Kızlar kontrole geldik bekliyoruz. Zaman geçmiyor sanki. Dua edin umarım hersey yolundadır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar
1haftadr anneannem ve dedem bende kaliyordu, cok sevindim ama yatana kadar hep ayakta olmak yordu biraz. Dunden beri heryerim agriyor yaa kalcamda bile agri var
Oglusumu da cok ozledim yaa cumartesi randevumuz vaar, sonra haftada bir cagirir insallahhh.
ayneeeen canım valla senin eşinde iyi demiş kız bizim akla değil paraya ihtiyacımız var biz öyle desek bizimkide karışmaz heheh .....sinir ediyolar beni gercekten sanki cocuk şimdi bu kocaman beşikte mi yatıcakmış bilmem ne bla bla bla..e zaten ufak bi beşiği zaten var gece yatar ilk dogdugunda yanımda sonrada alıstırım yanı bn ınu sanki dert tasa ediyorlar onlar bakıcakmıs gıbı..aman neyse cnm başınızı agrıttım yanii.
kız bılgfem bnde bu c.tesi izin alıcam işte saat 12 den sonra cıkmak için emionune gidicem kurbanlık falan bakıcaz nasipse izin vermezlersede gelmiycem o gun zaten iş yok boşboşna geliyoz..sonra da size burda atarım cicilerimiziiii...
cnm hayırlı haberler alırsınız inş.bizi haberdar et...
anam anammm laflara bak yeni nesil bir alemkaç yaşındaydı senin kızcen :44: işte bende bu yüzden hiç ama hiç seramoni işine girmiyorum oğluşum bana çok düşkün hatta eşim hayatım senin ağrı sızı çektiğine şahit olmamalı yoksa bebeğe çok kızar diyo haklıda bizde şimdilik bir kıskançlık yok sabah aklaşm bir beni öpüyo bir karnımı sadece babayı kıskanıyo siz ikiniz yatıyosunuz ben odamada yalnız falan diye
bende belki kadına daha fazla yük olmamak adına hazır sipariş edebilirim zaten bir dünya işi olacakötekiler anca hazır çıkıp yediği için
günaydınlar herkeslere hayırlı en çabuk bıteneınden bıgun olsun inşallah
temizlıkten bahsedilmiş..bnde dun halılarımı kaldırdım oturma odası hariç ama sadece kaldırdımakşam çat misafir geldi bnde napım bugun nasipse vericem yıkamacıya ...hee bide size bahsediyordum ya evim biraz küçük ve bi heves edip büyüyen beşik aldık diye biz eşimle plan program yapıp neyi nereye koycagımızı kararlaştırdık fakat her geldiklerinde nıye bu kadar büyük aldınız demelerınden inanın bıktım yani utanmasam yeter artık diyip ağlıycam o derece onla felmeden once eşime dedim her geldiklerınde söylemesinler artık dedım bıktım aldık artık dedım onun kısmetıymiş demekki dedım eşimde ne diyim sevgi bi daha söylemeyin mi diyim dedim...ve aynende umdugum gıobı oldu ama patlıycaktım yemınle kendımı zor tuttum suratımı astım artık anlasınlar dıye...bide yani sanki kendileri bakıcaklar...eşime dedim bana dedım kımse yardım etmesın bn kendım yavascanaz yaparım işlerimi dedım gercekten dırdır dinlemektense sakın şekilde kandım yaparım zaten çok agır işlerım yok eşim badanayı yapıcak odalar değişecek onun içinde babsı gelir değiştirirler artık..
yani gunumun kısaca özeti böyle canlar..sadece ya sabır çekiyorum
baş ağrıtmak mı aşk olsun sevgim eğer öle baş ağrıtma varsa en çok ben sizin başınızı ağrıtıyomdur yani neyseeeeeee
ii yaparsın canım valla 12 ye izin vermezlerse hiç gitme zaten ne kalmış şurda bende sabah müdüre dedim c.tesi gelmicem diğer müdür alıyo bizi sabahları arıcak c.tesi sabah gelmeyince eee ben c.tesileri gelmiyorum patronla öle konuşmuştuk c.tesileri dr gidiyorum dicem p.tesi içinde resmi tatil olduğu için kimseye bişeycik demeden gelmicem salı günü içinde cumadan izin kağıdı yazcam patrona imzalatcam rapor için dr gitcem salı günü dicem bu saatten sonra istediklerini konuşsunlar pislik herif bana c.tesileri gelme dio sonra ben öle bişey demedim dio arkamdan ama beni çağırığta kızım ben sana gelme falan demedim ki sen nerden uyduruyosun bunu demiyo dün akşam sekreter kız konuşmuş patronla anlışmışlar c.tesileri 12 de çıkcakmış sekreter yorgun olduğu zamanlarda hiç gelmicekmiş offf hala mı işi iş yerini mi düşünüosun diceksin yok düşünmüorum ne halleri varsa görsünler dimi
KIZÇELERRR günaydınnnnn
içim içime sığmıyor :) bugün ikinci yılımız bitti aşkımla benim
tosunumu gördük sabah dönmüş sonunda çok şükür :) 44 CM 2300 gr olmuşuz :)( maşallah kuzuya )
raporumuda aldım çalışabilir :) ama doktor mayıs sonuna kadar müsade etti . sonra ağırlaşıcak zorlanırsuın dedi. bi magnezyum hapı alıyorum bi tane daha verdi. ancak rahat edersin dedi. suyumuz durumumuz iyi çok şükür :) 8 temmuzu zor görürsün dedi. 20 sinden sonra bekleyebiliriz dedi. iyi paşam çok şükür
bu arada doğum ücretlerini de öğrendim
normal doğum :800
zorunlu sezeryan:1200
isteğe bağlı (sgk karşılamıyor) 2700 tl ....
