2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bende de dun azıcık bir dolabı yapim dedim ama pilim bitti

yanımda ailem akrabamda yok dün yemeği zor yaptım dedim yanımda biri olsaydıda yapsaydı şu yemeği dedim.
çok zorlandım yürüyemedim bile daha bu hafta günümde var apartman günüm onuda alıp kurtulsaydım nasıl yapacam kara kara düşünüyorum inanki...

Gozunaydin cnm masallah kuzumuza.pozisyonu nasilmis

Ben medicabil e gidiyorum tatlim.sende bursadaydin dimi.zammi sormuştum 2 senedir fiatlar böyle dediler degismedi dediler olası bis zam gözükmüyor dediler ama bilmiyorum balcaz.sen nereye gidiyosun cnm.50 tl fark iyiymis valla.

ben hem bahara hem Zübeyde ye gidiyorum büyük ihtimal Zübeyde de olur doğum başta medikabildi ama hemşireleri hakkında yorumlar cnmı sıktı

maşallah paşa büyümüş annesi

dün bende aynıydım hatta eşim yat dinlen ben gelirken bişeyler alayım dedi yok dedim sen bu halde birde gün mü aldın Allah yardımcın olsun işin zor

oyy maşallah bebişine sağ salim kucağımıza alalım inş.

işte böyle denk geldi canım.konu komşuda demiyor birşey yapma sen hamilesin.
hamilenin halinden hamile anlar işte.bir arkadaşım var ondan rica ettim hazırlık konusunda yardım edecek bana ev temizlemeyide eşimle ben yapacaz.eşim çok kızıyor elleme birşeyi diyorda mecbur kalıyorsun yine yapıyorsun

canım benimde kimsem yok ama napalım ben misafir almakmı mumkun değil bende yürüme problemi vs. sıkıntılar var zaten evden çıkmıyorum Dr.dan dr.a sokağa çıkıyorum gecen dusundumde oyle geçmiş bu kadar zaman ama olsun Halimize hamdolsun sonu güzel olsun dimi

yürüme sıkıntım yok ama yorulursam feci ağrılarım oluyor benimde belime bacaklarıma vuruyor ağrısı.
senin daha ağır geçiyor canım sabır ne yapalım sonu mutlu son olsun inş.

Cnm bahara en son zam gelmisti diye duydum arkadas gidiyordu oraya.aartik zam gelnez sanirim

canım daha önce siğiller için dr hiç gitmedim ama alttan muayene vs. oldum şuanki dr değil ama başka iki doktorda alttan muayene olduğumda hiç o siğilleri sormadılar bile ne oldunu vs. kendi doktorumda hiç alttan muayene olmadım siğil değil onlar demedi zaten ama benim anlattığıma göre siğil olduğunu sanmıyorum dedi şuan erken 37 haftada bakıcaz onlara ne olduğuna dedi eğer siğilse kesinlikle normal doğum olmaz doğum anında bebeğe bulaşabiliyor vs. diye anlattı ama benim anlattığıma göre siğil olcağını sanmıyorum dedi siğil şöle olur böle olur diye açıklamalar yaptı işte bakalım ne olduğunu bizde bilmiyoruz şuanda inş. siğil değildirde normal doğuma engel olmaz ama siğilsede bebişim sağlıklan gelsinde gerisi önemli değil bide şu var dı bak aklıma geldi şimdi smar testinde de o siğiller vs. çıkıyomuş ben 30 ekimde smar yaptırmıştım hamileymişim bilmiyodum smar temiz çıktı hiç bişey çıkmadı çok şükür dr onuda dikkate alıyo sanırım dosyamda smar sonucumda vr çünkü

Kizlar ben 11haftalik hamileyim folbiol iciyorm 1ay ictim ama artik dayaanamiyorum bni cok kotu yapiyo. Istahimida kesiyo midem bulaniyo ayakta duramiyorum. Icmedigm zaman iyiyim. Icmek istemiyorum sizce icmsem olmazmi. 1ay ictim yetmezmi sizce yardim edin lutfen

Himm anladim cnm tamam.benimde smearde cikmadi bisey ztn cikmiyormus hemen gizli seyredebiliyormus.yinede hayirlisi cnm belkide seninki normal bir et benidir.insallah sezeryandan kurtulirsun herseyin başı saglik cnm hakkimizda hayirlisi.

oyyy kuzum maşallah ne güzel kilosu boyu gözün aydın canım aksi bu durum yok güzel haberlerle gelmişsin sağlıkcaklan gelsin bebişlerimiz inş. bende kaç kilo oldu oğluşum çok merak ediyorum

Cnm ben 1 ay bile duzenli kullanamadim bulanti ve kusmadan dolayi.yinwde doktoruna sormalisin

Cnm bahara en son zam gelmisti diye duydum arkadas gidiyordu oraya.aartik zam gelnez sanirim

ne yapalım hamama giren terler :) bakmıcaz artık bu saatten sonra parasına puluna

başka markaların folik asitini yada multivitamini deneyebilirsin doktoruna danışmalısın

annelerrr ben geldim. cumartesi doktora gitmiştik ancak yazıyorum. minik prensesim iyiymiş. 32 haftalık 2315 gr 47 cm olmuş tosuncuğum. doğum pozisyonunu da almış akıllı bıdık. ama doktor yine de normal yada sezeryan diye kesin bir şey söyleyemem dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. hepinize selamlarrr. bir de nts ye bağladı küçük bir kasılma çıkmış ama önemli değilmiş.

Son düzenleme:

canım neden kendini üzüyorsun. doktoruna söyle hapını değiştirsin. ben folic plus kullanmıştım. bir yan etkisini görmedim. bazı ilaçlar bazı insanlara dokunabiliyor. doktoruna anlat sorunu çözer bence. gebeliğin hayırlı olsun

Ayan cok fenayım kızlar o kadar cok yedim ki elim ayağım titriyor diye ama hala kendime gelemedim. Herseyin hayırlısı olsun kuzularimiz içın hepinizi cok öpüyorum. Benim hastane de de doğum 2 bin lira nasip olursa olsun. Doktoruma klasik normal doğum istediğimi söyledim. Kesisiz dikişsiz epiduralsiz spinalsiz. Sen bunlara takılma dedi. Keside olsa cok ufak olur oda bebeğin kilosuna.bağlı dedi. Spinali öneriyorum dayanamazsan bakarız felç riski felan yok onda dedi. Ben yok klasik doğum istiyorum kesinlikle sezeryan.felanda istemiyorum dedim. Haziran sonu ile temmuz 15 arasında olurmuş doğumum. Tahmini dogumum 9 temmuzdu. Spinal nasil oluyor kızlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yazin esimin izinleri iptal oldu dogum izni haric. Bu ay alabilir ancak. Haftasonu bursaya gidip bi hafta falan kalalim diyorum. Mesafe 5saat.. Doktoruma sorcam ama esim pek sicak bakmiyor.

Sizce gideyim mi bana da degisiklik olur ama cok mu sarsilirim ki:26:
Esim de karnin burnunda,aklin fikrin gezmekte diyo hala

Gel gel guzelim Bursa da olmak ayricaliktir :--))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…