2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hayırlısı olsun canım durumunu okumuştum senin de bebeğin için de doğru olan buysa yapacak bi şey yok.Ben normal doğum istiyorum ama henüz doktorumla konuşmadık doğumla ilgili.Şartlar ne gösterir bilemiyorum illa normal diye de diretmem heralde korkuyorum biraz da..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senın hemşire supermiş cnm valla ya gercekten hahah:)))) bn haftaya salı gıdıcem tatlım nasıpse hem raporumuda alcam inş...

Bende daha yeni alabildim cnm cok korktum artik erken dogumlardan ortada kalmiyim dedim.canimizi disimize taktik hallettik sagolsun annemler buyukleri halletmis.ama bu kadari bile boze yetti yani hersey cok pahali iyisi olsun istiyorsun.biliyorlarki insanlar cocuklarina kiyamaz fiat ustune fiat ekliyorlar malesef.sıkıntili birkac ay bizi bekliyor allah herkese yardim etsin.

ben sıcaklanma ne kelime kendi yandığım yetmiyo işyerindeki kadınlara yalvarıyorum nolur o hırkayı çıkar botu çıkar diye:) onlara baktıkça bile fenalaşıyorum:)

valla banada eşimin pijamaları nasıl batıyor.. iki gundur uzun kollu gıyıp gıdıyor ıse bırde. bananeyse dun sen nıye uzun kollu gıyıyorsun tısort gıy yaaa derken buldum kendımı. goruntusu bıle baymaya yetıyor valla :)

bacım evdeki lohusa yatağımızı nasıl yapıcaz yada yapalım konusuydu sen nasıl yapıcan anlat bakalım
hımmm anladım papatyam. e bana gelen gıden olmayacak benım o işlere gırmeme gerek yok ozaman. zaten lohusa yatağı gorecegımı sanmıyorum mınnos pesınde koşmaktan :))))

bende ana baba yok. akrabalarda sehır dışında. eşiminde oyle. biz sakın sakın hastaneye gıdıp gelıcez. :) evde de aynı sükûnet devam edecek :)

ben sadece bebişe goturucem pike battanıye.

Selam canım ben de yanıyorum incecik atletlerle geziyorum yine terliyorum gece uyku haram zaten dön dön ne yaptığımı bilmez haldeyim..Zorlanıyorum ya baya..
selam canım..
aynennnnn şu bimde satılan ince askılı badiler yokmu onlarla geziyorum gunlerdır. ama bana mısın demiyor....

ya birde benım kasık ağrılarının ustune devam sağ sol yatmaktan bacaklarımın yan etlerı ağrıyor (((2::2: gece uykusu nedır unuttum. kasık ağrısı bacak ağrısı yok çişi :))))

son zamanlar bayag zor gecıcek bellı.. aylardır cok ağrım sızım oldu ama bende ılk defa zorlandığımı hıssettım.. ama mınnoslara hersey feda. onlar iyi olsunlarda.. :)

oyyy maşallah kuzumaaa.. bende sıcaktan kac gundur tatlı bıseyler yemıyorum aklıma o geldı bak sımdı. bırde tatlı yollıyım ıcerı :))) belkı coşar

senın hemşire supermiş cnm valla ya gercekten hahah:)))) bn haftaya salı gıdıcem tatlım nasıpse hem raporumuda alcam inş...

İnşallah iyi geçer canım biz cumartesi gidicez heyecanlıyım ben de..Gece bi rüya gördüm hayırdır inşallah bebeğim karnimda elimi koyuyorum o da elimi tutuyor sımsıkı,nasıl heyecanlanıyorum eşime söylüyorum o da tutuyor falan ama hissettim sanki küçücük elini çok değişikti ya :)

Basindan beri hangisi hayirliysa o olsun diyordum.normalden de korkuyordum.ama yinede ikiside olabilir diyordum.simdi kesinlesti birazda sezeryandan tirstim. yani hepsinden tirsiyor insan ya canli var icinde çünkü ve o cikacak yani caresi yok :') ne kadar olmus bebisin

Aynen canım sürekli bi yerlerim ağrıyo benim de.Mizmizlanir gibi olmak istemiyorum.Ama cidden hep bi taraflar ağrıyor acıyor.Tüm bunlara rağmen bi hareket etse dünyalar benim oluyor feda olsun onlara...

Haklısın canım bi de herkes bi şeyler anlatıyor ama her doğum kendine özel başımıza ne gelecek bilmiyoruz tam olarak insan korkuyor haliyle.En son 30+0da gitmistim 1500gr demişti boyunu söylemediler cumartesi de gidicez bakalım ne kadar olmuş.Seninki nasıl?

slm kızlar nasılsınız üzerimde bir ağırlık hiç birşey yapasım gelmiyor off.
televizyondada soma haberlerini gördükçe ağlıyorum ALLAHım sabır güç ver onlara mekenları cennet olsun inş.
kalanlarına sabır versin rabbim .

bu bebek magzalarından tiksindim valla 10tl etmıcek seylere 70-80... ne tutturabılırlerse.. insanların zaafına dokunuyorlar resmen..

