2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sen hemen izne çıkacaksın anlaşılan... ben 37. haftama kadar çalışmayı planlıyorum inşallah tabi dayanabilirsem o kadar...
bende aslında 37 ye kadar çalışmayı planlıyordum kendimide iyi hissediyorum çok şükür ama işyerimde sıkıntılar var tahammillük yanı kalmadı mecburen rapora çıkcam bende artık inş. sende dayanırsın canım

tatlımko sen önce bi iyileşte sonra çamaşır yıkamaya giriş inan o küççücük çamaşırları yıkarken asarken ütülerken çok zevk alıyosun yorgunluğu anlamıyosun ama akşam oldumuydu çıkıyo acısı zaten tutulmuşsun bugün daha yorma kendini bence

inş.. evet haklısın bazen iş yerinde durumlar çok sinir bozucu olabiliyor... arkadaşlarım haftada en az iki gün rapor alarak hamilelik geçiriyorlar başka işyerlerinde bende resmi tatilde geliyormuyuz diyorum adam evet diyor :) bu da benim şansım heralde sinir bozukluğundan gülüyorum :)

sende bendensin benimde 37 hafta hayalim yavaş yavaş buharlaşıyor

bende yıka ve ütüle derdi vardı kurutma makinasına doldurdum hepsini ohh mis hemen bir yandan ütüledim ama oturduğum yerden ütüledim

bende yıka ve ütüle derdi vardı kurutma makinasına doldurdum hepsini ohh mis hemen bir yandan ütüledim ama oturduğum yerden ütüledim

nagim o zmn sende önümüzdeki hafta çıkcan rapora bizim iş yeri iice sarpa sardı mecburum artık rapora çıkmaya aslında kendimi iyi hissediyorum bi sıkıntım yok çok şükür bi süre daha rahatlıkla çalışabilirdim hem maddi olarakta iyi olcaktı çalışmam ama evdekilerde artık kesinlikle müsade etmiyo nasip böyleymiş diyorum bende napim
benim kurutma makinam yok kız küççücük eşyaları tek tek astım hep bide kırışıklığı gitsin diye iyice çırptım onları akşamına resmen kollarım et kesmişti o kadar yıkadım yıkadıktan sonra yine alınanlar oldu onlarda yıkancak rapora çıkınca artık halletcem o kısmı evde napcam başka bilmiyorum alışıkta değilim hiç evde oturmaya ya bakalım

kızlar dün resmen temizliğe başladık ufaktan annem geldi sağ olsun perdelerimi söktü makineye atıyorum bende yavaş yavaş ama bi tek akşamları çünkü gündüz işteyim çalışıyorum... salon perdelerim ve mutfak perdesi perdeciye gidecek yıkandıktan sonra çünkü kesilmesi gerekiyor yerleri süpürüyor 100 tl kesme ücreti istemiş adam çok para gibime geldi ama yapacak bi şey yok mecbur vericez... ayın 19 unda resmi tatil olursakta tahtakaleye gidip kızımın bebek şekeri malzemelerini hastane süslerini vs almayı planlıyorum tatil olmasakta o güne izin alıcam.... sonra kadın alıcam evi temizleticem dip köşe sonra kızcemin odası gelcek o da bi güzel silinip havalandırılacak kıyafetleri yıkanıp ütülenip dolaba yerleştirilecek...sonra ben çantamı hazırlıycam ve kızımı bekliycem allahın izniyle... bu arada ben gecelik pijama terlik eminönünde havuzluhan diye bi yer varmış ordan almayı planlıyorum fiyatlar uygun oluyormuş mağazaları gezdim hiç beğendiğim gecelik yoktu ve sırf markalı diye 90 tl den başlıyor... olmadı pazardan da bakabilirim uyduruk şeye sırf markası var diye 90-100 tl vermeyi hiç düşünmüyorum açıkcası..haksızmıyım...

dikkat et kurutmada iyice çekmesin bebek kıyafetleri çok çabuk çekebiliyormuş pamuk olduğu için...

