Arkadaslar bana acil yardim edin! Midem korkunc yanıyor ne yapacagim? Bilgi ve tecrübenize ihtiyacim var....
O zamana kadar beklesin oğlum o zamaneşimden ayrılıyorum bu dönemde bizi yalnız bıraktı boşanma davası açtı cok aci çektik ondan yanlış anlama sakin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bana acil yardim edin! Midem korkunc yanıyor ne yapacagim? Bilgi ve tecrübenize ihtiyacim var....
Biliyorum cnm durumunu bosanma asamasinda oldugunu.allah yardimcin olsun bebeginle sen daha huzurlu bi yaşam sür insallah.
Cnm benimde bazen oluyor.ve ne yapsam gecmiyor.girtlagim parcalancak gibi oluyor yanarken.cok zor :-((
günaydın bayanlar nihayet haftanın son iş günündeyim...
bir an önce 12.30 olsada çıksam...
Cok guzel gule gule giyEki Görüntüle 1098352 Eki Görüntüle 1098352 kızlar pijama aldım kendime nasıl sizce artık herşeyim hazır gibi oğluşuma kavuşmayı beklemek kaldı geriye
Günaydın bende yine yollardayim her haftasonu formasyon içın boluya gidiyorum. Artik zorlanmaya.başladım gerçi
Cok zor cnm ya sen normalde nerde oturuyosun
Gayet normal cnm.bazilarinin biraz ilerde ve geride olabilir.seninki normal sartlara uygun.et sut yumurta ise yariyor deneyebilirsin
Cnm benimde bazen oluyor.ve ne yapsam gecmiyor.girtlagim parcalancak gibi oluyor yanarken.cok zor :-((
merak etme birde büyüyorlar son ay yine duruluyorlar doktorun normal dediyse normşadir... başka bebeklerle kıyaslamamak gerekiyormuş... bence normaldir seninkide
Bana da doktorum renie şurupla hap yazdı. Soğuk soda iyi geliyor bazen şiddetli oluyor kesmeyecek gibi olunca anlıyorum artik direk renie şurup içiyorum. Hapın faydası olmadı cantamda surupla geziyorum.
bide cok az tekme atiyor 2 gunde bir tekme atiyor hickiriyor buda normalmi??
Çok güzelmiş canım güle güle kullan..Eki Görüntüle 1098352 Eki Görüntüle 1098352 kızlar pijama aldım kendime nasıl sizce artık herşeyim hazır gibi oğluşuma kavuşmayı beklemek kaldı geriye
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bi an önce..Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı
Cnm basima öyle birsey gelmedi ama 28.haftada benim bebegimin kilosuda okadar di.bebegin iri olmasi sorun yaratmaz sanirim.peki suyun nasil azalacakmis?Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı
Cnm basima öyle birsey gelmedi ama 28.haftada benim bebegimin kilosuda okadar di.bebegin iri olmasi sorun yaratmaz sanirim.peki suyun nasil azalacakmis?
ben yeni geldim doktordan canım tansiyonum düştü beklerken doktor ameliyata girince uzun sürdü gelmesi.
çok şükür sıkıntı yok canım böbreklerde çok büyüme yok sıkıntı yaratacak kadar doğumdan sonra geçer inş.
bebişimi gördüm ayy öyle güzeldiki eşime diyorum bana benziyor bana yer annesi onu ya.
sen ne yaptın canım demek yalancı sancı oluyormuş aman dikkat et leke sancıdan gelmiştir o zaman.
ay bugün sezeryana alıyorlardı kadını yüzünde garip bir ifade vardı heralde korkuyordu
ben heyecanlandım birden aklıma sizler geldiniz bizimde az kaldı bebişimizi alacağız kucağımıza dedim bebek eşyalarıda yanındaydı duygulandım bir anda.
sağol canım teşekkür ederiz valla üstümde yüktü çok şükür atlattım
valla canım yangına körükle gitmek gibi olucak ama aynı durum bizimde de var düğünümüzde gelin arabasını eşimin çocukluk arkadaşı kullandı aynı zamanda sadıcıydı çok yakınlar gelin arabasına ben kimse gelmesin dedim arabayı sürcek kişi eşim ve ben olalım istedim çünkü arkadaşı o zaman bekardı sevgilisi bile yoktu eğer kız arkadaşı dahi olsa onu alırdık mutlaka neyse son anda yurtdışından kuzenim geldi ben onun arabaya binmesini istedim şimdi bugün o arkadaşın kınası yarında düğünü var çarşamba günüde evlerinin önünde eğlence oldu sırf erkeklere eşime demiş sadıcım olcakmısın arabayı sen kullancan bak falan eşimde benim karnım hamile demiş sadıcın da olamıcam arabayıda kullanamıcam sadıcı olsa kınada düğünde sürekli koşturması lazım e ben ne olucam o arada yanlız kalıcam zaten artık ağırlaştık bide bizden farklı örf ve adetleri düğünleri kınaları yani tek başıma hiç kaldıramam ben eşimde bana dedi böyle böyle oldu diye sen bilirsin dedim ben zorlayamam seni sonuçta kaç yıllık arkadaşın senin sadıcındı ben karışmayın ama içimden de tabi en doğru karar diye sölendim sende bir anda kızmakla haklısın tabi ama şimdi benim eşimde gelseydi böle böle olcak sen arabaya gelmicen vs. deseydi bende sölenirdim belki sonra susar tekrar giderdim düğüne
canım çok geçmiş olsun ya hayırdır ne oldu böyle aman dikkat et kendine bak bugün kontrolün var valla bende çok heycanla bekliyorum kaçta gidiceksin dr da bilmiyorum ya çıkar çıkmaz beni mutlaka ara poyraz paşa nasıl kaç kilo olmuş merakla bekliyo kankası çok öptük sizi
canım ben devamlı gidiyordum zaten hamilelikte korktum gitmeye zararı olursa diye hamilelik boyu jilet yaptım Allahtan çok kıllı biri değilim alışıkta olduğum için çok acımadı benim sen şimdiye kadar ne yapıyodun jilet yapıyoduysan belki ilk biraz acır ama bence kesinlikle gitmelisin bi dene en azından baktn çok acıyo yarıda bırakırsın kaldıki hamileyiz doğum yapcaz Allah izin verirse Doğum acısı sancısı nasıldır bilmiyorum ama eminimki sir o kadar acımaz
Bizim burda gelin arabasinda arabayi suren kisi bekarsa tek olur ama evliyse eside olur arabada ve gelin arabasi bizim araba olsn dediklerinde ta basta soyledi esim bekar olsam tamam ama evliyim esimde olur yanimda diye walla cok kizgin esimde cunku yabancimiz degiller ayni mahallede oturuyorz esimin arkadasida kac sefer evime geldi soframiza oturdu yengesi yakin arkadasim birazda sinirimi bozan sey o oldu..zaten cok sacma bisey kizin abisinin arabada ne isi varya cok yalniz birakmak istemiyolarsa salona giderken gelin arabasinin arkasindn gelsinler zaten hassas zamandayiz sinirim ona bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?