2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

pompişkommmmm niye gelmiyorsunnn topicee:26::26::26::26:

özelden yazarmısınnnn kuzummm

amin canım cümlemizinki inş. sizinde çok güzel isim

ayy bilgem kabul etseler bnde oyle düşünmüştüm ama bakalım artık soylicem bugun yarın bakalım ne dıycekler.c.tesi işe gelmesem hafta içide 5,5 ta falan cıksam yeter 37 haftamdada nasipse cıkarım artıkın..bakalım i soyleyeyeım ne dıycek :44:

hadi bakalım sende bebişi gorcen hee benımde haftaya kontrolum zaman bi yandan gecmiyo bı yandan da bu hafta ne cabuk bıttı dıyorum kendı kendıme

selam hayırlı cumalar nasılsın miniş nasıl_??

merhaba..sanada hayırlı cumalar...
bende kızımda çok iyiyiz çok şükür
bir tek mide yanmamız çok çok fazla o da olmasa herşey mükemmel... hazırlıklara son sürat devam ediyoruz çalışınca biraz zor oluyor ama zaman hızlı geçiyor :) sen nasılsın isme karar verdiniz mi?

inş kabul ederler canım ya senin için hem maddi acıdan da iyi olur kendini iyi hissedersen tabi bakalım bende mayısın 21 gibi falan raporu uzatmak için gitcem tekrar yarın söler dr ne zaman gelmem gerektiğini bu arada yarın için randevumuzu da aldık 11,30 12 gibi gitcez nasip olursa ay doktorun yanındaki kız erken gel nts ye bağlancan dedi ben bian panik tabi hadi yaaa oldum sonra 32 de nts alıyoruz sen kaç haftalıktın dedi 30 diyince almıcaz o zman dedi biran önce yarın olsun istiyorum ya

hahhaha az kaldı cnm az baksana sankı daha dun p.tesiydı hafta bıttı kızz..benımde haftyaa cuma gunu aksam kontrolum var 20:15 de ayrıntılya gırcem işte Allah ım hayırlı sonuçlar alırız inş..kız bn sana ne dıycem bu dogum raparu sat a gore mı verılıyor yoksa usg ye gore mı:44:

kandiliniz mübarek olsun!
herkes iyidir inşallah?

yuh diyorum okurken tüylerim diken diken oldu!
Bebeğin son durumu ne peki?
harbi dr olmuş ama adam olamamış, yazık!

Canım bebek şimdi evde ama sık sık havale geçiriyormuş ( sürekli üniversite hastanesine gidip gelmek zorundalar allah yardımcıları olsun çok üzücü çok...

allah böylelerini kahretsin insan mı bunlar gerçekten allah iyi vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi heleki en çok ihtiyaç duyduğumuz en savunmasız olduğumuz bu zamanlarda....aminnn....

Aminn canım amin.

İsimleriyle yaşasınlar inş. Arkadaşımın oğlunun adı rüzgar poyraz çocuk gerçekten rüzgar gibi ve poyraz gibide esiyor. Hocanın biri isim koyarken isminin birini yumuşatıcı anlamda bir isim koyun demiş. Sğlıcakla kavuş inş güzelim

Hayırlı cumalar kızlar.. Gününüz güzel geçsin..
Öğleden sonra doktora gitcem devlet hastanesine.Kızımı net göremicem biliyorum ultrason iyi değil orda ama sıkıntılarım var doktora sormam lazım. Sol kaburgam ağrıyor gece uyuyamıyorum,karnım kasılıyor sanki ve bacak krampları.. Magnezyum mu verir ne yapar artık bilmiyorum.Artık zorlanıyorum.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Canım biberonu neye göre aldın bende almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum,cam plastik bir sürü farklı marka uzun ,kısa,ince kalın kafam cok karışıyor

ben yeni geldim doktordan canım tansiyonum düştü beklerken doktor ameliyata girince uzun sürdü gelmesi.
çok şükür sıkıntı yok canım böbreklerde çok büyüme yok sıkıntı yaratacak kadar doğumdan sonra geçer inş.
bebişimi gördüm ayy öyle güzeldiki eşime diyorum bana benziyor bana yer annesi onu ya.
sen ne yaptın canım demek yalancı sancı oluyormuş aman dikkat et leke sancıdan gelmiştir o zaman.
ay bugün sezeryana alıyorlardı kadını yüzünde garip bir ifade vardı heralde korkuyordu
ben heyecanlandım birden aklıma sizler geldiniz bizimde az kaldı bebişimizi alacağız kucağımıza dedim bebek eşyalarıda yanındaydı duygulandım bir anda.

Kizlaaar slm.30 haftalik kizlar bebek hareketlerinizi surekli hissediyormusunuz.ben bazen hic hissedemiyorum bu hafta cok yavasladi sanki.sert tekmeleri yok.sizinde böyle mi yaaaa :-((

Kizlaaar slm.30 haftalik kizlar bebek hareketlerinizi surekli hissediyormusunuz.ben bazen hic hissedemiyorum bu hafta cok yavasladi sanki.sert tekmeleri yok.sizinde böyle mi yaaaa :-((
Slm canım ben de 30.haftamdayım sert tekmeler yok evet ama hareketleri bazen çok fazla hissedemiyorum hemen panikliyorum zaten. Sağ tarafa yatınca hareket ediyo bizimki dene bi ıstersen.

Maşallah canım sana da bebişine de, sağlıkla büyüsün inşallah..

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Kızlar doğumda bağırmak biz Türklere özgüymüş. Diğer kadınlar bağırmak yerine nefes alıp verip itmeye yoğunlaşıyormus. Bağırınca bebekte strese giriyormuş annede enerji kaybediyormus yani doğum zorlasiyormus ama bende bağırırim herhalde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…