çok hoş , ismiyle yaşasın inş.
bizimki de atahan olucak inş...
teşekkürler, seninkileri de .
aynennn birde koçtaşta bebek askıları gördüm ,kızlar icin acık pembe rengi üzeri beyaz puantiyeli ,erkekler icinde acık mavi üzeri beyaz puantiyeli ahşap askılar.
bugun doktor kontrolum var ögleden sonra , çıkısta da onlardan almayı düsünüyorum .
allah böylelerini kahretsin insan mı bunlar gerçekten allah iyi vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi heleki en çok ihtiyaç duyduğumuz en savunmasız olduğumuz bu zamanlarda....aminnn....
aynennn birde koçtaşta bebek askıları gördüm ,kızlar icin acık pembe rengi üzeri beyaz puantiyeli ,erkekler icinde acık mavi üzeri beyaz puantiyeli ahşap askılar.
bugun doktor kontrolum var ögleden sonra , çıkısta da onlardan almayı düsünüyorum .
hakketten kız senin bişeycik kalması raporuna ne bileyim sevgim kendini iyi hissediyosan devam et dicem ama çalışma saatlerin çok gerçekten de evde de yapılcak işlerin var şöle bişey yapsan işyerinde konuşsan rapor almam lazım ama ben çalışmaya devam etmek istiorum doğuma kadar fakat çalışma saatlerim günlerim çok evde yapmam gereken işler hazırlıklar alışverişler var bana biraz saat esnekliği tanırmısınız falan desen yok kabul etmezlersede raporunu alır ayrılırsın direk bi şansını dene istersen kaybetcek bişeyin yok sonuçta kız biz çalışmaya alışık olduğumuzdan evde de işler bittimi sıkılırmısın acaba diyorum belki sıkılmazsın da maddi acıyıda düşünmek lazımmıdır diyorum benimde evdekiler mayısta çık rapora diyo ısrarla bende ısrarla kabul etmiyorum bakalım napcaz
selam hayırlı cumalar nasılsın miniş nasıl_??
ayy bilgem kabul etseler bnde oyle düşünmüştüm ama bakalım artık soylicem bugun yarın bakalım ne dıycekler.c.tesi işe gelmesem hafta içide 5,5 ta falan cıksam yeter 37 haftamdada nasipse cıkarım artıkın..bakalım i soyleyeyeım ne dıycek :44:
hadi bakalım sende bebişi gorcen hee benımde haftaya kontrolum zaman bi yandan gecmiyo bı yandan da bu hafta ne cabuk bıttı dıyorum kendı kendıme
inş kabul ederler canım ya senin için hem maddi acıdan da iyi olur kendini iyi hissedersen tabi bakalım bende mayısın 21 gibi falan raporu uzatmak için gitcem tekrar yarın söler dr ne zaman gelmem gerektiğini bu arada yarın için randevumuzu da aldık 11,30 12 gibi gitcez nasip olursa ay doktorun yanındaki kız erken gel nts ye bağlancan dedi ben bian panik tabi hadi yaaa oldum sonra 32 de nts alıyoruz sen kaç haftalıktın dedi 30 diyince almıcaz o zman dedi biran önce yarın olsun istiyorum ya
kandiliniz mübarek olsun!
herkes iyidir inşallah?
yuh diyorum okurken tüylerim diken diken oldu!
Bebeğin son durumu ne peki?
harbi dr olmuş ama adam olamamış, yazık!
allah böylelerini kahretsin insan mı bunlar gerçekten allah iyi vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi heleki en çok ihtiyaç duyduğumuz en savunmasız olduğumuz bu zamanlarda....aminnn....
paşamızın adı Allah nasip ederse Rüzgar olucak canım
biz çok cabuk karar verdik Rüzgar Poyraz Ayaz 3 ismi istiyorduk eşimle ikimiz ortak karar Rüzgar oldu
sizin belli mi yada düşündüğünüz isimler varmı
ayy canimmm yazdiklarin tuylerimi diken diken etti cok kotuyum su an yaa
hakketten kız senin bişeycik kalması raporuna ne bileyim sevgim kendini iyi hissediyosan devam et dicem ama çalışma saatlerin çok gerçekten de evde de yapılcak işlerin azsın da maddi acıyıda düşünmek lazımmıdır diyorum benimde evdekiler mayısta çık rapora diyo ısrarla bende ısrarla kabul etmiyorum bakalım napcaz
sağol canım,benimde seninle kontrolüm aynı güne denk gelmiş yarın bizimde görüş günümüz iple çekiyorum desem yeridir 1 aydır görmüyorum paşamı,ahh o ağrılar...dün akşam üzeri beni bir sıkıştırdı aynı adet ağrısı gibi,arada bir kramp girer gibi şiddetleniyo bir dakika sonra geçiyo böyle böyle 1 saat geçti sonra lavaboya gittim kahverengi leke geldi soluğu acilde aldık doğuruyorum galiba dedim :)) nst de biraz sancı çıktı ama bu haftalarda normal vücud doğuma hazırlıyo kendini yalancı doğum sancıları yaşıyosun dediler,lekelenmede kasların kasılmasına bağlı olmuş normal dediler eve gönderdiler bakalım yarın kendi doktorum duruma ne diyecek...ağrılar,büyüyen göbüşler derken sanırım en zor sürece girdik canım bebişler uğruna her sıkıntıya katlanıyor anneler yeter ki onlar iyi olsun.senin bebişine de çok üzüldüm kuzum yaa inşallah yarın güzel haberler alırsın,inşallah böbrekler normale dönmüştür,yarın senden haber alabilmek için yoklarım buraları haber ver banada...allah yardımcımız olsun canım.
Oyyyy yerim ben onuuuuuuu cok tatli rabbim korusun insallah.kiz miydi cnm
Slm canım ben de 30.haftamdayım sert tekmeler yok evet ama hareketleri bazen çok fazla hissedemiyorum hemen panikliyorum zaten. Sağ tarafa yatınca hareket ediyo bizimki dene bi ıstersen.Kizlaaar slm.30 haftalik kizlar bebek hareketlerinizi surekli hissediyormusunuz.ben bazen hic hissedemiyorum bu hafta cok yavasladi sanki.sert tekmeleri yok.sizinde böyle mi yaaaa :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?