2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ahh cnm benim bitek çocuk odası değil ki komple ev boyanıyo neyse başlandı bir şekilde elbet bitecek
zaten temizlik vs yapmıcam sadece boya damlayan yerleri falan temizleriz eşimle gerisi 1 ay sonra hatta küçük görümcemle konuştum abla halılar yıkamaya,koltuk yıkamaya geriyede bir iş kalmıyor gel sen yap başkasına vereceğim 100tlyi sana vereyim dedim oda parasında vs değilim zaten gelip yardım edicem ben sana dedi küçük görümcem candır işte kardeş kardeşe benzemezmiş

ahhh canım ya başlamıssınız en azından haftasonu biter artık sende bir ohhh çekersin inş.
bizimde temizlik gözümde büyüyo daha çok ta erken temizlik içn mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bizde bakalım evimizde temizliendimi hazırız demektir

benimde bu hafta evde hala tadilat işlerimiz var eve çelik kapı takılacak cuma günü ondan sonraki haftada mutfağa ve salona amerikan kapı taktırıyoruz evin kapıları yoktu bizden önceki kiracı mutfağın salonun kapılarını söküp atmış nedense ... yemek kokusu kışın eve gelen misafirler illaki sigara içerler o yüzden mutfağa kapı taktırmak şarttı salonda da doğumda kayınvaldemler gelirler kapısız yerde rahat yatamazlar o yuzden salonada taktırıyoruz tüm bu tadilat işleri bittikten sonra bende kadın alıcam zaten sonrada bebek odası takımımız gelicek...kadınsız çok zor ipin ucunu hep kaçırıyorum çalıştığım için... bana sürekli şart... eskiden haftada bir yarım gün alıyordum kadın çok rahat ediyordum ama bu kadar masrafımız yoktu... inşallah tekrar eski sistemime dönebilirim bir an önce :)

bilgecim aslında evlerimizde pis değil sonuçta ama bu durumda olmasak bir yaz temizliği yapıyoruz hepimiz işte şimdi hepsi bir arada çıkıyo

ne yapalım yaparız el birliğiyle eşlerimiz sağ olsun

ben çok çok sıkışmadan yardımcı almıyorum 7 yıllık evliliğimde 3 kez aldım,hem çok fazla para alıyolar hemde başkasının yaptığı iş içime sinmiyor :26:

kızlar doğum ücreti aldınız mı hiç ne kadar tutucakmış?

memur musun özel sektör mü ? memursan 150-200 tl gibi komik bir ücreti var, özeldeysen de sadece 4 aylık maaşı toplu aldığın için doğum parası gibi adlandırılıyor onun içinde de yine cüzi bir miktar

doğum ücreti derken hastane masrafı ne kadar tutuyor demek istemiştim aslında ama cümleyi yanlış kurmuşum :)

herkese günaydınnn...
çok şükür bu haftada bitti sayılır :)

kızlarr slm

napıyonuz bakim tatiliniz nasıl geçti ..bu araada hepinize hayırlı cumalar olsun

NAGİ o işler yok muuu ama bak işin ucunu tutmussunuz gerisi de gelir Allah ın izniyle.kv ve gorumcede hakkaten ne vefasızmış be oyle sen orda hamıle halınle ugras dur o durumda yabancı bırı bile olsa bn gelım yardım edeyım işin ucundan tutayım der...nagim evin adresini ver ben gelim kızz nolcek hem bn iki kişiyim içimde aslan oarcası var beraber yardım ederuk

kız sen bugun işe gelmiycedin hanıııı :44::44:

BILGEMMM napıyon cnm nasılsın kızzz dun alt acma ve 5 li zıbın aldım kampanya vardı bide 4 lü çoraplar vardoı set halınde onu bıtırnişler hemen foto sunu cekcektım ama eve gec gıtıım dun sen noruyon bakem

Güneyadın annecikler ve tatlı kuzuları :)

nasılsınız ?

düntatil di bugün işe geç kaldım ): biraz da bilerek bir sonraki araba ile geldim :) eşim gitme artık demelere başladı

bu arada dün evde olmanın bana zararı iki taytı peş peşe salak gibi çamaşır suyu yaptım :S

akşam olunca biri saat 8 de defacto dan bi pantolan aldık 9 da terzi aradım resmen allahtan buldukta yırttım yine

evde adam gibi elbise bırakmadım çamaşır suyundan

AHH benim cnm düşünmen yeter bende dedim valla eşime gram acımaları yok diye iş istemiyorum sorsalar gönlüm razı be laf olsun diye sorun bari demi
bende alttan alttan eşime dedim ki kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama karşı komşuya geleyim camını sileyim,yapılacak varsa yapayım derken bana dilinin ucuyla üsülden bile sorulmaması canımı sıkıyo dedim ohh sefam olsun bişey diyeceklerde duyulmayacak sanıyolar millet gelip herşeyi anlatıyo

neyse ben kaçtım gideyim evede eşime yardım edeyim, amir gel 1-2 saat işleri hallette git dedi ondan geldim di

Kızlar ya siz bebişlere uzun kollu kıyafetlermi yoksa kısa kollumu alıyorsunuz ben daha başlamadım ama kafam karışık temmuz çok sıcak olur ablamda 40 kı çıkana kadar uzun kol giydir diyor... Alırken fazla abartmamak lazım kısa süre giyecekse uzun kol bir kaç takım alırım...

