hepinize günaydın kızlar
bugün cuma ve biz yine prensesimle yeni haftamıza adım attık. 33 :)
dün eşimle gittik raporumu uzattık , çalışabilir için.
ama 37. haftaya kadar beklemem sanırım. mayıs ayını çıkarıp ayrılırım büyük ihtimalle.
hepinizi öptük
ay ne demek canım yollarım tabisibacım yemekleri bol yap güzel yap bizede kargoyla yolla
günaydınnnnnn,ben hiççç üzülmedim bilakis adına çook sevindim canım ohh miss inanki ev gibisi yok devlet sana boşuna 32.haftada bu hakkı tanımıyor bundan sonra çalışman sıkıntılı olduğu için,hayat zorlaşacağı için artık istirahat zamanı diyor ohh ohh artık görüşebiliriz
Gunaydin hayirli cumalar nasilsiniz biz doktor kontrolune gidiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
33 hafta Masallah ay her hafta geçtiğinde insan ne kadar heyecan ve sevindirik oluyor dimiii
meraba kızlar 56 kiloyla hamile kaldım şuan 32+3 üm ve tam 68 kiloyum boyumda kısa çok vahim durumdayım anlıcanız aşırı mı almışım bakıyorum 5 6 kilo alanlar hatta daha bile az alanlar var
meraba kızlar 56 kiloyla hamile kaldım şuan 32+3 üm ve tam 68 kiloyum boyumda kısa çok vahim durumdayım anlıcanız aşırı mı almışım bakıyorum 5 6 kilo alanlar hatta daha bile az alanlar var
Günaydiiiin aramiza hoşgeldin kuzumkızlarrr evden sesleniyorum bugünnnnnnnnn günaydınnnnnn hayırlı cumalar olsunnn hepimize
gitmedim işe sağlık ocağına gitcem 2 gün rapor alcam salı da kendi dr dan raporu alıcam nasip olursa
yaniiiii artıkın evdeyimmm üzüleyim mi sevineyimde bilmiyorum ya son ana kadar çalışmayı çok istemiştim ama
olmadı nasip böylemiş
Bende 56 ile basladim 2 hafta önce 65tim yani 32 olmaya yakin 9 kilo almistim su anda kacim bilmiyorum ama sürekli yemek yemek istiyorum :))) doktor su zamana kadar kilomdan memnun ama gecen hafta izne ciktim agrim olduğu içinde yiyip yatiyorum inşallah çok artmam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydı kızlar huuuuu
çok şükür bu haftada cuma gününe eriştik herkese hayırlı cumalar dualrımızı bugun dilimizden eksik etmeyelim inş...bnde salı gunu raporumu alıcam ama ne zaman cıkarım belli değil açıkcası eşim istemiyo gıtmemi..dun patrronlar konustuk işten cıkmamı istemiyor çocugumla beraber gelmeme izin verdi hatta cok sevindi bnm ofisim ev gıbı zaten patron dedıkı bı odayı bebek odası yaparız dedi c.tesi gununude konustum erken cıkarsın dedı bnde sızın erken dedğiniz 4 ve 5 deım bn 12 veya 1 de cıkarım dedım onada tamam dedı bıde maasımı arttıracak şimdi kızlar bn napim siz olsanız ne yapardınız bebişinizle bu ımkanlar dogrultusunda işe devam edrmıydınız bnm aklıma yattı ama bı yondende zor olmaz inş dıye düşünüyorm bebğin huysuz olusa bide...kendime araba almayı düşünüyorum nasipse onunla gıder gelirrım :44::44:
bebeğinin cinsiyeti ne canım. ohh ne güzel bebeğini görceksinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?