2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
çok şirinler canım güle güle giysin bebişin satıcı kız çok doğru sölemiş bizde aldığımız tüm kıyafetleri yıkadık inan pahalı aldıklarımda uygun fiyatlı aldıklarımda hepsinde de çekme olsu zaten bidiklerdi hepten küçüldüler yıkayıncada çekiyolar

Aynen öyle valla dün tuzu fazla kaçırmışım gece ellerim balon gibi oldu .akşam da ayaklarıma masaj yapıyor aşkım bu ayaklar gidicek di mi diyor :) :) bilek kalmadı benim ayakla bacak bütünleşti :) akşamları daha fena oluyor nasıl gidiyorsun diyor birde :) gece bazen ateş basıyor valla üzerimi çok açıyormuşum sen uyumayı bilmiyorsun diyor senin üzerini örtmekten uyuyamadım dedi garibim

ben de kışı iki parça üst bir kadife pantolon bir de kışlık taytla geçirdim. yaz içinde iki kısa kollu bi tayt aldım idare ediyordum dün resmen salak kafam diye hayıflandım .bende kendime değil sürekli oğluma bişey alayım diye çabalıyorum gittim iki parça şeyi de çamaşır suyu yaptım eve sokmayacağım valla

artık daha çok dikkat edicem .başarabilirsem tabi

kız alt açmayı çok uyguna almışsın ben biz 25 tl ye almıştık 5 li zıbınalrı fiyatları çok değişken oluyo çok iyisini almana gerek yok bence neden dersen biz 5 6 takım aldık 5 lilerden hepsinide farklı fiyata aldık 5 tl ye olanda var 25 tl ye olanda var hepsini yıkadık inan hepsinde çekme oldu tmm pahalı olanın kumaşı belli ediyo kendini ama hiç gerek yok bence orta yollu alcan en fazla 9 tl aldığın hayet güzeldir
valla satıcı kızın dedikleri çok mantıklı geldi sonuçta o satıcı bizi kandırıp fazla fazla almamızı sağlayabilirdi öle bişey yapmadı almayın dedi daha üstüne ihtiyac halinde her yerde var biberon emzik bi koşu gidilip alınabilir bişey
canım ya hiç yüz resmimiz olmadı bugüne kadar bakalım yarın paşa inş yüzünü gösterir bize de güzel bi resim alırım artık bende ya şöle resmine bakasım var hepinizin elinde ne güzel resimler var bizde sadece pipi popo resmi onlarında neyine bakcam durcam
yarında eşim işini ayarlayabilrise hastane çıkışı çarşıya gidelim istiyorum esra bi avizeci önerdi çarşıda ona bi bakayım diyorum
hello baby de bi avize beeğndik daha doğru annem beğendi 65 tl di onu almak çok istedi fiyat yüksek geldi bana da esranın dediği yerde 30 tl miş avizeler bakalım nasıllar

Walla ayni durumlari yasayan bilir ben sonucta burdan dugune gitmk icin iki arac degistirmem gerekicek bide burasi kucuk biyer herkes laf yapicak esime seher nerde niye kizin abisi yengesi var arabada diycekler dun aksam arkadaslarla konustuk bu mevzuyu onlarda aynisini soyledi...ve inanki esime basta gelin arabasi icin soylendiginde ta3 hafta once ozaman karar verildi bende olcam arabada cunku bana yakisir esim sonucta biz heryere es oLark gidiyorz ayrimiz olmaz ve plan ona gore yapildi benim araba servise birakildi ve pzrtsi cikcak e basta konusulsaydi dugune 2gun kala yok kizin tarafi olck deseydi en azindan benim arabayi biraktirmzdm servise esimde cok kopurdu bu duruma demen gibi ne kina ne dugun kaldirck halim yoktu simdi iyi oldu gitmiycm biliyorm esim biraz kizcak gitmiycm diye ama k bakmasinlar yeri ve zamani gelincede soyliycm

Gece bnde ustu acık cok yatıyorum gercekten eşimde aynen gece kac defa ustunu kapatıyorum sırt ustu yatıyorsun senı hep soluna cevırıyorum dıyo..sağolsun ne dıyım...oo senın ayaklar baya şişmiş dmekkı cnm bnce fazlada zorlama kendını eşinin dedği gibi..
kız bana da ev çamaşır suyuyla temizlendiğinde daha bi temiz geliyo sanki

evet cnm cok uyguna aldım şükür bak yarın nasıp olursa atarım resmini..begencegınden eminim..zıbın konusunda haklısın du actım baktım o kadar kalıtelı durmasada ıdare eder zaten hemen buyyorlar ne gerek var bi tanede 10 lu alıcam yeter...

inş yüzünü gosterır paşa kız çok yakışıklı olacak belli şimdiden göstermım dıyo yuzumu baksana yoksa annem bana dahada aşık olur dıyo demekkı
evet cnm avizenın uygunları var iyi yapmışsın almamakla kız 10 tl fark bıle insana ne ıyı gelıyo sorma

