tatlımko yeni girdim öğleden beri hoş gelmişsen sefa getirmişsen o sıcaklardan banada fenalıklar basıyo resmen daralıyom artık benki soğuktan nefret eden sıcağa hayran olan neler oluyor bana bir haftadır klima açıyorum o bile fayda etmiyo sanki geceleri askılı atletle yatıyorum camı acıyorum eşim donuyo yorgana nasıl sarılıyo garibim netcez böle bilemedim bende Allah yardımcımız olsun
Hayirlisi olsun cnm hakkimizda.bende gecen hafta gittim 2 kg di.ama son zamanlarda istah azalmam var elimde degil insallah beslenebiliyordur yavrucakim.
kızlar facede olanlar yada bilgisi olanlar. kac gundur bihtercik yazmıyor. nasıllar cok merak edıyorum..
Bihtercim görürsen yaz lütfen. sabah aksam aklımdasın canım sureklı dua edıyorum sıze. gel bır kısaca yaz yeter. iyi olduğunuzu bılelım canım.
aman canım dikkat et kendine geceleri bende çok gerilme ihtiyacı duyuyorum gerilirkende ya bacağıma kramp giriyo yada karnım acıyo kasıklarım gibi neresi tam diyemiyom bende korkuyom iki üç dakka bekliyom tekrar uykuya dalıyorum en son acile gittiğinde bi sorun yoktu diye hatırlıyorum inş. bi sorun yoktur yine canım korkma kasma kendini
bizim keyifler ii çok şükür ağırlaştık sadce onun verdiği yorgunluk bitkinlik var havalarda berbat fenalıklar geçriiyorum sıcaktan dr na gittiğin zaman bu ağrıların hepsdini sor tek tek kafandan klorkular gitsin en azından
kız kaç gündür arıcam arıcam seni gündüz iş yoğunluğu akşamda gerçekten çok yorgun oluyorum son bir haftadır felt gidiyorum eve dur kız evde olcam artık rapora çıkcam ya gider geliriz gündüzleri heee annenelere geliyosun zaten annenler bize yakın hooop ordan bize geçersin yupppiiii çok güzel fikir ürettim bak
Canim buraya bakamadım hiç cok Sağol allah razi olsun ben daha iyim evdeyim hergün kuzeyi görmeye gidiyorum süt götürüyorum daha iyi şimdi bugün 1 haftalik oldu meleğim hala şaka gibi geliyo bugün giydirmislerdi :) sizler iyisiniz dimi dikkat edin kendinize ve mekeklerinize çok sağol yeniden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kramplarda kötü oluyo çok şükür aylardır olmuyo bende sütü çok tüketmeye başladım sanırım onunla alakalı şikeyet azaldı,sende yoğurt falan tüketmeye gayret et bide sana bi taktik vereyim kramp girdiği zaman ayak uçlarını kendine doğru çek geriye doğru iyice ger ve o şekilde bacağını karnına doğru çek anında geçiyo kramp,valla ağrılar için doktor nst istedi işte en son acile gittiğimde de erken doğum tehlikesine dair birşey yoktu ama ben normal bulmuyorum arıları girdiği zaman aynı adetliyken çektiğim ağrılar gibi kıvranıyorum belimden vuruyo ağrı sonra hafifliyo günde 5-6 kere tekrarlıyo yine sorcam bakalım doktora,seninde son bir kaç gün işyeirnde dimi?evet ya ayrıl da hiç olmazsa öyle görüşelim :)) sen gelirsin ben gelirim sık sık bir arada oluruz :))
Canlarım selam,iş güç ypıldı,kadın vardı bugün evde o sebepten bakamadım,e kanepelerin altını görünce utandım kızzzz,beni sormasanız daaaa sizi zledim,kimler burda bakamadım son sayfadan alıntı yapam dedimmm,bu arada hala yürüyemiyorum,yarın sabah dr gitcem yine,bihtercan bu arada kız hamilelik takvimin duruyo ya doğum yaptığın gün geliyor aklımaaaa,senin bıcırğın bi fotosunu at da faceye görekkkk
hadi bitirdin artık alıyon desene tezkereyi,galiba ben de raporu uzatcam bilgecan ağrım geçmiyor,Allah kimseyi darda koymasın,yürüyemiyom gülüm yaahhh canım dayanamadın yaptın yine temizliği dikkat et kendine hadi üstünden bi yükte kalkmıştır temizlikle rahatlamışındır gari ne utancan kız hamilesin yardım etcek insanın olsa o kadar kirletmez ve temizlik için bayan tutmazdın yani kız bende sabahtan girdim sonra elektrikler gitti sonra net gitti derken bugünde son günüm işlerimi toparladım anca girdim forma ondan senin olup olmadığını görmedim yahni
canım ağrıların normal gelmiyosa tekrar git o zaman haftayı bekleme nst de çıkar heralde herşey ay ben daha nst ye hiç girmediğimden nedir ne değildir bilmiyom da pek 20 mayısta gitcem bende rapor için kendi dr o gün sorcam baaklım nst ye gireyim istiyom bende son günlerde karnım çok sertleşmeye başladı benimde ağrı sızı yok ama karnım sertleşiyo o an nefesim kesilcek gibi oluyo gerçi dr bu durum sürekli olmadığı sürece sorun yok demişti rahim kasılmaları normal artık belli aralığı yoksa problem yok dediydi de işte biz yinede acaba diyoruz korkuyoruz Rabbim sağlıklan zamanında kavuşmayı nasip etsin inş.
