2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

gunaydın cnm oyy dıkkat et kendıne ama değişiklık olmus senın için işte...c.tesi gunu az kalmış kız ne guzell yaaa bnde cuma gunu dıye umutlanıyordum ama salı gunu gıtcem bı gelsede gıtsem artık ...hayırlı haberler alalım inş..

baş ağrıtmak mı aşk olsun sevgim eğer öle baş ağrıtma varsa en çok ben sizin başınızı ağrıtıyomdur yani neyseeeeeee
ii yaparsın canım valla 12 ye izin vermezlerse hiç gitme zaten ne kalmış şurda bende sabah müdüre dedim c.tesi gelmicem diğer müdür alıyo bizi sabahları arıcak c.tesi sabah gelmeyince eee ben c.tesileri gelmiyorum patronla öle konuşmuştuk c.tesileri dr gidiyorum dicem p.tesi içinde resmi tatil olduğu için kimseye bişeycik demeden gelmicem salı günü içinde cumadan izin kağıdı yazcam patrona imzalatcam rapor için dr gitcem salı günü dicem bu saatten sonra istediklerini konuşsunlar pislik herif bana c.tesileri gelme dio sonra ben öle bişey demedim dio arkamdan ama beni çağırığta kızım ben sana gelme falan demedim ki sen nerden uyduruyosun bunu demiyo dün akşam sekreter kız konuşmuş patronla anlışmışlar c.tesileri 12 de çıkcakmış sekreter yorgun olduğu zamanlarda hiç gelmicekmiş offf hala mı işi iş yerini mi düşünüosun diceksin yok düşünmüorum ne halleri varsa görsünler dimi

Günaydın arkadaşlar Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Bacaklarımda inanılmaz bi ağrı var sabaha kadar kramplarla uğraştım. Magnezyum içtiğim halde böyleyim. Offf yarın kontrole gidecem inşaallah herşey yolundadır. Erken doğurmaktan çok korkuyorum. Sürekli karnıma sancılar girip duruyo. Hayırlısıyla 37. Haftaya bi gelebilseydik. Benimki sezeryan olacağı için 37 hafta biter bitmez alacak son 7 haftam

KIZÇELERRR günaydınnnnn

içim içime sığmıyor :) bugün ikinci yılımız bitti aşkımla benim

tosunumu gördük sabah dönmüş sonunda çok şükür :) 44 CM 2300 gr olmuşuz :)( maşallah kuzuya )

raporumuda aldım çalışabilir :) ama doktor mayıs sonuna kadar müsade etti . sonra ağırlaşıcak zorlanırsuın dedi. bi magnezyum hapı alıyorum bi tane daha verdi. ancak rahat edersin dedi. suyumuz durumumuz iyi çok şükür :) 8 temmuzu zor görürsün dedi. 20 sinden sonra bekleyebiliriz dedi. iyi paşam çok şükür

bu arada doğum ücretlerini de öğrendim

normal doğum :800
zorunlu sezeryan:1200
isteğe bağlı (sgk karşılamıyor) 2700 tl ....

nerdeyse 7 yasında olacak ama kızdır nazdır diyelim üstünü orteleim zira kızım kıskanç belli oldu oy yerim seninkini karnınımı opuyor acep kıskanırmı demekki sizinde doğumdan sonra belli olacak

aman bosver millet laf olsun diye konuşuyor bence
hayatım canın oyle ister oyle alırsın canın kucuk beşik ister oyle alırsın aman inan milleti bosver keyfin nasıl isterse dimi ama millete ne
ben yatak odamda değişiklik yaptım oyle böyle değil alan açtım kucuk bir oda beyendim onu almak istiyorum banada millet aaaa diyecek biliyorum yeri daraltmışsın felan banane ben oyle istiyom dimi ama bir sallanan koltuk istiyom

aaahh ah hep biz düşünüyoruz değin gibi aslında vurdumduymaz olacaksın bunlara sekreter işini biliyo haaa şuna bak...bide patronun gözünün kör olduguna emin oldunm pradonda seni o kacaman karnınla görüyor e be adam kadın bu halıyle geliyo biraz anlayışlı olacagna daha bek üstune geliyor insanın..gelme kız bosver bnde zaten salı calısmıycam nasipse inş.raporumu vercem sadece zaten 19 mayıs ta doluyo salı çalışmaya gerek yok yanii...

