kızlaaaarrrr bana bir yardımcı olun sizce hangi kapı süsü daha güzel yada farklı fikri olan ? Eki Görüntüle 1094200 Eki Görüntüle 1094201 Eki Görüntüle 1094202 Eki Görüntüle 1094203 Eki Görüntüle 1094204 Eki Görüntüle 1094205 Eki Görüntüle 1094206
cok guzelmis besiqin ben 2tane park yatak aldim odama birini kurdum siqarlarsa bi sure 2si yatcak siqmazlarsa diqerini kurarim hemen hosuma gtti buda:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar fıstıklar..
gece cok az uyuyabıldımeşim tepikledi durdu bende uyandım hatta saat 4 falandı kalktım 1 saat oturdum meyve yedım. uykum kaçtı.
ama sabah uykusuzluğa rağmen yeni haftanın verdiği mutlulukla pozitif uyandım.
lakinnnn eşim 11:30 gibi cıktı evden 5dk sonra aradı arabanın ruhsatı nerde dıye.. şaka gibi 50 sefer dıyorum al yanına ruhsatı dıye hep evde bırakıyor.
hemen bızım sokağın basında cevırme yapmışlar. arabanın trafik sigortasınıda hep ben yaptırırım bu sene ben ılgılenemedım. zaten arabayıda gordugum yok yürüyerek gıdemem oraya. polis almış arabayı. deli gibi beni arıyor sigortacının numarası varmı sen de sigortacıyı ara işlemi yapsın...
Allah günah yazmasın sabah sabah şiştim kaldım. aradım hemen yaptırdım online düşüyormuş hemen. ne bekliyorsun gıt al arabayı dedım.
ama yazmış yazacağı cezayı polis.... emniyet kemeri ve sigortasızlıktan 80tl gectı..
yaa o kadar pozitif uyanmıştım kı ağlamaklı oldum.. :2::2::2:
dünden beri şeker bakıyorum 20-30tlnın hesabını yaparken olacak iş mi. ve de ihmalll başka bırsey değil...
kızlaaarrrr peki bu nasıııllll diğerlerinden daha hoş sanki Eki Görüntüle 1094294
benim aldıgım modeli sitelerinde kaldırmıslar.
ama bu işte : Eki Görüntüle 1094149
kodu: baby boy bebek uyku seti diye geciyor .
uyku seti evde , o yüzden foto atamam malesef
doktorundan memnun değilsen en önemlisi ilgisizse çocuğunun ve senin sağlığın söz konusu ben senin yerinde olsam doktor değiştirirdim yol yakınken kolay değil tabi bu saatten sonra ama öyle şey mi olur canım adam akıllı bir açıklama bile yapmıyor baksana hamile olan biz miyiz o mu neyin tribinde
Ewet bu en guzeli bunu tercih edebilirsin
TOKAT'lıyım canım :) bebeğin odasını bizde kız tarafı yapar onu anlattım sevgiye :) bizim beşiği ve dolabı anneanne ile dede alıcak :)
anam dört saat bekletilir mi hiç ??:44::44:içine sinmeyecekse zaten nasıl giricen ki onla doğuma ? az bi zaman kaldı doktor değiştirmek için de :S belki bu seferlik yoğunluğundan dolayı ilgi gösterememiştir. ağızlarının içine bakıyoruz iki kelam güzel laf söyleseler ölürler zaten
Ben anladim mi ki bi de donmus diyo ki bu memlekette doktor olmak zor bende dedim ki hasta olmak daha zor ariyorum yeni bi doktor ama iyi denilen doktorlar da hep cok yogun
ozelemi gdiyosun 4saat bekledin sadece bunumu dedi ben dewlete gdiyorum hc beklemiyorum doktorumda gayet iyi bide ozelse bosuna para weriyosun demektir 4saat ne demek ya
sığarlar cnm ya ama en fazla 40ları çıkana kadar tabi ikiz bebiş biraz daha ufak olurlarsa belki 2 ay idare eder seni
ahh sinemcim bende buna uyuz oluyorum bazen ne kadar sıkarsak sıkalım çıkacak para çıkıyo hemde en olmadık yere
hoş geldiniz canım üzüldüm olanlara ama şöle düşün o paranın sizden çıkıcağı varmış bu şekilde çıkmış herşeyde vardır bir hayır üzme kendini tabi haklısın nerden ne kısarızda bebişlre dha güzel adha çok şey alırız hesabı içindeyken böle bi durum olması sinir bozucu ama dediğm gibi o paranın çıkacağı varmış varsın trafik cezasıyla çıksın eşin iyi bebiş iyi sen iyisin ya olan 80 tl ye olsun hiç sitrese sokma kendiniSelamlar fıstıklar..
gece cok az uyuyabıldımeşim tepikledi durdu bende uyandım hatta saat 4 falandı kalktım 1 saat oturdum meyve yedım. uykum kaçtı.
lakinnnn eşim 11:30 gibi cıktı evden 5dk sonra aradı arabanın ruhsatı nerde dıye.. şaka gibi 50 sefer dıyorum al yanına ruhsatı dıye hep evde bırakıyor.
hemen bızım sokağın basında cevırme yapmışlar. arabanın trafik sigortasınıda hep ben yaptırırım bu sene ben ılgılenemedım. zaten arabayıda gordugum yok yürüyerek gıdemem oraya. polis almış arabayı. deli gibi beni arıyor sigortacının numarası varmı sen de sigortacıyı ara işlemi yapsın...
