cancazım çokta temizlik için kasmayın kendinizi haziran da doğum için temizlik yapcaz zaten idare edilcek durumu vardır mutlaka evin
kız erkekler çok tutarsız oluyolar zaten bakma sen eşine ne konuştuğunu kendide bilmiyodur ki
bana hediylerini cuma günü verdiler biliyon c.tesi akşamda eşime dedim anneme hediye almaya gidelim ii dedi giderken de senin annene ne alcaz dedim içimden hiç bişey almak gelmiyo gitcek parası pulu değil gönlümden gelmiyo yoruldum artık ona hediye almaya falan dedim doğru haklısın dedi güldü sonra ablama alcaz mı hediye dedi bilmiyom valla dedim bol keseden harcıcak paramızda yok artık dedim yıllardır her ikisindede hediye aldım ben hiç bişey görmedim ikisinden de işte görümcem ilk defa oğluşa park yatak aldı neyse eşimde annene bi sor bakalım ablama hediye almak lazım mı dedi ii dedm gittik anneme hediye aldık eşim aileme bişey alırken itirazda bulunmaz bulunamaz benim ailem hiç bir özel günümüzü atlamadı bugüne kadar nişanlıydık evlendik halan bayramda para verirler bize hediye alırlar neyse anneme kahve mak. aldım bozulmuştu eşime dedim annemlerin yaptıklarının karşılığında bi bu az bişey daha alalım yanına annemde kapalı benim kot tunik aldık bide heidye paketi yaptırıyoruz eşim bi tane fazla hediye paketi istedi kızdan napcan onu sen dedim lazım olur dedi neyse pazar günü de babamla pazara gittiler dönüşte yoldan aradı işin yoksa hazırlan biz geliyoz annemlere bi gidip gelelim dedi hediye falan ne alcaz ne yapcaz hiç sormadı bile bende evden bi borcam ayarladım kv hediye eşim aldı beni valla bunu ayarladım annene dedim bu bile çok ya neyse ablaya da ufak bi heditye alalım dedim gittik güzel bi çerceve aldım ablasına da annesinin hediyesi paket yapmadım falzadan aldığı paket onun için di farkındayım eşim yolda diyoki dünki paketi bunun için almıştım ne geerek dedim pakete bunu götürmem bile çok hiç bişey demedi demez dicek lafı sözü yok ben hiç bişey görmedim onlardan kolye yi gösterdim kolye künye almış oğlum babası ananesi dedi aracılığıyla dedim hııı rüzgar yazıyo dedi o kadar ne güzelmiş ne iyi günlerde hiç bişey demedi ahhh sevgim ahhh eşimden annemden babamdan Allah bin kere razı olsun önemsendiğimizi her zanman bize hatırlatıyorlar kv kp gelince ne kadar takmıcam desemde uyuz oluyorum işte illa sinir oluyorum
canım günaydın evet ya denk gelemedik bir türlü benimde eşim seyahatlerde oluyo ya denk getiremiyoruz o yüzden de c.tesi günü de dışardaydık eşim dedi arasana arkadaşını müsaitse gidelim aaa dedim hemen süper olur kapalıydı sonra eve geçtik msjını gece yarısı gördüm inan eve gittim mi atıveriyom teli bi yere unutuyom nerde oldunu da ertesi günde ha arayım ha arayım atladım özürbilgee oğluşunla sen neler yapıyosunuz bakalım?cumartesi günü için denk gelmemesine çok üzüldüm yaa pazarda siz müsait değildiniz galiba geride dönmedinçok tuhaf niye bir türlü denk gelmiyo anlamadım kaç oldu bu niyetlendiğimiz
siz kendinizi ayarladığınızda bana bir gün önceden haber ver ben çoğunluk müsaitim yeterki eşimde evde olsun malum onun iş saatleri hiç belli değil baksana bu saat oldu hala çalışıyo bende yanlızım
amaan o kv kp ler bizden uzak olsun yaa en sonki tartışmamızdan bu yana ben muhatap olmuyorum bizimkilerle,dün eşim annemin anneler gününü kutladı kv mi unuttu akşam 12 de hatırladı aradı annesi direk saymakla işe girişti bende hiççç oralı olmadım eşim telefonu uzattı konuşmucam dedim oda allahtan ısrarcı olmadı kendinle beni bir tutma sen yaptıysan annem senin ne doğum gününü es geçer ne hastalığını dedim bişey demedi zaten benim kv bugüne kadar doğum günümde bir kere aramış insan değil ıyhhhh uyuz oluyorum yaa doğumuma gelmeseler ne iyi olur şimdiden dert oldu bana
