2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hepinize günaydın kızlar
bugün cuma ve biz yine prensesimle yeni haftamıza adım attık. 33 :)
dün eşimle gittik raporumu uzattık , çalışabilir için.
ama 37. haftaya kadar beklemem sanırım. mayıs ayını çıkarıp ayrılırım büyük ihtimalle.
hepinizi öptük

33 hafta Masallah ay her hafta geçtiğinde insan ne kadar heyecan ve sevindirik oluyor dimiii

bacım yemekleri bol yap güzel yap bizede kargoyla yolla
ay ne demek canım yollarım tabisi

inş. canım artık görüşebiliriz kız evde olmak güzeldir tabi güzel olmasına da ne bilim işte kendimi iyi hissediyorum çok şükür iş yerinde problemler olmasaydı da keşke çalışsaydım diyorum sonuçta bir aylık maaş tüm doğum masraflarını karşılar yani de neyse böle diyincede evdekiler kızıyolar üzülüyom diye hayırlısı artık napalım
sağlık ocağına gittim geldim bende şimdi geçen hafta kan vermiştim sonuçları aldım kanım önceden 15 di 11 e düşmüş kan hapı kullandığımız halde düşüyo kız kolestrolde yüksek ama zaten yüksekti ki gebelikte yükseliyomuş genel olarak iyi çıkmış kan sonuçlarımız dr son 3 ay ki şekere bakcam demişti oda kaç çıkmış bilemedim ama iyi olduğunu şekerle ilgili bi sıkıntı olmadığını söledi çok şükür gelirkende market market gezdim birkaç alışveriş yaptım sevdiğim zahmetli bi yemek var onu yapcam akşam için şimdiden başlayım yapayımda akşama rahat olurum
sizden ne var ne yok bakalım

Günaydın kızlar ? herkes iyidir umarım,

cumanın hayrına dualarınızda madencileri de onların çocuklarınıda unutmayın...

onlara bu çalışma şartlarını uygun görenleri de unutmayın...

Allah yardımcıları olsun...

hanmlar limangoda mothercare indirime girmiş müptelaları bakabilir. ben oğlusuma göre pek bi ihtiyacına bianen bişi bulamadım ama sizin hbrnz olsun

Gunaydin hayirli cumalar nasilsiniz biz doktor kontrolune gidiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkesleree, hayirli cumalar..

Ufak ufak hazirlik yapiyorum ben öğleden sonra gelecek annemler hoopp kacis vakti :)

meraba kızlar 56 kiloyla hamile kaldım şuan 32+3 üm ve tam 68 kiloyum boyumda kısa çok vahim durumdayım anlıcanız aşırı mı almışım bakıyorum 5 6 kilo alanlar hatta daha bile az alanlar var

günaydı kızlar huuuuu

çok şükür bu haftada cuma gününe eriştik herkese hayırlı cumalar dualrımızı bugun dilimizden eksik etmeyelim inş...bnde salı gunu raporumu alıcam ama ne zaman cıkarım belli değil açıkcası eşim istemiyo gıtmemi..dun patrronlar konustuk işten cıkmamı istemiyor çocugumla beraber gelmeme izin verdi hatta cok sevindi bnm ofisim ev gıbı zaten patron dedıkı bı odayı bebek odası yaparız dedi c.tesi gununude konustum erken cıkarsın dedı bnde sızın erken dedğiniz 4 ve 5 deım bn 12 veya 1 de cıkarım dedım onada tamam dedı bıde maasımı arttıracak şimdi kızlar bn napim siz olsanız ne yapardınız bebişinizle bu ımkanlar dogrultusunda işe devam edrmıydınız bnm aklıma yattı ama bı yondende zor olmaz inş dıye düşünüyorm bebğin huysuz olusa bide...kendime araba almayı düşünüyorum nasipse onunla gıder gelirrım :44::44:

meraba kızlar 56 kiloyla hamile kaldım şuan 32+3 üm ve tam 68 kiloyum boyumda kısa çok vahim durumdayım anlıcanız aşırı mı almışım bakıyorum 5 6 kilo alanlar hatta daha bile az alanlar var

cnm üzülme yaa Allah ım başka dert vermesin zaten dogumdan sonra verırsın kıloları bnde an son 15 kilo almıstım şimdi kaca cıktı bilmıyorum 50 yle basladım en son 65 dım boy 1,70 aman uzulme sende ona bakarsan bnde bacaklarıma ve totoma bakınca moralım bozuluyo hep çatlamış selüliy olmus ama napalım yavrularamız iyi olsunda kıloları verırık spor yaparık ohhh

Bende 56 ile basladim 2 hafta önce 65tim yani 32 olmaya yakin 9 kilo almistim su anda kacim bilmiyorum ama sürekli yemek yemek istiyorum :))) doktor su zamana kadar kilomdan memnun ama gecen hafta izne ciktim agrim olduğu içinde yiyip yatiyorum inşallah çok artmam

Günaydiiiin aramiza hoşgeldin kuzum birazda evde vakit gecir tadini cikar doguma kadar bence.evde olmanin tadida baskaa ama.yat kalk ye ic

Ben suan 58 kilo oldum zorlaaaa.ve doktorum 1 ay oldu vitaminimi kestiii yaaa kilo almiyim diyee.benim dodktor cok hassas yaa ben kilo istiyodum biraz daha )

Oglusum 2120 gr olmus bi sorun yok dedi doktor raporumuzu da aliyoruz artik evimizdeyiz

Hayırlı cumalar olsun arkadaşlarr hepimizin dualrı kabul görsün dilerimki gelin çay içelim haydiiii bekliyorum

günaydınnnn sevgim patron tüm kartlarını açmış,benim fikrim bebişle gelme işini en azından denemen olmazsa o zaman ayrılmandan yana

bilge hadi hayırlı olsun yatcaz kalkcaz hopp doğuma moduna girmişsin

Boşuna evham yapma arkadaşım 30 kilo alanlar var onlar ne yapsın hamileyiz tabiki kilo alacağız doğumdan sonra gidiyo merak etme ben ilkinde 15 kilo almıştım 40ım çıktığında 16 kilo vermiştim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…