2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaslar bana acil yardim edin! Midem korkunc yanıyor ne yapacagim? Bilgi ve tecrübenize ihtiyacim var....

İbrahim Saraçoğlundan duymuştum iki yudum süt için diyodu tekrar yanmaya başladığında tekrar iki yudum için diyodu. Denemedim hiç ama.. Bir de gaviscon şurup var hamilelere bunu yazıyorlar genelde.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Biliyorum cnm durumunu bosanma asamasinda oldugunu.allah yardimcin olsun bebeginle sen daha huzurlu bi yaşam sür insallah.

günaydın bayanlar nihayet haftanın son iş günündeyim...
bir an önce 12.30 olsada çıksam...

Cnm benimde bazen oluyor.ve ne yapsam gecmiyor.girtlagim parcalancak gibi oluyor yanarken.cok zor :-((

Bana da doktorum renie şurupla hap yazdı. Soğuk soda iyi geliyor bazen şiddetli oluyor kesmeyecek gibi olunca anlıyorum artik direk renie şurup içiyorum. Hapın faydası olmadı cantamda surupla geziyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın bayanlar nihayet haftanın son iş günündeyim...
bir an önce 12.30 olsada çıksam...

Günaydın bende yine yollardayim her haftasonu formasyon içın boluya gidiyorum. Artik zorlanmaya.başladım gerçi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1098352 Eki Görüntüle 1098352 kızlar pijama aldım kendime nasıl sizce artık herşeyim hazır gibi oğluşuma kavuşmayı beklemek kaldı geriye
Cok guzel gule gule giy

Gaviskon surup geciriyo ama ben kuklanmamaya calisiyorum

bide cok az tekme atiyor 2 gunde bir tekme atiyor hickiriyor buda normalmi??

tekme atıyordur sen hareket halindeyken hissetmiyorsun daha küçük bebeğin 25-26 dan sonra tekmeler çok güçleniyor ve sıklaşıyor..bence hıçkırmıyordur daha çünkü 22. haftada bebeklerin midesi oluşuyor...

Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş 28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı

Eki Görüntüle 1098352 Eki Görüntüle 1098352 kızlar pijama aldım kendime nasıl sizce artık herşeyim hazır gibi oğluşuma kavuşmayı beklemek kaldı geriye
Çok güzelmiş canım güle güle kullan..

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce..

Bu arada iyi haftasonları herkese :)

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Cnm basima öyle birsey gelmedi ama 28.haftada benim bebegimin kilosuda okadar di.bebegin iri olmasi sorun yaratmaz sanirim.peki suyun nasil azalacakmis?

Cnm basima öyle birsey gelmedi ama 28.haftada benim bebegimin kilosuda okadar di.bebegin iri olmasi sorun yaratmaz sanirim.peki suyun nasil azalacakmis?

Evet bebegin iri olmasi çok bi sorun degilmis ama suyunun fazla olmasi problemmis şekerim dusunce suyuda azalacakmis ins doyete baslatti iste bi hafta sonra duruma gore bakicaz dedi umarım azalırda erken dogmaz ((

canım dün kontrolden anneme geçtim ondan nete giremedim geceyarısı geldik,böbreklere sevindim canım çok şükür diyelim inşallah bundan sonrada sıkıntı yaratmaz.
bebişinede maşallah canım allah hep böyle güzel haberler nasip etsin:))bende gördüm bebişimi herşey yolunda çok şükür bize bütün şirinliklerini sıraladı içim gitti oradan çıkartıp bağrıma basasım geldi
o korkular biraz bendede var ama korkudan çok heyecan var canım bebişimize kovuştuğumuz an nasılsa tüm acıları unuturuz yeter ki onlara sağ sağlim kavuşalım

oyyy sen ne şirinsin öyle allahımm nazarlardan korusun seni

canım yaa kk ya yeni girebildim neyseki detayları hemen aktarmıştım sana :))

bizde adet gelin arabasını kullanan evliyse yanına muhakkak eşi oturur başka kimseye yakışmaz,abimin düğün arabasını kuzenim kullandı biz kardeşler olduğumuz halde arabaya biz binmedik yer yok diye,çünkü yanına kuzenimizin eşi oturdu.olması gerekende bu bence ama senin eşinin yapacağı birşey yok sende kırılmakta haklısın ama eşinin hatırına yinede katılmalısın düğüne bence,boşver moralini bozmana değmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…