2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oyyy maşallah tosuna ne güzel kilo almış öyle ya yerim ben onu yerim yerim
nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarınız olsun eşin ve bebişinle canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin
doğum ücretleride gayet iyiymiş
bizimde normal doğum 1,200
sezeryan 900 tl bu fiyatlara herşey dahil
bakalım nasıl doğumlarımız olucak
kız 20 sinden sonramı dedi dr oyyy nerdeyse bir ay kalmış gibi abooowww

Kiz sezeryan daha ucuzmuz sasirdim hee nie oyleki

Kizlar gunaydin.bakim cantasi alanlariniz biraz fikir verebilirmi.boyle normal canta tarzinda olanlar vardi sanki.yarin alacagim ve fikrim yok :-(

gunaydınn..

ben bakım çantamı my mayoral dan aldım.normal çanta gibi ama büyük,yani ben onu 2 gunluk tatillerde bile kullanılır.

sağol canım hepimizin en güzel hediyeleri bu sene bebişlerimiz olucak :)

sizin orda evet sezeryan daha ucuz :) sordum paket halindeymiş. bi çok yere göre iyi doğum ücretleri. ama ben doktoruma hayran bir hastayım o nere derse ne derse orda doğurabilirim paşamı :)

bizim sülale tosun paşa zaten :) yeğenlerimde baya kilolu doğdu bende babası da 4 kg nin üstünde doğmuşuz sanırım genetik :) hayırlısı olsun ama normal olsun da çok istiyorum inşallah izin verir tosunum :)

Kiz sezeryan daha ucuzmuz sasirdim hee nie oyleki
evet canım bana hep fiyatları yanlış hatırlıyondur sezeryan daha pahalı diyolar ama yok doğru biliyorum ocak ta zam geldi hatta zamdan önce sezeryan 750 normal 900 tl di son kontrolde dr sorduk tekrar temmuza kadar zam gelirmi die gelmez diyo 2 senedir aynı fiyatlar uygulanıyodu ocakta zam geldi bu sene bi daha olmaz zam dedi ya bakalım mart ayında benim dr da bi arkadaşım sezeryanlı doğum yaptı mesela hastaneden ççıkarken sadece 900 tl ödediler rafakatçı oda çocuk dr hepsi içinde yani fiyatın birde 15 20 tane fotorğraf vermişler doğum anından hastanein hediyesi oluyomuş ama biz ayrı fotoğrafçıda tutcaz nasip olursa bakalım
heee bide şu siğil olayını senle konuşmuştuk dimi ya
ben son kontrolde dr anlattım durumu bakmadı ama onlar siğil değildir dedi 37 haftada kontorl ederiz dedi ama normal doğuma engel olcanı sanmıyorum dedi çünkü benim yıllardır 3 tane siğil gibi ben gibi var ne çoğaldı ne azaldı o yüzden dr o başka bişeydir dio ya bakalım hayırlısı hakkımızda nasılsa öle olsun

inş canım sağlıkla kavuşalım bebişlerimizede kilolu olsun zayıf olsun yeterki sağlıklı olsunlar
bende dr mu çok seviyorum gerçekten hamileliğimin 9. haftasından itibaren bu dr tanıdım ama nedendir bilmem çok fazla güveniyorum geçen ki kontorlde eşim de dr dedi göbek adına karar verdik sizin adınızı istiyoruz göbek bağını keserken aklınızda olsun die dr da bi mutlu oldu çevremdekilerde dio sanki dr bi daha görcen mi ne alaka göbek adını dr adı olcakmış falan içimizden öle geçti kime ne yani dimi bide benim eşim laz oliy azcık dr da laz memleketlimiz oliy belkim ondan çok sevdik bilmem

bende sasırdım yalnız sezeryanın normal doğumdan ucuz olmasına
bakalım benim durumlar değişik ve doğum ucreti ne diyecekler 2 hafta sonra felan konusucaz ama eminim soyle bir surat olabilirim diyorum

sallanan koltuk muuuuu süpeeeeeerrrr bi fikir bence yaaaa bayıldım bnde alıcam o zaman en sallananından oleeeyyy ayy iyiki varsınız yaaa yeminle psikolojim düzeldı haaa

ahh canım ben,m hayal etsene emzirmek için almışız kucağımıza sallanan koltukda elleri elimizde emziriyoruz hem biz sakinleşiyoruz hem bebişimizle keyif yaparak emziriyoruz abowww hayali bile güzel alalım bea yer kaplicak ama napalım bea ikeadan beyendim ben bir model uygunda yoksa coook pahalı başka yerlerde eee parayıda düşünmek lazım dimi ama

Benim kesin sezeryan cnm orayami gelsem ya baya iyimis fiatlar...benim kesin siğil cnm 2 kadin doguma gitmistim kendi doktorumda dahil siğil demislerdi gebelikten önce. Ve bi solusyonla kurumustu.ama doktorun bakmadan siğil degil diyemezki.benim doktorum emin olmasina ragmen cildiyeye gondermeyi düşünüyor. Ama ben emin oldugum icin gitmicem.yinede bir baktirmani tavsiye edeerim cnm.sen onceden sigilller icin gitmismoydin doktora yada.

hayırlı günler kızlar nasılsınız.
bende dün biraz ev temizledim dolapları felan düzledim sanki tonla yükün altında kalmış gibi oldum tüm vücudum ağrıyordu daha yeni kendime geldim
kızımda bu kadar zorlanmamıştım ama bu hamileliğim ağrılı geçti biraz sağ salim kuzumda doğsaydı inş.
eşimde oğlumuzu görmüş rüyasında çok güzeldi diyor yaaa ben niye göremiyorum tam net kucağımda görmek istiyorum bir türlü göremedim hep doğum yapıyorum ama bebişimi göremiyorum:))
eşim diyor rüyamda bebeğe ismini de söylüyordum çok güzel rüyaymış gerçekten dedim birde ben görsem.

Cnm ben bursadayim.ve gittigim hastanede normal dogum 1000tl.sezeryan 1500tl.istege bagli sezeryan 3000 tl.

cnm sen hangi hastaneye gidiyosun :44:

herkes sezeryanın ucuz olmasına şaşırmış şuan çoğu yerde durum bu normal doğum yaptırın yasası çıkınca böyle oldu benim gittiğim hastanede arada 50 tl fark var ama keyfi sezeryanda fark epey yüksek

birde brçok hastane mayıs sonu haziran başı 6.ay zammı yapacak hazırlıklı olun

Ben medicabil e gidiyorum tatlim.sende bursadaydin dimi.zammi sormuştum 2 senedir fiatlar böyle dediler degismedi dediler olası bis zam gözükmüyor dediler ama bilmiyorum balcaz.sen nereye gidiyosun cnm.50 tl fark iyiymis valla.

evet canım benimde bildiğim o tarihlerde zam olur ama bakalım nasıl olacak ne kadar yapacak hastaneler

bende de dun azıcık bir dolabı yapim dedim ama pilim bitti

Kızlar doktordan geldim cok şükür. Bebeğim 2 kg 42 cm olmus zaten cok şişko olmasın doguramam nst ye soktu sertleşme içın rahim boyuna baktı hersey yolunda erken doğum riski yokmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh Masallah bak erken doğum riskinde yokmuş ne güzel kilosuda cok iyiymiş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…