2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canlar miribaaa, adiyamana geldigimden beri bir halsizlik carpinti tansiyon anlamadim gitti.buraya gelirken dogum hast.giderim dedim esim onceden orda calisti tanidik var ozenirler dedik geldik neyse dr.sat ı sordu acaba usgye o tarihi mi giriyolar bana israrla 29+1 dedi.bebis bas helis duruyo durum normal dedi ama carpinti bel agrisi sikayetleri sebebiyle nst alalim dedi.az bisey sanci var, kan ve idrar sonuclari 4 e dogru cikacak.su hafta konusu kafami karistiriyo bee.bi de annemler bu aksam yemege cagirdilar pek anlatmadim ama o konularda sıkıntımız var.esim hakli olarak gitmek istemiyo iyice strese girdim, annem sagolsun aramizdaki iliskiyi herkese yansittigi icin evlilik surecimiz burnumdan geldi, simdi haliyle esim de onu gormek istemiyo, ben de cok kirginim ama bisey diyemiyorum, offf anlatirim bi gun.sonuclarimizi alalim yazarim inşallah. Siz nasilsiniz ya, buranin muhabbeti hiccc biyerde yoook, sizi kocaman öptüm :) ;-) bilge sevgi sinem aylin nagi ozge seda size diyom ♥

hava çarpmıştır belki canım ondan rahatsızlanmışsındır.
satı istemelerinin nedeni usg için sat giriliyor çünkü
inş sonuçların güzel çıkar cnm.
bende doktora gittim geldim iyiyiz şükür sıkıntı yok
benimde 29+5 çıktı usgde
doktor 29+2 olması gerek 5 çıktı usgye göre.sıkıntı yok yani cnm.

Sagol canım nu arada fotoyu gordum maşallah size ♥ e peki 32.hafta raporunu hangi haftaya göre alcaaam

Sagol canım nu arada fotoyu gordum maşallah size ♥ e peki 32.hafta raporunu hangi haftaya göre alcaaam

sen usgye göre al canım çünkü sat birebir olmuyor bence usg doğrudur...bebeğin gelişimine göre bakıyor usg kafam karıştı gelişimi önde gidiyorsa sat da değişiklik olmaz yani doğum tarihinde o zaman doğum tarihine mi bakacaz hesaplayacaz ya bir kaç günde sıkıntı yok bence canım.

Kizlaaar slm.30 haftalik kizlar bebek hareketlerinizi surekli hissediyormusunuz.ben bazen hic hissedemiyorum bu hafta cok yavasladi sanki.sert tekmeleri yok.sizinde böyle mi yaaaa :-((

genellikle ben hissediyorum aşırı derecede hissetmiyorsan doktorunla görüş ama 2 saat boyunca hiç hissetmememn normal ama aralar uzuyorsa görüş istersen doktorunla

Sizi gordum cok tatlisinz :))

ayy canım ne tatlısınız masallah sıze yaa kız bu tam bellı degıl kı yaaa ...ama bn profıl resmındekı cocuga benzettım bunu varya

canım hoşgeldın havadandır dıycem halsızlıgın ama nst de nıye sancı cıktı ki Allah Allah ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır gıbı geldı cnm ve bendede var sanki ban oyle gelıyor haftaya kontrolum var yaptırcam bnde ıdrar testı bkalaım ne cıkcak..sende haber ver sonucları...kız az once bnde bılgeye onu sordum ve netten baktım sata gore baz alınıyormus rapor

Orası sıcaksa ondandır, bir de gerilmişin baksana. Dikkat et kendine kız oralarda,sen bize lazımsın.

sata göre yazıyolar raporda, usgye göre bebeğin gelişimine göre ileri yada geri çıkabiliyo çünkü..

mesela benim sat 27/09 32. haftam 9 mayıs oluyo, raporu ona göre vercekler..

Sizi gordum cok tatlisinz :))
çok sağol canım teşekkür ettik sizin güzelliğiniz:))

kız nasıl belli değil teyzesi yüzü yuvarlak duruyor eşime diyorum bana benziyor bana :))oda kıskanıyor tabi...
belki ben çekemedim resmi ondandır canım...sen söyleyince farkettim benziyor gibi:))
buda yeni avatarımız kızım bu resmi gördükçe kardeşimle ben deyip duruyor:)

Son düzenleme:

banada de banada de

bugun doktordan geldim boyu 21 cm 370 gram hersey normal iyi dedi ama sanki zayifmi herkesinki daha tombul sizce nasil normal mi??

bugun doktordan geldim boyu 21 cm 370 gram hersey normal iyi dedi ama sanki zayifmi herkesinki daha tombul sizce nasil normal mi??

merak etme birde büyüyorlar son ay yine duruluyorlar doktorun normal dediyse normşadir... başka bebeklerle kıyaslamamak gerekiyormuş... bence normaldir seninkide

Simdi gordum canimm. Cok gecmis olsunn, bende sali gunu nst ye alindim ama muhim bisey cikmadi sukur. Tahlil sonuclarini yaz hemen alinca.
Annenlere gelince ne oldugunu bilmiyorum tabi ama zaten cok fazla gidip gelmiyosun uzak sayilirsin bildigim kadariyla, arada mecburen idare ediyoruz boyle durumlarda. İnsallahh cok gerilmeden atlatirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…