Canlar miribaaa, adiyamana geldigimden beri bir halsizlik carpinti tansiyon anlamadim gitti.buraya gelirken dogum hast.giderim dedim esim onceden orda calisti tanidik var ozenirler dedik geldik neyse dr.sat ı sordu acaba usgye o tarihi mi giriyolar bana israrla 29+1 dedi.bebis bas helis duruyo durum normal dedi ama carpinti bel agrisi sikayetleri sebebiyle nst alalim dedi.az bisey sanci var, kan ve idrar sonuclari 4 e dogru cikacak.su hafta konusu kafami karistiriyo bee.bi de annemler bu aksam yemege cagirdilar pek anlatmadim ama o konularda sıkıntımız var.esim hakli olarak gitmek istemiyo iyice strese girdim, annem sagolsun aramizdaki iliskiyi herkese yansittigi icin evlilik surecimiz burnumdan geldi, simdi haliyle esim de onu gormek istemiyo, ben de cok kirginim ama bisey diyemiyorum, offf anlatirim bi gun.sonuclarimizi alalim yazarim inşallah. Siz nasilsiniz ya, buranin muhabbeti hiccc biyerde yoook, sizi kocaman öptüm :) ;-) bilge sevgi sinem aylin nagi ozge seda size diyom ♥
Sagol canım nu arada fotoyu gordum maşallah size ♥ e peki 32.hafta raporunu hangi haftaya göre alcaaam
Canım biberonu neye göre aldın bende almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum,cam plastik bir sürü farklı marka uzun ,kısa,ince kalın kafam cok karışıyor
sen usgye göre al canım çünkü sat birebir olmuyor bence usg doğrudur...bebeğin gelişimine göre bakıyor usg kafam karıştı gelişimi önde gidiyorsa sat da değişiklik olmaz yani doğum tarihinde o zaman doğum tarihine mi bakacaz hesaplayacaz ya bir kaç günde sıkıntı yok bence canım.
ayy canım ne tatlısınız masallah sıze yaa kız bu tam bellı degıl kı yaaa ...ama bn profıl resmındekı cocuga benzettım bunu varya
canım hoşgeldın havadandır dıycem halsızlıgın ama nst de nıye sancı cıktı ki Allah Allah ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır gıbı geldı cnm ve bendede var sanki ban oyle gelıyor haftaya kontrolum var yaptırcam bnde ıdrar testı bkalaım ne cıkcak..sende haber ver sonucları...kız az once bnde bılgeye onu sordum ve netten baktım sata gore baz alınıyormus rapor
Orası sıcaksa ondandır, bir de gerilmişin baksana. Dikkat et kendine kız oralarda,sen bize lazımsın.
sata göre yazıyolar raporda, usgye göre bebeğin gelişimine göre ileri yada geri çıkabiliyo çünkü..
mesela benim sat 27/09 32. haftam 9 mayıs oluyo, raporu ona göre vercekler..
banada de banada de
Simdi gordum canimm. Cok gecmis olsunn, bende sali gunu nst ye alindim ama muhim bisey cikmadi sukur. Tahlil sonuclarini yaz hemen alinca.
Annenlere gelince ne oldugunu bilmiyorum tabi ama zaten cok fazla gidip gelmiyosun uzak sayilirsin bildigim kadariyla, arada mecburen idare ediyoruz boyle durumlarda. İnsallahh cok gerilmeden atlatirsinn
vayyy ayşem hoş gelmişin geçmiş oslun canım blkim hava çarpmıştır aman dikkat et kendine oralarda hadi bakalım güzel haberler ver bizede
canım ultrasyonda bir çoğumuzun farklı çıkıyo haftası bizimde genelde bir hafta on gün önde falan oluyo sen sat a göre haftanı hesaplıcan ultrasyona göre değil raporuda yine sat a göre hesaplıcak kendi doktorun ultrasyonda çıkana aldanma şöleki bu ay bebiş fazla kilo alır iyi beslenir haftası ilerde çıkar bi sonraki ay normala girer vs. yani
Canlar cok sagolun ya burdaki ilgiyi goremedigim bireyler var, yemege gitme isini halledemiyorum, geldigimizi soylemeseydin diyo eşim. Yalnız kaldim anlayacaginiz kv de sen yalniz git gelmiyolar falan dersin diyo, beni bu duruma getirenler utansın şimdi sinirden agliycam yabenim kafam karıştı daha demin cnm doğru sata göre alınacak cnm.usg gelişime göre önde veya arkada çıkıyor.
