2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm hayirlisi olsn gercktn cok kilo almis bebisin tombis olmus annesi..daha once seker yuklemesi yaptirmadinmi diyet yapmiyomuydn

Daha hic acmadim konuyu esimle hic konusmadim ama pek icimden gelmiyor gitmiycem bu aksam kina var orayada gitmiycem cunku halim yok hic aslinda benim isime geldi :) cok miyminti oldm hicbisi yapasim yok :)

Kizlar kalcama doğru bi agri gibi bişe oluyo ya:-( ne ki bu

Canim o bende iki aydir var sol kalcamda sürekli bi agri.. dr sordum normal karin ağırlığın geti kayıyor belik ve kalcana agri yapar dedi. ..
Bu arada kizlar hastane cantasi hazirlayan varmi??

Son düzenleme:
Cnm hayirlisi olsn gercktn cok kilo almis bebisin tombis olmus annesi..daha once seker yuklemesi yaptirmadinmi diyet yapmiyomuydn

Gecen ay seker yuklemem yapildi normal cikti artivermis bi anda cok karbonhidrat tuketiyosun demekki dedi hic bilemedim bu kadar olacagini bide bi ayda 3.600 gr almisim haftada bi kilo almissin nerdeyse dedi simdide ac geziyorum :)

hu hu biz geldik oğluşla 42 günümüz kaldı inş bukadar geldik duanızı esirgemeyin kasılmalarım var bi mayısıda atlatsaydık ciğer gelişimi açısından sizler nasılsınız

Ay canim ya valla ben sormadan sen direk ne koydun kac tane koydun söylesen ne güzel olur. Hatta msj da atabilirsin eksik bisi olmasin diye ugrasiyorm.

Canım bebek için bebitoftan 10 lu organik hastane çıkışı içinde zaten fıix
birde tek battaniyesiz 5 li takım aldım mavili beyazlı alt üst zıbın iç zıbın eldiveni şapkası
minidamladan ağız bezi 2 tane ter bezi havlu şeklinde satılıyor 2 tane birde omuz bezi 1 adet
10 tane yenidoğan bebek bezi ıslak mendil saf pamuklu
burun aspiresi mutlaka istiyorlar sezeryanda pislik çekmek için
chicco emzik yenidoğan biberon ama cam olmayacak anne sütü camda yasak içi çubuklu olanlar gazı önlüyor pre aptamil mama ilk kızımda mama vermedik şekeri düştü sarılık oldu bunda banyo yapmadan süt gelmediği için vereceğim nasipse
bebek yatağına sermek için çarşaf ve takı yastığımız
2 çift çorap yüz örtüsü
bebek çıkarırken anakucağı
kendim için

avent elektrikli göğüs pompası
kraft göğüs pedi 6 tane
lansinoh silinmeden kullanılan göğüs kremi ucu için
lohusa pijama takımı 2 adet sezerynda bence pijama daha iyi
lohusa kilodu
lohusa tacım terliğim
lohusa südyenim
depeend hasta bezi ped gibi olanını koydum
kızıma tac yaptrdım
çatal kaşık tabak kolonya bebek şekerleri kapı süsü sepeti
kendime hastaneden çıkarken giyebileceğim günlük kıyafetler beli bol
şimdiye kadar yaptırdığım tahliller
kendime çorap yelek ilk doğumda sıtmalanmıştım tecrübe edindim:)
fotoğraf makinesi
havlu kağıt peçete çok lazım oluyor
telefon sarjım
daha yazarım canım aklıma geldikçe

Cnm biberon nasil olacak anlamadim ben hiccam aldim ben bitane daha alcam nasil bise oyle alayim.bide lohusa kilodu nasil oluyo.

Ben biberonu cam aldim ama mama verilirse diye yani anne sutu icin cam olmasin deniliyor cunku. Lohusa kilodu hamile kilodu sanirim. Ben pamuklu du siyah dikişsiz kulot aldim cok sa rahat basit bişi en kötü atarim dedim. Sanki sürekli bişiler unutcakmisim gibi gelio korkuyorm

merhaba arkadaşlar doğum çantaları hazırlanmaya başlandı sanırım. ilk doğumumu erken yaptığım için bu bebişte bende herşeyimi hazırladım.geriye çok eksik kalmadı. rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah yavrularımızı.

Veee bir tecrübeli anne daha..
Cok tavsiye ettiginiz birsey varmi yani kesin bulunsurun cantanizda dedigin.? Bisiler unutcam diye çok endiseliyim herkese soruyorum valla

Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+4 fakat hamıle olmamla hepatıt b oldugumu öğrenmem bır oldu o yüzden sevıncımı hıc yaşamamadım hala yaşamamıyorum çünkü korkuyorum doğumdan sonra ıgne vurulacakmış bebege ama geçme olasılığın nedir geçerse bebek bunuz kaldırabilirmiş bılmıyrum doktorlar henüz bır şey delmiyorlar her hafta kan tahlılıllwrıme bakıyrlar ama benım durumumu yaşayan arkadaslar varsa lutfen yardımlasalım bana ulaşın

İyi akşamlar arkadaşlar.. Ne güzel çantalar hazırlanmış. Ben daha hazırlamadım. Anca bebeğin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. Her şeyi hazır aslında ama, çantaya koymak kaldı bir tek. Ben biberon vermeyi düşünmüyorum ama, nolur nolmaz diye alsam mı acaba, bilemedim. Ne yapayım sizce?? Tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)

canım ne olacağını bilemiyoruz malesef tabi ki biberon hiç verme ama sütün gelmeyebilir başlarda ve mama vermezsen çocuk sarılık olur inşallah sütün gelir ama bazen istemediğimiz durumlar oluyor. kaşıklada küçük çocuğa mama veremezsin sen yine de al biberon dursun çantanda umarım kullanmazsın

doğru haklısın... teşekkür ederim önerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…