çok şirinler canım güle güle giysin bebişin satıcı kız çok doğru sölemiş bizde aldığımız tüm kıyafetleri yıkadık inan pahalı aldıklarımda uygun fiyatlı aldıklarımda hepsinde de çekme olsu zaten bidiklerdi hepten küçüldüler yıkayıncada çekiyolargünaydın arkadaslarımm
dün tatil olması sebebiyle biraz alışveris yaptım ,
kışlık hiç takım almamıştım ,2 takım aldım civilden .
9 aylık aldım .cünkü satıcı ,bebeginiz ne kadarlıksa üzerine 2 ay koyun öyle birsey alın dedi .ee 6 aylık olunca kışa gelicek bende 9 aylık takım aldım .size de gösteriyim .
Eki Görüntüle 1097049 Eki Görüntüle 1097050
bir bebek dolabının ici biraz dolu dolu görünsün istedim
gunaydın cnm
senınde mi eşin başladı gıtme demelere bnm eşimde rapor al dıyo artık iyi hissetmiyosan kendini ..bnde bakalım dedım belkı 37 haftama kadar calısırım dedım izin vermedı..
kız naptın bnm de o çamaşır suyu yuzun de az badılerım eşofmalrım telef olmadızaten varya işe gelırken iki kıyafetım ver onları gıyıp gıyıp duruyorum napim kıyafet alalım diyoruz ama bnde paraya kıyıp alamıyorum dıyorum zaten işten cıkcam evde napıcam dıye ..
senınde mubarek olsun cnm mdun sabah kk ya gırdım kımsecıkler yoktu bnmde bırıktırdğim işlerim vardı onları hallettım sabah saat 11 e dogru geldım zaten işe patronlar kahvaltıya goturdu bızı ohhh mıss sıkı bi kahvaltı yaptım..sonra işlerimi hallettım eee 1 mmayıs arayan soran yok aldım abdestımı basladım yasin-i şerif okumaya dualar etmeye sonra bi baktım saat 6,5 olmus zaten dun zaman nasıl gectı analamadım bile yani..
cnm bn hakmardan aldım bu dedıklerını alt açma setım cok guzel yaa 12,90 tl dı az once netten baktım dandırıkten şeyler o fıyata verılıyo..5 li takımıda 9 tl ye aldım aslında bebek havlusu vardı alıcaktım ama vazgectım karşı dan alırım diye ...ilk defa bı fırsatı yakaladım diyebilirim cnm..
ooo sende almışşsın tontişe bişeyler satıcı kız iyi yardımcı olmus gercekten aslında bi yonden dogru dedıği bi biberon bi emzik yeter sonuçta ne olacagını nasıl beslenecğini henuz bılmıyoruz yanii.ihtiyaç halınde hemöen alınabılr zaten..ayyy cnm ya uyku setını alamadıgına uzuldum şimdi ama iyi dusun kısmet degılmış başka bıyerden daha ıyısını bulursun belkım..yada nettekını sipariş etsen daha uyguna gelmez mı veya satıcıya sorsaydın gelicek mi diye..
bilgemm yarın tontişin resmını al mutlaka bn merak ediyom çoook lütfeenn..bakalım acaba kac kilo olmus sıpa artık gr ları gectık kilolara adım attık yaniiii
sağol canım teşekkür ederiz valla üstümde yüktü çok şükür atlattım
valla canım yangına körükle gitmek gibi olucak ama aynı durum bizimde de var düğünümüzde gelin arabasını eşimin çocukluk arkadaşı kullandı aynı zamanda sadıcıydı çok yakınlar gelin arabasına ben kimse gelmesin dedim arabayı sürcek kişi eşim ve ben olalım istedim çünkü arkadaşı o zaman bekardı sevgilisi bile yoktu eğer kız arkadaşı dahi olsa onu alırdık mutlaka neyse son anda yurtdışından kuzenim geldi ben onun arabaya binmesini istedim şimdi bugün o arkadaşın kınası yarında düğünü var çarşamba günüde evlerinin önünde eğlence oldu sırf erkeklere eşime demiş sadıcım olcakmısın arabayı sen kullancan bak falan eşimde benim karnım hamile demiş sadıcın da olamıcam arabayıda kullanamıcam sadıcı olsa kınada düğünde sürekli koşturması lazım e ben ne olucam o arada yanlız kalıcam zaten artık ağırlaştık bide bizden farklı örf ve adetleri düğünleri kınaları yani tek başıma hiç kaldıramam ben eşimde bana dedi böyle böyle oldu diye sen bilirsin dedim ben zorlayamam seni sonuçta kaç yıllık arkadaşın senin sadıcındı ben karışmayın ama içimden de tabi en doğru karar diye sölendim sende bir anda kızmakla haklısın tabi ama şimdi benim eşimde gelseydi böle böle olcak sen arabaya gelmicen vs. deseydi bende sölenirdim belki sonra susar tekrar giderdim düğüne