Amann cok zor allah kolaylik versin yakin olsak hepimiz bi el atar bitirirdik :) sukur boya isim yok ama cam kapi perde hali koltuklar var oda esimin ellerinden oper :) artik beraber yapcaz..keske bi kiz kardesim yada ablam olsaydi diyorum bazen ne guzel yardimci olurduk birbirimize

doğru canım yani aslında haklısın ben daha fazla sinirlendirmeyim seni dedim de belki bende olsam eşiminde arabasını gelin arabası yapmasına son dakkada müsade etmezdim dicem ay ne bileyim hormon dengelerimiz zaten sarsılmış durumda neye nasıl tepki vericemizi biz bile çözemiyoruz ama yani eşin arabayı kullanıyorsa seninde yanında olman şart bekar değil sonuçta eşin ve sizin kendi arabanız gelin arabası olucak madem gelinin abisi yengesi de orda olmak istiyo abisnin arabası gelin arabası olsun yoksa arabasıda kiralansın

aynen sevgicim 10 tl bile şuan önemli bizler için tmm istiyoruz paşaların herşeyi en iyisi olsun ama araştırmakta lazım yani avize bebişin ne işine yarıcak şık güzel odasına uygun bi avize olsun uygun fiyat olsun araştırmak gezmek lazım gerçektende
biberonu joker den aldık biz 15 tl ye %30 indirim vardı joker den önce hello baby e gittik orda satıcı kız öle karışık anlattı ki bize ne alcamıza karar veremedik 15 tl ye aldığımız biberon orda 30 tl di iki katı fiyat aynı marka aynı ürün tamamıyla düşünsene yarı fiyatına başka yerden aldık bu arada jokerde biberon emziklerde %30 indirim var fiyatları gayet uygun dışarıya göre

kandiliniz mübarek olsun!
herkes iyidir inşallah?

yuh diyorum okurken tüylerim diken diken oldu!
Bebeğin son durumu ne peki?
harbi dr olmuş ama adam olamamış, yazık!

Rabbim kimseyi kimsenin umuduna bırakmasın en kısa zamanda bana da iş bulmayı nasip etsin inş. Kızlar dua bana cumaniz mübarek olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok tesekkürlerrrr , siz ismine karar verdiniz mi???

çok tesekkürlerrrr , siz ismine karar verdiniz mi???

paşamızın adı Allah nasip ederse Rüzgar olucak canım
biz çok cabuk karar verdik Rüzgar Poyraz Ayaz 3 ismi istiyorduk eşimle ikimiz ortak karar Rüzgar oldu
sizin belli mi yada düşündüğünüz isimler varmı

Aynen oyle valla cnm ..arastırmak lazım gercekten bı yerde fıyat 10 tl se baska yerde aynı urun 5 tl yanı neden kazık yıyelım kii..para kolay kazanılmıyo sonucta...bakalım bizde en cüz i mıktarda eksiklerimizi kapatmayı düşünüyoruz nolcek halımız ..kıız az kaldı işten cıkmama 15 guncuk bı yandan gonlum cıkmaktan yana olsada bı yandan calıs dıyor karar veremedm inan ama calısırsam da inan bu çalışma saatleri altında hiç işimi tamamlayamam ..bılemedım şimdi ama :44::44::44:

cnm sağlıkla gıysın bebiş çok guzeller gercekten..dolabın dolu olmasıda ayrı bi heyeycan katıyor insana

Cnm ben cok kisa kollu giydircegimi dusunmuyorm 40cikana kadar bence yasadigin sehire gorede fegisiyor ben duzcede yasiyorum baska sehirlere gore asiri sicak olmuyor oyuZdn ince uzun kollu giydirirm diye dusunuyorm
Hic sorma aynisini bende dedim biranlik sinirle ben gitmiyorm sende gitmiyceksn baska araba bulsunlar falan diye baya soylendim ama esimde uzuldu hatta dun namazdan geldiktn sonra ablasini aradik kandillesmk icin ona bile anlatti daha uzmemek icin esimi sustum oda bana mahcup oldu anladi sinirlerim bozuldugunu ogluma diyoki mirac annene anneler gununde ne hediye alalim oglum yani gonlumu almaya calisyor iki arabadan dedim bi araba bulamiyorum elalemin arabasinami siginti gibi yoksa taksilere minibusleremi kalcam bu halimle hep senin iyilikseverligin bu dedim

hakketten kız senin bişeycik kalması raporuna ne bileyim sevgim kendini iyi hissediyosan devam et dicem ama çalışma saatlerin çok gerçekten de evde de yapılcak işlerin var şöle bişey yapsan işyerinde konuşsan rapor almam lazım ama ben çalışmaya devam etmek istiorum doğuma kadar fakat çalışma saatlerim günlerim çok evde yapmam gereken işler hazırlıklar alışverişler var bana biraz saat esnekliği tanırmısınız falan desen yok kabul etmezlersede raporunu alır ayrılırsın direk bi şansını dene istersen kaybetcek bişeyin yok sonuçta kız biz çalışmaya alışık olduğumuzdan evde de işler bittimi sıkılırmısın acaba diyorum belki sıkılmazsın da maddi acıyıda düşünmek lazımmıdır diyorum benimde evdekiler mayısta çık rapora diyo ısrarla bende ısrarla kabul etmiyorum bakalım napcaz

çok hoş , ismiyle yaşasın inş.
bizimki de atahan olucak inş...

cnm sağlıkla gıysın bebiş çok guzeller gercekten..dolabın dolu olmasıda ayrı bi heyeycan katıyor insana

teşekkürler, seninkileri de .

aynennn birde koçtaşta bebek askıları gördüm ,kızlar icin acık pembe rengi üzeri beyaz puantiyeli ,erkekler icinde acık mavi üzeri beyaz puantiyeli ahşap askılar.

bugun doktor kontrolum var ögleden sonra , çıkısta da onlardan almayı düsünüyorum .

allah böylelerini kahretsin insan mı bunlar gerçekten allah iyi vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi heleki en çok ihtiyaç duyduğumuz en savunmasız olduğumuz bu zamanlarda....aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…