Allah bagislasin cnm masallah oglusuna.dogum tarihlerimiz ayni.acaba benim oglusumda o kadar olmusmudur.normalmi dedi kilosuna cnm.Oglusum 2120 gr olmus bi sorun yok dedi doktor raporumuzu da aliyoruz artik evimizdeyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnnn sevgim patron tüm kartlarını açmış,benim fikrim bebişle gelme işini en azından denemen olmazsa o zaman ayrılmandan yana
bilge hadi hayırlı olsun yatcaz kalkcaz hopp doğuma moduna girmişsin
dimi nagim yaa bilmıyorum bnde buraya gecici eleman alınaca normalde izne salı gunu cıkmam gerekıyorken cıkamıycam galıba eger doneceksem adamlada aramı bozmak ıstemıyoprun ama artık dayanamıyorum valla zor geliyo o kadar cok dınlenmeye ıhtıoyacım varkı eşimde diyo tıklım tıkış mınubusle gıdıp gelıyosun aklım sende kalıyo oda haklı ınan tıklım tıkış yanii.şimdi ne desem de salı gunu cıksan-m bana bi akıl ver cnm ya
Allah bagislasin cnm masallah oglusuna.dogum tarihlerimiz ayni.acaba benim oglusumda o kadar olmusmudur.normalmi dedi kilosuna cnm.
Bende 56 ile basladim 2 hafta önce 65tim yani 32 olmaya yakin 9 kilo almistim su anda kacim bilmiyorum ama sürekli yemek yemek istiyorum :))) doktor su zamana kadar kilomdan memnun ama gecen hafta izne ciktim agrim olduğu içinde yiyip yatiyorum inşallah çok artmam
sende kartlarını açık oyna en fazla önümüzdeki hafta sonuna kadar idare ederim deiş devretmekte kolay değil ben son 1 aydır işleri öğreticem diye uğraşıyorum :44:
eşlerimizde haklı kıyamıyolar bize benim eşimde uzatmaya gerek yok çık artık diyo bende hiç değilse haziren 15 yapayım diyorum ama zorlanıyorum da arabayla gidip gelsemde dün itibariyle karnım direksiyona dayandı
önümüzdeki hafta cuma çalışabiliri alayım olmazsa aynı pazartesi izne ayrılırım diyorum en azından denemedim demem bursada 2 gündür havada epey sıcak sevmedi vucüdüm sıcakları
senin işin daha zor dolmuşlarda hödük çok karnına falan çarpan olur Allah korusun ee patronda adam alacak niye önceden almamış ki
Masallah cnm tabiki önce saglik.benimkide gecen hafta 2 kg.di.sanki beslenemiyorum bu ay insalalh benimkide ataktadirSagol canim atak yapmis dedi:) 3 hafta once gittigimde 1300 du hatta dediki bu kizindan zayif olacak bu hafta boyle gorunce atak yapmis dedi saglikli olsun da kilo dogunca da aliyolar kizim 3.5 dogmustu ilk zamanlar hep tombikdi simdi 17 aylik 10.50 kilo ama sukur sagligi yerinde hareketli ondan sanirim kilo almiyo
senin sat neydi canım günlerimiz yakın galibaKizlar sac boyayabilirmiyiz artik.beyazlari gordukce piskolojim bozuluyo.boyayaniz varmi?
cnm üzülme yaa Allah ım başka dert vermesin zaten dogumdan sonra verırsın kıloları bnde an son 15 kilo almıstım şimdi kaca cıktı bilmıyorum 50 yle basladım en son 65 dım boy 1,70 aman uzulme sende ona bakarsan bnde bacaklarıma ve totoma bakınca moralım bozuluyo hep çatlamış selüliy olmus ama napalım yavrularamız iyi olsunda kıloları verırık spor yaparık ohhh
Ben azimliyimde aslında kilo konusunda normalde zor verebilen bi insanım ama inş gider ya doğumdan snra hayır sadece kilo değil ki sorun zaten büykdü göğüsler iyice kocaman oldular hiç bişey gelmiyo ama napalım yavrularamız sağlıklı olsnda tek dertler böle olsn dimiBoşuna evham yapma arkadaşım 30 kilo alanlar var onlar ne yapsın hamileyiz tabiki kilo alacağız doğumdan sonra gidiyo merak etme ben ilkinde 15 kilo almıştım 40ım çıktığında 16 kilo vermiştim bile
aynen cnm burdakı duzenı de oyle bi otutturdum ki başka biri geciçi olarak gelsede inş ortalık karışmazaslında dediğin mantıklı geldi cnm en ıyısı haftya kadar idare edeyım yanı napim bide bebğim nasıl olcak ne olucak belli değil hanı donmem de kesın değil eşimde 2 aylık bebkle nasıl gidicen diyo ama hayat şartları gecende senle konuşmuştuk ya eş da olsa eline bakmak zor yani... ahh bnm vucudda aynen sıcak sevmmedı bıde daha mayıs ayındayız...dolmuşlar felaket yaaa bazen oluyo genceccık cocuklar kocaman karnımı goruyorda yer vermıyorlar inan yaşlılar daha fazla yer vermiştir yani.
kızlar ya bişey sorucam 32.haftamda çalışabilir raporu almak istiyorum sat göre mi alınıyo ultrason ölçümlerine göre mi ben ultrason ölçümüne göre almak istiyom çünkü bebeğim 4 gün geriden geliyo son 3 haftada doğmazsa bu defa doğum sonrası izinlerim başlasın istemiyom
senin sat neydi canım günlerimiz yakın galiba
Gayet iyi almissin cnm.aynilarindan bende aldim sadece tirnak makasi 15 miydi neydi.digerleride 15 20 nin uzerinde.ya kızlar şimdi öğlen arası bişiler aldım da. bakın pahalı mı almışım:26:
dr.browns biberon (120lik)
wee su biberonu
wee tırnak makası
wee mama kaşığı
wee burun aspiratörü
alt açma örtüsü ve yastığı
mini damlanın kundağı
toplam 100 tl nasıl ne dersiniz:26::26:
ay ne demek canım yollarım tabisi
inş. canım artık görüşebiliriz kız evde olmak güzeldir tabi güzel olmasına da ne bilim işte kendimi iyi hissediyorum çok şükür iş yerinde problemler olmasaydı da keşke çalışsaydım diyorum sonuçta bir aylık maaş tüm doğum masraflarını karşılar yani de neyse böle diyincede evdekiler kızıyolar üzülüyom diye hayırlısı artık napalım
sağlık ocağına gittim geldim bende şimdi geçen hafta kan vermiştim sonuçları aldım kanım önceden 15 di 11 e düşmüş kan hapı kullandığımız halde düşüyo kız kolestrolde yüksek ama zaten yüksekti ki gebelikte yükseliyomuş genel olarak iyi çıkmış kan sonuçlarımız dr son 3 ay ki şekere bakcam demişti oda kaç çıkmış bilemedim ama iyi olduğunu şekerle ilgili bi sıkıntı olmadığını söledi çok şükür gelirkende market market gezdim birkaç alışveriş yaptım sevdiğim zahmetli bi yemek var onu yapcam akşam için şimdiden başlayım yapayımda akşama rahat olurum
sizden ne var ne yok bakalım
ya kızlar şimdi öğlen arası bişiler aldım da. bakın pahalı mı almışım:26:
dr.browns biberon (120lik)
wee su biberonu
wee tırnak makası
wee mama kaşığı
wee burun aspiratörü
alt açma örtüsü ve yastığı
mini damlanın kundağı
toplam 100 tl nasıl ne dersiniz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?