canım çok geçmiş olsun ya hayırdır ne oldu böyle aman dikkat et kendine bak bugün kontrolün var valla bende çok heycanla bekliyorum kaçta gidiceksin dr da bilmiyorum ya çıkar çıkmaz beni mutlaka ara poyraz paşa nasıl kaç kilo olmuş merakla bekliyo kankası çok öptük sizi
canım ben devamlı gidiyordum zaten hamilelikte korktum gitmeye zararı olursa diye hamilelik boyu jilet yaptım Allahtan çok kıllı biri değilim alışıkta olduğum için çok acımadı benim sen şimdiye kadar ne yapıyodun jilet yapıyoduysan belki ilk biraz acır ama bence kesinlikle gitmelisin bi dene en azından baktn çok acıyo yarıda bırakırsın kaldıki hamileyiz doğum yapcaz Allah izin verirse Doğum acısı sancısı nasıldır bilmiyorum ama eminimki sir o kadar acımaz
Aynen öyle valladün tuzu fazla kaçırmışım gece ellerim balon gibi oldu .akşam da ayaklarıma masaj yapıyor aşkım bu ayaklar gidicek di mi diyor :) :) bilek kalmadı benim ayakla bacak bütünleşti :) akşamları daha fena oluyor nasıl gidiyorsun diyor birde :) gece bazen ateş basıyor valla üzerimi çok açıyormuşum sen uyumayı bilmiyorsun diyor senin üzerini örtmekten uyuyamadım dedi garibim
ben de kışı iki parça üst bir kadife pantolon bir de kışlık taytla geçirdim. yaz içinde iki kısa kollu bi tayt aldım idare ediyordumdün resmen salak kafam diye hayıflandım .bende kendime değil sürekli oğluma bişey alayım diye çabalıyorum gittim iki parça şeyi de çamaşır suyu yaptım eve sokmayacağım valla
artık daha çok dikkat edicem .başarabilirsem tabi
kız alt açmayı çok uyguna almışsın ben biz 25 tl ye almıştık 5 li zıbınalrı fiyatları çok değişken oluyo çok iyisini almana gerek yok bence neden dersen biz 5 6 takım aldık 5 lilerden hepsinide farklı fiyata aldık 5 tl ye olanda var 25 tl ye olanda var hepsini yıkadık inan hepsinde çekme oldu tmm pahalı olanın kumaşı belli ediyo kendini ama hiç gerek yok bence orta yollu alcan en fazla 9 tl aldığın hayet güzeldir
valla satıcı kızın dedikleri çok mantıklı geldi sonuçta o satıcı bizi kandırıp fazla fazla almamızı sağlayabilirdi öle bişey yapmadı almayın dedi daha üstüne ihtiyac halinde her yerde var biberon emzik bi koşu gidilip alınabilir bişey
canım ya hiç yüz resmimiz olmadı bugüne kadar bakalım yarın paşa inş yüzünü gösterir bize de güzel bi resim alırım artık bende ya şöle resmine bakasım var hepinizin elinde ne güzel resimler var bizde sadece pipi popo resmi onlarında neyine bakcam durcam
yarında eşim işini ayarlayabilrise hastane çıkışı çarşıya gidelim istiyorum esra bi avizeci önerdi çarşıda ona bi bakayım diyorum
hello baby de bi avize beeğndik daha doğru annem beğendi 65 tl di onu almak çok istedi fiyat yüksek geldi bana da esranın dediği yerde 30 tl miş avizeler bakalım nasıllar
ahh benim cnm madem işlerine gelmiyor kiralayıversinler bir araba hamama giren terler aaaa oda mı bana dert olsun
günaydınlarrr herkese ben 1-2 saatliğine işteyim hayırlı cumalar herkese
dün eşim başladı boya işine 3 yerin tavanı bitti hoppp arkadaşı aradı dükkan açıyomuş, yapılacak işler varmış bir gel bak diye anlattı durumu eşim boya yapıyorum vs diye ama yok israr israr neyse geldi aldı 2-3 saat öyle gittimi,sonra kandil diye eşimin amcası ve ablası geldi ve gün öyle bitti evde heryer heryerde cumartesi-pazar devam artık ben acele ettikçe işlerim tersine gidiyo
