2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bende alayim aslinda bak valla iyi aklima getirdin canim yaa unutmuşum termosu ben...civildrn kaca aldin??
Hiii bide hastane cantasina mama almak lazimmi ya ben emin olamıyorum alacakmisiniz ??

Çoooooook geçmiş olsun cnm. İnşallah sonuçların temiz çıkar.

Merak ettim DRun neden şüphelendi preeklamsiden. Hangi belirtiler vardı sende ???

yüzümde ve ellerimde şişlik olduğunu söyledi. Bence çok fazla yok ama ona göre fazlaymış. Birde tansiyonum son haftalarda bir kez 14/9 birkez 13/9 olmuştu. O nedenle tedbir alalım dedi. Bugün 2 iğne yarın 2 iğne yaptırıcam bebeğin ciğer gelişimi için

Bende alayim aslinda bak valla iyi aklima getirdin canim yaa unutmuşum termosu ben...civildrn kaca aldin??
Hiii bide hastane cantasina mama almak lazimmi ya ben emin olamıyorum alacakmisiniz ??

canım özel hastanede doğum yapacaksan almana gerek yok onlar gerekli gördüğü taktirde bebeğe mama veriyolar.Devlette verilmiyo.

hamileliğim boyunca şu türk kahvesi kadar enfes bir koku daha duymadım yok böyle bir koku iş yerinde alt kattakiler yapıyo kokusu buram buram burnumda sabah ayrıı öğlen ayrı bu ne ızdırap

canım özel hastanede doğum yapacaksan almana gerek yok onlar gerekli gördüğü taktirde bebeğe mama veriyolar.Devlette verilmiyo.

Hi hi ozelde dogum yapacagim.. almayim o zmn. Yani lazim olursa anidn isterler gece vakti falan olur sorun yasanmasin diye düşünmüştüm.

Fiyati sanirim 22 civariydi. 350 ml olanlar daha uygundu tabi. Ben her ihtimale karsi en kucuk paket mamadan aldim ne olur ne olmaz die. Evet ozel hastanelerde veriliyo ama belli saat araliklariyla veriyolar bebeler doymuyo sahit oldum. Sekerli su takviye etmistik teyzemin cocuklarina. En son mama almistik

tekrar çok çok geçmiş olsun. Bence şişlikten öte tansiyondan dolayı önlem almak istemiştir. preeklamsinin diğer belirtileri yoksa bir sıkıntı çıkmaz bence.

dimi cnm artık herseyı zaman belırleyecek napalım hayırlısı olsun hakkımızda
bacılarımdan kimler var bakalım:44:

kııızz naber hamışlern kralıçası hoşgeldin
hamileliğim boyunca şu türk kahvesi kadar enfes bir koku daha duymadım yok böyle bir koku iş yerinde alt kattakiler yapıyo kokusu buram buram burnumda sabah ayrıı öğlen ayrı bu ne ızdırap

ayyy cnmm benımde karşı ofisimde kızlar var onlar yapıyolar çogu yaptukları zaman çağırırlar bn gidemesemde getiriler sağolsunlar hatta az önce içtim ahh cnm yaa şöyle sihir gıbı bişey olsa hooop burdan sana yollardım

Baska doktora da git derim. Tek doktora vagli kalma boyle bi durumda. Sezeryana erken almak icin yapanlar varmis boyle seyleri. Bi tanidigin doktoru 3 hafta once alacakti cunku izne ayriliyodu fark etmeseler bebek bosu bosuba erken alinacakti. Bence bi doktora daha git

selam kizlar bizde 32 icindeyiz sekerimiz yok ama suyumuz fazla erken dogum olabilir dedi dr benim gibi olan var mi ?

selam
benim de dün doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi. şeker olabilirmiş açlık tokluk ölçtürmemi söyledi. 24. haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım iyi çıkmıştı ama sonradan yükselebilirmiş

Bayanlar hamilelik şekeri teşhisi konup, evde cihazla ölçüm yapan arkadaşlar var mı???????

benim ilk yüklemem yüksek çıktı. ikinci 100lük yüklemeye bir hafta diyetten sonra girdim ve normal çıktı. ama Dr diyete devam dedi. ben de ölçüm cihazı aldım ama evdeki ölçümün nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum. sonuçlar kaç olmalı?

referans değerleri ve ölçüm saatleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı????????????????????????

açlık 95'in altı olması isteniyor. Toklu ise yani yemekten 1 saat sonraki ölçüm 140'ın altında olması gerekiyor

aaa çok sevindim canım ya hadi hayırlısı bakalım yapabilceğimiz bişey olursa haber ediyosun hemen bizde ilk evlendiğimizde 1,5 yıl kira ödedik çok koyuyo insana ben yemedim sen ye Rabbim tez zamanda kendi evinizi almayı nasip etsin canım benim
kız ben ilk evlendiğimiz zaman 3 ay evde oturdum aman aman kafayı yemiştim evde zaten takıntılı bi insanım eve kalınca iyice takıntılarım artmıştı inş. yine öyle olmam bu sefer gerçi 1,5 2 ay sonra oğluşta bana katılcak Allah nasip ederse o zaman zaten anlamıcaz nasıl geçiyo vakit evde olmak paşalarla olmak en güzeli gelicek ama çalışmak lazım beya

selam canlar,Sevgicanım ben bildiğin gibi totoyu devirip dinleniyom şu an,sadece yemek yapıyom,salıya kadar iyi hissetmezsen uzatırım raporu Nagicanım ben hamilelikten önce daha pisboğazdııımmm,ama gebelikten beridir sadece içim yanıyo,serin bişeyler içeyim diyom o kadarrr,bugün dr hızlıca doğum sürecini özetleyince 3,5 attım bi an,şu an yan yatıyo,4 haziranda gel 32. hafta raporunu verelim dedi, 8-10 temmuz gibi durumuna bakalım doğum şekline karar verelim dedi,ayyyy yapabilir miyimmm acaba deyince görcez diyo:18:
evde yan gelip yattığını düşündüğüm Bilgecan,Özgecan ve Deryacan,Hicran öpüyom sizi de

eveeett yan gelip yatiyorum evde ama çalışmayı isterdim....hamilelikten beri biraz salmistim erken doğum riskim oldugu icin sali gununden beri tamamen yatistayim bi yemek o kadar bebisin cicilerini yikadim utuledim mobilyalar siyah iki gune toz alirdim supurge yapardim gelin parmakla yazı yazin ama ne yapim ayakta kalinca kasilmalarim baslio

ben ölçüyorum canım
yemekk yedikten sonra 2. saat sonra tokluk bakılmalı 140 ı geçmemeli

Kızlaaarrrr nasilsiniz :) o güzel fikirlerinize ihtiyacım var sizce hardal sarısı koltuk nasiiiilll :)

dua ederim canım inş temiz çıkar

Cnm benim bebegin suyu cok artti diye doktor diyet verdi bide üç gün boyunca yemeklerdrn birer saat sonra tokluk sekerimi olcmemi istedi 140 in üstünde cikmamasi gerekmis alti normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…