çok iyi olmuş cnm senın için ,,bnde oyle yapmayı düşünüyorum nasipse çünkü bnm kv de bakmıyacak cocuga zaten ayrılmak istemıyorum bnde cocugumdn ilk zamanlar yanında olayım diyorum sonrası Allah kerim tekrar çalışmayı düşünüyorum kesinlikle...ama şuan değil ama hayat ne gösterir bilemem hakkımızda hayırlısı olsun inş.zaten iznime cok bi sure kaldı çıkıp kalan işlerimi eksiklerimi tamamlamak istiyorum inş..
mobilya ve uyku setini aldık ama yataklara hala bakıyoruz .
sizdeki yatagın boyutları nedir birde markalı mı??
ayyy cok guzelmis sen niye kullanamadin canim ist da miydin sen besik belis marka mi sallaniyo mu
inşallah istediğimiz gibi olur her şey. ben kısmet olursa haziran 13 e kadar çalışmak istiyorum dayanabilirsem. 36 haftalık olucam o zaman kısmet olursa. 13 mayıs da 32 hafta bitecekmiş ona göre konuşuruz dedi doktor bakalım doğurmazsam sonunda kadar çalışmak istiyorum ki bir eksiğini daha istediğime göre alayım :) işten çıkınca sanki param bitecek ortada kalacakmışım gibi aptal bir hissiyat var. çalışnca para harcamak sanki daha kolay :)
................................... düzeltme
nagicim ben sadece besik alcam oda yapmicam nasil besik alsam daha kullanisli olur hala karar veremedim arkadaslarim hep sepet beşik en kullanislisi diyo ama bana cok basit geliyo park yatak desen cadir gibi sallanmasi hic guzel degil oda icime hic sinmedi mobilya besik de cok mu hantal olur diye kararsiz kaldim ne alcam bilemedim
canım bizde hala parkmı beşikmi karar veremeyenlerdenik sen niçin bunu kullanmadın, park yatakmı daha iyi kullanışlı, artıları eksilerine deneyimli biri olarak tavsiyelerini bekliyorum
nagicim ben sadece besik alcam oda yapmicam nasil besik alsam daha kullanisli olur hala karar veremedim arkadaslarim hep sepet beşik en kullanislisi diyo ama bana cok basit geliyo park yatak desen cadir gibi sallanmasi hic guzel degil oda icime hic sinmedi mobilya besik de cok mu hantal olur diye kararsiz kaldim ne alcam bilemedimtecrubesizlik cok kotu cekyatta mi buyutsek cins kv lerin dedigi gibi
kızlaaaarrrr bana bir yardımcı olun sizce hangi kapı süsü daha güzel yada farklı fikri olan ? Eki Görüntüle 1094200 Eki Görüntüle 1094201 Eki Görüntüle 1094202 Eki Görüntüle 1094203 Eki Görüntüle 1094204 Eki Görüntüle 1094205 Eki Görüntüle 1094206
benim fikrim yagmur yazan kuzum hepsi güzel
kuzum bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider benim paşa hiç sallanmak istemedi park yatağın azıcık hareketi yetti ama her bebek farklısepet beşiği önermem ilk 6 aydan sonra kullanabilene şahit olmadım helede erkek bebekler çabuk büyüyo daha az kullanılıyor
mobilya beşikte yerin yoksa o kadar para vermeye değmez derim boş beşiği 500-600 tl+ uyku seti vs çok para
hepsi aynı gibi ama 1 daha hoş
CANIM BENİM SAĞLIKTAN YARARLANCAN YA işten ayrıldın,99 gün daha yararlanabiliyon ama işsizlik ödeneği alınca onun kapsamndan yararlancan,onlar da bitince eşinden rararlancan yaaaa onu kastettim,hani sıkıntı olur yararlanamazsan nasıl düzeltileceğini diyim sen de paniklemee dedim canmişsizlik maaşı aldığım dönemde sağlığımı düzeltme kısmını anlamdım Ayşem napıcam ki bilemedim :S:44::44:
kızlaaaarrrr bana bir yardımcı olun sizce hangi kapı süsü daha güzel yada farklı fikri olan ? Eki Görüntüle 1094200 Eki Görüntüle 1094201 Eki Görüntüle 1094202 Eki Görüntüle 1094203 Eki Görüntüle 1094204 Eki Görüntüle 1094205 Eki Görüntüle 1094206
o yuzden senin besige goz koydum aslinda bide minik besik alsam diye dusundum... Oyy cok zor karar vermek park besik ne marka kullandin canim bende hic sallamak istemiyorum gelen pispislar giden pispislarsa alisir diye korkuom
bence 1 cook güzel tabi benim fikrim
toprakcım bende 37ye kadar devam diyorum ama 23 nisanda hava çok sıcaktı fena oldum aaa çalışamıcam sanırım dedimbenim durumu gelecek günler belirlicek eşimde kasmaya gerek yok 32 dolunca ayrıl keyfine bak ben size bakarım diyo parasında değilimde izin doğum sonrasına kalsın derdindeyim :44:
ben bulut olandan yaptım ama aklım aydede olanda kaldıydıııııkızlaaaarrrr bana bir yardımcı olun sizce hangi kapı süsü daha güzel yada farklı fikri olan ? Eki Görüntüle 1094200 Eki Görüntüle 1094201 Eki Görüntüle 1094202 Eki Görüntüle 1094203 Eki Görüntüle 1094204 Eki Görüntüle 1094205 Eki Görüntüle 1094206
CANIM BENİM SAĞLIKTAN YARARLANCAN YA işten ayrıldın,99 gün daha yararlanabiliyon ama işsizlik ödeneği alınca onun kapsamndan yararlancan,onlar da bitince eşinden rararlancan yaaaa onu kastettim,hani sıkıntı olur yararlanamazsan nasıl düzeltileceğini diyim sen de paniklemee dedim canm
o yuzden senin besige goz koydum aslinda bide minik besik alsam diye dusundum... Oyy cok zor karar vermek park besik ne marka kullandin canim bende hic sallamak istemiyorum gelen pispislar giden pispislarsa alisir diye korkuom
Sıcak hava kabus evet :18: baya nefes açısından sıkıntı yaratıyor. ben sonrasında çalışmıyacağım ya evde durunca da işim bitince poppyu devirip yatıcam. burda daha çok hareket ediyorum yürüyorum evde hareketsiz kalıp şişicem diye korkuyorumsuyu bile işdeyken daha çok içiyorum. bakalım dediğin gibi bi kaç hafta sonrası göstericek ne yapacağımıza :) Allah Kerimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?