2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende geçen civilden baktım ama bu plastik canım haberin olsun iyisini al bence bpa içermeyen

çok ucuza almışsın sadece kundaklar 50 canım iyi günlerde kullan

benim köşe sistiyoruz e ama hardal sarısı nasıl olur bilemedim kesinlikle mobilyan beyaz olmalı ama

Küçük bi eve tasindim o yüzden de bütün salonumu degistirmek zorundayım eşyalarım sigmiyo masam koltuklar orta sehpa Gümüşlük hepsi gidecek sadece Kösem koyucam bi tane bide küçük masa o kadar bilmiyorum ki Yeni koltuk alicaz iste köşe renkli olsun istiyoruz

Şuanda mavi tutkuaz tonlari cok moda cnm tabi tercih meselesi ben magazada gordum cok tatli duruyorlardi benim köşem mor ama

Masallah cnm tabiki önce saglik.benimkide gecen hafta 2 kg.di.sanki beslenemiyorum bu ay insalalh benimkide ataktadir normal dogummu yapicaksin.

Yok canim benm ilki sezeryandi bu da sezeryan olur mecburen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende alayim aslinda bak valla iyi aklima getirdin canim yaa unutmuşum termosu ben...civildrn kaca aldin??
Hiii bide hastane cantasina mama almak lazimmi ya ben emin olamıyorum alacakmisiniz ??

Canim mamaya gerek yok cunku eger ihtiyac olursa hastaneden veriyolar ama devlet hastanelerinde var mi bilmem

canımsın sen bilgem düşünmen yeter :))amin canım şimdilik çok zor gibi duruyor ve cidden dokunuyor kira,
ben geçen yaz sonuna kadar çalışıyodum hiç evde kalmadım diyebilirim,tedavi nedeniyle ayrılmıştım ama o gün bugündür hiç iş hayatını özlemedim yaa belkide evde kalan biri olmadığımdandır bir gün annemlerde 2 gün dershanede sonra tekrar annemler arkadaşlar doktor randevuları derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile eşimle sabah bu konuyu konuştuk evliyken bikaç ay evden kaldın da başımın etini yedin bunalıma girdin şimdi nasıl kalıyosun diyo ohh dedim bırak beni ben 10 tane çocuk doğurayım onları büyüteyim böylesi daha iyi dedim :)))ama işin maddi boyutu insanı çalışmaya itiyor tabi...
sen temelli mi ayrıldın yoksa doğum iznin bitince geri dönecek misin ben orayı anlamadım

Cnm benim bebegin suyu cok artti diye doktor diyet verdi bide üç gün boyunca yemeklerdrn birer saat sonra tokluk sekerimi olcmemi istedi 140 in üstünde cikmamasi gerekmis alti normalmiş

Yemekten 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı yapılacak ölçüm ???
Bir diğer arkadaş da yemekten 2 saat sonra ölçüm yapılır demiş.
Kafam karıştı????

Benim ilk ama sezeryan olacak nasip olursa.ve bana haziran sonu dedi.senden tecrubelerini alirim cnm sezeryan için.

Hayirlisi olsun ayni zamana denk gelir belki bana da temmuz basi dedi seve seve yardimci olurum canim

bacılarım bende 2 gündür fenayım içim çekiliyor karnım kasılacağı zaman aynı anda sanki göğsümden başıma birşey çıkıyor kulaklarım hava basıncı yapar gibi anlayamadım ne olduğunu yaşayan var mı acaba? herşey var bende yinede şükür insanlar anlamıyor herkes panik ataksın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…