canım benim ya hiç kasma sitres yapma kv kendine doğumda da gelmesin zaten gelipte başında dır dır huzurunu kaçırcana sen eşinle üstesinden gelirsiniz herşeyin eminim ki daha 2. günde en tecrübeli anneler olucaz kıyamam ben sana yaaa canım bende eşyaları kırışcak diye çantaya koymak istemiyorum işte dolapta ayrııyoruz bi rafa emzik biberon vs bu tars şeyleri yıkıcaz lohusa takımlarımı çantaya koymucam onlarda oğluşun dolabında asılı zaten evde babamla eşime de gösterdik Allah korusun ani bi durum olursa eşyalar burda dedik bunlar bunlar şu çantaya koncak biz çanta hazırlayana kadar ani bi durum olursa die onlarda bilsin yerini o an yanımda kim olur nasıl olur bilemeyiz ben ne kadar kendimde olurum o panikle sırt çantası yetmeyebilir belki seninde elinde o kutu gibi valizlerden varsa onlardan yap valla ben çok tedarikli insanımdır eşimle 2 gün tatile gitcemiz zaman bile en büyük valizi hazırlarım içinde ne ararsan olur tabi koca valiz bile yetmez yanında küçük çantalarda olur eşim çok dalga geçer bu kadar eşya nie diye kızar hatta ama yapım böle napayım illa herşey yanımda olcak o yüzden hastane içinde emnim ki bir tane değil bir sürü çanta hazırlarım hatta eşim o çanta sana yetmez en büyük valizi hazırla sen anca doldurursun içini diyo düşünmüyoda değilim hanide alt tarafı bir gün hastane ortamına sokulan eşyaların hepsinin bide evde yıkanması lazım kız daha nevresim takımları falanda var ya bak onları nereye koycaz hiç hesap etmedim ben valla utanmam çekinmem koca valzi hazırlarım sağım solum belli olmaz benim
valla kız yakın olsak rapora da çıkcam şimdi beraberce yapardık süslemelerini ne güzelde olurdu da işte uzaktanda ne kadar yardımcı olabilcem o yüzden bişey diemiyorum ama bende pek örme işini bilmem düz atkı bere örebiliyodum anca dün bi tane örünce çok kolay geldi ikinciyi birkaç kere sordum anneme üçüncüyü tek başıma sormadan ördüm şimdide akşam olsa eve gitsemde örsem heycanı var üstümde öğrendim ya öreyim istiyorum 100 tane fazla fazla yeter zaten bziim mevlüt o kadar kalabalık beklememize rağmen 60 70 kişi bile olsa o kadarı yeterli bakma maliyet uygun elimizden de geliyo fazla fazla yapalım dağıtalım dedik hem hastanede hem mevlüte hem eşim annem işyerlerine verir yoksam haızr olcak olsak bizde 100 tane alırdık herhal tabi bazı insanlar düşünmeden avuç avuç alyo bu tars şeyleri bizim nikahta 150 şeker yaptırmıştık biz anca 100 kişi vardı desek şeker herkeze yetmemişti kaçar tane aldılarsa artık ayıp aslında yetmiyen insanlara karşı bzi mahçup oluyoruz azcık bişey almış haızrlamış gibi oluyo insan
canım gerı kalan bos laflarını takmıyorum da evıme gelıp bu yaptığı muhabbetler artık bardağı tasıryor. el de olmuyor sınırlenmemek.. birde başka bır mevzu olupta gerılınce. ayy germe kendını dıyor ya benı dusunurmus gıbı ıyıce sınır hastası ediyor.
yok doğuma zaten hep dıyordum ya ıstemıyordum. faydası olmaz zararı olur. gecen kontrole gıderken bıle bızımle geldı. bız klasık hepimizin yasadıgı kontrol heyecanındayız.. bu ben merkezcı hemen kendıne dıkkat çekmeye çalışıyor. hastanede abuk subuk seyler soyluyor.. vs vs..
eşimle biz yeteriz birbirimize dediğin gıbı. istemiyorum da kımseyı.
ya benımde o kare olanlardan valızım cok buyuk :))) ama oyle böyle değil aşırı buyuk :))) onunla gıdersem temellı gıdıyor gıbı olurum :)
kare değil ama kalıplı bır valızım var ona da koysam malzemelerı dolmaz gıbı geliyor o zaman alt ust olur hepten karışır ciciler. ama eşiminde malzemelerini koyarsam dolar belkı 3umuz tek çanta oluruz ıyı olur o.
ayyy benımde lohusa takımlar mınnosun dolabında :))) hatta sutyenlerımde :))) orda hıjyen kalsın dedım :)
bizim hastaneye ozellikle sordum çarşaf nevresim istiyormusunuz diye. hayırrr dediler gülümseyerek :) iyi madem dedım. bende hastane ıcın kurmuştum kafamda aslında ama yok dedıler :)
canım evde keyifle yaptıktan sonra yapın tabı fazla fazla. ya bende hıc anlamam 3erlı 5erlı nıye alır ınsanlar... hatıralık bır sus sonuçta.