2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cok guzelmis besiqin ben 2tane park yatak aldim odama birini kurdum siqarlarsa bi sure 2si yatcak siqmazlarsa diqerini kurarim hemen hosuma gtti buda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sığarlar cnm ya ama en fazla 40ları çıkana kadar tabi ikiz bebiş biraz daha ufak olurlarsa belki 2 ay idare eder seni

ahh sinemcim bende buna uyuz oluyorum bazen ne kadar sıkarsak sıkalım çıkacak para çıkıyo hemde en olmadık yere

benim aldıgım modeli sitelerinde kaldırmıslar.

ama bu işte : Eki Görüntüle 1094149

kodu: baby boy bebek uyku seti diye geciyor .

uyku seti evde , o yüzden foto atamam malesef

canım izmir özdilekte iki modelde yokmuş ama azimle aradım taradım ve satan bir yer buldum ulaştım seninkinden elinde varmış ayıcıklı olanıda bir günde getirtirim dedi akşama gidip bakıcaz eşim ayıcıklı olanı beğendi bende senin modeli beğendim bakalım hangisinde karar kılcaz fıyatıda özdilekten daha ucuz 140 tl 9 taksit yaparım dedi peşin alcaz biz 127 ye veririm dedi ikisinide ayrı ayrı çok beğendim sağol valla senin sayende oldu dışarda o kadar çok uyku seti baktım hiç biri içime sinmemişti bunlar çok güzel

Ben anladim mi ki bi de donmus diyo ki bu memlekette doktor olmak zor bende dedim ki hasta olmak daha zor ariyorum yeni bi doktor ama iyi denilen doktorlar da hep cok yogun

Ewet bu en guzeli bunu tercih edebilirsin

ama tabiii bunun için önce kızımıza bir isim bulmamız gerek :) bu konudada fikirlere açığım :) birde bebek şekerini kendimiz mi yapmalı yoksa hazır mı almalı onada daha karar veremedim iyice ağırlaşmadan yapayım diyorum ama bilemiyorum :26:

İnsallah bende yogunluktandir diye umut ediyorum ama iyi bi doktor buldugum anda degistirecem

kendi doktorumu önerebilirim Türkiye hastanesinde Op. Dr. Figen Ezen İşler'e gidiyorum başından beri çokta memnunum çok şirin tatlı dilli bir doktor hastanede gayet iyi özel düşünüyorsan bence tercih edebilirsin hee tabi hangi şehirdesin bilmiyorum eğer istanbuldaysan Florance Nightingde Herman İşçi de iyi.

Aynen oyle canim ozel bi de benim artik 2 hamileligim ve gecen defa da ona gittim cok memnundum bu defa hastasi artti sanirim ister gel ister gelme havasina giriyo

yaa olacak iş de değil be nagim. ben her sene duzenlı yaptırıyordum. bu sene eşime kaldı o iş pess dedim ama yaa.. iki dakikalık iş yaptırılmaz mı

dun uygun şeker diye o kadar baktım kı gece rüyamda bebek sekerlerı gordum hep. sabah eşime bıle dedım bu olay olmadan evvel. sabaha kadar şekerlerle uğraştım dıye..

ya Rabbim daha buyuk dert vermesin elbet. ama bu kadar hesap kıtap yaparken cok zoruma gıttı dokunsalar aglıcam.

hoş geldiniz canım üzüldüm olanlara ama şöle düşün o paranın sizden çıkıcağı varmış bu şekilde çıkmış herşeyde vardır bir hayır üzme kendini tabi haklısın nerden ne kısarızda bebişlre dha güzel adha çok şey alırız hesabı içindeyken böle bi durum olması sinir bozucu ama dediğm gibi o paranın çıkacağı varmış varsın trafik cezasıyla çıksın eşin iyi bebiş iyi sen iyisin ya olan 80 tl ye olsun hiç sitrese sokma kendini
canım ya bak iki uyku seti paylaştım resim akşam ikisinden birini alıcam eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini işyerindeki arkadaşlarda ayıcıklıyı beğendi diğerini bi beğendim galiba çok kararsız kaldım sende bi fikrini sölesene odamıza hangisi daha ii gider

Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün bi arkadaşımın 26.haftasındaydı suyu ,kanama,açılma derken doğumu başladı.Ankaraya sevk edildi sezeryanla bebeği dünyaya geldi 810 gr küvezde şuan..ve çevremde çok duyar oldum böyle haberler tırstım..en azından hastane çantam hazır olsun diye hazırlıklara başladım..dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım bugün ütü yapıcam..sizde hazırlıklar ne alemde? çantalar hazır mı bakalım

