- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kaynar su ya da kaynamis ilimis su koyuyosun yanjnda tasimak cok rahat oluyo. Cantanin kenar bolmesine yerlestirdim bile ben. Mama yiyosa kaynamis ilimis suyu doldurup gittigin her yerde kullanabiliyorun rahatlikla. Emzik yikamak icin vs kullanabiliyosun. Bebege su icirmek icin kullaniyosun cok amacli kaynamis temiz su bebek icin sart
Çoooooook geçmiş olsun cnm. İnşallah sonuçların temiz çıkar.
Merak ettim DRun neden şüphelendi preeklamsiden. Hangi belirtiler vardı sende ???
Bende alayim aslinda bak valla iyi aklima getirdin canim yaa unutmuşum termosu ben...civildrn kaca aldin??
Hiii bide hastane cantasina mama almak lazimmi ya ben emin olamıyorum alacakmisiniz ??
canım özel hastanede doğum yapacaksan almana gerek yok onlar gerekli gördüğü taktirde bebeğe mama veriyolar.Devlette verilmiyo.
Bende alayim aslinda bak valla iyi aklima getirdin canim yaa unutmuşum termosu ben...civildrn kaca aldin??
Hiii bide hastane cantasina mama almak lazimmi ya ben emin olamıyorum alacakmisiniz ??
yüzümde ve ellerimde şişlik olduğunu söyledi. Bence çok fazla yok ama ona göre fazlaymış. Birde tansiyonum son haftalarda bir kez 14/9 birkez 13/9 olmuştu. O nedenle tedbir alalım dedi. Bugün 2 iğne yarın 2 iğne yaptırıcam bebeğin ciğer gelişimi için
bende senin gibiyim düzenimi oturttum ama döndüğümde kesinlikle herşeyin arap saçı olacağınıda biliyorum
iki aylık bebekle git gel zor sonra hava soğucak falan iyisimi şimdiden o günleri düşünüp kendini strese sokma görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler
o yerverme işine hiç girmeyelim insanlarda vicdan kalmamış ya
bunun hesebını dr yapıcak benim her iki doktorumda aynı tarihi verdi
bacılarımdan kimler var bakalım:44:
hamileliğim boyunca şu türk kahvesi kadar enfes bir koku daha duymadım yok böyle bir kokuiş yerinde alt kattakiler yapıyo kokusu buram buram burnumda sabah ayrıı öğlen ayrı bu ne ızdırap
yüzümde ve ellerimde şişlik olduğunu söyledi. Bence çok fazla yok ama ona göre fazlaymış. Birde tansiyonum son haftalarda bir kez 14/9 birkez 13/9 olmuştu. O nedenle tedbir alalım dedi. Bugün 2 iğne yarın 2 iğne yaptırıcam bebeğin ciğer gelişimi için
selam kizlar bizde 32 icindeyiz sekerimiz yok ama suyumuz fazla erken dogum olabilir dedi dr benim gibi olan var mi ?
Bayanlar hamilelik şekeri teşhisi konup, evde cihazla ölçüm yapan arkadaşlar var mı???????
benim ilk yüklemem yüksek çıktı. ikinci 100lük yüklemeye bir hafta diyetten sonra girdim ve normal çıktı. ama Dr diyete devam dedi. ben de ölçüm cihazı aldım ama evdeki ölçümün nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum. sonuçlar kaç olmalı?
referans değerleri ve ölçüm saatleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı????????????????????????
iş hayatına alışkın olduğun için şimdi sana öyle geliyor canım bir ay evde kal sonra geri dönmek istemezsin :))
maşallah canım sonuçlarında güzel çıkmış çok sevindim,ebe muayene etti mi?beni muayene edip kalp atışlarını dinliyo o üç aylık şeker 4-6 arası oldu mu normal diyolar benimde ona göre insülini kesmişlerdi.Şimdi evde olmak sana nasıl iyi gelir yemek yapmayı bile özlüyor insan,bende işten atyrıldığım günlerde temizlik yemek nasıl tatlı geliyodu şimdi hiçbirini yapmıyorum sadece yatıyorum
bilgecimm annemin evinin yanındaki bir ev boşalacakmış ev sahibiyle konuşmuş annem yakın komşumuz olduğu için anneme esra gelsin kimseye vermek istemiyorum demiş bakalım nasip olursa sana yakın olacağım gerçi karnım burnumda nasıl ev taşıyacağım bilmiyorum ama hayırlısı artık bizimde kiraya bu ay zam geldi zamla kira bize 650 ye falan geliyo dokunmaya bakladı kira
kııızz naber hamışlern kralıçası hoşgeldin
ayyy cnmm benımde karşı ofisimde kızlar var onlar yapıyolar çogu yaptukları zaman çağırırlar bn gidemesemde getiriler sağolsunlar hatta az önce içtim ahh cnm yaa şöyle sihir gıbı bişey olsa hooop burdan sana yollardım
hamileliğim boyunca şu türk kahvesi kadar enfes bir koku daha duymadım yok böyle bir kokuiş yerinde alt kattakiler yapıyo kokusu buram buram burnumda sabah ayrıı öğlen ayrı bu ne ızdırap
eveeett yan gelip yatiyorum evde ama çalışmayı isterdim....hamilelikten beri biraz salmistim erken doğum riskim oldugu icin sali gununden beri tamamen yatistayim bi yemek o kadar bebisin cicilerini yikadim utuledim mobilyalar siyah iki gune toz alirdim supurge yapardim gelin parmakla yazı yazin
Bayanlar hamilelik şekeri teşhisi konup, evde cihazla ölçüm yapan arkadaşlar var mı???????
benim ilk yüklemem yüksek çıktı. ikinci 100lük yüklemeye bir hafta diyetten sonra girdim ve normal çıktı. ama Dr diyete devam dedi. ben de ölçüm cihazı aldım ama evdeki ölçümün nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum. sonuçlar kaç olmalı?
referans değerleri ve ölçüm saatleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı????????????????????????
merhaba,
Bende 31 haftalık hamileyim. Bugün kontrolümde doktor preeklamsi, gebelik zehirlenmesinden şüphelendi. Seni doğuma hazırlayalım dedi, bebek için ciğer geliştirici iğne yaptırdım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnşallah öyle bir şey çıkmaz. Sizde dua edin olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?