım dediğin gibi bi kaç hafta sonrası göstericek ne yapacağımıza :) Allah Kerimdir...

heeee tamammm :) şimdi yerleşti kafaya :)

ben ay dedeli olanı da çok beğendim :)

o yuzden senin besige goz koydum aslinda bide minik besik alsam diye dusundum... Oyy cok zor karar vermek park besik ne marka kullandin canim bende hic sallamak istemiyorum gelen pispislar giden pispislarsa alisir diye korkuom

benim park yatağım baby2go sanırım tam hatırlayamadım çünkü alırken marka filan düşünmemiştim boyutuda 60*120 oğlumu büyüttü kızçemide büyütür zaten iki yaşına girsin onada prenses yatağı alırım valla ilkimde ben hiç marka vs bakmamışım cahilmiydim ne

Allah hepimize yardım etsin şimdiden arada sıcak basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…