Allah karsımıza cıkarır işte cnm yaptıklarını neyse yardım etmesinler boşver sonrada onu bahane eder laf ederler bız yaptık falan dıye...

hadi cnm bayyyyyyy kolay gelsin size ..:80::80::80:

günaydın canım hayırlı cumalar olsun geçmiş kandilinz mubarek olsun dün bi ara girdim ama seni göremedim
ohhh başladın artık alışverişe tmm devamıda gelir Allah ın izniyle akşam fotosunu çekte yarın ekle mutlaka bizede
bende yarın dün lohusa takımlarımın rsemini çekip bugün eklicektim size ama oydu buydu derken atladım
cancazım biberon ve emziğimizi aldık çarşamba günü ne aldığımızı sölim hemen satıcı kız sağolsun çok yardımcı oldu bize
avent 125 ml bir biberon aldık kız kesinlikle şuan 2. yi alma dedi bebişin huyunu suyunu bilmiyosun şuan dedi belki de hiç biberon kullanmıcaksın gerek yok bu kadar para verip stoklamaya falan dedi bizde almadık ihtiyac haline göre alıcaz birde nuk emzik aldık onuda bir tane aldık satıcı bayanın dediğine göre onunda bi kızı varmış emzik hiç kullanmadı almadı dedi bir emzik her ihtimale karşın yanında bulunsun ama başka alma dedi kimi bebek bir tek emziği kullanır dedi yani renk model olarak maviyse maviden başka emzik almaz mesela falan diye anlattı sağ olsun iki üründede % 30 indirim vardı uyguna almış olduk onlarıda
uyku setini alamadık iş çıkışı eşim babamı almış beni aldı annemi aldık işten koştur gittik uyku setine kız elimde yok demezmi ay bi bağrındım sölendim öçok asabuım bozuldu ama ne heveslen gitmiştim hello baby e gittik çok güzel takımlar vardı fakat fiyatları 210 tl den başlıyo 500 tl ye kadar o kadar da günah yani almadım
birde dün sir e gittim kuaföre ohhh misss rahatladım üstümdeki yük gitti sonunda yarım saatte cart cart tmmdır kesinlikle tavsiyem sire gidin evde hiç uğraşmayın eziyet etmeyin kendinize
işte bizden böyle yarında paşamızı görcez onun heycanı var inş.güzel haberlerle döneriz
sizden ne var ne yok bakalım paşazade nasıllar

gunaydın cnm

senınde mi eşin başladı gıtme demelere bnm eşimde rapor al dıyo artık iyi hissetmiyosan kendini ..bnde bakalım dedım belkı 37 haftama kadar calısırım dedım izin vermedı..
kız naptın bnm de o çamaşır suyu yuzun de az badılerım eşofmalrım telef olmadı zaten varya işe gelırken iki kıyafetım ver onları gıyıp gıyıp duruyorum napim kıyafet alalım diyoruz ama bnde paraya kıyıp alamıyorum dıyorum zaten işten cıkcam evde napıcam dıye ..

bnce ikisinden de alınabıır bn hem uzun kollu hemde kısa kollu aldım duruma gore gıydrılır dıye düşünüyorum bakalım

uzunda aldım kısada ama ilk heralde 10 gün uzun ama ince giyecek sonraki günler hep kısa düşünüyorum eylüle kadar...

Selam kızlar umarım herkes iyidir..

Öncelikle belirtmek isterimki bu yazacaklarım sizlerin moralini bozup endişe duymanız için değil sadece dikkatli olun..

