Kızlaaarrrr nasılsınıııızzzzz dün doktora gittim bebeğin suyu çok fazla artmış doktor karnında bebekten çok su var dedi şekerim yükselmiş ondan olmuş şekerim yükselmiş diyede bebek gereğinden fazla irileşmiş28 haftalık 1381 gr. olmuş kilosuna göre 29 haftalık bebek boyutundaymış suyunu azaltamazsak erken doğuma yol açar dedi :26: diyet verdi bir haftalık bir hafta sonra gel duruma göre bakacağız dedi aranızda başına böyle birşey gelen var mııııı
canım dün kontrolden anneme geçtim ondan nete giremedim geceyarısı geldik,böbreklere sevindim canım çok şükür diyelim inşallah bundan sonrada sıkıntı yaratmaz.
bebişinede maşallah canım allah hep böyle güzel haberler nasip etsin:))bende gördüm bebişimi herşey yolunda çok şükür bize bütün şirinliklerini sıraladı içim gitti oradan çıkartıp bağrıma basasım geldi
o korkular biraz bendede var ama korkudan çok heyecan var canım bebişimize kovuştuğumuz an nasılsa tüm acıları unuturuz yeter ki onlara sağ sağlim kavuşalım
oyyy sen ne şirinsin öyle allahımm nazarlardan korusun seni
canım yaa kk ya yeni girebildim neyseki detayları hemen aktarmıştım sana :))
bizde adet gelin arabasını kullanan evliyse yanına muhakkak eşi oturur başka kimseye yakışmaz,abimin düğün arabasını kuzenim kullandı biz kardeşler olduğumuz halde arabaya biz binmedik yer yok diye,çünkü yanına kuzenimizin eşi oturdu.olması gerekende bu bence ama senin eşinin yapacağı birşey yok sende kırılmakta haklısın ama eşinin hatırına yinede katılmalısın düğüne bence,boşver moralini bozmana değmez canım
Kizlar kalcama doğru bi agri gibi bişe oluyo ya:-( ne ki bu
Cnm hayirlisi olsn gercktn cok kilo almis bebisin tombis olmus annesi..daha once seker yuklemesi yaptirmadinmi diyet yapmiyomuydn
Canim o bende iki aydir var sol kalcamda sürekli bi agri.. dr sordum normal karin ağırlığın geti kayıyor belik ve kalcana agri yapar dedi. ..
Bu arada kizlar hastane cantasi hazirlayan varmi??
Eki Görüntüle 1098352 Eki Görüntüle 1098352 kızlar pijama aldım kendime nasıl sizce artık herşeyim hazır gibi oğluşuma kavuşmayı beklemek kaldı geriye
biz hazırladık canım soracakların varsa cevaplayabilirimmm
biz hazırladık canım soracakların varsa cevaplayabilirimmm
Ay canim ya valla ben sormadan sen direk ne koydun kac tane koydun söylesen ne güzel olur. Hatta msj da atabilirsin eksik bisi olmasin diye ugrasiyorm.
Canım bebek için bebitoftan 10 lu organik hastane çıkışı içinde zaten fıix
birde tek battaniyesiz 5 li takım aldım mavili beyazlı alt üst zıbın iç zıbın eldiveni şapkası
minidamladan ağız bezi 2 tane ter bezi havlu şeklinde satılıyor 2 tane birde omuz bezi 1 adet
10 tane yenidoğan bebek bezi ıslak mendil saf pamuklu
burun aspiresi mutlaka istiyorlar sezeryanda pislik çekmek için
chicco emzik yenidoğan biberon ama cam olmayacak anne sütü camda yasak içi çubuklu olanlar gazı önlüyor pre aptamil mama ilk kızımda mama vermedik şekeri düştü sarılık oldu bunda banyo yapmadan süt gelmediği için vereceğim nasipse
bebek yatağına sermek için çarşaf ve takı yastığımız
2 çift çorap yüz örtüsü
bebek çıkarırken anakucağı
kendim için
avent elektrikli göğüs pompası
kraft göğüs pedi 6 tane
lansinoh silinmeden kullanılan göğüs kremi ucu için
lohusa pijama takımı 2 adet sezerynda bence pijama daha iyi
lohusa kilodu
lohusa tacım terliğim
lohusa südyenim
depeend hasta bezi ped gibi olanını koydum
kızıma tac yaptrdım
çatal kaşık tabak kolonya bebek şekerleri kapı süsü sepeti
kendime hastaneden çıkarken giyebileceğim günlük kıyafetler beli bol
şimdiye kadar yaptırdığım tahliller
kendime çorap yelek ilk doğumda sıtmalanmıştım tecrübe edindim:)
fotoğraf makinesi
havlu kağıt peçete çok lazım oluyor
telefon sarjım
daha yazarım canım aklıma geldikçe
merhaba arkadaşlar doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım. ilk doğumumu erken yaptığım için bu bebişte bende herşeyimi hazırladım.geriye çok eksik kalmadı. rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah yavrularımızı.
İyi akşamlar arkadaşlar.. Ne güzel çantalar hazırlanmış. Ben daha hazırlamadım. Anca bebeğin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. Her şeyi hazır aslında ama, çantaya koymak kaldı bir tek. Ben biberon vermeyi düşünmüyorum ama, nolur nolmaz diye alsam mı acaba, bilemedim. Ne yapayım sizce?? Tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)
canım ne olacağını bilemiyoruz malesef tabi ki biberon hiç verme ama sütün gelmeyebilir başlarda ve mama vermezsen çocuk sarılık olur inşallah sütün gelir ama bazen istemediğimiz durumlar oluyor. kaşıklada küçük çocuğa mama veremezsin sen yine de al biberon dursun çantanda umarım kullanmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?