ne kv ne görümce yapılacak bişey var mı bile demediler oda yetmezmiş gibi benim boyalarda hazır elin değmişken benim katıda boya dedi görümce eşim ağzına geleni saydı
kv deye indik tabi herkes gelince ben çok fena oldum bilmem havasızlıktan bilmem oraya inince yaşadığım stresten, kendimi tutmaktan fena oluyorumoğlum bile hadi anne evimize gidelim dedi
annemde sabah erkenden aradı akşam aramıştı açamadım oda hasta falan oldum sanmış işte ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Walla ayni durumlari yasayan bilir ben sonucta burdan dugune gitmk icin iki arac degistirmem gerekicek bide burasi kucuk biyer herkes laf yapicak esime seher nerde niye kizin abisi yengesi var arabada diycekler dun aksam arkadaslarla konustuk bu mevzuyu onlarda aynisini soyledi...ve inanki esime basta gelin arabasi icin soylendiginde ta3 hafta once ozaman karar verildi bende olcam arabada cunku bana yakisir esim sonucta biz heryere es oLark gidiyorz ayrimiz olmaz ve plan ona gore yapildi benim araba servise birakildi ve pzrtsi cikcak e basta konusulsaydi dugune 2gun kala yok kizin tarafi olck deseydi en azindan benim arabayi biraktirmzdm servise esimde cok kopurdu bu duruma demen gibi ne kina ne dugun kaldirck halim yoktu simdi iyi oldu gitmiycm biliyorm esim biraz kizcak gitmiycm diye ama k bakmasinlar yeri ve zamani gelincede soyliycm
Gece bnde ustu acık cok yatıyorum gercekten eşimde aynen gece kac defa ustunu kapatıyorum sırt ustu yatıyorsun senı hep soluna cevırıyorum dıyo..sağolsun ne dıyım...oo senın ayaklar baya şişmiş dmekkı cnm bnce fazlada zorlama kendını eşinin dedği gibi..
kız bana da ev çamaşır suyuyla temizlendiğinde daha bi temiz geliyo sanki
evet cnm cok uyguna aldım şükür bak yarın nasıp olursa atarım resmini..begencegınden eminim..zıbın konusunda haklısın du actım baktım o kadar kalıtelı durmasada ıdare eder zaten hemen buyyorlar ne gerek var bi tanede 10 lu alıcam yeter...
inş yüzünü gosterır paşa kız çok yakışıklı olacak belli şimdiden göstermım dıyo yuzumu baksana yoksa annem bana dahada aşık olur dıyo demekkı
evet cnm avizenın uygunları var iyi yapmışsın almamakla kız 10 tl fark bıle insana ne ıyı gelıyo sorma
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Öncelikle belirtmek isterimki bu yazacaklarım sizlerin moralini bozup endişe duymanız için değil sadece dikkatli olun..
Avukatın yanında çalışıyorum 1 hafta önce biri gelip şikayette bulunmak istediğini söyledi. Karısı 8 aylık hamileyken dr u bebeğin suyu az erken alınması gerekebilir demiş özel hastane tam teşekkülü olmadığı için isterseniz devlet hastanesine gidi demiş. Bunlar devlet hastanesine gitmişler aynı şeyi söylemiş dr ama doğuma kadar idare eder deyip yollamış bu durum yaklaşık 4 5 gün sürmüş, sonra kadının kanaması olmuş tekrar ilaç yazıp göndermişler. 2 gün sonra kadının sancısı başlamış ve hastaneye gitmişler suni sancı verip bekletmişler kadın artık dayanamıyorum sezeryane alın çocuğum ölecek demiş hemşirede ölürse yenisini yaparsın demiş ( şıllık). Neyse kadını zorla doğurtmaya başlamışlar bebeğin başı gelmiş ebe demişki gerisi gelmez çünkü suyu yok deyip bebeği geri itmişler sezeryane almışlar bebek 2 ay üniversite hastanesinde yoğun bakımda kalmış ama yaşasa bile zihinsel ve bedensel engelli olacak demişler, ayrıca kadının çatı kemiği kırılmış 5 yıldan önce bebek sahibi olması mümkün değilmiş.
ŞEREFSİZ dr a neden böyle yaptın diye sorunca erken doğum sezeryan e alsaydım maşımdanm kesilirdi demiş. Birde hakaret etmiş siz o kadar cahilsinizki bu durumda devlet hastanesine geldiniz neden özel e gitmediniz demiş.
