- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
bencede takılmasın jeya kaç haftalıksın bilmiyorum ama bana kilosu gayet iyi gibi geldi
bide kızlar benim izlediğim yol şu ne gebeliğimi ne bebeğimi (buna oğlumda dahil) başka gebelerle yada bebeklerle kıyaslamıyorum rahat ediyorum herkesinki kendine özel ve has kaldı ki aynı beden olmasına rağmen iki gebeliğim bile birbirine benzemiyor
kafamı hiçç bulandırmıyorum ohh ne rahat
bende ilactan olduğunu düşünüyorum iki gun üst üstte ciğer geliştirici iğne oldum 3gundurde nidilat kullanıyorum bu carpinti olayı iki buçuk gündür var önceden hic olmuyordu iki uc satte bir midemden yukari boyle daraliyorim nefes alamiyirum kalbim carpio canim cikiverecek gibi bir dk falan sürüyor
slm kızlar
ben sadece akşamları girebiliyorum net'e, çalışıyorum ve iş yerinde yasak internet. Ama yazdıklarınızı takip ediyorum çoğunlukla.
shrmirac arkadaşım kendini yorma çünkü dikkat ediyorum nerde iş yapmayan, kendini yormayan kadınlar varsa onlar daha kıymetli valla, örnek benim kv, pisdir diyemem ama öyle gamsızdır ki, yemek varmış yokmuş hiç önemsemez, gezmeden geri kalmaz, ütü yapmaz (bahanesi de elk çok gidiyormuş) k..m yemiyor demiyo da... neyse bir o kadar da kıymetlidir ama hem kocası için hem oğlu için
benim kendi annemde, kendini paralar erkek kardeşlerim için, ayaklarına servis yapar, peşlerinde döner, sürekli onları düşünür ama hiç kıymetini bilmezler
dünya böyle yani
napalım canım sıcaklarda vurmaya başladı gun sayıyoruz sen nasılsın
bende ilactan olduğunu düşünüyorum iki gun üst üstte ciğer geliştirici iğne oldum 3gundurde nidilat kullanıyorum bu carpinti olayı iki buçuk gündür var önceden hic olmuyordu iki uc satte bir midemden yukari boyle daraliyorim nefes alamiyirum kalbim carpio canim cikiverecek gibi bir dk falan sürüyor
evet canım geçen hasta nstde duzenli agrim cikinca nidilat basladik agri artarsa durduramayiz dedi o yüzden erkenden önlem için ciger gelistirici iğne oldum
hepinizi teşekkür eederim kızlar ama gel gelelim ben çok kilo aldığım için herhalde bukadar takıyorum sabah 78 kilo olduğumu görünce şok oldum birde her gören sen kesin 4 kilo doğrursun demez mineyseee yavrum sağlıklı olsunda yapacak bişey yok sütüm yarar inşallah abiside 2700 doğmuştu ama doğdukdan sonra çok hızlı kilo aldı
inan bende malını bilemiyorum aslında dışarıların fiyatınıda bilmiyorum daha öncekilerde oyle değildim iyi kotu çıkmıştım alısverise ama bunda mumkun değil o yüzden size soruyorum zaten sizler dolaşıyorsunuz ya hani fikirleriniz vardır hem fiyat olarakda fikirleriniz olurbanada yon verirsiniz diye kiii doğru yapıyorum bak önerileriniz banada yön veriyor canlarım benim
kız sende daha doğurmadan hurrem sultan olmussunda esas koltuğa bile geçmişsin yaba daba duuuu
Selam kızlar kayinvalidemi sabah uğurladık bir nöbet de geldi geçti çok şükür...Geçmişi ancak okudum hepiniz iyisinizdir inşallah..Gece uyuyamadim kasilmalarim da arttı sanki..Dün sağlık ocağına gitmiştik hemşire muayene etti kalp atışını dinletti.Bebek dönmüş dedi çok şaşırdım.Elle muayeneyle bilebilir mi ki bunu?Tek tek söyledi şu poposu şu başı falan diye.Ay ben bi de 16kilo aldım daha da alıcam gibi duruyo ne olacak bilmiyorum.Hep açım zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar bebeğinizin kilosu ve boyunu takip ediyor musunuz? Pzt günü 32+2 günlük çıktık biz.( 2 kg ve 43 cm )Normalde 31+2 olması gerekiyor. Doktor herşey normal dedi ama benim aklıma takılan boyu kısa gibi geliyor banasizin aynı haftada boyu kaçtı paylaşabilirseniz çok sevinirim