Canlar cok sagolun ya burdaki ilgiyi goremedigim bireyler var, yemege gitme isini halledemiyorum, geldigimizi soylemeseydin diyo eşim. Yalnız kaldim anlayacaginiz kv de sen yalniz git gelmiyolar falan dersin diyo, beni bu duruma getirenler utansın şimdi sinirden agliycam ya.kontrol sonuclari ise kan degerlerom yine cok düşük, bebisin hareketlerini kontrol et falan dedi çok şükür yani.simdi ayin 9 da kontrol vardi onu atlayi sata gore denk gelen 32.haftada gideyim o zaman.kizlar iyi ki varsınız ya Allah hepimizin gonlundeki guzel seyleri nasip etsin ♥♥
çok sağol canım teşekkür ettik sizin güzelliğiniz:))
kız nasıl belli değil teyzesi yüzü yuvarlak duruyor eşime diyorum bana benziyor bana :))oda kıskanıyor tabi...
belki ben çekemedim resmi ondandır canım...sen söyleyince farkettim benziyor gibi:))
buda yeni avatarımız kızım bu resmi gördükçe kardeşimle ben deyip duruyor:)
Canlar cok sagolun ya burdaki ilgiyi goremedigim bireyler var, yemege gitme isini halledemiyorum, geldigimizi soylemeseydin diyo eşim. Yalnız kaldim anlayacaginiz kv de sen yalniz git gelmiyolar falan dersin diyo, beni bu duruma getirenler utansın şimdi sinirden agliycam ya.kontrol sonuclari ise kan degerlerom yine cok düşük, bebisin hareketlerini kontrol et falan dedi çok şükür yani.simdi ayin 9 da kontrol vardi onu atlayi sata gore denk gelen 32.haftada gideyim o zaman.kizlar iyi ki varsınız ya Allah hepimizin gonlundeki guzel seyleri nasip etsin ♥♥
benımde aynı oluyo bazen cnm wc ye gıdıyorum 2 dk sonra bakıyorum tekrar wc deyım eeee bebişler buyuyo artık bazende tam oraya bı vuruyo..Kızlar 30.haftadayım kasık ve vajina bölgesinde baskı var sabahtan beri.sanki her an tuvalet ihtiyacım varmış gibi ama aslında yok ve bebeğim sürekli hareket halinde. Doktora gitmeli miyim sizce? Aynı belirtileri yaşayan var mı?
Kızlar 30.haftadayım kasık ve vajina bölgesinde baskı var sabahtan beri.sanki her an tuvalet ihtiyacım varmış gibi ama aslında yok ve bebeğim sürekli hareket halinde. Doktora gitmeli miyim sizce? Aynı belirtileri yaşayan var mı?
bırak sana benzesın cnm erkek ya bıde eşin daha cok kıskanır...yenı avatarınız pek guzel cnm oooyyy kızın kac yasında masallh Allah ım bagıslasın
oyyy cnm sende iyiki varsın herşey gonlunce olsun inş.bu arada yemege eşin senın hatrın için gelse fazla durmazsınız olmadı ne olur sanki cnm onlarda ana baba inan bana benim eşimin annesi eşime neler neler dedi bizi evden kovdu kufredek hemde ama hatadır yaptı bıkere bı sene konusmadı eşim bn konustum ama eşimede dedım ana baba ahı almayalım..bence sızde eşinle gıdın yemeğe mesafeli olaraktan durumunuzu belli edersiniz sonrada musade ister kalkarsınız ...
benımde aynı oluyo bazen cnm wc ye gıdıyorum 2 dk sonra bakıyorum tekrar wc deyım eeee bebişler buyuyo artık bazende tam oraya bı vuruyo..
sağol canım.kızım ekimin birinde 4 yaşına girdi.bugün kalp atışınıda duydu nasıl heyecanlanıyor çok merak ediyorum doğunca nasıl davranacak kardeşine şimdi çok seviniyor bakalım nasıl olacak...
Kızlar son.zamanlar sanki.hiç geçmiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normalde cok az kalmis gibi ama gunleri gecirmye gelince sanki gecmiyor gibi
Bende haziran gibi hissediyorum.bende ikizlerimMayıs annelerinin cok azı kalmış çoğu nisanda doğurmuş panik yaptım. Son zamanlarda karnım iyice zorluyor bircogumuz haziranda doğuracak sanırım havalalarda ısınınca. Ben ikizler burcu olmasını istemiyorum babası ikizler burcu çünkü onun içın haziran istemiyorum.
Bende haziran gibi hissediyorum.bende ikizlerimama ikizler erkegi cok zordur bayana göre benim ztn sezeryan buyuk ihtimal haziran sonu olur.haziran sonu ikizler olmuyo cnm zaten rahat ol
Cnm sanirim 22 haziran sonrasi yengec oluyor.yanlis hatirlamiyorsam.Kacinda değişiyor burçlar canim? Bakalim artik hayirlisi
kızlar çok tedirginim minnoşum bugun çok uyuşuk çok az hareket etti yada bana mı öyle geliyor moralim bozuldu benim napsam acaba bugun çok yemek yedim ondan mı?
Cnm sanirim 22 haziran sonrasi yengec oluyor.yanlis hatirlamiyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?