2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
çantamızda birtane abimizden kalan sırta takılan şekilde var değişiklik olsun dedim

canım işle ilgili son kararın nedir eğer devam etceksen yarın rapora çıkma hiç madem uzat raporunu ay sonuna kada yada ne zamana kadar çalışcaksan o zaman rapor alırsın benim artık kesin nasip olursa yarın raporu alcam c.tesi günü müdürümü aradım benim 15 günlük senelik iznim vardı doğumdan sonra kullanıcaktım ama işte bu iş yerinde çalışmam artık byüyük konuşmayım Allah onlara muhtaç etmesin çalışcak olursmda inş. daha ii bi iş bulurumda geri dönemm oraya müdüre iznimi sordum oda parasını hesaplayım dedi mayıs maaşıyla söleyim patrona dedim ben gitmeden halletmeye çalışayım onuda dedi ya inş. halleder 15 günlük izin yarım maaş yapar oda hastane parasının yarısı eder yani arada kaynayıp gitmesin istiyorum inş. patronda kabul ederde maaşla bir onuda yatırırlar ben cumadan beri evdeyim biliyosun bazı an sıkıcı geliyo ama evin içinde de oydu buydu derken geçiyo gün alışcam inş. kafam rahat en azından diyorum sitresim yok hayırlısı artık senin içinde
canım valla kp kv le ben çok görüşmüyorum dünde görümcem eşime demiş dışarı çıkalım bi yerlerde kahve içelim anneyide alalım değişiklik olsun demiş eşimde bana söledi abla tmm da annenin ne işi var falan dedim bende eşimde yemeğe çağıralım mı dedi ablamları annemleri ben ytine annene babana hiç bişey yapmadıkları için teşekkür mayetinde mi yemeğe çağırcaz vs. diye sölendim ama eşime kıyamadım bu seferde ayıptır sölemesi mangala çağırdık terasımız var bizim yazın çok güzel oluyo kocaman anneme söledim annemde benim gibi dedi tabi ne için kv kp yemeğe çağırıyom ben kim için zahmetye giriyorum falan dedi ama oda eşimin hatrına tabi eşime bişey demedi kv geldi sevgim annem patik örüyo ya bebek şekeri anneme diyoki ii valla sen uğraşıyosun bunlarla ben hayatta uğraşamazdım dio annemde bende başka bişey için olsa uğraşmam ama oğlum için kendim emek vermek istedim oğlum için herşeyle uğraşırım zor gelmez bana falan dedi görümcemin oğluda bunları herkez mi yapıyo ben ilk kez gördüm yoksa sadece sizmi bu kadar hazırlık yapıyosunuz dio bende dedim anananin uğraşı gelmezmiş ama bizim ilk çocuk il torun olduğundan görmemiş gibi yapıyoz işte özeniyoz herşeye dedim kv hiç tık yok

Bildigimiz kalin battaniyelerden degil mi yaa? Annem 90 tl demisler 80 tl ye almislar.biride farkli o da 60 tl mis.

Cnm gule gule kullan.cantayi kaça aldin acaba

ama çok kullanışlı olacağını sanmıyorum muhtemelen önceki çantamı daha çok kullanırım çünki hem bebeği hemde çantayı yanda tutmak zor olur sırtına takınca daha rahat oluyorsun

ama çok kullanışlı olacağını sanmıyorum muhtemelen önceki çantamı daha çok kullanırım çünki hem bebeği hemde çantayı yanda tutmak zor olur sırtına takınca daha rahat oluyorsun
Ben zaten bu canta konusunda bir turlu karar veremedim yaa. Ayni seyleri dusunuyorum ama sirtimdada tasiyamam ben.