günaydınn bende kızımla mutlu huzurlu bir gün diliyoruz size....günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla (hala rüyamda erkek doğuruyorum ama )
bende papatyam gibi akşamları fena olanlardanım akşam çok ağrım vardı korkudan abiden kalanları yıkadım ütüledim yerleştirdim, pijamalarımı da yıkadım, bugün de kalanları halledicem yani kızıma özel aldıklarımı onları elde yıkıcam hiç giydirmeden riske atmayayım renk falan verir
bide canlarım şimdi bir değişiklik olmazsa doğum ramazana geliyor ee millet niyetli gelenlere bir şey ikram etmeden olmaz dün komşum geldi doğuma yakın kurabiye yapalım üstüne pembe şeker hamuru yapar süsleriz paketleriz dedi oda bende hamur işinde iyiyizdir beceririz sorun olmaz ne dersiniz böyle bir ikram nasıl olur :44:
güzel anneler ve tontiş bebişler herkezlere günaydın hayırlı günler olsun
günaydınn bende kızımla mutlu huzurlu bir gün diliyoruz size....
ramazanı bende düşündüm ama şunuda düşndüm hastaneye gelenlerin çoğu zaten iş çıkışında ve ya iftardan sonra gelecek o yüzden ikram konusu sıkıntı olmaz sanırım... niyetliler içinde hastanede minik paketlerim olcak benim isteyen çikolatasını şekerini minik paketinde götürür orucunu açtıktan sonra afiyetle yiyebilir :)
günaydınnn güneşli pırıl ğırıl bi gün olur inşallah... biz çalışanlara vakit su gibi akıp geçer inşallah :)
günaydınnn güneşli pırıl ğırıl bi gün olur inşallah... biz çalışanlara vakit su gibi akıp geçer inşallah :)
günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla (hala rüyamda erkek doğuruyorum ama )
bende papatyam gibi akşamları fena olanlardanım akşam çok ağrım vardı korkudan abiden kalanları yıkadım ütüledim yerleştirdim, pijamalarımı da yıkadım, bugün de kalanları halledicem yani kızıma özel aldıklarımı onları elde yıkıcam hiç giydirmeden riske atmayayım renk falan verir
bide canlarım şimdi bir değişiklik olmazsa doğum ramazana geliyor ee millet niyetli gelenlere bir şey ikram etmeden olmaz dün komşum geldi doğuma yakın kurabiye yapalım üstüne pembe şeker hamuru yapar süsleriz paketleriz dedi oda bende hamur işinde iyiyizdir beceririz sorun olmaz ne dersiniz böyle bir ikram nasıl olur :44:
Herkese Gunaydın
ve canım bende sen gibi düşünüyorum ya kurabiye birde hediyelikler yada hadiyeliklerde cesit olsun diyorum çikolatalı felan zira Ramazan ayında orucmusun diyede sorulmaz o yüzden bende hediyelik dusunucem ama bence bana ramazanda cok yakınlar uğrar geneli ramazandan sonra uğrarlar diye dusunuyorum
bende öyle düşündüm papatyam esas terane bayramda olur, ramazan diye yakınlar gelir, bayramda da hem ziyaret hem ticaret o zamanda 2-3 bidon meşrubatanneciğimde koca bir tepsi baklava açar, yanına yaprak sarmayla börekte yaptık mı tamamdır
aaa bu arada aman kendimize dikkat edelim zira bu temmuz kuzuları çok aceleci malum ilk bebeğimiz doğdu dünde bir arkadaş erken doğum riskiyle hastaneye yattıağrısı sızısı olanda çok inş hepimiz zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza 36ları bir göreydik
şimdi ilk doğumum normal olduğu için hastaneden çabuk çıktım ve herkes eve geldi o zaman anneciğim meşrubat kurabiye pasta ikramını yaptı, şimdide herkes eve gelecektir hastaneye gelen 8-10 kişiyi geçmiyor o sebeple dedim ilk doğumu olanlar hastaneye özeniyo ama durum bu
aminnnnn inş vakit çabucak geçsin
amin canım inş. son haftam zaman geçmiyo gibi bana ya sayılı gün kaldı işyerinde su gibi aksın inş.
