2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım geçmiş olsun benim bildiğim kadarıyla 100ün üzeri yüksekmiş hamilelikte . Ama evde şeker ölçen aletlere özellikle hamilelikte güvenmesek gerekiyormuş . Ben böyle biliyorum ama tabi daha bilgili olanlar varsa sana daha doğru cevaplar verirler.

Sagol canim Seker hakkinda hicbibilgim yok arkadas surekli ayni aleti kullandi ama ben pek anlamam bugun tatli yedim oglen etki edermi bilmiyorum bikac gun takip etcm bakalim sonuca gore bakcaz artik

Ah canim ya bak 15 olmus tansiyonun yazik bebisede sanada dikkat et kendine

Sagol canim Seker hakkinda hicbibilgim yok arkadas surekli ayni aleti kullandi ama ben pek anlamam bugun tatli yedim oglen etki edermi bilmiyorum bikac gun takip etcm bakalim sonuca gore bakcaz artik

Benim şeker hakkında bilgim var biraz çünkü benim anne tarafımda herkes şekerlidir :) çok şükür bende çıkmadı doktorda hayret etti kesin çıkar diye bakıyorduk ama çıkmadı . Sen şekerini ölçtürmedin mi hastanede.

İyi sende cikmamis sukurler olsn bizde sadece teyzem seker hastasi..hastanede olcturdum yukleme yaptilar normal dedi dktr bende sasirdim boyle olunca insallah tesaduftur ya yuksek cikmasi

İyi sende cikmamis sukurler olsn bizde sadece teyzem seker hastasi..hastanede olcturdum yukleme yaptilar normal dedi dktr bende sasirdim boyle olunca insallah tesaduftur ya yuksek cikmasi

Tesadüftür ya inşallah . Doktorunu ara sor olmazsa . Bu evdeki tansiyon , şeker aletlerinin özellikle hamilelikte baz alınmayacağını benim doktorum söylemişti sanırım

Canım benım 199 çıkmıştı,seker yüklemesi 1 saat lik ,sonra alet aldık evde ölçtüm ,1 saat tokluk 155,134,85 gibideğerler çıktı,endokronolojiye gittim göstermeye Dr normal dedi,bence sıkma canını,başkent hastanesi 1 saatlik şeker ölçümü 175 e kadar referans aralığı tanımış gebelere

Cnm benim seker yuklemesi degil normal aksam yemeginden 1saat sonra olctuk 113cikti hayirlisi artik cnm sagol icimi rahatlattin

120nin ustundeyken supheli o da yemekten tam 2 saat sonrasi icin bu deger normal korkma...

ya kızlar benımde cok fazla bel agrım var.. doktora soledım kalsıyum magnezyum ıceren bı hap verdı... vıtamındı demırdı kalsıyumdu derken 3 cesıt hap ıcıyorum ama korkuyorumda cok mu fazla ki( sız neler ıcıyosunuz

Ben günde iki he kan hapı iki kez magnezyum bir balık yağı ve birde elevit hiçbiri zararlı değil korkma.

İyi geceler kizceler..

Yarin babamlar gelecek beni almaya İstanbula gidicez 1 hafta onlarda kalicam sonra geri getirecekler :) baba olmak ne zor 30 yasina geldik hala ugrasiyolar bizle Allah razi olsun

Bugün azcik disari ciktim kompwdana falan gittim emzirme sutyeni aldim.. Emzirme atleti rahat oluyor yazin demişlerdi ama vaktim hep kalin geldi esnek olsun diye naylonlu sanki atletler, pamukluya alismisim almadim :) sizden alan varmi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demir, d vitamini, magnezyum ve balik yagi iciyorum bende :) multivitamin vardi bide ama 2 ay önce kesti onu kilo alimin artti diye.. Merak etme hemen herkes iciyo bunlari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin amin canım...
ayy aynen bende öyleydim yorulma nedir bilmezdim şimdi şunu alıp şuraya kaldıramıyorum hamilelikten hamileliğede fark varmış ben kızıma hamileyken yorulmak nedir bilmezdim ama bu oğluş beni iyi yordu doğsun onun poposunu ısıracam:))
ya sizinde bel kemiği pöçük derler popoşunun ordaki kemik benim çok ağrıyor ya.sizinde öylemi?

canım benım maşallah ikinizede kıyamam ben ona annesı cicişlerini giydirmişler :)
oo maşallah verdiği 200gr geri aldıysa Allahın izniyle hemen toparlanır annesi. güçlü bizim ogluşumuz maşallah ona. Dualarımız hep sizinle bihtercim.
İnşallah tez zamanda evinize beraber döneceksiniz.

biz iyiyiz cok sukur canım agrı sızı olsada yuvarlanıp gıdıyoruz :) sende bizi unutma kısa kısada olsa haberlerini ver canım.
kızımla cok opuyoruz sizi..

bugun gunduz profıle gırdım daha kız en son ne zaman gırdın dıye şahsen günahımı aldın hieeee
kurtlu hatun dayanamadın yıne dımı :)))) ohhhh mıs olmuştur ev valla. güle güle kırletın canım. ne utanıcan hayatım temız mı olacaktı kanepe altı kırlıkı temızlıge çağırıyorsun. kendi kendine iş yapmada kulağını cekerım bakk

gecen kontrolümde iki dr. vardı biri dediki seker yüklemesi yapılmamış hocam dedi hocası dediki ne yiyorki neyin yuklemesini yapalım kiloda cok almamıski gerek yok seker yüklemesine dedi yaptırılmicak dedi benim bildiğim sende cok almadın ve bu değer sankim normal bea ben yaptırmadığımdan değer olarak bilmiyorum ama basıma geleni paylaşım istedim benim diğer hamileliklerimde de yaptırmadılar

herkese gunaydınnn

aman bu sabah cooook sinirli uyandım kv. rüyamda uğraştım cok gergin kalktım bea
haydi gelinde muhabbete sakinleşeyim bende burnumdan soluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…