2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

vayyy ayşem hoş gelmişin geçmiş oslun canım blkim hava çarpmıştır aman dikkat et kendine oralarda hadi bakalım güzel haberler ver bizede
canım ultrasyonda bir çoğumuzun farklı çıkıyo haftası bizimde genelde bir hafta on gün önde falan oluyo sen sat a göre haftanı hesaplıcan ultrasyona göre değil raporuda yine sat a göre hesaplıcak kendi doktorun ultrasyonda çıkana aldanma şöleki bu ay bebiş fazla kilo alır iyi beslenir haftası ilerde çıkar bi sonraki ay normala girer vs. yani

Canım biberonu neye göre aldın bende almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum,cam plastik bir sürü farklı marka uzun ,kısa,ince kalın kafam cok karışıyor

canım avent aldık bizimde biberon emzik konusunda hiç bir bilgmiz yoktu açıkcası satıcı kız bize ciddi yardımcı oldı çevremde hemen hemen herkez cam almamı önerdi satıcı kız cam almayın çok ağır kullanımı zor dedi diğeride zaten plastik değil yani farklı bi ismi var onalrın aklımda değil aventin naturel serisinden aldık 125 ml. bir tane yeterli şuan için dedik emzikte nuk marka aldık nuk un da içinde kimi 10 tl kimi 20 tl satıcı kız hiç bir fark yok aralrında dedi sadece dışı farklı dedi iyi bir yerde iyi bir satıcı denk getirirsen ciddi yardımcı oluyorlar joker de indirim var %30 istersen bi bak ordan hello baby de bizim aldığımız biberon marka model aynısı 31 tl idi jokerden 15 tl ye aldık

Orası sıcaksa ondandır, bir de gerilmişin baksana. Dikkat et kendine kız oralarda,sen bize lazımsın.

sata göre yazıyolar raporda, usgye göre bebeğin gelişimine göre ileri yada geri çıkabiliyo çünkü..

mesela benim sat 27/09 32. haftam 9 mayıs oluyo, raporu ona göre vercekler..

banada de banada de

benim kafam karıştı daha demin cnm doğru sata göre alınacak cnm.usg gelişime göre önde veya arkada çıkıyor.
Canlar cok sagolun ya burdaki ilgiyi goremedigim bireyler var, yemege gitme isini halledemiyorum, geldigimizi soylemeseydin diyo eşim. Yalnız kaldim anlayacaginiz kv de sen yalniz git gelmiyolar falan dersin diyo, beni bu duruma getirenler utansın şimdi sinirden agliycam ya .kontrol sonuclari ise kan degerlerom yine cok düşük, bebisin hareketlerini kontrol et falan dedi çok şükür yani.simdi ayin 9 da kontrol vardi onu atlayi sata gore denk gelen 32.haftada gideyim o zaman.kizlar iyi ki varsınız ya Allah hepimizin gonlundeki guzel seyleri nasip etsin ♥♥

Kızlar 30.haftadayım kasık ve vajina bölgesinde baskı var sabahtan beri.sanki her an tuvalet ihtiyacım varmış gibi ama aslında yok ve bebeğim sürekli hareket halinde. Doktora gitmeli miyim sizce? Aynı belirtileri yaşayan var mı?

Sende iyiki varsin balim
Yemek olayina uzuldum yaa esin keske senin hatrina bi aksam idare edebilse:26:

bırak sana benzesın cnm erkek ya bıde eşin daha cok kıskanır...yenı avatarınız pek guzel cnm oooyyy kızın kac yasında masallh Allah ım bagıslasın

oyyy cnm sende iyiki varsın herşey gonlunce olsun inş.bu arada yemege eşin senın hatrın için gelse fazla durmazsınız olmadı ne olur sanki cnm onlarda ana baba inan bana benim eşimin annesi eşime neler neler dedi bizi evden kovdu kufredek hemde ama hatadır yaptı bıkere bı sene konusmadı eşim bn konustum ama eşimede dedım ana baba ahı almayalım..bence sızde eşinle gıdın yemeğe mesafeli olaraktan durumunuzu belli edersiniz sonrada musade ister kalkarsınız ...
benımde aynı oluyo bazen cnm wc ye gıdıyorum 2 dk sonra bakıyorum tekrar wc deyım eeee bebişler buyuyo artık bazende tam oraya bı vuruyo..

Bazen duruslarindan kaynaklaniyo sanirim. Bana da oluyoo arada, tuvalette de karnim patlayacak gibi geriliyo bazen. Artik normal heralde canim.hareketleri normalse korkma

sağol canım.kızım ekimin birinde 4 yaşına girdi.bugün kalp atışınıda duydu nasıl heyecanlanıyor çok merak ediyorum doğunca nasıl davranacak kardeşine şimdi çok seviniyor bakalım nasıl olacak...

masallah cnm benım gorumcemın de b kızı vardı bıde oglu oldu kardesini nasıl sevıyor nasıl koruyor bı gorsen masaallah cok tatlılar ıkısıde bıde varya..senın kızda şimdiden böyleyse doğunca oda korur kardesini inş

Kızlar son.zamanlar sanki.hiç geçmiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normalde cok az kalmis gibi ama gunleri gecirmye gelince sanki gecmiyor gibi

Mayıs annelerinin cok azı kalmış çoğu nisanda doğurmuş panik yaptım. Son zamanlarda karnım iyice zorluyor bircogumuz haziranda doğuracak sanırım havalalarda ısınınca. Ben ikizler burcu olmasını istemiyorum babası ikizler burcu çünkü onun içın haziran istemiyorum.

Bende haziran gibi hissediyorum.bende ikizlerim ama ikizler erkegi cok zordur bayana göre benim ztn sezeryan buyuk ihtimal haziran sonu olur.haziran sonu ikizler olmuyo cnm zaten rahat ol

kızlar çok tedirginim minnoşum bugun çok uyuşuk çok az hareket etti yada bana mı öyle geliyor moralim bozuldu benim napsam acaba bugun çok yemek yedim ondan mı?

Bende haziran gibi hissediyorum.bende ikizlerim ama ikizler erkegi cok zordur bayana göre benim ztn sezeryan buyuk ihtimal haziran sonu olur.haziran sonu ikizler olmuyo cnm zaten rahat ol

Kacinda değişiyor burçlar canim? Bakalim artik hayirlisi

kızlar çok tedirginim minnoşum bugun çok uyuşuk çok az hareket etti yada bana mı öyle geliyor moralim bozuldu benim napsam acaba bugun çok yemek yedim ondan mı?

Bebek hareketleri herzaman aynı olmuyo canım hele bi de kafaya taktık mı hiç hissedemiyoruz sanki. Sakin olmaya çalış çok yorulduysan ondan da olabilir. Hissedersin inşallah..

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Cnm sanirim 22 haziran sonrasi yengec oluyor.yanlis hatirlamiyorsam.

O zamana kadar beklesin oğlum o zaman eşimden ayrılıyorum bu dönemde bizi yalnız bıraktı boşanma davası açtı cok aci çektik ondan yanlış anlama sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…