2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Oglusum 2120 gr olmus bi sorun yok dedi doktor raporumuzu da aliyoruz artik evimizdeyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bagislasin cnm masallah oglusuna.dogum tarihlerimiz ayni.acaba benim oglusumda o kadar olmusmudur.normalmi dedi kilosuna cnm.

dimi nagim yaa bilmıyorum bnde buraya gecici eleman alınaca normalde izne salı gunu cıkmam gerekıyorken cıkamıycam galıba eger doneceksem adamlada aramı bozmak ıstemıyoprun ama artık dayanamıyorum valla zor geliyo o kadar cok dınlenmeye ıhtıoyacım varkı eşimde diyo tıklım tıkış mınubusle gıdıp gelıyosun aklım sende kalıyo oda haklı ınan tıklım tıkış yanii.şimdi ne desem de salı gunu cıksan-m bana bi akıl ver cnm ya

sende kartlarını açık oyna en fazla önümüzdeki hafta sonuna kadar idare ederim de iş devretmekte kolay değil ben son 1 aydır işleri öğreticem diye uğraşıyorum :44:
eşlerimizde haklı kıyamıyolar bize benim eşimde uzatmaya gerek yok çık artık diyo bende hiç değilse haziren 15 yapayım diyorum ama zorlanıyorum da arabayla gidip gelsemde dün itibariyle karnım direksiyona dayandı
önümüzdeki hafta cuma çalışabiliri alayım olmazsa aynı pazartesi izne ayrılırım diyorum en azından denemedim demem bursada 2 gündür havada epey sıcak sevmedi vucüdüm sıcakları
senin işin daha zor dolmuşlarda hödük çok karnına falan çarpan olur Allah korusun ee patronda adam alacak niye önceden almamış ki

Allah bagislasin cnm masallah oglusuna.dogum tarihlerimiz ayni.acaba benim oglusumda o kadar olmusmudur.normalmi dedi kilosuna cnm.

Sagol canim atak yapmis dedi:) 3 hafta once gittigimde 1300 du hatta dediki bu kizindan zayif olacak bu hafta boyle gorunce atak yapmis dedi saglikli olsun da kilo dogunca da aliyolar kizim 3.5 dogmustu ilk zamanlar hep tombikdi simdi 17 aylik 10.50 kilo ama sukur sagligi yerinde hareketli ondan sanirim kilo almiyo

benim doktor fazla diyip duruyo bana iyiyce bozdu pskolojimide walla inş veririz bu kiloları doğumdan snra:18::18::18:

Selammm hayırlı cumalar kızlar :)

aynen cnm burdakı duzenı de oyle bi otutturdum ki başka biri geciçi olarak gelsede inş ortalık karışmaz aslında dediğin mantıklı geldi cnm en ıyısı haftya kadar idare edeyım yanı napim bide bebğim nasıl olcak ne olucak belli değil hanı donmem de kesın değil eşimde 2 aylık bebkle nasıl gidicen diyo ama hayat şartları gecende senle konuşmuştuk ya eş da olsa eline bakmak zor yani... ahh bnm vucudda aynen sıcak sevmmedı bıde daha mayıs ayındayız...dolmuşlar felaket yaaa bazen oluyo genceccık cocuklar kocaman karnımı goruyorda yer vermıyorlar inan yaşlılar daha fazla yer vermiştir yani.

Masallah cnm tabiki önce saglik.benimkide gecen hafta 2 kg.di.sanki beslenemiyorum bu ay insalalh benimkide ataktadir normal dogummu yapicaksin.

kızlar ya bişey sorucam 32.haftamda çalışabilir raporu almak istiyorum sat göre mi alınıyo ultrason ölçümlerine göre mi ben ultrason ölçümüne göre almak istiyom çünkü bebeğim 4 gün geriden geliyo son 3 haftada doğmazsa bu defa doğum sonrası izinlerim başlasın istemiyom

Doğru diosun cnm aslında başka dert vermesin allah inş veririz gene senin boydan kurtarıyosn ne güzel:))

Boşuna evham yapma arkadaşım 30 kilo alanlar var onlar ne yapsın hamileyiz tabiki kilo alacağız doğumdan sonra gidiyo merak etme ben ilkinde 15 kilo almıştım 40ım çıktığında 16 kilo vermiştim bile
Ben azimliyimde aslında kilo konusunda normalde zor verebilen bi insanım ama inş gider ya doğumdan snra hayır sadece kilo değil ki sorun zaten büykdü göğüsler iyice kocaman oldular hiç bişey gelmiyo ama napalım yavrularamız sağlıklı olsnda tek dertler böle olsn dimi

bende senin gibiyim düzenimi oturttum ama döndüğümde kesinlikle herşeyin arap saçı olacağınıda biliyorum
iki aylık bebekle git gel zor sonra hava soğucak falan iyisimi şimdiden o günleri düşünüp kendini strese sokma görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler
o yerverme işine hiç girmeyelim insanlarda vicdan kalmamış ya

bunun hesebını dr yapıcak benim her iki doktorumda aynı tarihi verdi

ya kızlar şimdi öğlen arası bişiler aldım da. bakın pahalı mı almışım:26:

dr.browns biberon (120lik)
wee su biberonu
wee tırnak makası
wee mama kaşığı
wee burun aspiratörü
alt açma örtüsü ve yastığı
mini damlanın kundağı
toplam 100 tl nasıl ne dersiniz:26::26:

Gayet iyi almissin cnm.aynilarindan bende aldim sadece tirnak makasi 15 miydi neydi.digerleride 15 20 nin uzerinde.

iş hayatına alışkın olduğun için şimdi sana öyle geliyor canım bir ay evde kal sonra geri dönmek istemezsin :))
maşallah canım sonuçlarında güzel çıkmış çok sevindim,ebe muayene etti mi?beni muayene edip kalp atışlarını dinliyo o üç aylık şeker 4-6 arası oldu mu normal diyolar benimde ona göre insülini kesmişlerdi.Şimdi evde olmak sana nasıl iyi gelir yemek yapmayı bile özlüyor insan,bende işten atyrıldığım günlerde temizlik yemek nasıl tatlı geliyodu şimdi hiçbirini yapmıyorum sadece yatıyorum
bilgecimm annemin evinin yanındaki bir ev boşalacakmış ev sahibiyle konuşmuş annem yakın komşumuz olduğu için anneme esra gelsin kimseye vermek istemiyorum demiş bakalım nasip olursa sana yakın olacağım gerçi karnım burnumda nasıl ev taşıyacağım bilmiyorum ama hayırlısı artık bizimde kiraya bu ay zam geldi zamla kira bize 650 ye falan geliyo dokunmaya bakladı kira

yok canım aldıklarına göre tutarı gayet normal,bebeğin güle güle kullansın,
bu arada kızlar burun aspiratörünü pompalı olandan almayın hiç işe yaramıyor hem yiğenlerimde tecrübe edindik hemde arkadaşlarımın hepsi uyardı şu hortumlu içine çekince temizleyen aspiratörler çıktı genelde eczanelerde satılıyo onlar burunu çok iyi açıyo size naçizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…