2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar kızlar ben yarın işe gelmiyrim bugün son yeter bir gün değil bir dakikaya bile tahammülüm kalmadı artık yarın sabah sağlık ocağına gitcem yine 2 gün rapor alcam işyerinede ağrılarım var dr gitcem dicem öğleden sonrada dr 20 mayısta gel rapor yazcaz dedi dicem yeter ya bugünü bile o kadar zor akşam ettim ki anlatamam size ben çok ağırlaştım ya bir kat merdiveni dinlenerek çıkıyorum eşim seyahatte akşam beni alamadığı için servisle gidiyorum servisle eve kadar gidince hem 8 de evde oluyorum hemde 15 dakka yol yürüyorum dün servisten belli bi yerde indim dolmuşa bindim yine 7,15 gibi evde oldum okadar da yol yürüdüm resmen hışırım çıktı eve varıncaya kadar yeter bu eziyet deycek insanlar olsa son ana kadar çalışmayı çok istemiştim ama deycek insan değil bunlar odamı masamı dolaplarımı her yeri toparladım bugün içim bi buruk sonuçta kaç senedir burdayım belli bi düzenim iş arkadaşlarım vs. üzülüyorumda son günüm olmasına ama daha da gelemicem kendimi düşüncem birazda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yarın gelmeyince laf etcekler ama etcekleri kadar etsinler artık haksız değilim ama dimi ya gerçekten artık iş yerinde kendimi çok kötü hissediyorum hiç bişey olmasa bile iş yerinde olmam bu sevmediğim insanların yüzünü görmem sesini duymam bile beni sitrese sokuyo

hosbuldum canım benım. valla usuyen gıyınsın ortunsun yavvv ben bayılıcam artık ((( gecen hafta kvde de camları kapatıp duruyor. napıyorsun ac ben yanıyorum dedım. e usuyorum ben dedı. ustune bıseyler al ozaman dedım bana fenalık geliyor dedım.

kışın avmelere de gıremıyordum havasızlıktan bılgecım yaa halada gıdemıyorum.
Aminnn canım daha bunun haziranı temmuzu var (

Hayirlisi olsun cnm hakkimizda.bende gecen hafta gittim 2 kg di.ama son zamanlarda istah azalmam var elimde degil insallah beslenebiliyordur yavrucakim.

İnşallah canım..Maşallah bebisine bizimki biraz az gelmişti bana iki haftadır dikkat ettim biraz.İşe yaramıştır umarım.Her zaman aynı oranda artmayabilir bence çok da takilmamak lazım kiloya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim buraya bakamadım hiç cok Sağol allah razi olsun ben daha iyim evdeyim hergün kuzeyi görmeye gidiyorum süt götürüyorum daha iyi şimdi bugün 1 haftalik oldu meleğim hala şaka gibi geliyo bugün giydirmislerdi :) sizler iyisiniz dimi dikkat edin kendinize ve mekeklerinize çok sağol yeniden

o kramplarda kötü oluyo çok şükür aylardır olmuyo bende sütü çok tüketmeye başladım sanırım onunla alakalı şikeyet azaldı,sende yoğurt falan tüketmeye gayret et bide sana bi taktik vereyim kramp girdiği zaman ayak uçlarını kendine doğru çek geriye doğru iyice ger ve o şekilde bacağını karnına doğru çek anında geçiyo kramp,valla ağrılar için doktor nst istedi işte en son acile gittiğimde de erken doğum tehlikesine dair birşey yoktu ama ben normal bulmuyorum arıları girdiği zaman aynı adetliyken çektiğim ağrılar gibi kıvranıyorum belimden vuruyo ağrı sonra hafifliyo günde 5-6 kere tekrarlıyo yine sorcam bakalım doktora,seninde son bir kaç gün işyeirnde dimi?evet ya ayrıl da hiç olmazsa öyle görüşelim :)) sen gelirsin ben gelirim sık sık bir arada oluruz :))

canım benimde gözüm seni arıyodu,ohh maşallah mehmet kuzeye bir haftalık oldu bile bihter kaygıyı atlattın sen doğurduğundan beri iyice sabırsızlanmaya başladık darısı bizlereee,şuan kaç kg oldu oğluşun 2 kg olunca çıkacaktı dimi?

