2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Abowww cok pahali kiz alma sakin devir hesap devri :) ben 55liraya aldim lohusa pijama tkm sabahlik almadim vardi cunku gerek duymadim artis collection yaz bak netten uygun fiyatlari var kaliteside hosuma gitti

tamam canım bakayım internetten o marakayad bende ondan danışıyorum zaten sizlere çıkıp dolaşamadığımdan fiyatlarıda bilmiyorum ayyy bugun yemek yaptım gibi sayılır umarım dayanırım su anda pişiyor ama benim mide coştu bile yaaa

canım sinirlenmemeye calıs sende madem izin aldın dinlen evinde dinlenmede lazım oyle dusun hersey hallolur uzulme
kendinide strese sokma ama oda olunca bize resim yolla tamam mı

kac haftalıksın bu arada merak ettimde

Selamlar güzeller ve minişler..

iki gundur sabahı sabah ediyorum (((( 1 haftayı gectı magnezyum kullanmam ama bu agrı geçmek bılmedı gecelerıde daha cok azıyor.
geçmişe bakamadım. birazdan bakmaya calısıcam.

ya herkes bana sıcaklanmam konusunda tuhaf bakıyor. yanıyorum devamlı.. sizde de sıcaklanma oluyormu ??????

sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız? pompik yeğenlerimin keyfi nasıl?

canım balkona cıkıyprum iki balkonuda acıyorumda ruzgar olsun diye
hemde ne sıcaklama oluyor bu havada daha böyleyiz haziran temmuz lohusalık abooowwwww düşünemiyorum su anda ben kızımıda temmuzda dogurdugum için iyi bilirim ama bunda daha bir alev basıyor banada

valla sıcakta napıcaz dıyorduk ama tam sıcak basmadan boyleyız ne olucak bılmıyorum. klimasız duramıcaz gıbı sankı

eveet cnm aramıza hoşgeldin merak etme tatlım yalnız değilsin bizde burda sabahtanm beri sıcaklardan bahsedıyoruz artık evde cıbıl cıbıl geziyoz napak ..tabii eşler bu durıumdan muaf biz erken getırdık yazı ...

sen napıyn tatlım bnm asıl benm pompişim nasıll
pek kimse yok ogleden sonra bence herkes yemeklerini yediii ve bir ağırlık coktu herhal yoksa hamilemisiniz kızlaaarrr
huhuuuuu kız bizim ofise patronun misafirleri geldi eğitim veriliyo bnde arada bakıyom sonra bı bakıyom forumdan cıkmısım tekrar gırıyom haa

ben sıcaklanma ne kelime kendi yandığım yetmiyo işyerindeki kadınlara yalvarıyorum nolur o hırkayı çıkar botu çıkar diye:) onlara baktıkça bile fenalaşıyorum:)

hosbuldum sevgicim operım senı ve tosunumu :)

deme yaaa oyyy bır bende yok demek yangınlar... ben askılıyla geziyorum eşim uzun kollu evde çift mevsimdeyiz. 1 haftadır vantılotoru kur dıyorum bır kurmadı. dun gece carladım artık sen kurmayacaksan ben kurayım dıye. sıcak bırde sinir yapıyorki bende evlerden uzak

biz iyiyiz ama hala hareketlerimiz az deli olucam kac gun oldu. acaba bu zamanlarda normal bısey mı bılmıyorum kı..

birde bir yandan geçmişi okuyordum. pike takımı falan konuşulmuş. ben hıc oyle işlere gırmedım bı haberım..

ben hastaneye yalnızca mınnos hanıma pikeler goturucem daha başka takımda mı götürmek lazım ki???

Slm kizlar.nasilsiniz.Bebisler nasil...

hosgeldın cnm hamdı-olsun bugunumuze sen siz nasılsınız
ben sıcaklanma ne kelime kendi yandığım yetmiyo işyerindeki kadınlara yalvarıyorum nolur o hırkayı çıkar botu çıkar diye:) onlara baktıkça bile fenalaşıyorum:)

çok güldüm cnm yaaa Allah da seni guldursun ....

bacım evdeki lohusa yatağımızı nasıl yapıcaz yada yapalım konusuydu sen nasıl yapıcan anlat bakalım

hosgeldın cnm hamdı-olsun bugunumuze sen siz nasılsınız

çok güldüm cnm yaaa Allah da seni guldursun ....
Hb cnm.daha aktif olmak istiyorum ama olamiyorum malum cepten baglaniyorum malesef :-( iyiyiz biz cok şükür. Dun son alisverisimi yaptim ayaklarim sismis kociside öldürdüm kendimle.son diyorum ama eksik bitmiyor.haftayada annemle gitmek zorundayim alisverise.bitse artik su alisveris işi. Bebek arabasini aldim sonunda kafam rahatladi inşallah memnun kalirim.kendi ihtiyaclarini aldinmi sen cnm.ne lazim baska bilmiyorum ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk canım benim sağolasın.Doğuma annem de kayinvalidem de gelecek inşallah, hastanede annem kalır..Valla hemşire iyiydi canım ya ben de şaşırdım baştan ayağa kontrol etti cinsiyeti de hemen kız di mi dedi artık nasıl anladiysa..Bebeğin çok hareketli çıkınca da durmaz bu dedi :) Sedyeden kalkarken hızlı kalkmışım böyle kalkarsan doğurursun dedi tirstim :) Hee bi rahmin boyuna baktı üstten normal dedi 36da biraz daha yukarda olacak 38de de aşağı iner dedi.Böyle işte kilo meselesi cidden sıkıntı olmaya başladı ben minyon bi kızdım kendime inanamıyorum şu an..Yedikçe yiyesim geliyo resmen..Sen bi daha kontrole gitcektin ne zamandi canım?

hastaneye ne pikesi götürceksiniz hanımlar ben bilmiyorum. daha hiç bişi de almadım. kimsede yok yardım edecek fln kendimce bişiler alcam yapcam ama. ben hastaneden çıkarkan bebeğimi penye kundağa sararım die düşünüyordum ama bilmemdim şimdi.

Selam canım ben de yanıyorum incecik atletlerle geziyorum yine terliyorum gece uyku haram zaten dön dön ne yaptığımı bilmez haldeyim..Zorlanıyorum ya baya..

Slm kizlar.nasilsiniz.Bebisler nasil...

Selam canım iyiyiz sen nasılsın?Seninle doğum tarihlerini yakındı sanırım telden girdiğim için takvimi göremiyorum.Ama senin kesin sezeryandi di mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla tatlıkom bnde senın gıbı herseyı burdan öğreniyom bakalım ögerndıkce tamamlıycaz napak...benım oğluş un maşallahı var bugun tontıkım delıyo karnımı ama benım de kac gundur aynı senın kı gıbıydı tatlım zorlayınca herket ediyodu kerata

cnm benım ınan bana bn daha pek bişey almadım bnm buyuk eşyalar tmm sadece beşik araba gıbı

Evt cnm 1 gün var arada.ayni hafyadayiz.evt malesed keson sezeryan olacak.hatta bebisim normal dohum pozisyonunda olmasına rağmen. Baş gelisli ztn basindan beride asagida tasiyorum ama nasip sans ne dersek iste.senin bellimi nasil olacagi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…