valla zaman yaklaştıkça hepimiz tırsıyoruz galıba :18::18::18:
gecen gun karnıma bakıp eşim demez mi nasıl cıkartıcaksın zuzu? aaaaaaaaa dedım oyle deme beeeaaa zaten tırsmaya başladım, el mahkum bır sekılde cıkarıcam ıcımde büyütecek değilim ya dedim

bir sure doğurma rüyalarım durmuştu bu hafta yıne başladı :))) ama nedense hep cok kolay doğuruyorum eee hayal kurmak bedava :))) inşallah hepimiz benım ruyalarımdakı gıbı kolay doğururuz

aynen aynen bende sevmem mızmızlanmayı. basından berı cok zor gectı ama hep basımla beraber dedım. yataktan cıkamadıgım zamanlar oldu.
ama son zamanlar azıcık ıtıraf edıyorum açıkçası :) vücudumu taşımakta bıle zorlanıyorum. ama o ağırlığın sebebının mınnos hanımın buyudugunu bılmek.... ovvvv paha bıcılmezzz Rabbime sukurler olsun bıze bu duyguyu yaşattı..

selam canım hosgeldın
hepımızde bır rehavet var. ağırlaştık artık ee 30ları gectık normal artık sanırım :) dun ıkı parça ütü yapayım dedım. zor bıtırdım valla. eşime bıle dedım benden artık iş çıkmaz dıye. (ki atom karınca gıbı hatunumdur he normalde yorulmanın ''y''sını bılmem :))) )

sorma canım tv açmayan ben dünden berı tvyı kapatamıyorum ((( dua edıyorum... ıyı haberlerde gelsin diye ama hıc ıyı haber yok hep kayıp sayısı çıkıyor... Rabbim ailelerine sabır versin... çok zor... Kayıplarımızın mekanı cennet olsun..

Hayirlisi olsun cnm hakkimizda.bende gecen hafta gittim 2 kg di.ama son zamanlarda istah azalmam var elimde degil insallah beslenebiliyordur yavrucakim.

Bende agirlastigimi hissediyorum ustelik zayif olmama ragmen.kilolu olsaydim ne yapacakdim ben bilemiyorum.islerimi zor yapiyorum.sirt ve bel agrisi beraberinde nefes alamama cok zorluyor...
Sabahtan beri agliyorum valla evde.birisinin elinde bir notla cikarmislar notta oglum hakkini bana helal et yaziyormus.cok kötü oldum yaa :-((((

sorma canım ya hayatımda gormedıgım kıloya ulaştım ben kiloda bır ayrı zorluyor.. oyle aşırı yemem olmadı da. ama hareketsızlıgın buyuk etkısı var yedıgım kalıyor yakamıyorum. nefes kan dolaşımının hızından kaynaklanıyormuş sanırım. azıcık hızlı konusunca bıle nefes nefese kalıyorum. mıllet ne oluyor dıyor.
Ezan okunuyor Rabbıme havale edıyorum sebep olanları. ama ınsana en cok koyan ekmek parası dıye zaten üç kuruşa yerin kaç kat altına ınıyorlar bırde orda can verıyorlar...

Kac kiloyla basladin cnm ne kadar aldin sormasi ayip

kızlar facede olanlar yada bilgisi olanlar. kac gundur bihtercik yazmıyor. nasıllar cok merak edıyorum..
Bihtercim görürsen yaz lütfen. sabah aksam aklımdasın canım sureklı dua edıyorum sıze. gel bır kısaca yaz yeter. iyi olduğunuzu bılelım canım.

Kac kiloyla basladin cnm ne kadar aldin sormasi ayip

:) valla ayıbı falan kalmadı canım yaa :)) doğumdan sonra kilo vermek ınan gözümde buyumuyor. suankı fazla kılo zorluyor benı. gecen aya kadar görüntüme takılıyordum o bıle umrumda değil artık ınan.. 67ile başladım 83 oldum suan. 16 kılo aldım. ama bunun 11 kılosunu ılk 3 ayda aldım. ilk 3 ay neden bılmem cok agır gecırdım yataktan çıkamadım. (dr normal dedı ama ben ılk aylarda o kadar yatağa dusenıde duymadım)

aman canım dikkat et kendine geceleri bende çok gerilme ihtiyacı duyuyorum gerilirkende ya bacağıma kramp giriyo yada karnım acıyo kasıklarım gibi neresi tam diyemiyom bende korkuyom iki üç dakka bekliyom tekrar uykuya dalıyorum en son acile gittiğinde bi sorun yoktu diye hatırlıyorum inş. bi sorun yoktur yine canım korkma kasma kendini
bizim keyifler ii çok şükür ağırlaştık sadce onun verdiği yorgunluk bitkinlik var havalarda berbat fenalıklar geçriiyorum sıcaktan dr na gittiğin zaman bu ağrıların hepsdini sor tek tek kafandan klorkular gitsin en azından
kız kaç gündür arıcam arıcam seni gündüz iş yoğunluğu akşamda gerçekten çok yorgun oluyorum son bir haftadır felt gidiyorum eve dur kız evde olcam artık rapora çıkcam ya gider geliriz gündüzleri heee annenelere geliyosun zaten annenler bize yakın hooop ordan bize geçersin yupppiiii çok güzel fikir ürettim bak

tatlımko yeni girdim öğleden beri hoş gelmişsen sefa getirmişsen o sıcaklardan banada fenalıklar basıyo resmen daralıyom artık benki soğuktan nefret eden sıcağa hayran olan neler oluyor bana bir haftadır klima açıyorum o bile fayda etmiyo sanki geceleri askılı atletle yatıyorum camı acıyorum eşim donuyo yorgana nasıl sarılıyo garibim netcez böle bilemedim bende Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…