2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merhaba,
Bende 31 haftalık hamileyim. Bugün kontrolümde doktor preeklamsi, gebelik zehirlenmesinden şüphelendi. Seni doğuma hazırlayalım dedi, bebek için ciğer geliştirici iğne yaptırdım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnşallah öyle bir şey çıkmaz. Sizde dua edin olur mu???

Kızlar bende biberon aventin kucuklerinden alayim diyordum birde nukun emziginden hast lazım olur diye... Sonrası için sonra alırım diyordum

Esimin arki wee nin yeni dogan setini hediye edicek bende ayrica almasam mi gerek var mi sizce set bu

Eklentiler

• $110852684_tn24_0.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 47

aminn canım benımm..
hemen değiştireyim onun yerine başka bişi bakayım o zaman. tavsiye için çok teşekkür ederim. bebek termosu alan var mı aranızda peki

Cnm ya onu bende gordum hortumlu kendin cekiyosun hani.ama benim nwfesim yetmez ona ya o yüzden almadim :-(

Valla bilemiyorum cnm bunlari kullan memnun kalmazsan alirsin bence.benim 4 tane biberon oldu bakalim hangisinden memnun kalcam hepsi farkli markalardan :)

aminn canım benımm..
hemen değiştireyim onun yerine başka bişi bakayım o zaman. tavsiye için çok teşekkür ederim. bebek termosu alan var mı aranızda peki

Evet ben aldim civilden 500 ml. Gorumcem kullaniyodu al dedi. Cok ise yariyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Çoooooook geçmiş olsun cnm. İnşallah sonuçların temiz çıkar.

Merak ettim DRun neden şüphelendi preeklamsiden. Hangi belirtiler vardı sende ???

Ben hiç bilemiyorum kızlar, bebek termosu ne işe yarıyor ??

Kaynar su ya da kaynamis ilimis su koyuyosun yanjnda tasimak cok rahat oluyo. Cantanin kenar bolmesine yerlestirdim bile ben. Mama yiyosa kaynamis ilimis suyu doldurup gittigin her yerde kullanabiliyorun rahatlikla. Emzik yikamak icin vs kullanabiliyosun. Bebege su icirmek icin kullaniyosun cok amacli kaynamis temiz su bebek icin sart

selam kizlar bizde 32 icindeyiz sekerimiz yok ama suyumuz fazla erken dogum olabilir dedi dr benim gibi olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…