- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Abowww cok pahali kiz alma sakin devir hesap devri :) ben 55liraya aldim lohusa pijama tkm sabahlik almadim vardi cunku gerek duymadim artis collection yaz bak netten uygun fiyatlari var kaliteside hosuma gitti
Offf kızlar bu hafta sonu izin aldım 19 mayısla birleştireyim dedim güya çocuğun odası gelecekti rahat rahat temizler yerleştiririm diyordum aradık adamı pazartesi akşamı getirebilirmiş acil bi durum olmuş bizim dolabı bi başkasına vermişmiş deli oldum deli bütün planım bozuldu iznim de heba oldu eşime daha çok kızdım olmuş işte bi aksilik napayım adamın boynunamı yapışayım ben sana yardım ederim diyor pazartesi akşamı gelecekler her yer her yerde olacak yine ben uğraşacam ertesi günde işe gidecem yine çok sinirliyim çokkkkben olsaydım yerdim o adamı kendi kafasına göre sormadan nasıl verir anlamıyorum
Offf kızlar bu hafta sonu izin aldım 19 mayısla birleştireyim dedim güya çocuğun odası gelecekti rahat rahat temizler yerleştiririm diyordum aradık adamı pazartesi akşamı getirebilirmiş acil bi durum olmuş bizim dolabı bi başkasına vermişmiş deli oldum deli bütün planım bozuldu iznim de heba oldu eşime daha çok kızdım olmuş işte bi aksilik napayım adamın boynunamı yapışayım ben sana yardım ederim diyor pazartesi akşamı gelecekler her yer her yerde olacak yine ben uğraşacam ertesi günde işe gidecem yine çok sinirliyim çokkkkben olsaydım yerdim o adamı kendi kafasına göre sormadan nasıl verir anlamıyorum
Selamlar güzeller ve minişler..
iki gundur sabahı sabah ediyorum(((( 1 haftayı gectı magnezyum kullanmam ama bu agrı geçmek bılmedı gecelerıde daha cok azıyor.
geçmişe bakamadım. birazdan bakmaya calısıcam.
ya herkes bana sıcaklanmam konusunda tuhaf bakıyor. yanıyorum devamlı.. sizde de sıcaklanma oluyormu ??????
sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız? pompik yeğenlerimin keyfi nasıl?
Ay inş ya benim boyum kısa zaten eşim uzun ama oğlumun benim gibi olmasın.
canım balkona cıkıyprum iki balkonuda acıyorumda ruzgar olsun diye
hemde ne sıcaklama oluyor bu havada daha böyleyiz haziran temmuz lohusalık abooowwwww düşünemiyorum su anda ben kızımıda temmuzda dogurdugum için iyi bilirim ama bunda daha bir alev basıyor banada
iki gundur sabahı sabah ediyorum(((( 1 haftayı gectı magnezyum kullanmam ama bu agrı geçmek bılmedı gecelerıde daha cok azıyor.
ya herkes bana sıcaklanmam konusunda tuhaf bakıyor. yanıyorum devamlı.. sizde de sıcaklanma oluyormu ??????
huhuuuuu kız bizim ofise patronun misafirleri geldi eğitim veriliyo bnde arada bakıyom sonra bı bakıyom forumdan cıkmısım tekrar gırıyom haapek kimse yok ogleden sonra bence herkes yemeklerini yediii ve bir ağırlık coktu herhalyoksa hamilemisiniz kızlaaarrr
eveet cnm aramıza hoşgeldin merak etme tatlım yalnız değilsin bizde burda sabahtanm beri sıcaklardan bahsedıyoruz artık evde cıbıl cıbıl geziyoz napak ..tabii eşler bu durıumdan muaf biz erken getırdık yazı ...
sen napıyn tatlım bnm asıl benm pompişim nasıll
huhuuuuu kız bizim ofise patronun misafirleri geldi eğitim veriliyo bnde arada bakıyom sonra bı bakıyom forumdan cıkmısım tekrar gırıyom haa
Slm kizlar.nasilsiniz.Bebisler nasil...