Heyyo canlarrr evden miribalaaarrrr yemek yedik,bulaşıklar,ortalığı toplama vs uğraşıodum,bi bakam nörüyonuz dedim

günaydın kızlar göbüşler ne alemde bende hiç büyüme yok beni gören 5 aylık diyo:))))
selam canım göbüşler o biçimmm,aldı gidiyoo

Sinemcanım geçmiş olsun ne diyelim mala gelsin,Nagicanımın da deiği gibi bu ay hesap yacaz sıkacaz dersin hesapsız şeyler çıkar,ya da bu kadar arttırcam dersin hooop bi bakmışsın sıfırlanmış,sen sıkma canını şekerimmm,sen yeterince ilgilenmişsinn zaten

ahh be gülüm hiç üzülme benimde salonu diktirdiğim tüller olmadı tammm 150 tl boşa gitti eşimde üzülme boşuna yenisini diktir canından önemli mi dedi ama az para mı sen söyle ne yapalım cana gelmesin mala gelsin

kızlar size bişey sorcam eksiklerimiz ufak ufak tamamlanıyo çok şükür bizim biberon ve emziklerimiz eksik listemizde şuan o kadar çok bakıyorum ama ne alıcaz ne marka nasıl alıcaz hiç bir fikrimiz olmadığı için alamadık bir türlü ilk etapta neler kullanılcak en acil ihtiyac olan emzik nedir markası nedir biberon olarak hangi marka kaç ml. almamız lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Allah yardimciniz olsn cnm ben dun ciktim butun alisveris tamam tabi asiriya kacmadim ustelik biliyosun benim ikincisi yani karyola besik sampuanlar pisik kremleri goguspompasi bebek arabasi yatak puset portbebe bicok kiyafet 3polar battaniye kuvet uyku setleri 2takim yorgan fln var evde sadece nevresim takimi dikiyor halasi kizima boyle buyuk maddiyatli hersey kaldi bize abiden bunlar haric bile sadece kiyafet hast.cikisi zibinlar bikactulum ve takim aldm bide emzik goguspedi tirnak makasi ve kendi ihtiyaclarimi aldim bidunya para gitti ananesinin aldiklari haric gercktn cok para gidiyor bide iki tane olunca birinden birine sira gec geliyor kardesininkini yaptik simdi sira oglumda yavrum diyoki ona alisveris yaptik sandi ama anne bunlar hep pembe mavi deill diyor..hafta sonu dugun var ustelik gelin arabasi bizim araba olcak ve esim surcrk bende yaninda olcam inanki hamileligimin basinda aldigim kiyafeti giycm mecbur napim bi elbise alsam 190lira dedi hamis elbisesine cok hosuma gitti ama onun ustune esarp almak lazim kisa kollu elbise ben tesetturluyum bitane ceket almam gerek bende vazgectim onun yerine ogluma alisveris yaparim cocuk buyutmek cok zormus

hosbuldum bilgem. normalde bu kadar koymazdı da. kednıme ustbas bıle almıyorum. mınnosun hakkını yemıyım dıye. 2-3 parça seyı değiş değiş gıyıyorum. işte herkes mükemmel değil eşimde bu konularda cok rahattır yaparız hallederiz.. sonra sıkısınca benı yer orayı ara burayı ara.. afedersın yumurta tavuğun seyıne gelınce. neyse ya ne desem bos olan oldu artık.. şimdi onu araştırıyordum 15 gun ıcınde yatarsa ındırımı varmış. hemen yatıralımda barı ındırımı ne kadarsa o da kardır...

canım gecmıse hızlı baktım. daha doğrusu okumaya başladım ama aklımı veremedim. sana zahmet ıkı modelıde eklesen de baksam bır.

aynen öyle ayşem ben nerden kıssam dedikçe bir kertik çıkıyo,tüllere o kadar üzüldüm ki görmeliydin beni ne oldu hiçççç

mesela bu ay tombaladan 2 sünnet 1 düğün çıktı hepsinede küçük altın gidecek eee haziranda zaten çalışmıcaz aile bütçesi tepe taklak Rabbim hepimize yardım etsin

rica ederim ,burda herkes birbirine fikir veriyor

bence adama 120 ver yeter
şimdiden hayırlı olsun .

ben nuk marka aldım biberonları biri 125 ml cam ,digeri de 250 ml cam biberon .

biberon temizleyicisini de bebedor marka migrosta indirim vardı ordan aldım .

emzik almadım çünkü emziğe alıştırmak istemiyorum .ama alınacaksa da 1 numara alman lazımmm

amin amin .bir de burda ev sahibi olan arkdaslar bu ay emlak vergisininde birinci taksiti ,hatırlatıyım dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…