sevindim senin adına canım bırakman iyi olmuş şükür atlattın..
aynen bende kendimi kocaman görüyorum helede basenlerim çok büyüdü benim sağ salim doğsunlarda razıyım herşeye...
cuma doktor kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum inş sıkıntı yoktur bebişimde böbrek genişlemesi çıktı bakalım cuma ne diyecek doktor...
bel ağrılarım dışında sıkıntımız yok çok şükür cnım gece çok sancım oldu korktum heralde bağırsaklarımı üşütmüşüm pat çat idare ediyoruz işte sağolsaın cnm...
Kizlar cok sinirim bozuk yazmistim gecen gun pazar gunu dugun var esimin en yakin arkadasi gelin arabasi bizim araba olcak bende oglumu babannesine birakcam esim kullanck bende yaninda olcm diye..buaksam yemekten kalktik esim dediki seher arkadasim ddiki gelinin abisiyle yengesi olcakmis arabada eee dedim o nerdn cikti bende dedi cok soylendim seherin gelmesi gerekir sonucta ben evli adamim fln filan diye ama kiz tarafinda adet buymus dedi ee ben nasil gelcm dedim abimlerle gelirsn dedi onlar zaten 1araba insanlar karnim burnumda bana eziyetmi ediceksin ne rezillik bu ya dedim diyemedinmi benim karim karni burnunda nasil gelck boyle sey olmaz bende gitmiycem sende sap gibi gider elalemi tasirsin dedim hatta benim olmadigim yerde seninde isin olmamasi lazim dua et hem komsuyuz hem yakin arkadasin diye susuyorum dedim ne halin varsada gor dedim...ama salaklik benimkinde hem hammallik yapiyor hem beni ortada birakiyor zaten gidesim yoktu ekmegime yag suruldu iste
Kizlar cok sinirim bozuk yazmistim gecen gun pazar gunu dugun var esimin en yakin arkadasi gelin arabasi bizim araba olcak bende oglumu babannesine birakcam esim kullanck bende yaninda olcm diye..buaksam yemekten kalktik esim dediki seher arkadasim ddiki gelinin abisiyle yengesi olcakmis arabada eee dedim o nerdn cikti bende dedi cok soylendim seherin gelmesi gerekir sonucta ben evli adamim fln filan diye ama kiz tarafinda adet buymus dedi ee ben nasil gelcm dedim abimlerle gelirsn dedi onlar zaten 1araba insanlar karnim burnumda bana eziyetmi ediceksin ne rezillik bu ya dedim diyemedinmi benim karim karni burnunda nasil gelck boyle sey olmaz bende gitmiycem sende sap gibi gider elalemi tasirsin dedim hatta benim olmadigim yerde seninde isin olmamasi lazim dua et hem komsuyuz hem yakin arkadasin diye susuyorum dedim ne halin varsada gor dedim...ama salaklik benimkinde hem hammallik yapiyor hem beni ortada birakiyor zaten gidesim yoktu ekmegime yag suruldu iste
gelin hem bulmuş onu taşıyacak araba hemde karısını mı arabada çok görüyo ne ayıp yaa millette nasıl bir yüz var anlamıyorum.bende senin yerinde olsam aynı tavrı sergilerdim canım,elalem için canını sıktığına değmez boşver eşinde gerekeni söylemiştir illaki ama düşüncesiz insanlara laf anlatılamaz ki.
gelin hem bulmuş onu taşıyacak araba hemde karısını mı arabada çok görüyo ne ayıp yaa millette nasıl bir yüz var anlamıyorum.bende senin yerinde olsam aynı tavrı sergilerdim canım,elalem için canını sıktığına değmez boşver eşinde gerekeni söylemiştir illaki ama düşüncesiz insanlara laf anlatılamaz ki.
Bence gereksiz yere gerilmissin. Gelin arabasinda arkadas esinin ne isi var ki, ben olsam bende istemem. Esinin yakin arkadasiymis birak soforluk yapsin ne var bunda, ama gelinin akrabalari dururken gelin arabasina sen yakismazsin canim. Bu acidan bak biraz da. Karnimiz burnumuzda olabilir ama hasta degiliz cok sukur, alisverise gezmeye giderken gidiyoruz, dugune de esinin abisinin arabasinda gidebilirsin pekala..
Bi de su var en yakin arkadasina dugun gununde soforluk yapmak yardim etmek hamallik degildir, senin gelin arabasina binemiyo olman da ortada kalmis olman demek degil..
