boya işi çok yorucu ama sonuç mükemmel oluyor :) bide miniklerimiz için yapınca daha da güzel oluyor :) her sabah işe gelmeden önce kızımın odasının kapısını açıp AY KIZIMIN PEMBİŞ ODASI diyorum...allah yavrularımızı içinde görmeyi huzurla büyütmeyide nasip eder inşallah...aminnnn
ahhh canım ya başlamıssınız en azından haftasonu biter artık sende bir ohhh çekersin inş.günaydınlarrr herkese ben 1-2 saatliğine işteyim hayırlı cumalar herkese
dün eşim başladı boya işine 3 yerin tavanı bitti hoppp arkadaşı aradı dükkan açıyomuş, yapılacak işler varmış bir gel bak diye anlattı durumu eşim boya yapıyorum vs diye ama yok israr israr neyse geldi aldı 2-3 saat öyle gittimi,sonra kandil diye eşimin amcası ve ablası geldi ve gün öyle bitti evde heryer heryerde cumartesi-pazar devam artık ben acele ettikçe işlerim tersine gidiyo
ne kv ne görümce yapılacak bişey var mı bile demediler oda yetmezmiş gibi benim boyalarda hazır elin değmişken benim katıda boya dedi görümce eşim ağzına geleni saydı
kv deye indik tabi herkes gelince ben çok fena oldum bilmem havasızlıktan bilmem oraya inince yaşadığım stresten, kendimi tutmaktan fena oluyorumoğlum bile hadi anne evimize gidelim dedi
annemde sabah erkenden aradı akşam aramıştı açamadım oda hasta falan oldum sanmış işte ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
ahh cnm benim bitek çocuk odası değil ki komple ev boyanıyoneyse başlandı bir şekilde elbet bitecek
zaten temizlik vs yapmıcam sadece boya damlayan yerleri falan temizleriz eşimle gerisi 1 ay sonra hatta küçük görümcemle konuştum abla halılar yıkamaya,koltuk yıkamaya geriyede bir iş kalmıyor gel sen yap başkasına vereceğim 100tlyi sana vereyim dedim oda parasında vs değilim zaten gelip yardım edicem ben sana dedi küçük görümcem candır işte kardeş kardeşe benzemezmiş
ahhh canım ya başlamıssınız en azından haftasonu biter artık sende bir ohhh çekersin inş.
bizimde temizlik gözümde büyüyo daha çok ta erken temizlik içn mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bizde bakalım evimizde temizliendimi hazırız demektir
benimde bu hafta evde hala tadilat işlerimiz var eve çelik kapı takılacak cuma günü ondan sonraki haftada mutfağa ve salona amerikan kapı taktırıyoruz evin kapıları yoktu bizden önceki kiracı mutfağın salonun kapılarını söküp atmış nedense ... yemek kokusu kışın eve gelen misafirler illaki sigara içerler o yüzden mutfağa kapı taktırmak şarttı salonda da doğumda kayınvaldemler gelirler kapısız yerde rahat yatamazlar o yuzden salonada taktırıyoruz tüm bu tadilat işleri bittikten sonra bende kadın alıcam zaten sonrada bebek odası takımımız gelicek...kadınsız çok zor ipin ucunu hep kaçırıyorum çalıştığım için... bana sürekli şart... eskiden haftada bir yarım gün alıyordum kadın çok rahat ediyordum ama bu kadar masrafımız yoktu... inşallah tekrar eski sistemime dönebilirim bir an önce :)
kızlar doğum ücreti aldınız mı hiç ne kadar tutucakmış?
ben çok çok sıkışmadan yardımcı almıyorum 7 yıllık evliliğimde 3 kez aldım,hem çok fazla para alıyolar hemde başkasının yaptığı iş içime sinmiyor :26:
memur musun özel sektör mü ? memursan 150-200 tl gibi komik bir ücreti var, özeldeysen de sadece 4 aylık maaşı toplu aldığın için doğum parası gibi adlandırılıyor onun içinde de yine cüzi bir miktar
herkese günaydınnn...
çok şükür bu haftada bitti sayılır :)
herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun
bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür yarın paşamızı görmeye gidicez bir aydan sonra o kadar çok özledim ki
gözümde hiç bişey yok biran önce yarın olsun istiyorum
günaydınlarrr herkese ben 1-2 saatliğine işteyim hayırlı cumalar herkese
dün eşim başladı boya işine 3 yerin tavanı bitti hoppp arkadaşı aradı dükkan açıyomuş, yapılacak işler varmış bir gel bak diye anlattı durumu eşim boya yapıyorum vs diye ama yok israr israr neyse geldi aldı 2-3 saat öyle gittimi,sonra kandil diye eşimin amcası ve ablası geldi ve gün öyle bitti evde heryer heryerde cumartesi-pazar devam artık ben acele ettikçe işlerim tersine gidiyo
ne kv ne görümce yapılacak bişey var mı bile demediler oda yetmezmiş gibi benim boyalarda hazır elin değmişken benim katıda boya dedi görümce eşim ağzına geleni saydı
kv deye indik tabi herkes gelince ben çok fena oldum bilmem havasızlıktan bilmem oraya inince yaşadığım stresten, kendimi tutmaktan fena oluyorumoğlum bile hadi anne evimize gidelim dedi
annemde sabah erkenden aradı akşam aramıştı açamadım oda hasta falan oldum sanmış işte ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
kızlar doğum ücreti aldınız mı hiç ne kadar tutucakmış?
