hemde ne cadı kendime sallanan koltuk alamk istiyorum onada alınıcakmıs ve bizim odada durucakmıs ben emzirirken oda kendi bebeklerine bakıcakmıs odası var ve oğlanlarınkinden buyuk ona rağmen sizin odada durucak diyor kıskanc
birde bebek hastaneden gelirken bana hediyeyle gelsin diyor abilerimde kendiler alsın bana hediye diyor
kime cekti bu kız bilmemki
kesin kv. dir dermisim
ay bilmiyorum ki ne alır. ocakta doğum günüm vardı. samsung note 3 çok istiyordum onu aldı getirdi çokkkkk sevindim. daha da doğum hediyesi isteme dedi ama alırmı bilmiyorum :) :) :) bazen annemler takılıyorlar ne alacaksın doğum hediyesi diye ev aldım yeter diyor :) mart ayında ev aldık kredi ödüyoruz. bir şey almasa da canı sağolsun boncuğumun ne yapayım :)
ay bilmiyorum ki ne alır. ocakta doğum günüm vardı. samsung note 3 çok istiyordum onu aldı getirdi çokkkkk sevindim. daha da doğum hediyesi isteme dedi ama alırmı bilmiyorum :) :) :) bazen annemler takılıyorlar ne alacaksın doğum hediyesi diye ev aldım yeter diyor :) mart ayında ev aldık kredi ödüyoruz. bir şey almasa da canı sağolsun boncuğumun ne yapayım :)
eee daha ne alsın ama cicek alır kesinnn cıcek gibi kadına cicek alır ancak yanında sonuk kalacak cicekler ama napalım herkes güzelliğimizi birkez daha böylelikle görmüş oluyor dimi ama cicek sart diyom yaniii
eee daha ne alsın ama cicek alır kesinnn cıcek gibi kadına cicek alır ancak yanında sonuk kalacak cicekler ama napalım herkes güzelliğimizi birkez daha böylelikle görmüş oluyor dimi ama cicek sart diyom yaniii
Valla ben de gentle iron die demir ilacı içiyorum, kabız yapmıo die, omega 3, kalsiyum/magnezyum/çinko içeren 3. bir ilaç daha içiyorum. Heppsi lazım, kızlar bebek kalsiyumsuz yada demirsiz kalmaz, bizden alır, biz bunları kendi depolarımız için içiyoruz .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kader arkadasimm bacim gerci ben bir nevze iyiyim sndn kiz benimde dun gorumcemin oglu geldi kalmaya oturma odasinda yatti kocamda hasta grip olmus mrcbur ayni yataga kaldik baska zaman olsa bunaliyorm diye pek sariltmam kendime ama massallah ben kactikca adam bana sarildi sevgi damarlari kabardi simdiden burnum kasinmaya basladi valla insallah bana satmamistir hastaligini
Valla ben de gentle iron die demir ilacı içiyorum, kabız yapmıo die, omega 3, kalsiyum/magnezyum/çinko içeren 3. bir ilaç daha içiyorum. Heppsi lazım, kızlar bebek kalsiyumsuz yada demirsiz kalmaz, bizden alır, biz bunları kendi depolarımız için içiyoruz .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kader arkadasimm bacim gerci ben bir nevze iyiyim sndn kiz benimde dun gorumcemin oglu geldi kalmaya oturma odasinda yatti kocamda hasta grip olmus mrcbur ayni yataga kaldik baska zaman olsa bunaliyorm diye pek sariltmam kendime ama massallah ben kactikca adam bana sarildi sevgi damarlari kabardi simdiden burnum kasinmaya basladi valla insallah bana satmamistir hastaligini
Evet bizde doğururuz haziranda. Benim karnım Türkiye haritası gibi oldu cok fena çatladı. Poff napicaz ya. Birde doktorum artik boluya gelmeme izin.vermiyor. bugün finalim var haftaya ikinci dönem başlıyor inş hocalar anlayisli olurda gelme derler konusucam onlarla bakalım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba anneler kızlar ben 33+1 haftalım 1 haftadır arada karnım ağrıyor kasığım belim ağrımıyor birgün 1 saat sürdü birgün 10 dk başka birgün 30 dk bu ağrı normalli haftaya pazartesi gitcem doktora nst için yada şimdiden gitsemmi sizdede oluyormu bu ağrı
Merhaba güzel gebişler :)
Güzeller size bişey soracağım.Şimdi doğumdan sonra bebek ikramlarıyla ilgili bir çikolata yada şeker çeşidi ve minik hediyeliklerimiz (minik şişler mıknatıslı yada lavanta keseleri gibi şeyler) yeterli mi?