Canım kayranın fonetik, bana kız ismi gibi geliyor, kibar isim ya.toptak daha tok güzelüİyi geceler annişlerİsim konusunda karar veremiyoruz eşimle. Toprak ya da Kayra arasında kaldık.. Sizce hangisi güzel?
Benim drum sezeryandan sonra normal doğum yaptırmış çok ama neye göre karar veriyo bilmiyorum..geçen biri sitesinden sormuş 2 sezeryanım var 3. Ye hamileyim normal yapabilirmiyim diye, ona cvpolarak yazmış, tek sezeryandan sonra normal okuyor ama 2 sezeryan sonrası riskli diye...
aman Gökçem yaa beklesinler di mi... annne karnında ne kadar dursa o kadar iyi!!! bana da aynen ayakta durma dedi ama ben az iş yapıp dinleniyorum artık... okulda da her teneffüs yürüyorum... ev dağılır yaa hep otur otur... ayakta da kalcaz mecbur napçaz... ama dinlene dinlene iştemasallah güzel kızıma benım oğlumda dönmüş bayagı bası yapıyor kasıklarıma dr ayakta fazla kalma dedı korkudan yuruyuste yapamıyorum :) yapacak cok işim var bakalım ne zaman gelecek yavru kuşlarım defne&ediz :)
tamde herkes bel ağrılarından bahsetmiş bende üstüne sordum magnezyum içmiyorum bundan sonra içeyim bari.
DERYAAAA
nerdesin bakındım geçmişe de bulamadım
te allamm yine nireee kayboldun!
Demir, d vitamini, magnezyum ve balik yagi iciyorum bende :) multivitamin vardi bide ama 2 ay önce kesti onu kilo alimin artti diye.. Merak etme hemen herkes iciyo bunlari..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr evden sesleniyorum bugünnnnnnnnn günaydınnnnnn hayırlı cumalar olsunnn hepimize
gitmedim işe sağlık ocağına gitcem 2 gün rapor alcam salı da kendi dr dan raporu alıcam nasip olursa
yaniiiii artıkın evdeyimmm üzüleyim mi sevineyimde bilmiyorum ya son ana kadar çalışmayı çok istemiştim ama
olmadı nasip böylemiş
uzat bakim yanagınıselam canlar,Sevgicanım ben bildiğin gibi totoyu devirip dinleniyom şu an,sadece yemek yapıyom,salıya kadar iyi hissetmezsen uzatırım raporuNagicanım ben hamilelikten önce daha pisboğazdııımmm,ama gebelikten beridir sadece içim yanıyo,serin bişeyler içeyim diyom o kadarrr,bugün dr hızlıca doğum sürecini özetleyince 3,5 attım bi an,şu an yan yatıyo,4 haziranda gel 32. hafta raporunu verelim dedi, 8-10 temmuz gibi durumuna bakalım doğum şekline karar verelim dedi,ayyyy yapabilir miyimmm acaba deyince görcez diyo:18:
evde yan gelip yattığını düşündüğüm Bilgecan,Özgecan ve Deryacan,Hicran öpüyom sizi de
Günaydın deryacımmm sorma bende evin içinde dolandım durdum. koltukta otururken uyuyakalmışım en son :)herkese gunaydınnnnnnnnn
aman bu gece odalar arası coook dolandım yahu az orda uyim dedim az surda yakında bahçeye parka inerim yani
Günaydın deryacımmm sorma bende evin içinde dolandım durdum. koltukta otururken uyuyakalmışım en son :)
bizim evde dolananda cok kızım bizim yatakdaydı sonra babası yatağına koydu bir ara salondayken oğlanda yanımdaydı kose takımını köşelemiştik yazın zaten hepsi dolanıyor benim çocukların eee havalar ısınmaya başladı ya simdi her odada birileri olur
:) :) :) ne güzel işte ev kalabalık. nereden kimin çıkacağı belli değil :)
ilerde sizinde oyle olsun İnsallah ama zorluguda var eşim eve geliyor 1 dakikalık konuşma yapacaz diyelim 2 saat gelen giden odaya derken biz konusacagıızdan vazgeciyoruz
ama işte banada bunlar keyif veriyor gurultuyu seviyorum çocuklardan oluncaaa
oyle saflarki oğullarım dahil karnımdaki bebeğin benle ozel konuştuğuna inanıyorlar soyle dedi böyle dedi diyorum hepsi inanıyor
ablam bebeğin alışverişini yaptı ya yapıyor az kalmış kızım dediki hep ona alıyorsun bebeğe biraz ucuz alda banada birseyler al dedi ablamda nasıl alim ama demesiyle kızım lafı vurdu hakkımı helal etmem sana dedi ablamda ne hakkın var bende dedi bebeğe aldıkça hakkım oluyor bak helal etmiyorum dedi
almazsanda etmem gorursun dedi su anda ablamlan konusmuyorrr
wuwww senin cadı fenaaa canım :) teyzeyi can evinden vurmuş resmen :)
wuwww senin cadı fenaaa canım :) teyzeyi can evinden vurmuş resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?