Avukatın yanında çalışıyorum 1 hafta önce biri gelip şikayette bulunmak istediğini söyledi. Karısı 8 aylık hamileyken dr u bebeğin suyu az erken alınması gerekebilir demiş özel hastane tam teşekkülü olmadığı için isterseniz devlet hastanesine gidi demiş. Bunlar devlet hastanesine gitmişler aynı şeyi söylemiş dr ama doğuma kadar idare eder deyip yollamış bu durum yaklaşık 4 5 gün sürmüş, sonra kadının kanaması olmuş tekrar ilaç yazıp göndermişler. 2 gün sonra kadının sancısı başlamış ve hastaneye gitmişler suni sancı verip bekletmişler kadın artık dayanamıyorum sezeryane alın çocuğum ölecek demiş hemşirede ölürse yenisini yaparsın demiş ( şıllık). Neyse kadını zorla doğurtmaya başlamışlar bebeğin başı gelmiş ebe demişki gerisi gelmez çünkü suyu yok deyip bebeği geri itmişler sezeryane almışlar bebek 2 ay üniversite hastanesinde yoğun bakımda kalmış ama yaşasa bile zihinsel ve bedensel engelli olacak demişler, ayrıca kadının çatı kemiği kırılmış 5 yıldan önce bebek sahibi olması mümkün değilmiş.

ŞEREFSİZ dr a neden böyle yaptın diye sorunca erken doğum sezeryan e alsaydım maşımdanm kesilirdi demiş. Birde hakaret etmiş siz o kadar cahilsinizki bu durumda devlet hastanesine geldiniz neden özel e gitmediniz demiş.

Herkesin özele gitme durumu olmayabilir sen dr olmuşsun ama insan olamamışsın..

NOT: Normal doğum yapacak arkadaşlar bünyeniz normal doğum yapmak için müsaitmi diye erkenden kontrolünüzü olun benim hep normal görünüyordu dr um doğuma var haftaya gel alttan bakalım demişti ama benim sancım 2 gün sonra başladı 24 saat sancı çekmeme rağmen 1 cm bile açılma olmadı çünkü çatım darmış ebe sen ölsen normal doğuramassın dedi ve gece 1,30 da ameliyata aldılar allahtan devlet hastanesine gitmemişim benimde başıma böyle birşey gelebilirdi bunun örneğini çok duydum.

günaydın arkadaslarımm

dün tatil olması sebebiyle biraz alışveris yaptım ,

kışlık hiç takım almamıştım ,2 takım aldım civilden .

9 aylık aldım .cünkü satıcı ,bebeginiz ne kadarlıksa üzerine 2 ay koyun öyle birsey alın dedi .ee 6 aylık olunca kışa gelicek bende 9 aylık takım aldım .size de gösteriyim .

bir bebek dolabının ici biraz dolu dolu görünsün istedim

canım biz genelde kısa kollu ve kolsuz aldık 40 çıkana kadar imkanı yok giydiremezsin uzun kollu yazın en sıcağına denk geliyoruz tecrübem hiç yok ama çevremdeki duyumlara önerilere göre ilk 7 gün uzun kollu eldiven patik giydirirz sonratek kullanılcak şey kolsuz çıtçıtlılar olucak uzun kollu birkaç takım ama bence çıtçıtlılarını ilk 3 ay için çoğunluk kolsuz yada kısa kollu al bizim giyim alışverişimiz bitti çok şükür çok abartmamak lazım çok kısa vadeli giyicekler çünkü inan o kadar cabuk büyüyorlar ki çevremde yeni doğan bi bebiş görüyorum bir hafta sonra tekrar görüyorum anem kocaman olmuş

senınde mubarek olsun cnm mdun sabah kk ya gırdım kımsecıkler yoktu bnmde bırıktırdğim işlerim vardı onları hallettım sabah saat 11 e dogru geldım zaten işe patronlar kahvaltıya goturdu bızı ohhh mıss sıkı bi kahvaltı yaptım..sonra işlerimi hallettım eee 1 mmayıs arayan soran yok aldım abdestımı basladım yasin-i şerif okumaya dualar etmeye sonra bi baktım saat 6,5 olmus zaten dun zaman nasıl gectı analamadım bile yani..

cnm bn hakmardan aldım bu dedıklerını alt açma setım cok guzel yaa 12,90 tl dı az once netten baktım dandırıkten şeyler o fıyata verılıyo..5 li takımıda 9 tl ye aldım aslında bebek havlusu vardı alıcaktım ama vazgectım karşı dan alırım diye ...ilk defa bı fırsatı yakaladım diyebilirim cnm..

ooo sende almışşsın tontişe bişeyler satıcı kız iyi yardımcı olmus gercekten aslında bi yonden dogru dedıği bi biberon bi emzik yeter sonuçta ne olacagını nasıl beslenecğini henuz bılmıyoruz yanii.ihtiyaç halınde hemöen alınabılr zaten..ayyy cnm ya uyku setını alamadıgına uzuldum şimdi ama iyi dusun kısmet degılmış başka bıyerden daha ıyısını bulursun belkım..yada nettekını sipariş etsen daha uyguna gelmez mı veya satıcıya sorsaydın gelicek mi diye..

bilgemm yarın tontişin resmını al mutlaka bn merak ediyom çoook lütfeenn..bakalım acaba kac kilo olmus sıpa artık gr ları gectık kilolara adım attık yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…