2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım gerı kalan bos laflarını takmıyorum da evıme gelıp bu yaptığı muhabbetler artık bardağı tasıryor. el de olmuyor sınırlenmemek.. birde başka bır mevzu olupta gerılınce. ayy germe kendını dıyor ya benı dusunurmus gıbı ıyıce sınır hastası ediyor.
yok doğuma zaten hep dıyordum ya ıstemıyordum. faydası olmaz zararı olur. gecen kontrole gıderken bıle bızımle geldı. bız klasık hepimizin yasadıgı kontrol heyecanındayız.. bu ben merkezcı hemen kendıne dıkkat çekmeye çalışıyor. hastanede abuk subuk seyler soyluyor.. vs vs..
eşimle biz yeteriz birbirimize dediğin gıbı. istemiyorum da kımseyı.

ya benımde o kare olanlardan valızım cok buyuk :))) ama oyle böyle değil aşırı buyuk :))) onunla gıdersem temellı gıdıyor gıbı olurum :)
kare değil ama kalıplı bır valızım var ona da koysam malzemelerı dolmaz gıbı geliyor o zaman alt ust olur hepten karışır ciciler. ama eşiminde malzemelerini koyarsam dolar belkı 3umuz tek çanta oluruz ıyı olur o.
ayyy benımde lohusa takımlar mınnosun dolabında :))) hatta sutyenlerımde :))) orda hıjyen kalsın dedım :)
bizim hastaneye ozellikle sordum çarşaf nevresim istiyormusunuz diye. hayırrr dediler gülümseyerek :) iyi madem dedım. bende hastane ıcın kurmuştum kafamda aslında ama yok dedıler :)

canım evde keyifle yaptıktan sonra yapın tabı fazla fazla. ya bende hıc anlamam 3erlı 5erlı nıye alır ınsanlar... hatıralık bır sus sonuçta.

Cooook kötü oldum.mutlu son bekliyordum :-(((

anam kaynatmışsınız kızlar ahh ahhh hele su kv. meselesi yokmu yaram benim ama ne yara oyyy oyyy
neyse bende galiba artık mobilyaya karar verdim ama internetten resimlere bakarak belki gucum olursa gidip bakıcaz mağazaya (1 mağaza yanim) oyle gezemem ama bu bile beni cooook heyecanlandırdı

yok valla sevgicim 2 kere sustum donup dolaşıp bır daha acarsa affım yok zaten. eşim ne desin pess diyor. o bıle benım sabrıma saskın..
dedım ama esımede bır daha acarsa aynı mevzuyu azarlıcam dedım. ne ıstersen de dıyor o da. yazık yahu eşim utanıyor onun hareketınde ezilip buzuluyor. sen hiç utanma dıyorum senlık bırsey yok onun terbıyesızlıgı sana bıl dıye soyluyorum sadece dıyorum..

ısır tabiiiikideee :)))) hart harttt once sen ısır sonra yıcem ben cunku ısırıcak ayak kalmaz maşallah valla bana mı oyle geldı dıyordum ama bak sen de güzel dıyorsun :)))) ınsanın kendı enıgı tatlı gelırmıs ya kendıne :)))) guzelmıyız ne yahuuu oldum görünce :))) maşallah prensesime :)
anlatılmazkı canım asıgız onlara deliriyoruz.... :) yaa evet kılosunu boyunu unutma paşamız ne alemde :) tosun olsun tosun ınsallah :)

Aman allahim yaaaaa masallah allahim korusun ya kiz çocukları ultrasonda bile tatli duruyor yaaa ben hic boyle net göremedim yüzünü yaaaaa niye sakliyorsa hep sirti dönük :-( ayagi bile cikmis yaaa yerim o ayagi ben

canım benım sağolasın.. :) şans valla bizde ilk kez bu kadar bariz yakaladık usg.de belkı bırdahakı kontrolde yakalarsınız. ama insan böylede ayrı çıldırıyor o miniş yuzunu goruyorsun dokunumayorsun ayaklarıda sol gogusumun altında :))) gecen gun iki sefer sıkıştı heralde nasıl batırıyor bıçak gıbı ıcerden :))) eşimde diyor 5.5 ayağıyla nesine durtuyor diyee :))) yalnız ayaklarını görünce eşim ayakları senın dedi direkt. eşimin dümdüz ayakları hıc kavısı yoktur. :)

kızlar biz tombikle çıkıyoruz :) eşim erken geldi. kac gundur yüzümüze hasret kaldık (( 2 gundur fulldu
birde kv basımızdaydı malum

hava kararmadan balkonda iki cift laf edelim :)

kızımla cooookkk ama coooookkkk opuyoruz hepiniziii.
Allaha emanet olun kaymaklılar...

Buffy maşallah bebişine pek tatlı :) Rabbim nazarlardan saklasın.Yalnız ne kadar net bi resim olmuş yüzü dışa dönük sanırım di mi?Haftasonu biz de gidicez bakalım bizim kız nasıl poz verecek :) Çok merak ediyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah cnm bidakine gorebiliriz bizde.aman allahim insallah bizim ayajlarda bana benzer esime ebnzersr tam bir fiyasko olacak surekli dalga gecerim onun ayak ve bacaklariyla ))

Surekli erken dogum duyuyorum ya pskolojim bozuldu yaaa.benim bebis baş gelisli cok korkuyorum yaaa :-((( benxe yukarda dursunlar cnm daha iyi

canım bende şuan ateş üstündeyim hayırlısı artık...bugün ALL-TEST aldı eşim amniyotik sıvı sızıntısı için yarın sabah götürcem bakalım ne diecek dr ben zamanında en azından 38 haftalık da doğum yapmak istiyorum rabbim en hayırlısını versin bakıcaz ve görcez....

Cnm sorunmu var ben kacirmisim.insallah onemli degildir.bu siralar dikkat etmek gerekiyor.herkesde bi sorun cikiyor.allah yardimcimiz olsun

Herkeze iyi geceler kizlar şiddetli kuru öksürük bebege zarar verir mi? Dr a iki gun sonra gitcem ama endiseleniyorum

inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler:) moralimi yerine getirdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…