kızlarr slm
napıyonuz bakim tatiliniz nasıl geçti ..bu araada hepinize hayırlı cumalar olsun
NAGİ o işler yok muuu ama bak işin ucunu tutmussunuz gerisi de gelir Allah ın izniyle.kv ve gorumcede hakkaten ne vefasızmış be oyle sen orda hamıle halınle ugras dur o durumda yabancı bırı bile olsa bn gelım yardım edeyım işin ucundan tutayım der...nagim evin adresini ver ben gelim kızz nolcek hem bn iki kişiyim içimde aslan oarcası var beraber yardım ederuk
kız sen bugun işe gelmiycedin hanıııı :44::44:
BILGEMMM napıyon cnm nasılsın kızzz dun alt acma ve 5 li zıbın aldım kampanya vardı bide 4 lü çoraplar vardoı set halınde onu bıtırnişler hemen foto sunu cekcektım ama eve gec gıtıım dunsen noruyon bakem
AHH benim cnm düşünmen yeterbende dedim valla eşime gram acımaları yok diye iş istemiyorum sorsalar gönlüm razı be laf olsun diye sorun bari demi
bende alttan alttan eşime dedim ki kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama karşı komşuya geleyim camını sileyim,yapılacak varsa yapayım derken bana dilinin ucuyla üsülden bile sorulmaması canımı sıkıyo dedim ohh sefam olsun bişey diyeceklerde duyulmayacak sanıyolar millet gelip herşeyi anlatıyo
neyse ben kaçtım gideyim evede eşime yardım edeyim, amir gel 1-2 saat işleri hallette git dedi ondan geldim di
kızlarr slm
napıyonuz bakim tatiliniz nasıl geçti ..bu araada hepinize hayırlı cumalar olsun
NAGİ o işler yok muuu ama bak işin ucunu tutmussunuz gerisi de gelir Allah ın izniyle.kv ve gorumcede hakkaten ne vefasızmış be oyle sen orda hamıle halınle ugras dur o durumda yabancı bırı bile olsa bn gelım yardım edeyım işin ucundan tutayım der...nagim evin adresini ver ben gelim kızz nolcek hem bn iki kişiyim içimde aslan oarcası var beraber yardım ederuk
kız sen bugun işe gelmiycedin hanıııı :44::44:
BILGEMMM napıyon cnm nasılsın kızzz dun alt acma ve 5 li zıbın aldım kampanya vardı bide 4 lü çoraplar vardoı set halınde onu bıtırnişler hemen foto sunu cekcektım ama eve gec gıtıım dunsen noruyon bakem
Güneyadın annecikler ve tatlı kuzuları :)
nasılsınız ?
düntatil di bugün işe geç kaldım ): biraz da bilerek bir sonraki araba ile geldim :) eşim gitme artık demelere başladı
bu arada dün evde olmanın bana zararı iki taytı peş peşe salak gibi çamaşır suyu yaptım :S
akşam olunca biri saat 8 de defacto dan bi pantolan aldık 9 da terzi aradım resmenallahtan buldukta yırttım yine
evde adam gibi elbise bırakmadım çamaşır suyundan
Kızlar ya siz bebişlere uzun kollu kıyafetlermi yoksa kısa kollumu alıyorsunuz ben daha başlamadım ama kafam karışık temmuz çok sıcak olur ablamda 40 kı çıkana kadar uzun kol giydir diyor... Alırken fazla abartmamak lazım kısa süre giyecekse uzun kol bir kaç takım alırım...
Kızlar ya siz bebişlere uzun kollu kıyafetlermi yoksa kısa kollumu alıyorsunuz ben daha başlamadım ama kafam karışık temmuz çok sıcak olur ablamda 40 kı çıkana kadar uzun kol giydir diyor... Alırken fazla abartmamak lazım kısa süre giyecekse uzun kol bir kaç takım alırım...
günaydın canım hayırlı cumalar olsun geçmiş kandilinz mubarek olsun dün bi ara girdim ama seni göremedim
ohhh başladın artık alışverişe tmm devamıda gelir Allah ın izniyle akşam fotosunu çekte yarın ekle mutlaka bizede
bende yarın dün lohusa takımlarımın rsemini çekip bugün eklicektim size ama oydu buydu derken atladım
cancazım biberon ve emziğimizi aldık çarşamba günü ne aldığımızı sölim hemen satıcı kız sağolsun çok yardımcı oldu bize
avent 125 ml bir biberon aldık kız kesinlikle şuan 2. yi alma dedi bebişin huyunu suyunu bilmiyosun şuan dedi belki de hiç biberon kullanmıcaksın gerek yok bu kadar para verip stoklamaya falan dedi bizde almadık ihtiyac haline göre alıcaz birde nuk emzik aldık onuda bir tane aldık satıcı bayanın dediğine göre onunda bi kızı varmış emzik hiç kullanmadı almadı dedi bir emzik her ihtimale karşın yanında bulunsun ama başka alma dedi kimi bebek bir tek emziği kullanır dedi yani renk model olarak maviyse maviden başka emzik almaz mesela falan diye anlattı sağ olsun iki üründede % 30 indirim vardı uyguna almış olduk onlarıda
uyku setini alamadık iş çıkışı eşim babamı almış beni aldı annemi aldık işten koştur gittik uyku setine kız elimde yok demezmi ay bi bağrındım sölendim öçok asabuım bozuldu ama ne heveslen gitmiştim hello baby e gittik çok güzel takımlar vardı fakat fiyatları 210 tl den başlıyo 500 tl ye kadar o kadar da günah yani almadım
birde dün sir e gittim kuaföre ohhh misss rahatladım üstümdeki yük gitti sonunda yarım saatte cart cart tmmdır kesinlikle tavsiyem sire gidin evde hiç uğraşmayın eziyet etmeyin kendinize
işte bizden böyle yarında paşamızı görcez onun heycanı var inş.güzel haberlerle döneriz
sizden ne var ne yok bakalım paşazade nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?