bence 4. cü ortasında bebek olankızlaaaarrrr bana bir yardımcı olun sizce hangi kapı süsü daha güzel yada farklı fikri olan ?
o kadar çok çeşit varki birini görsen ötekinde aklın kalıyor 1. olan benim ilk baktığımdı hatta neredeyse dün alıyordum eşim biraz daha bak belki daha güzelini bulursun diyince tuttum kendimine yapsam bilemedim o ilkinin bi şeyini gördüm gittigidiyorda kapı süsü +50 tane magnetli bebek şekeri birde şeker sepeti 80 tl idi kapı süs tek başına 40tl acaba böyle paket bişey mi alsam yoksa kapı süsünü tek alıp bebek şekerlerini kendim mi yapsam ay ne zormuş bunlara karar vermek :26:
bende bunu begendimde 350 falan fiyati yaw mobilya besik 400tl
Ben hiç bilmiyorum pendiği :) bölge nin İK sında çalışan benim üni den sınıf arkadaşım . ben de doğan bey e gidiyorum çok güler yüzlü konuştukça rahatlıyorum her muayane de:) bi de arkadaşım olduğu için baya bi ilgi var :)
Tokat'ta bir tek bize mi has bilmiyorum ama bizim böyle :) ama sevdim modellerini ben gittim seçtim zaten inşallah uğuruyla gelicek paşam.
:):) haklısın başlamak manasında dediydim :) bi başlasam zaten iki makine anca edicek:) zaten benle dalga geçiyorlar çocuğa süs püs almaktan giyecek bişey almadın diye
Ayşem bu arada patronum insafa geldi sgk yı aldığım maaş dan yatırıcak 3 ay :) ihbarı da vericek bi de doğum izni bitince çıktı göstericek işsizlik maaşına da başvurucam onun için de ayrıca mutluyum :):)
çok beğendim odanızla da uyumlu renkleri modeli çok şık :)
slm canim alisverisini nerden yapion ben konya merkezden topluca alcamda nerden alcam bilmiyorum bi onerin var mi
bende bunu begendimde 350 falan fiyati yaw mobilya besik 400tl
sen nerde yasiyodun canim valla cok kararsiz kaldim tabi esim falan ne der onlada konusmak lazim benim aklima yatti gibi gibide bilemedim :44:
Kizlar yardiminiza ihtiyacimvar sorun doktorum ilk dogumumda da buna gittim ve ilgiliydi diye bunu tercih ettim amA artik eskisi gibi ilgili degil her gidisimde bi aciklama bile yapmiyo en son gidisimde tam 4 saat kapida bekledim siram gelsin diye ve 4 saatin sonunda sadece gelisimi iyi 3 hafta sonra gorusuruz dedi olcumleri gosteren bi ultrason fotosu o kadar bu saatten sonra yeni bi doktor nasil bulacagimi da bilniyorum sizce ne yapmaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tokatlimisn sen hanqi adet kacirdim orayi ben tokattayimda:)
Kizlar yardiminiza ihtiyacimvar sorun doktorum ilk dogumumda da buna gittim ve ilgiliydi diye bunu tercih ettim amA artik eskisi gibi ilgili degil her gidisimde bi aciklama bile yapmiyo en son gidisimde tam 4 saat kapida bekledim siram gelsin diye ve 4 saatin sonunda sadece gelisimi iyi 3 hafta sonra gorusuruz dedi olcumleri gosteren bi ultrason fotosu o kadar bu saatten sonra yeni bi doktor nasil bulacagimi da bilniyorum sizce ne yapmaliyim
benden ondeymissin sen:) kc dmistin kilosuna sayfalar cok hzli ilerliyo teldn grdiqim icin bulamyrm bidaa
buda epey büyükçe mobilya kadar yer kaplar :44:
eskiden mobilya modaydı park yataklar ucuzdu şimdilerde ikiside aynı fiyatta
valla hicran alıcı gibi olursan eve gidince eski fotolardan takımıyla uyku setli falan olanı göndereyim incele işine gelir mi bilmem beni de fazla eşyadan kurtarırsın anlaşırız aramızda
ptt kargodanda hesapladım 50-60 tl bir kargo ücreti çıkıyo
ne marka park yatak canim
bi foto atta bakalim minigine canim gobuslerimiz cok guzel yaa
10 gün önce gittim cnm o zaman 1470 ti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?