ahh bilgecim benimde işyeri iyi şükürde ben iyi değilim kızım çok aşağıda ve heran doğuverecek gibi ikinci gebeliklerde çok normalmış ve geçen haftadan beri karnımda ağrı var dr gaz sancısı geçmezse yatış yapıcaz dedi korkudan bir daha gitmedim :26: otururken ve yürürken ağrım çok uzanınca sıkıntı yok eşimde haftan dolar dolmaz ayrıl rahatına bak sonrasını düşünürüz diyo bende bari haziran 15 yapsam diyorum inş 2 haftaya ağrılarım azalırda devam ederim izin devretsin çok istiyorum ama kısmet

hadi kolay gelsin sen başlamışsın işlere bende 1 hafta önce boyadan sonra perdeleri falan yıkadım ama doğuma yakın tekrar yıkıcam,camlar,3 kapı ve mutfak dolabı silinecek,halılar yıkamaya verilecek havalar biraz ısınsın koltuklarıda yıkatıcam oww ne çok işimiz var ya

dikkat et kurutmada iyice çekmesin bebek kıyafetleri çok çabuk çekebiliyormuş pamuk olduğu için...

programları var ona göre ayarlıyorum şimdiyedek tek bişey çekti oda benim yünlü hırkam renklilerle atmıştım pekte severdim ben o hırkayı bak yaramı deştin

programları var ona göre ayarlıyorum şimdiyedek tek bişey çekti oda benim yünlü hırkam renklilerle atmıştım pekte severdim ben o hırkayı bak yaramı deştin

kurutma makinası süper bişeymiş benim gibi sıkışık bir muhitte oturuyosan ve evde çocuğun varsa,oğlum kreşe gidiyo ya bir haftalık kıyafet alıcaktım yada kurutma makinası 2.yi tercih ettim zamandan tasarruf ettim

günaydınlar herkeslere hayırlı en çabuk bıteneınden bıgun olsun inşallah

temizlıkten bahsedilmiş..bnde dun halılarımı kaldırdım oturma odası hariç ama sadece kaldırdım akşam çat misafir geldi bnde napım bugun nasipse vericem yıkamacıya ...hee bide size bahsediyordum ya evim biraz küçük ve bi heves edip büyüyen beşik aldık diye biz eşimle plan program yapıp neyi nereye koycagımızı kararlaştırdık fakat her geldiklerinde nıye bu kadar büyük aldınız demelerınden inanın bıktım yani utanmasam yeter artık diyip ağlıycam o derece onla felmeden once eşime dedim her geldiklerınde söylemesinler artık dedım bıktım aldık artık dedım onun kısmetıymiş demekki dedım eşimde ne diyim sevgi bi daha söylemeyin mi diyim dedim...ve aynende umdugum gıobı oldu ama patlıycaktım yemınle kendımı zor tuttum suratımı astım artık anlasınlar dıye...bide yani sanki kendileri bakıcaklar...eşime dedim bana dedım kımse yardım etmesın bn kendım yavascanaz yaparım işlerimi dedım gercekten dırdır dinlemektense sakın şekilde kandım yaparım zaten çok agır işlerım yok eşim badanayı yapıcak odalar değişecek onun içinde babsı gelir değiştirirler artık..
yani gunumun kısaca özeti böyle canlar..sadece ya sabır çekiyorum

ahh be sevgicim millet çok seviyo laf olsun diye söyleniyolar sanane yaww beğenmişim almışım Allah'ın izniyle bebek benim ev benim kime ne ama söylenmiyor işte

ahh be sevgicim millet çok seviyo laf olsun diye söyleniyolar sanane yaww beğenmişim almışım Allah'ın izniyle bebek benim ev benim kime ne ama söylenmiyor işte

aynen öyle söylenmiyor yani o kadar hevesimi kırıyorlar ki anlatamam ya tamam fikrini bi soyledınm ıkı soylesın ama her defasındada soyleme alındı artık napim çöpe mi atıym yani hem nasıl yerlesecegı hakkında plan yapıldı ne guzel...zaten evlendiğimde ne gördüm ki onlardan şimdi göreyim yemınle açcam ağzımı yumcam gözümü ama hakkı olur ayıp olur dıye susuyorum onlar oyle dedıkce içimden bişeyler kopuyor artık o kunu acıldıgında cevap vermıyorum kndımı baska seye yonlendırıp surat asıyorum cunku konusursam fena konusurum bu sefer de eşimle aramı bozarım o zaman diyorum sevgi en iyisi şimdilik sus zatan şu işten bi cıkayım bn o beşiği o evi nasıl düzene sokucam ..burdan size anlatırım o zamanki tepkilerini

temizlik yaparken doğurmayalımda allah korusun...