canımm,o gün haberleşebilseydik çok iyi olurdu,doğrudur bütün gün yoğun tempo çalışıyosun zaten evde kafa dinlemek istersin önemli değil :)canım günaydın evet ya denk gelemedik bir türlü benimde eşim seyahatlerde oluyo ya denk getiremiyoruz o yüzden de c.tesi günü de dışardaydık eşim dedi arasana arkadaşını müsaitse gidelim aaa dedim hemen süper olur kapalıydı sonra eve geçtik msjını gece yarısı gördüm inan eve gittim mi atıveriyom teli bi yere unutuyom nerde oldunu da ertesi günde ha arayım ha arayım atladım özür
aman o kv hiç adını bile duymak istemiyorum sabah sabah güne kv le başlamayalım sinriimizi hoplatmayalım dimi ama
eee siz napıyosunuz poyraz beyle keyifler nasıl
selam canım bende sağlık ocağına gittim geçen hafta benide elle muayene etti ebe,bebeğin başı dönmüş hatta çok yeni dönmüş hazneye yerleşmeye çalışıyor dedi,bende çok önceden beri bilirim genetik olarak rahim ağzım ve çatım çok dardır,o aralar da çok ağrı çektim ebe muayene esnasında bebek dönmüş ama çok yukarıda kafa dedi,hazneye itiyo kendini onun ağrılarıdır dedi hatta..bir gün öncede ağrılar yüzünden acile gittiğimde ultrasonda döndüğü anlaşılmıştı.bende şaşırdım bu kadar bilinçli olmasına ama söyledikleri çok mantıklıydı çünkü ağrılar yüzünden kaç kez acile gittik yok idrar yolları yok böbreklerden kaynaklı denilip durdu benim ısrarla rahim ağrısı çektiğimi söylediğim halde.onlar ebe oluyor emin ol çok daha bilinçliler benim ebe 35 yıllık tecrübeye sahip.
tatlım bnmde tam 32+0 dı 1900 gr ve 43 cm idik. Boyları sınradan uzuyormuş :) Dr banada öyle dedi normaldirler inş.
Selam kızlar kayinvalidemi sabah uğurladık bir nöbet de geldi geçti çok şükür...Geçmişi ancak okudum hepiniz iyisinizdir inşallah..Gece uyuyamadim kasilmalarim da arttı sanki..Dün sağlık ocağına gitmiştik hemşire muayene etti kalp atışını dinletti.Bebek dönmüş dedi çok şaşırdım.Elle muayeneyle bilebilir mi ki bunu?Tek tek söyledi şu poposu şu başı falan diye.Ay ben bi de 16kilo aldım daha da alıcam gibi duruyo ne olacak bilmiyorum.Hep açım zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hanımlar merhaba. aranıza bende katıldım dayanamdım. sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama üyeliğimi aktif etmemiştim :) :26: bende 30 haftalığımoğlum olcak inş :)
Offf kızlar bu hafta sonu izin aldım 19 mayısla birleştireyim dedim güya çocuğun odası gelecekti rahat rahat temizler yerleştiririm diyordum aradık adamı pazartesi akşamı getirebilirmiş acil bi durum olmuş bizim dolabı bi başkasına vermişmiş deli oldum deli bütün planım bozuldu iznim de heba oldu eşime daha çok kızdım olmuş işte bi aksilik napayım adamın boynunamı yapışayım ben sana yardım ederim diyor pazartesi akşamı gelecekler her yer her yerde olacak yine ben uğraşacam ertesi günde işe gidecem yine çok sinirliyim çokkkkben olsaydım yerdim o adamı kendi kafasına göre sormadan nasıl verir anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?