Kizlar lutfen bilen soylesin her yemekten bi muddet sonra bi acayip oluyodum bu aksam yemekten 1saat sonra kan sekerimi olctum 113 cikti arkadasim olctu makinasiyla cok yuksek dedi sabah kahvaltidan sonra tekrar olcelim dedi onunda hamilelik sekeri yuksekti hep diyet yapti sizce 113 yuksekmi kizlar
Canım geçmiş olsun benim bildiğim kadarıyla 100ün üzeri yüksekmiş hamilelikte . Ama evde şeker ölçen aletlere özellikle hamilelikte güvenmesek gerekiyormuş . Ben böyle biliyorum ama tabi daha bilgili olanlar varsa sana daha doğru cevaplar verirler.
çok sağol canım yok canımı sıkmıycam geldiğimizden beri baş ağrısı çekiyorum tansiyonum 15 e çıkmış boşyere sıkıntı yaşatıyorum bebeğime de aynen canı içinde olsun da yavrumun yeter o
Sagol canim Seker hakkinda hicbibilgim yok arkadas surekli ayni aleti kullandi ama ben pek anlamam bugun tatli yedim oglen etki edermi bilmiyorum bikac gun takip etcm bakalim sonuca gore bakcaz artik
Benim şeker hakkında bilgim var biraz çünkü benim anne tarafımda herkes şekerlidir :) çok şükür bende çıkmadı doktorda hayret etti kesin çıkar diye bakıyorduk ama çıkmadı . Sen şekerini ölçtürmedin mi hastanede.
İyi sende cikmamis sukurler olsn bizde sadece teyzem seker hastasi..hastanede olcturdum yukleme yaptilar normal dedi dktr bende sasirdim boyle olunca insallah tesaduftur ya yuksek cikmasi
Kizlar lutfen bilen soylesin her yemekten bi muddet sonra bi acayip oluyodum bu aksam yemekten 1saat sonra kan sekerimi olctum 113 cikti arkadasim olctu makinasiyla cok yuksek dedi sabah kahvaltidan sonra tekrar olcelim dedi onunda hamilelik sekeri yuksekti hep diyet yapti sizce 113 yuksekmi kizlar
Canım benım 199 çıkmıştı,seker yüklemesi 1 saat lik ,sonra alet aldık evde ölçtüm ,1 saat tokluk 155,134,85 gibideğerler çıktı,endokronolojiye gittim göstermeye Dr normal dedi,bence sıkma canını,başkent hastanesi 1 saatlik şeker ölçümü 175 e kadar referans aralığı tanımış gebelere
ya kızlar benımde cok fazla bel agrım var.. doktora soledım kalsıyum magnezyum ıceren bı hap verdı... vıtamındı demırdı kalsıyumdu derken 3 cesıt hap ıcıyorum ama korkuyorumda cok mu fazla ki( sız neler ıcıyosunuz
ya kızlar benımde cok fazla bel agrım var.. doktora soledım kalsıyum magnezyum ıceren bı hap verdı... vıtamındı demırdı kalsıyumdu derken 3 cesıt hap ıcıyorum ama korkuyorumda cok mu fazla ki( sız neler ıcıyosunuz
selam canım hosgeldın
hepımızde bır rehavet var. ağırlaştık artık ee 30ları gectık normal artık sanırım :) dun ıkı parça ütü yapayım dedım. zor bıtırdım valla. eşime bıle dedım benden artık iş çıkmaz dıye. (ki atom karınca gıbı hatunumdur he normalde yorulmanın ''y''sını bılmem :))) )
sorma canım tv açmayan ben dünden berı tvyı kapatamıyorum((( dua edıyorum... ıyı haberlerde gelsin diye ama hıc ıyı haber yok hep kayıp sayısı çıkıyor... Rabbim ailelerine sabır versin... çok zor... Kayıplarımızın mekanı cennet olsun..
Canim buraya bakamadım hiç cok Sağol allah razi olsun ben daha iyim evdeyim hergün kuzeyi görmeye gidiyorum süt götürüyorum daha iyi şimdi bugün 1 haftalik oldu meleğim hala şaka gibi geliyo bugün giydirmislerdi :) sizler iyisiniz dimi dikkat edin kendinize ve mekeklerinize çok sağol yeniden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim çok sağolun önce 200 gr verdi şimdi 1700 seviyesinde yine 15 cc anne sütü alıyormus 😍 iyilesecek inşallah :)) dualariniz için sağolun foto yok yaaa izin vermiyorlar 2 dk gosteriyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım selam,iş güç ypıldı,kadın vardı bugün evde o sebepten bakamadım,e kanepelerin altını görünce utandım kızzzz,beni sormasanız daaaa sizi zledim,kimler burda bakamadım son sayfadan alıntı yapam dedimmm,bu arada hala yürüyemiyorum,yarın sabah dr gitcem yine,bihtercan bu arada kız hamilelik takvimin duruyo ya doğum yaptığın gün geliyor aklımaaaa,senin bıcırğın bi fotosunu at da faceye görekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?