Herkesin özele gitme durumu olmayabilir sen dr olmuşsun ama insan olamamışsın..
NOT: Normal doğum yapacak arkadaşlar bünyeniz normal doğum yapmak için müsaitmi diye erkenden kontrolünüzü olun benim hep normal görünüyordu dr um doğuma var haftaya gel alttan bakalım demişti ama benim sancım 2 gün sonra başladı 24 saat sancı çekmeme rağmen 1 cm bile açılma olmadı çünkü çatım darmış ebe sen ölsen normal doğuramassın dedi ve gece 1,30 da ameliyata aldılar allahtan devlet hastanesine gitmemişim benimde başıma böyle birşey gelebilirdi bunun örneğini çok duydum.
çok şirinler canım güle güle giysin bebişin satıcı kız çok doğru sölemiş bizde aldığımız tüm kıyafetleri yıkadık inan pahalı aldıklarımda uygun fiyatlı aldıklarımda hepsinde de çekme olsu zaten bidiklerdi hepten küçüldüler yıkayıncada çekiyolar
çok tesekkürlerrrr , siz ismine karar verdiniz mi???
aynen sevgicim 10 tl bile şuan önemli bizler için tmm istiyoruz paşaların herşeyi en iyisi olsun ama araştırmakta lazım yani avize bebişin ne işine yarıcak şık güzel odasına uygun bi avize olsun uygun fiyat olsun araştırmak gezmek lazım gerçektende
biberonu joker den aldık biz 15 tl ye %30 indirim vardı joker den önce hello baby e gittik orda satıcı kız öle karışık anlattı ki bize ne alcamıza karar veremedik 15 tl ye aldığımız biberon orda 30 tl di iki katı fiyat aynı marka aynı ürün tamamıyla düşünsene yarı fiyatına başka yerden aldık bu arada jokerde biberon emziklerde %30 indirim var fiyatları gayet uygun dışarıya göre
günaydın arkadaslarımm
dün tatil olması sebebiyle biraz alışveris yaptım ,
kışlık hiç takım almamıştım ,2 takım aldım civilden .
9 aylık aldım .cünkü satıcı ,bebeginiz ne kadarlıksa üzerine 2 ay koyun öyle birsey alın dedi .ee 6 aylık olunca kışa gelicek bende 9 aylık takım aldım .size de gösteriyim .
Eki Görüntüle 1097049 Eki Görüntüle 1097050
bir bebek dolabının ici biraz dolu dolu görünsün istedim
Cnm ben cok kisa kollu giydircegimi dusunmuyorm 40cikana kadar bence yasadigin sehire gorede fegisiyor ben duzcede yasiyorum baska sehirlere gore asiri sicak olmuyor oyuZdn ince uzun kollu giydirirm diye dusunuyormKızlar ya siz bebişlere uzun kollu kıyafetlermi yoksa kısa kollumu alıyorsunuz ben daha başlamadım ama kafam karışık temmuz çok sıcak olur ablamda 40 kı çıkana kadar uzun kol giydir diyor... Alırken fazla abartmamak lazım kısa süre giyecekse uzun kol bir kaç takım alırım...