Allah günah yazmasın sabah sabah şiştim kaldım. aradım hemen yaptırdım online düşüyormuş hemen. ne bekliyorsun gıt al arabayı dedım.
ama yazmış yazacağı cezayı polis.... emniyet kemeri ve sigortasızlıktan 80tl gectı..
dünden beri şeker bakıyorum 20-30tlnın hesabını yaparken olacak iş mi. ve de ihmalll başka bırsey değil...
selam canım göbüşler o biçimmm,aldı gidiyoogünaydın kızlar göbüşler ne alemde bende hiç büyüme yok beni gören 5 aylık diyo:))))
Selamlar fıstıklar..
Sinemcanım geçmiş olsun ne diyelim mala gelsin,Nagicanımın da deiği gibi bu ay hesap yacaz sıkacaz dersin hesapsız şeyler çıkar,ya da bu kadar arttırcam dersin hooop bi bakmışsın sıfırlanmış,sen sıkma canını şekerimmm,sen yeterince ilgilenmişsinn zatensığarlar cnm ya ama en fazla 40ları çıkana kadar tabi ikiz bebiş biraz daha ufak olurlarsa belki 2 ay idare eder seni
ahh sinemcim bende buna uyuz oluyorum bazen ne kadar sıkarsak sıkalım çıkacak para çıkıyo hemde en olmadık yere
yaa olacak iş de değil be nagim. ben her sene duzenlı yaptırıyordum. bu sene eşime kaldı o iş pess dedim ama yaa.. iki dakikalık iş yaptırılmaz mı
dun uygun şeker diye o kadar baktım kı gece rüyamda bebek sekerlerı gordum hep. sabah eşime bıle dedım bu olay olmadan evvel. sabaha kadar şekerlerle uğraştım dıye..
ya Rabbim daha buyuk dert vermesin elbet. ama bu kadar hesap kıtap yaparken cok zoruma gıttı dokunsalar aglıcam.
bebeğimm memleketime selam söylekaç zaman oldu gidemedim, çok da özledim ailemi, ama bebiş doğsun acısını çıkarcam, bizde yavaştan bebek için temel alıncakları hallediyoruz da valla kayınvalide falan yardımcı olmasa maliyeti çok aşıyor bütçemizi, Allah razı olsun annemde dikiş işlerini- örgü vs. hallediyor, anneler olmasa halimiz duman.. beşik falan aldınız mı? biz hala karar veremedik :26:
hoş geldiniz canım üzüldüm olanlara ama şöle düşün o paranın sizden çıkıcağı varmış bu şekilde çıkmış herşeyde vardır bir hayır üzme kendini tabi haklısın nerden ne kısarızda bebişlre dha güzel adha çok şey alırız hesabı içindeyken böle bi durum olması sinir bozucu ama dediğm gibi o paranın çıkacağı varmış varsın trafik cezasıyla çıksın eşin iyi bebiş iyi sen iyisin ya olan 80 tl ye olsun hiç sitrese sokma kendini
canım ya bak iki uyku seti paylaştım resim akşam ikisinden birini alıcam eşim ayıcıklıyı beğendi ben diğerini işyerindeki arkadaşlarda ayıcıklıyı beğendi diğerini bi beğendim galiba çok kararsız kaldım sende bi fikrini sölesene odamıza hangisi daha ii gider
Heyyo canlarrr evden miribalaaarrrryemek yedik,bulaşıklar,ortalığı toplama vs uğraşıodum,bi bakam nörüyonuz dedim
selam canım göbüşler o biçimmm,aldı gidiyoo
Sinemcanım geçmiş olsun ne diyelim mala gelsin,Nagicanımın da deiği gibi bu ay hesap yacaz sıkacaz dersin hesapsız şeyler çıkar,ya da bu kadar arttırcam dersin hooop bi bakmışsın sıfırlanmış,sen sıkma canını şekerimmm,sen yeterince ilgilenmişsinn zaten
canım izmir özdilekte iki modelde yokmuş ama azimle aradım taradım ve satan bir yer buldum ulaştım seninkinden elinde varmış ayıcıklı olanıda bir günde getirtirim dedi akşama gidip bakıcaz eşim ayıcıklı olanı beğendi bende senin modeli beğendim bakalım hangisinde karar kılcaz fıyatıda özdilekten daha ucuz 140 tl 9 taksit yaparım dedi peşin alcaz biz 127 ye veririm dedi ikisinide ayrı ayrı çok beğendim sağol valla senin sayende oldu dışarda o kadar çok uyku seti baktım hiç biri içime sinmemişti bunlar çok güzel
kızlar size bişey sorcam eksiklerimiz ufak ufak tamamlanıyo çok şükür bizim biberon ve emziklerimiz eksik listemizde şuan o kadar çok bakıyorum ama ne alıcaz ne marka nasıl alıcaz hiç bir fikrimiz olmadığı için alamadık bir türlü ilk etapta neler kullanılcak en acil ihtiyac olan emzik nedir markası nedir biberon olarak hangi marka kaç ml. almamız lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
aynen öyle ayşem ben nerden kıssam dedikçe bir kertik çıkıyo,tüllere o kadar üzüldüm ki görmeliydin beni ne oldu hiçççç
mesela bu ay tombaladan 2 sünnet 1 düğün çıktı hepsinede küçük altın gidecek eee haziranda zaten çalışmıcaz aile bütçesi tepe taklak Rabbim hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?