owwww masllah senın tosununa yaa tütütütütüt bu arada nice yıllarınız olsun cnm sağlıkla huzurla bebğiniz le inşallah....

jayırlı dogumlarımız olsun inşallah...

aman her fırsatta dinlenmeye calıs gulum benim

sallanan koltuk muuuuu süpeeeeeerrrr bi fikir bence yaaaa bayıldım bnde alıcam o zaman en sallananından oleeeyyy ayy iyiki varsınız yaaa yeminle psikolojim düzeldı haaa

bence iyi dusunmussun hayatım zira hemde gozunun onunde ama yatağında olur kuzucuğun

oyyyy oyy Masallah kocaman olmussss mayıs sonuna kadarda yeter arkadaşım birazda hamileliğin keyfini evde çıkar dimi ama
isteğe bağlı sezeryan derken sen istersen eger ssk iptalmi oluyor insan keyfi sezeryan istermi

bence iyi dusunmussun hayatım zira hemde gozunun onunde ama yatağında olur kuzucuğun

Oglumdada almistim kucuk besik cok rahat etmistim sonradan eltime verdim uygun oluyor fiyatlari esimde doguma yakin beraber gider aliriz dedi..zaten amerikan mutfak oturdugum oda yani butun gunum burda geciyor..bi arkadasim dediki ay yeni gelin gibi evi bebek besikleriyle esyalariyla doldurma dedi sinir oldum karamsar kalmistim cok tsk ederm fikrin icin bacim :)

hoşgeldin canım daha nice senelere
doğum tarihin nezaman seeryan mı?
birde bebeğinin kilosu çok yüksek geldi senin sekerin var mıydı canım?

sağol sevgim inşallah sağ selim gelicek tosun paşam benim

oyyyy oyy Masallah kocaman olmussss mayıs sonuna kadarda yeter arkadaşım birazda hamileliğin keyfini evde çıkar dimi ama
isteğe bağlı sezeryan derken sen istersen eger ssk iptalmi oluyor insan keyfi sezeryan istermi

öyle dedi doktorumda yeter daha dedi :) isteğe bağlı illaki sezeryan yapıcam dersen sgk karşılamıoyr...

hoşgeldin canım daha nice senelere
doğum tarihin nezaman seeryan mı?
birde bebeğinin kilosu çok yüksek geldi senin sekerin var mıydı canım?

şeker yok canım biz önden gidiyoruz 2 hafta kadar her şey yolunda şimdilik :)

canım benim en güzel kararı sen verirsin ona bakarsan benim istediklerimede aman diyenler oluyor ama napim mesela 4. cocugumu dogurucam hic birinde olmayan ve içimde kalan seyler var olsun istiyor gönlüm inan millete aldırış etmiyorum mesela sallanan koltuk istiyorum evet yer kaplicak biliyorum ama coooook hevesim var yaaaaaaaaa alabilirsem almak istiyorum yani

Kizlar gunaydin.bakim cantasi alanlariniz biraz fikir verebilirmi.boyle normal canta tarzinda olanlar vardi sanki.yarin alacagim ve fikrim yok :-(

İnsallah sevgicim ya. Sona geliyoruz artik o yuzden daha cok ozluyorum hep goreyim istiyorum yaa en baslardaki gibi

Masallah minigine canimm ayy benimki de bi dogum tarihi soylese ne guzel olur yaa, temmuzu bulmaz dedi ama bilmiyorum, saglikli hayirli gelsinler insallah tosuncuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…