Kizlar bakis aciniza hayran kaldim ya bunun yuzsuzlukle ne alakasi var. Biri cikip dese ki gelin arabamizi esimin arkadasi kullanacak, ben arabada yengem vs olsun derken adamin esi olacakmis, cok uzuldum dese, vah vah iyiki bi iyilik yapip arabayi kullaniyor yapmsken tam yapsin deriz.
Biraz empati yapinn. Bence bunun dusuncesizlikle hic alakasi yok.
selam kızlar biz geldik bi selam verelim dedik bugün iş yoktu evdeydik uyduk dinlendik en önemlisi kuaföre gittik mis gibi sirimizi yaptırdık ahhh kafasızlığım dedim gitmedim en baştan kendi kendimi mahfettim yarım saat te bitti işimiz ter temizde çıktık sir için aklında kuşku olanlara söleyim kesinlkle hiç düşünmeyin temizliğini hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin
bu arada herkeze hayırlı kandiller olsun
ay ne guzel sewiyo dmekki muziqi benimkiler kafasina gore oynamak istemezse muzikte kar etmiyo inat olcaklar heralde bazen ugrastiriyolar beni oynasin diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boya püskürtme değilde vakumlu hurçların fiyatı epey iyiymiş
sağol canım teşekkür ederiz valla üstümde yüktü çok şükür atlattımAh cnm ayni sekilde bende kendime aynisini dedim saf kafam buzamana kadar niye gitmedin dedim sihhatler olsn :):)
valla canım yangına körükle gitmek gibi olucak ama aynı durum bizimde de var düğünümüzde gelin arabasını eşimin çocukluk arkadaşı kullandı aynı zamanda sadıcıydı çok yakınlar gelin arabasına ben kimse gelmesin dedim arabayı sürcek kişi eşim ve ben olalım istedim çünkü arkadaşı o zaman bekardı sevgilisi bile yoktu eğer kız arkadaşı dahi olsa onu alırdık mutlaka neyse son anda yurtdışından kuzenim geldi ben onun arabaya binmesini istedim şimdi bugün o arkadaşın kınası yarında düğünü var çarşamba günüde evlerinin önünde eğlence oldu sırf erkeklere eşime demiş sadıcım olcakmısın arabayı sen kullancan bak falan eşimde benim karnım hamile demiş sadıcın da olamıcam arabayıda kullanamıcam sadıcı olsa kınada düğünde sürekli koşturması lazım e ben ne olucam o arada yanlız kalıcam zaten artık ağırlaştık bide bizden farklı örf ve adetleri düğünleri kınaları yani tek başıma hiç kaldıramam ben eşimde bana dedi böyle böyle oldu diye sen bilirsin dedim ben zorlayamam seni sonuçta kaç yıllık arkadaşın senin sadıcındı ben karışmayın ama içimden de tabi en doğru karar diye sölendim sende bir anda kızmakla haklısın tabi ama şimdi benim eşimde gelseydi böle böle olcak sen arabaya gelmicen vs. deseydi bende sölenirdim belki sonra susar tekrar giderdim düğüneKizlar cok sinirim bozuk yazmistim gecen gun pazar gunu dugun var esimin en yakin arkadasi gelin arabasi bizim araba olcak bende oglumu babannesine birakcam esim kullanck bende yaninda olcm diye..buaksam yemekten kalktik esim dediki seher arkadasim ddiki gelinin abisiyle yengesi olcakmis arabada eee dedim o nerdn cikti bende dedi cok soylendim seherin gelmesi gerekir sonucta ben evli adamim fln filan diye ama kiz tarafinda adet buymus dedi ee ben nasil gelcm dedim abimlerle gelirsn dedi onlar zaten 1araba insanlar karnim burnumda bana eziyetmi ediceksin ne rezillik bu ya dedim diyemedinmi benim karim karni burnunda nasil gelck boyle sey olmaz bende gitmiycem sende sap gibi gider elalemi tasirsin dedim hatta benim olmadigim yerde seninde isin olmamasi lazim dua et hem komsuyuz hem yakin arkadasin diye susuyorum dedim ne halin varsada gor dedim...ama salaklik benimkinde hem hammallik yapiyor hem beni ortada birakiyor zaten gidesim yoktu ekmegime yag suruldu iste
canım çok geçmiş olsun ya hayırdır ne oldu böyle aman dikkat et kendine bak bugün kontrolün var valla bende çok heycanla bekliyorum kaçta gidiceksin dr da bilmiyorum ya çıkar çıkmaz beni mutlaka ara poyraz paşa nasıl kaç kilo olmuş merakla bekliyo kankası çok öptük sizisağol canım,benimde seninle kontrolüm aynı güne denk gelmiş yarın bizimde görüş günümüz iple çekiyorum desem yeridir 1 aydır görmüyorum paşamı,ahh o ağrılar...dün akşam üzeri beni bir sıkıştırdı aynı adet ağrısı gibi,arada bir kramp girer gibi şiddetleniyo bir dakika sonra geçiyo böyle böyle 1 saat geçti sonra lavaboya gittim kahverengi leke geldi soluğu acilde aldık doğuruyorum galiba dedim :)) nst de biraz sancı çıktı ama bu haftalarda normal vücud doğuma hazırlıyo kendini yalancı doğum sancıları yaşıyosun dediler,lekelenmede kasların kasılmasına bağlı olmuş normal dediler eve gönderdiler bakalım yarın kendi doktorum duruma ne diyecek...ağrılar,büyüyen göbüşler derken sanırım en zor sürece girdik canım bebişler uğruna her sıkıntıya katlanıyor anneler yeter ki onlar iyi olsun.senin bebişine de çok üzüldüm kuzum yaa inşallah yarın güzel haberler alırsın,inşallah böbrekler normale dönmüştür,yarın senden haber alabilmek için yoklarım buraları haber ver banada...allah yardımcımız olsun canım.