canım ağrıların normal gelmiyosa tekrar git o zaman haftayı bekleme nst de çıkar heralde herşey ay ben daha nst ye hiç girmediğimden nedir ne değildir bilmiyom da pek 20 mayısta gitcem bende rapor için kendi dr o gün sorcam baaklım nst ye gireyim istiyom bende son günlerde karnım çok sertleşmeye başladı benimde ağrı sızı yok ama karnım sertleşiyo o an nefesim kesilcek gibi oluyo gerçi dr bu durum sürekli olmadığı sürece sorun yok demişti rahim kasılmaları normal artık belli aralığı yoksa problem yok dediydi de işte biz yinede acaba diyoruz korkuyoruz Rabbim sağlıklan zamanında kavuşmayı nasip etsin inş.
cancazım benim bugün son iş günüm sanırım yarın gelmicem artık yeter sıkıldım bunaldım daraldım hak etmiyolarda hak eden insan olsalar canla başla çalışırdım ama yok yani ben hamile halimle aylardır o kadar işe koşturdum ettim yok anam yok insan değil bunlar yarın sağlık ocağına gideyim diyom 2 gün rapor alayım p.tesi resmi tatil zaten gelmem salıda rapor almaya gitcem yani bugün son gibi görünüyo hayırlısı bakalım

ahhh canım dayanamadın yaptın yine temizliği dikkat et kendine hadi üstünden bi yükte kalkmıştır temizlikle rahatlamışındır gari ne utancan kız hamilesin yardım etcek insanın olsa o kadar kirletmez ve temizlik için bayan tutmazdın yani kız bende sabahtan girdim sonra elektrikler gitti sonra net gitti derken bugünde son günüm işlerimi toparladım anca girdim forma ondan senin olup olmadığını görmedim yahni

hadi bitirdin artık alıyon desene tezkereyi,galiba ben de raporu uzatcam bilgecan ağrım geçmiyor,Allah kimseyi darda koymasın,yürüyemiyom gülüm ya

sende dikkat et kendine bencede gir bakalım bi nst ye en azından için rahat eder,doğum iznin bitince aynı yere mi devam edeceksin peki?yoksa başka iş mi bakacaksın?boşver canını sıktığına değmez evde miss gibi istirahat edeceksin,rahat rahat hazırlıklarını yapacaksın bunları düşün
bende salı giderim devlete nst için bu hafta istirahat etmek istiyorum yaa.
çok az kaldı artık zaman daraldıkça sabırsızlanmaya,ağırlaşmaya,zorlanmaya ve stres olmaya başladım canım zaman su gibi akıp geçseee.

canım kadın temizliği yapmış iste bundan sonra sanada temizlik yaaasaaaakkk bak sonra daha cok zorlanıyorsun bol bol dinlenme olmalı artık hayatında

ayyy bosver canım benim sende evde mis gibi tekmelerini yersin dinlenirsin nasılsa internetin var eee bende izin verdim izin alabilirsin internetin var diye keyif yapmak seninde hakkın canım benimm

canım benim en kısa surede sağlıkla bebişini alır evinize gelirsiniz İnsallah

maşallah ikinizede canım bebişin zor günleri atlattı bile,inşallah daha güzel günlerde gelecek arada bizleri durumunuzdan haberdar et aklımız sende öpüyoruz ikinizi de.

çok sağol canım yok canımı sıkmıycam geldiğimizden beri baş ağrısı çekiyorum tansiyonum 15 e çıkmış boşyere sıkıntı yaşatıyorum bebeğime de aynen canı içinde olsun da yavrumun yeter o

kızlar bir ara dizim ağrıyor yürüyemiyorum diyordum ya dr magnezyum verdi çok şükür hiç ağrım kalmadı hatta bel ağrım da geçti aman ne önemliymiş bu magnezyum ve çoktan beri kendime ne dert etmişim allaha şükür ağrım geçti ne zor günlerdi anlatamam anlatınca da inanmıyordu kimse neden diz ağrısı olur diye

slm kızlar nasılsınız dogum yaklastikca stres artiyo :/ temizlikti cantaydi onu yapcamdi bu eksikti telas telas allah yardimcimiz olsun. tecrubeli anneler bi akil verseniz benim kuzu cok hareketli degil bu normalmi :S tirsiyorum yattigimda ara ara hissediyorum yeri daraldigi icinmi acaba gecen ay karnimda dort dönüyodu bu ay sakin

masallah canim rabbim anali babali saglikli ömür nasip etsin. en kisa zamanda doya doya koklayacaksin minik bıdıgı :) darisi basimiza

gecmis olsun canim bende yuruyemiyorum karnim sertlesip agri yapiyor dr yat dedi yatiyorum :/ herkes konusmaya merakli ben agri cekiyorum millet nazlaniyosun diyo. herkes ayni agzi var konusuyorlar :)

Kizlar lutfen bilen soylesin her yemekten bi muddet sonra bi acayip oluyodum bu aksam yemekten 1saat sonra kan sekerimi olctum 113 cikti arkadasim olctu makinasiyla cok yuksek dedi sabah kahvaltidan sonra tekrar olcelim dedi onunda hamilelik sekeri yuksekti hep diyet yapti sizce 113 yuksekmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…