cancazım benim bugün son iş günüm sanırım yarın gelmicem artık yeter sıkıldım bunaldım daraldım hak etmiyolarda hak eden insan olsalar canla başla çalışırdım ama yok yani ben hamile halimle aylardır o kadar işe koşturdum ettim yok anam yok insan değil bunlar yarın sağlık ocağına gideyim diyom 2 gün rapor alayım p.tesi resmi tatil zaten gelmem salıda rapor almaya gitcem yani bugün son gibi görünüyo hayırlısı bakalım
Canlarım selam,iş güç ypıldı,kadın vardı bugün evde o sebepten bakamadım,e kanepelerin altını görünce utandım kızzzz,beni sormasanız daaaa sizi zledim,kimler burda bakamadım son sayfadan alıntı yapam dedimmm,bu arada hala yürüyemiyorum,yarın sabah dr gitcem yine,bihtercan bu arada kız hamilelik takvimin duruyo ya doğum yaptığın gün geliyor aklımaaaa,senin bıcırğın bi fotosunu at da faceye görekkkk
kızlar kızlar ben yarın işe gelmiyrim bugün son yeter bir gün değil bir dakikaya bile tahammülüm kalmadı artık yarın sabah sağlık ocağına gitcem yine 2 gün rapor alcam işyerinede ağrılarım var dr gitcem dicem öğleden sonrada dr 20 mayısta gel rapor yazcaz dedi dicem yeter ya bugünü bile o kadar zor akşam ettim ki anlatamam size ben çok ağırlaştım ya bir kat merdiveni dinlenerek çıkıyorum eşim seyahatte akşam beni alamadığı için servisle gidiyorum servisle eve kadar gidince hem 8 de evde oluyorum hemde 15 dakka yol yürüyorum dün servisten belli bi yerde indim dolmuşa bindim yine 7,15 gibi evde oldum okadar da yol yürüdüm resmen hışırım çıktı eve varıncaya kadar yeter bu eziyet deycek insanlar olsa son ana kadar çalışmayı çok istemiştim ama deycek insan değil bunlar odamı masamı dolaplarımı her yeri toparladım bugün içim bi buruk sonuçta kaç senedir burdayım belli bi düzenim iş arkadaşlarım vs. üzülüyorumda son günüm olmasına ama daha da gelemicem kendimi düşüncem birazda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yarın gelmeyince laf etcekler ama etcekleri kadar etsinler artık haksız değilim ama dimi ya gerçekten artık iş yerinde kendimi çok kötü hissediyorum hiç bişey olmasa bile iş yerinde olmam bu sevmediğim insanların yüzünü görmem sesini duymam bile beni sitrese sokuyo
Canlarim çok sağolun önce 200 gr verdi şimdi 1700 seviyesinde yine 15 cc anne sütü alıyormus 😍 iyilesecek inşallah :)) dualariniz için sağolun foto yok yaaa izin vermiyorlar 2 dk gosteriyorlar
Canlarim çok sağolun önce 200 gr verdi şimdi 1700 seviyesinde yine 15 cc anne sütü alıyormus 😍 iyilesecek inşallah :)) dualariniz için sağolun foto yok yaaa izin vermiyorlar 2 dk gosteriyorlar
Cnm neden sikinti yapiyosun abiside cok guzel dogmus bence 30kilo alip 2300kg dogum yapan arkadasim var oglumdan 40gun buyuk benimkide 3000kg dogmustu 37haftalk ustelik zor bi hamilelik 56kg dogum yapmistim ama simdi ikimizin cocuklarida ayni buyuklukte hemen toparliyolar sikinti yok yani kendi kendini uzme saglikli beslen bebisine yarasin yediklerin nagieymenin dedigi gibi her hamilelik her bunye farkli birinci ve ikinci hamileliklerimizde oyle en iyi biz anlariz aslinda cunku ikinci kez yasiyoruz..uzulme annesi cani icinde bi bakmisin kocaman olmuslar :)
kızlar bir ara dizim ağrıyor yürüyemiyorum diyordum ya dr magnezyum verdi çok şükür hiç ağrım kalmadı hatta bel ağrım da geçti aman ne önemliymiş bu magnezyum ve çoktan beri kendime ne dert etmişim allaha şükür ağrım geçti ne zor günlerdi anlatamam anlatınca da inanmıyordu kimse neden diz ağrısı olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?