Selam kizlar
1haftadr anneannem ve dedem bende kaliyordu, cok sevindim ama yatana kadar hep ayakta olmak yordu biraz. Dunden beri heryerim agriyor yaa kalcamda bile agri var

Oglusumu da cok ozledim yaa cumartesi randevumuz vaar, sonra haftada bir cagirir insallahhh.

Gunaydn kizlar nasilsiniz..dun bi arkadasi erken dogum riskiyle hastaneyemi yatirdilar benmi oyle anladim kim bu arkadas

canım dikkat et sende kendine ağrıların varsada ihmal etme dr gel dediyse git mutlaka benim doğumdan sonra çalışıp çalışmıcam kesin değil çalışsamda burdaçalışmıcam kesin ama o yüzden de artık doğum sonrasını çok düşünmüyorum rapor için çalışmam gerekirsede yeni bi iş bakıcam kafama göre nasipte ne var bakalım bilmiyoruz hiç bişey hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

günaydın canım ay sitrese sokmuşlar seni kıyamam sana ya beşiğin gayet güzel sen onlara aldırma çok iyi yapmışsınız o yatağı almakla sen bizi dinle salla o insanlar inan yorum yapmak için yapıyolar hiç takma kafana takılcak olsa ooo halimiz harab valla
benim kp de evi aldık tadilat yaptırıyoduk benim oturduğum kat komple yıkıldı yapıldı tekrardan kp de gelmiş eşimin başına burayı nie böle yaptını burası olmamış vs. demiş durmuş eşimde en son baba benim akla ihitiyacım yok para ihtiycım var oda sende yok yorum yapma bana demiş kibarca kovmuş evden daha da gelip yorum yapmamışlardı sizde kibarca verin cevabını gereken kişilere kendini böle kascana ver cevabını sen nasıl alınıyosan kırılıyosan karşındakide kırılcaksa kırılsın hiç bişey hiç kimse senden ve oğlundan daha önemli değil cevabını verince kednini de daha rahat daha güçlü hissedersin

Kızlar kontrole geldik bekliyoruz. Zaman geçmiyor sanki. Dua edin umarım hersey yolundadır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayneeeen canım valla senin eşinde iyi demiş kız bizim akla değil paraya ihtiyacımız var biz öyle desek bizimkide karışmaz heheh .....sinir ediyolar beni gercekten sanki cocuk şimdi bu kocaman beşikte mi yatıcakmış bilmem ne bla bla bla..e zaten ufak bi beşiği zaten var gece yatar ilk dogdugunda yanımda sonrada alıstırım yanı bn ınu sanki dert tasa ediyorlar onlar bakıcakmıs gıbı..aman neyse cnm başınızı agrıttım yanii.
kız bılgfem bnde bu c.tesi izin alıcam işte saat 12 den sonra cıkmak için emionune gidicem kurbanlık falan bakıcaz nasipse izin vermezlersede gelmiycem o gun zaten iş yok boşboşna geliyoz..sonra da size burda atarım cicilerimiziiii...
Kızlar kontrole geldik bekliyoruz. Zaman geçmiyor sanki. Dua edin umarım hersey yolundadır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hayırlı haberler alırsınız inş.bizi haberdar et...

Kizlar ya bisi sorcam simdi biliyosunuz oglum mirac 3bucuk yasinda olck kardesi dogunca yatakodama oyun parkini koycam ve yaz oldugu icin cok sicak oluyor iki cam var iki taraftanda gunes aliyor. Eger benim kizi odada yatirmaya kalksam pişik olur cocugum oturdugum oda daha serin oturdgm odaya getirsem koltuk ustune koysam abisi ve gelen giden cocuk ezerler elini yuzunu karistirirlar diyorumki kucuk besik alip uygunlarindan oturdugm odayami kursam en azindan yeri belli olur bu sayede aklim kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…