canım ben devamlı gidiyordum zaten hamilelikte korktum gitmeye zararı olursa diye hamilelik boyu jilet yaptım Allahtan çok kıllı biri değilim alışıkta olduğum için çok acımadı benim sen şimdiye kadar ne yapıyodun jilet yapıyoduysan belki ilk biraz acır ama bence kesinlikle gitmelisin bi dene en azından baktn çok acıyo yarıda bırakırsın kaldıki hamileyiz doğum yapcaz Allah izin verirse Doğum acısı sancısı nasıldır bilmiyorum ama eminimki sir o kadar acımazYa ben hiç kuaföre gidip yaptırmadım da gidip yaptırayım diyorum acıyor mu ?
vakumlu hurç gerçekten baya işe yarar birşey... benim herşeyim vakumlu hurçta hem güve falanda olmuyor vakumluda olunca bende çok çok tavsiye ederim.
Kizlar bakis aciniza hayran kaldim ya bunun yuzsuzlukle ne alakasi var. Biri cikip dese ki gelin arabamizi esimin arkadasi kullanacak, ben arabada yengem vs olsun derken adamin esi olacakmis, cok uzuldum dese, vah vah iyiki bi iyilik yapip arabayi kullaniyor yapmsken tam yapsin deriz.
Biraz empati yapinn. Bence bunun dusuncesizlikle hic alakasi yok.
nagim günaydın naptın kız dün boyaya başladınız mıahh benim cnm madem işlerine gelmiyor kiralayıversinler bir araba hamama giren terler aaaa oda mı bana dert olsun
ben yıkamadan zaten hiç birşeyi kullanmıyorum yorganıda bir gün havalandır bak nasıl açılıyor valla yorganından yastığa yatak örtüsünden kıyafete herşeyim vakumlu hurçlarda benim yoksa mümkünatı yok eve sığmama her odaya dolap lazım :)Vakumlu hurc cok kiristiriyor sonra yorgan fln kirisik kalio acilmio dediler bana alacaktim vazgeçtim(
günaydınlarrr herkese ben 1-2 saatliğine işteyim hayırlı cumalar herkese
dün eşim başladı boya işine 3 yerin tavanı bitti hoppp arkadaşı aradı dükkan açıyomuş, yapılacak işler varmış bir gel bak diye anlattı durumu eşim boya yapıyorum vs diye ama yok israr israr neyse geldi aldı 2-3 saat öyle gittimi,sonra kandil diye eşimin amcası ve ablası geldi ve gün öyle bitti evde heryer heryerde cumartesi-pazar devam artık ben acele ettikçe işlerim tersine gidiyo
ne kv ne görümce yapılacak bişey var mı bile demediler oda yetmezmiş gibi benim boyalarda hazır elin değmişken benim katıda boya dedi görümce eşim ağzına geleni saydı
kv deye indik tabi herkes gelince ben çok fena oldum bilmem havasızlıktan bilmem oraya inince yaşadığım stresten, kendimi tutmaktan fena oluyorumoğlum bile hadi anne evimize gidelim dedi
annemde sabah erkenden aradı akşam aramıştı açamadım oda hasta falan oldum sanmış işte ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?