ayyy dun aksam nabzım bir turlu inmedi cooook yoruldum yüzüme baktığımda gözlerimin altı mosmor(kansızlıkdan) ne cirkin güzel mis gibi birsey oldum heee
kızımla sorunlarımız var birazcık ikizlerde kıskanma diye birsey hiiic yasamadım ama kızım bana kök söktürecek gibi geliyor o gun ablama telefonda diyorki sen bebeğe alıyorsun hediye hakkımı helal etmiyorum sana (halbuki onada birkaç birsey aldı ablacığım napsın) cok hakkım var diyor veee bizim yatakta uyuma isteği başladı odasında uyumicakmisssss abowwww her aksam ben sizin yatakda yatim diyor uyuyunca baba yatağına goturuyor dünde söyleniyor niye uykumda beni taşıyorsunuz diye yaniii ben alışık olmadığım bir kıskanma ile karsı karsıyayım
birde diyorki babaya ben sizin biriciğinizim (tek kız olacak ya) her istediğimi yapmalısınız beni üzmemelisiniz
evet şimdi durum bu ben sonucu soylim yangını var yangını var yetişin dostlar benim kızım kıskanıyor yedim ben ayvayı
bacım doğru dedin ben bayramı düşünmedim esas bayramda gelirler ama bbana baklava acıcak annem yooook
eeee o zaman napıyoruz dışarı sipariş veriyoruz
güzel anneler ve tontiş bebişler herkezlere günaydın hayırlı günler olsun
günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla (hala rüyamda erkek doğuruyorum ama )
günaydın kızlar herkese mutlu günler diliyorum....
Herkese Gunaydın
ve canım bende sen gibi düşünüyorum ya kurabiye birde hediyelikler yada hadiyeliklerde cesit olsun diyorum çikolatalı felan zira Ramazan ayında orucmusun diyede sorulmaz o yüzden bende hediyelik dusunucem ama bence bana ramazanda cok yakınlar uğrar geneli ramazandan sonra uğrarlar diye dusunuyorum
canlar günaydın,dünden beridir elimde zeytinyağı kasesi uzanıp masaj yapıom,ütüyla ısıttığım havluyu sadece o bölgeye uyguluyom bi sakıncası olmaz inşallah,ben de bebişimin kıyafetlerini makineye atayım diyom,herkeste bir eksik giderme telaşı ,deryacanım seven insan kıskanırrrrayyy dun aksam nabzım bir turlu inmedi cooook yoruldum yüzüme baktığımda gözlerimin altı mosmor(kansızlıkdan) ne cirkin güzel mis gibi birsey oldum heee
kızımla sorunlarımız var birazcık ikizlerde kıskanma diye birsey hiiic yasamadım ama kızım bana kök söktürecek gibi geliyor o gun ablama telefonda diyorki sen bebeğe alıyorsun hediye hakkımı helal etmiyorum sana (halbuki onada birkaç birsey aldı ablacığım napsın) cok hakkım var diyor veee bizim yatakta uyuma isteği başladı odasında uyumicakmisssss abowwww her aksam ben sizin yatakda yatim diyor uyuyunca baba yatağına goturuyor dünde söyleniyor niye uykumda beni taşıyorsunuz diye yaniii ben alışık olmadığım bir kıskanma ile karsı karsıyayım
birde diyorki babaya ben sizin biriciğinizim (tek kız olacak ya) her istediğimi yapmalısınız beni üzmemelisiniz
evet şimdi durum bu ben sonucu soylim yangını var yangını var yetişin dostlar benim kızım kıskanıyor yedim ben ayvayı
canlar günaydın,dünden beridir elimde zeytinyağı kasesi uzanıp masaj yapıom,ütüyla ısıttığım havluyu sadece o bölgeye uyguluyom bi sakıncası olmaz inşallah,ben de bebişimin kıyafetlerini makineye atayım diyom,herkeste bir eksik giderme telaşı ,deryacanım seven insan kıskanırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?