ben sıcaklanma ne kelime kendi yandığım yetmiyo işyerindeki kadınlara yalvarıyorum nolur o hırkayı çıkar botu çıkar diye:) onlara baktıkça bile fenalaşıyorum:)
hosbuldum sevgicim operım senı ve tosunumu :)
deme yaaa oyyy bır bende yok demek yangınlar... ben askılıyla geziyorum eşim uzun kolluevde çift mevsimdeyiz. 1 haftadır vantılotoru kur dıyorum bır kurmadı. dun gece carladım artık sen kurmayacaksan ben kurayım dıye. sıcak bırde sinir yapıyorki bende evlerden uzak
biz iyiyiz ama hala hareketlerimiz az deli olucam kac gun oldu. acaba bu zamanlarda normal bısey mı bılmıyorum kı..
birde bir yandan geçmişi okuyordum. pike takımı falan konuşulmuş. ben hıc oyle işlere gırmedım bı haberım..
ben hastaneye yalnızca mınnos hanıma pikeler goturucem daha başka takımda mı götürmek lazım ki???
Hb cnm.daha aktif olmak istiyorum ama olamiyorum malum cepten baglaniyorum malesef :-( iyiyiz biz cok şükür. Dun son alisverisimi yaptim ayaklarim sismis kociside öldürdüm kendimle.son diyorum ama eksik bitmiyor.haftayada annemle gitmek zorundayim alisverise.bitse artik su alisveris işi. Bebek arabasini aldim sonunda kafam rahatladi inşallah memnun kalirim.kendi ihtiyaclarini aldinmi sen cnm.ne lazim baska bilmiyorum ya.hosgeldın cnm hamdı-olsun bugunumuze sen siz nasılsınız
çok güldüm cnm yaaaAllah da seni guldursun ....
hoşgeldın cnm misafırın gıttı demek bıde dogumunda kendı annen mı olacak yanında..waaauuww kıızz o nasıl bi hemşireymiş keske bızımkıde dese öle ...ah cnm yaa bnmde karnım dormak bilmıyor bnde en son 15 kilo almıstım acep suan kacımdır bakl yıne merak ettım ...
hoşgeldın cnm sağlıkla al kucağına inş bebişini
slm cnm
senın için gelse daha iyi olacaktı ama kısmet demekkı çalışyorsun galıba ne zaman izne ayrılacaksın olmazsa o zaman yparsın rahat rahat...ayrıca adamların yaptıklarıda tm bı sacmalık
deme yaaa oyyy bır bende yok demek yangınlar... ben askılıyla geziyorum eşim uzun kolluevde çift mevsimdeyiz. 1 haftadır vantılotoru kur dıyorum bır kurmadı. dun gece carladım artık sen kurmayacaksan ben kurayım dıye. sıcak bırde sinir yapıyorki bende evlerden uzak
biz iyiyiz ama hala hareketlerimiz az deli olucam kac gun oldu. acaba bu zamanlarda normal bısey mı bılmıyorum kı..
birde bir yandan geçmişi okuyordum. pike takımı falan konuşulmuş. ben hıc oyle işlere gırmedım bı haberım..
ben hastaneye yalnızca mınnos hanıma pikeler goturucem daha başka takımda mı götürmek lazım ki???
Selam canım ben de yanıyorum incecik atletlerle geziyorum yine terliyorum gece uyku haram zaten dön dön ne yaptığımı bilmez haldeyim..Zorlanıyorum ya baya..Selamlar güzeller ve minişler..
Slm kizlar.nasilsiniz.Bebisler nasil...
Hb cnm.daha aktif olmak istiyorum ama olamiyorum malum cepten baglaniyorum malesef :-( iyiyiz biz cok şükür. Dun son alisverisimi yaptim ayaklarim sismis kociside öldürdüm kendimle.son diyorum ama eksik bitmiyor.haftayada annemle gitmek zorundayim alisverise.bitse artik su alisveris işi. Bebek arabasini aldim sonunda kafam rahatladi inşallah memnun kalirim.kendi ihtiyaclarini aldinmi sen cnm.ne lazim baska bilmiyorum ya.
Selam canım ben de yanıyorum incecik atletlerle geziyorum yine terliyorum gece uyku haram zaten dön dön ne yaptığımı bilmez haldeyim..Zorlanıyorum ya baya..
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?Seninle doğum tarihlerini yakındı sanırım telden girdiğim için takvimi göremiyorum.Ama senin kesin sezeryandi di mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?