Selam kizlar
1haftadr anneannem ve dedem bende kaliyordu, cok sevindim ama yatana kadar hep ayakta olmak yordu biraz. Dunden beri heryerim agriyor yaa kalcamda bile agri var
Oglusumu da cok ozledim yaa cumartesi randevumuz vaar, sonra haftada bir cagirir insallahhh.
Kızlar kontrole geldik bekliyoruz. Zaman geçmiyor sanki. Dua edin umarım hersey yolundadır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman bosver millet laf olsun diye konuşuyor bence
hayatım canın oyle ister oyle alırsın canın kucuk beşik ister oyle alırsın aman inan milleti bosver keyfin nasıl isterse dimi ama millete ne
ben yatak odamda değişiklik yaptım oyle böyle değil alan açtım kucuk bir oda beyendim onu almak istiyorum banada millet aaaa diyecek biliyorum yeri daraltmışsın felan banane ben oyle istiyom dimi ama bir sallanan koltuk istiyom
Kizlar ya bisi sorcam simdi biliyosunuz oglum mirac 3bucuk yasinda olck kardesi dogunca yatakodama oyun parkini koycam ve yaz oldugu icin cok sicak oluyor iki cam var iki taraftanda gunes aliyor. Eger benim kizi odada yatirmaya kalksam pişik olur cocugum oturdugum oda daha serin oturdgm odaya getirsem koltuk ustune koysam abisi ve gelen giden cocuk ezerler elini yuzunu karistirirlar diyorumki kucuk besik alip uygunlarindan oturdugm odayami kursam en azindan yeri belli olur bu sayede aklim kalmaz
KIZÇELERRR günaydınnnnn
tosunumu gördük sabah dönmüş sonunda çok şükür :) 44 CM 2300 gr olmuşuz :)( maşallah kuzuya )
raporumuda aldım çalışabilir :) ama doktor mayıs sonuna kadar müsade etti . sonra ağırlaşıcak zorlanırsuın dedi. bi magnezyum hapı alıyorum bi tane daha verdi. ancak rahat edersin dedi. suyumuz durumumuz iyi çok şükür :) 8 temmuzu zor görürsün dedi. 20 sinden sonra bekleyebiliriz dedi. iyi paşam çok şükür
bence iyi dusunmussun hayatım zira hemde gozunun onunde ama yatağında olur kuzucuğun
hoşgeldin canım daha nice senelereKIZÇELERRR günaydınnnnn
aaahh ah hep biz düşünüyoruz değin gibi aslında vurdumduymaz olacaksın bunlara sekreter işini biliyo haaa şuna bak...bide patronun gözünün kör olduguna emin oldunm pradonda seni o kacaman karnınla görüyor e be adam kadın bu halıyle geliyo biraz anlayışlı olacagna daha bek üstune geliyor insanın..gelme kız bosver bnde zaten salı calısmıycam nasipse inş.raporumu vercem sadece zaten 19 mayıs ta doluyo salı çalışmaya gerek yok yanii...
owwww masllah senın tosununa yaa tütütütütütbu arada nice yıllarınız olsun cnm sağlıkla huzurla bebğiniz le inşallah....
jayırlı dogumlarımız olsun inşallah...
oyyyy oyy Masallahkocaman olmussss mayıs sonuna kadarda yeter arkadaşım birazda hamileliğin keyfini evde çıkar dimi ama
isteğe bağlı sezeryan derken sen istersen eger ssk iptalmi oluyor insan keyfi sezeryan istermi
hoşgeldin canım daha nice senelere
doğum tarihin nezaman seeryan mı?
birde bebeğinin kilosu çok yüksek geldi senin sekerin var mıydı canım?
Oglumdada almistim kucuk besik cok rahat etmistim sonradan eltime verdim uygun oluyor fiyatlari esimde doguma yakin beraber gider aliriz dedi..zaten amerikan mutfak oturdugum oda yani butun gunum burda geciyor..bi arkadasim dediki ay yeni gelin gibi evi bebek besikleriyle esyalariyla doldurma dedi sinir oldum karamsar kalmistim cok tsk ederm fikrin icin bacim :)
Kizlar gunaydin.bakim cantasi alanlariniz biraz fikir verebilirmi.boyle normal canta tarzinda olanlar vardi sanki.yarin alacagim ve fikrim yok :-(
İnsallah sevgicim ya. Sona geliyoruz artik o yuzden daha cok ozluyorum hep goreyim istiyorum yaa en baslardaki gibigunaydın cnm oyy dıkkat et kendıne ama değişiklık olmus senın için işte...c.tesi gunu az kalmış kız ne guzell yaaa bnde cuma gunu dıye umutlanıyordum ama salı gunu gıtcem bı gelsede gıtsem artık ...hayırlı haberler alalım inş..
KIZÇELERRR günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?