2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doğru diyorsun bak bende bile resimlerine bakarken kararsızlık oldu

tokatlimisn sen hanqi adet kacirdim orayi ben tokattayimda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bunu begendimde 350 falan fiyati yaw mobilya besik 400tl

buda epey büyükçe mobilya kadar yer kaplar :44:

eskiden mobilya modaydı park yataklar ucuzdu şimdilerde ikiside aynı fiyatta

valla hicran alıcı gibi olursan eve gidince eski fotolardan takımıyla uyku setli falan olanı göndereyim incele işine gelir mi bilmem beni de fazla eşyadan kurtarırsın anlaşırız aramızda

ptt kargodanda hesapladım 50-60 tl bir kargo ücreti çıkıyo

Son düzenleme:
halısıydı perdesiydi yok kapı süsüydü şekeriydi beşiğiydi ne çok ayrıntısı varmış canım bu işin amaaaaaannnnnn

Kizlar yardiminiza ihtiyacimvar sorun doktorum ilk dogumumda da buna gittim ve ilgiliydi diye bunu tercih ettim amA artik eskisi gibi ilgili degil her gidisimde bi aciklama bile yapmiyo en son gidisimde tam 4 saat kapida bekledim siram gelsin diye ve 4 saatin sonunda sadece gelisimi iyi 3 hafta sonra gorusuruz dedi olcumleri gosteren bi ultrason fotosu o kadar bu saatten sonra yeni bi doktor nasil bulacagimi da bilniyorum sizce ne yapmaliyim

doktorundan memnun değilsen en önemlisi ilgisizse çocuğunun ve senin sağlığın söz konusu ben senin yerinde olsam doktor değiştirirdim yol yakınken kolay değil tabi bu saatten sonra ama öyle şey mi olur canım adam akıllı bir açıklama bile yapmıyor baksana hamile olan biz miyiz o mu neyin tribinde

tokatlimisn sen hanqi adet kacirdim orayi ben tokattayimda:)

TOKAT'lıyım canım :) bebeğin odasını bizde kız tarafı yapar onu anlattım sevgiye :) bizim beşiği ve dolabı anneanne ile dede alıcak :)

anam dört saat bekletilir mi hiç ??:44::44:içine sinmeyecekse zaten nasıl giricen ki onla doğuma ? az bi zaman kaldı doktor değiştirmek için de :S belki bu seferlik yoğunluğundan dolayı ilgi gösterememiştir. ağızlarının içine bakıyoruz iki kelam güzel laf söyleseler ölürler zaten

ozelemi gdiyosun 4saat bekledin sadece bunumu dedi ben dewlete gdiyorum hc beklemiyorum doktorumda gayet iyi bide ozelse bosuna para weriyosun demektir 4saat ne demek ya

cok guzelmis besiqin ben 2tane park yatak aldim odama birini kurdum siqarlarsa bi sure 2si yatcak siqmazlarsa diqerini kurarim hemen hosuma gtti buda:)

Selamlar fıstıklar..

gece cok az uyuyabıldım eşim tepikledi durdu bende uyandım hatta saat 4 falandı kalktım 1 saat oturdum meyve yedım. uykum kaçtı.
ama sabah uykusuzluğa rağmen yeni haftanın verdiği mutlulukla pozitif uyandım.
lakinnnn eşim 11:30 gibi cıktı evden 5dk sonra aradı arabanın ruhsatı nerde dıye.. şaka gibi 50 sefer dıyorum al yanına ruhsatı dıye hep evde bırakıyor.
hemen bızım sokağın basında cevırme yapmışlar. arabanın trafik sigortasınıda hep ben yaptırırım bu sene ben ılgılenemedım. zaten arabayıda gordugum yok yürüyerek gıdemem oraya. polis almış arabayı. deli gibi beni arıyor sigortacının numarası varmı sen de sigortacıyı ara işlemi yapsın...
Allah günah yazmasın sabah sabah şiştim kaldım. aradım hemen yaptırdım online düşüyormuş hemen. ne bekliyorsun gıt al arabayı dedım.
ama yazmış yazacağı cezayı polis.... emniyet kemeri ve sigortasızlıktan 80tl gectı..
yaa o kadar pozitif uyanmıştım kı ağlamaklı oldum.. :2::2::2:

dünden beri şeker bakıyorum 20-30tlnın hesabını yaparken olacak iş mi. ve de ihmalll başka bırsey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…