Hic sorma aynisini bende dedim biranlik sinirle ben gitmiyorm sende gitmiyceksn baska araba bulsunlar falan diye baya soylendim ama esimde uzuldu hatta dun namazdan geldiktn sonra ablasini aradik kandillesmk icin ona bile anlatti daha uzmemek icin esimi sustum oda bana mahcup oldu anladi sinirlerim bozuldugunu ogluma diyoki mirac annene anneler gununde ne hediye alalim oglum yani gonlumu almaya calisyor iki arabadan dedim bi araba bulamiyorum elalemin arabasinami siginti gibi yoksa taksilere minibusleremi kalcam bu halimle hep senin iyilikseverligin bu dedimdoğru canım yani aslında haklısın ben daha fazla sinirlendirmeyim seni dedim de belki bende olsam eşiminde arabasını gelin arabası yapmasına son dakkada müsade etmezdim dicem ay ne bileyim hormon dengelerimiz zaten sarsılmış durumda neye nasıl tepki vericemizi biz bile çözemiyoruz ama yani eşin arabayı kullanıyorsa seninde yanında olman şart bekar değil sonuçta eşin ve sizin kendi arabanız gelin arabası olucak madem gelinin abisi yengesi de orda olmak istiyo abisnin arabası gelin arabası olsun yoksa arabasıda kiralansın
hakketten kız senin bişeycik kalması raporuna ne bileyim sevgim kendini iyi hissediyosan devam et dicem ama çalışma saatlerin çok gerçekten de evde de yapılcak işlerin var şöle bişey yapsan işyerinde konuşsan rapor almam lazım ama ben çalışmaya devam etmek istiorum doğuma kadar fakat çalışma saatlerim günlerim çok evde yapmam gereken işler hazırlıklar alışverişler var bana biraz saat esnekliği tanırmısınız falan desen yok kabul etmezlersede raporunu alır ayrılırsın direk bi şansını dene istersen kaybetcek bişeyin yok sonuçta kız biz çalışmaya alışık olduğumuzdan evde de işler bittimi sıkılırmısın acaba diyorum belki sıkılmazsın da maddi acıyıda düşünmek lazımmıdır diyorum benimde evdekiler mayısta çık rapora diyo ısrarla bende ısrarla kabul etmiyorum bakalım napcazAynen oyle valla cnm ..arastırmak lazım gercekten bı yerde fıyat 10 tl se baska yerde aynı urun 5 tl yanı neden kazık yıyelım kii..para kolay kazanılmıyo sonucta...bakalım bizde en cüz i mıktarda eksiklerimizi kapatmayı düşünüyoruz nolcek halımız ..kıız az kaldı işten cıkmama 15 guncuk bı yandan gonlum cıkmaktan yana olsada bı yandan calıs dıyor karar veremedm inan ama calısırsam da inan bu çalışma saatleri altında hiç işimi tamamlayamam ..bılemedım şimdi ama :44::44::44:
paşamızın adı Allah nasip ederse Rüzgar olucak canım
biz çok cabuk karar verdik Rüzgar Poyraz Ayaz 3 ismi istiyorduk eşimle ikimiz ortak karar Rüzgar oldu
sizin belli mi yada düşündüğünüz isimler varmı
cnm sağlıkla gıysın bebiş çok guzeller gercekten..dolabın dolu olmasıda ayrı bi heyeycan katıyor insana
Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Öncelikle belirtmek isterimki bu yazacaklarım sizlerin moralini bozup endişe duymanız için değil sadece dikkatli olun..
Avukatın yanında çalışıyorum 1 hafta önce biri gelip şikayette bulunmak istediğini söyledi. Karısı 8 aylık hamileyken dr u bebeğin suyu az erken alınması gerekebilir demiş özel hastane tam teşekkülü olmadığı için isterseniz devlet hastanesine gidi demiş. Bunlar devlet hastanesine gitmişler aynı şeyi söylemiş dr ama doğuma kadar idare eder deyip yollamış bu durum yaklaşık 4 5 gün sürmüş, sonra kadının kanaması olmuş tekrar ilaç yazıp göndermişler. 2 gün sonra kadının sancısı başlamış ve hastaneye gitmişler suni sancı verip bekletmişler kadın artık dayanamıyorum sezeryane alın çocuğum ölecek demiş hemşirede ölürse yenisini yaparsın demiş ( şıllık). Neyse kadını zorla doğurtmaya başlamışlar bebeğin başı gelmiş ebe demişki gerisi gelmez çünkü suyu yok deyip bebeği geri itmişler sezeryane almışlar bebek 2 ay üniversite hastanesinde yoğun bakımda kalmış ama yaşasa bile zihinsel ve bedensel engelli olacak demişler, ayrıca kadının çatı kemiği kırılmış 5 yıldan önce bebek sahibi olması mümkün değilmiş.
ŞEREFSİZ dr a neden böyle yaptın diye sorunca erken doğum sezeryan e alsaydım maşımdanm kesilirdi demiş. Birde hakaret etmiş siz o kadar cahilsinizki bu durumda devlet hastanesine geldiniz neden özel e gitmediniz demiş.
Herkesin özele gitme durumu olmayabilir sen dr olmuşsun ama insan olamamışsın..
NOT: Normal doğum yapacak arkadaşlar bünyeniz normal doğum yapmak için müsaitmi diye erkenden kontrolünüzü olun benim hep normal görünüyordu dr um doğuma var haftaya gel alttan bakalım demişti ama benim sancım 2 gün sonra başladı 24 saat sancı çekmeme rağmen 1 cm bile açılma olmadı çünkü çatım darmış ebe sen ölsen normal doğuramassın dedi ve gece 1,30 da ameliyata aldılar allahtan devlet hastanesine gitmemişim benimde başıma böyle birşey gelebilirdi bunun örneğini çok duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?