ayyy cnm güle güle kullan hepsi çok güzeller sen ve tontişin ayrı güzelsiniz amaaaa...sağlıkla kullanısın bebişin cnm

bakalım cnm bn yarın raporumu alırım bnmde senelık iznim duruyor olmazsa bnde oyle yaparım valla normalde dun sondu bugun gelmem gerek bıle yoktu da işte napim ekmek parası hehehe olmazsa cumaya kadar çalışırm

iyi demişsin ne öküzler onlarda beeeeee hadi bari bi işin ucundan tutmuyorsun insan der çok hoş olmuş vs.bnde yardım edeyım yada ne bilim olumlu konuşur hani yok anam sizinkiler kafayı sıyırmış gerçi bizimkilerde pek farksız onlara gorede boyle bebek şekeriymış kapı susuymuş gereksiz ama bn agızlarını actırmıyorum ayyy ne kadar uyuz oluyom varya bnm eşimde sagolsun milletin ağzına bakan bi insan o gun emınonunde bu çıkolata kutuları varya sınem gostermişti hani (hee bu arada o da gorunmuyo kız ne zamandır) işte eşime dedım bak bunlardan da yapan var falan dedım osa sevgiiii geerksiz şeylere bakma dedi bnde çıktım indim tek başıma aşağıya bn şevkimi kır diye gelmedim dedim seninle sadece gostredım yani tek başıma da gelırdım dedım arkadaşlarımlada gelebiirdm neyse baktı bn cok sınırlendımdaha da sesini cıkarmadı sonra bana kendi diyohadi almıyomuyuz gfalan diye bnde almıyorum dedım bn kendim bizim ordan alırım dedim napim sıkıntı bastı zaten beni orda ....yani cnm moralini bozmalrı için kım oldugunun onemı yok kıımse bızım kadar ince düşünemiyor hayır yani ne olmuş yemınle onlardan para istesem bn bide kıyametler kopar Allah ıma binlerce şükürler olsun kendim aldım ya kestim seslerını ayyy çok mu konustum nee :44::44:
Bildigimiz kalin battaniyelerden degil mi yaa? Annem 90 tl demisler 80 tl ye almislar.biride farkli o da 60 tl mis.

evet cnm kalın pofuduk olanlar kııııızzz ne kadan pahalkıya almıssın gercekten abbbowwww...ama neyse cnm kısmet almısın artık gule gule kullansın bebiş.ısca sıcak yatsın ohhhh ...

Nasip diycez artik napalim.hepimiz Güle gule kullanalim.bugun yikama utuleme islemine girisiyoruz annemle hadi hayirlisi

Ben zaten bu canta konusunda bir turlu karar veremedim yaa. Ayni seyleri dusunuyorum ama sirtimdada tasiyamam ben.

tabi canım tercih senin ama ilk çocukda tecrübe edindiğim için bence kesinlikle alışıyorsun ve rahat ediyorsun

Selamlar herkeslere...

nasılsınsınız? tontişler nasıl????

biz cuma gunu sonuçları almaya asm.ye gıttık sonuçlar kotu....

doktoruma gıttım sonuçları verdım. doktor enfeksyon, dahiliye ve radyolojıye yonlendırdı. o sırada ogle tatılı oldu karnımız da açtı. hastaneden çıktık esimle simitçiye falan gıdıyorduk kı. bugyn 500-600tl gıder kesın vs vs dedı. ben delirdim tabi.. ''ben senden cok düşünüyorum butcemızı ben can derdındeyım sen ne derttesın.. benım keyfım değil bu işler çocuğum canı bır yana dünya bır yana. sen gelme bırde senı eve bırakalım ben gıderım''dedim.
eve geldık ben tekrar gıdıcem takılıyor peşime. yalnız gıdemezsın dıye. 1 saat onunla uğraştım. ''aman dedım arabada sen de kalsın ben taksiyle gıderım dedım çıktım hastaneye tekrar.

once enfeksyona gırdım. dr. soruyorda soruyor hıc bır belırtı yok... bu arada kendı doktorum bır antıbıyotık yazdı. enfeksıyon dr.uda bunu kullan salı gunu tekrar gel dedı.
dahiliye kan ve ekg ıstedi. nabzım sureklı 110-127 arası ekgyı oyuzden ıstedı. testlerı yaptırdım. 1.5saat sonra çıkar dediler. bekle de bekle oralarda...
sonuçları aldım b12 iğne yazdı dr. 2 tane. diğer konular bekleyebılır ama vücudunda hıc b12 yok kalp atımını da düzene sokar bıraz dedi.

en son kendı dr.uma gerı dondum. nst ye bağladı hemen. bebişimin kalp atımlarını beğenmedi :2::2::2::2: hemşire sordum hemen karnın mı ac dıye
(bu arada saat 5 olmuştu) dedım 1 sımıt yedım bu saate burda olunca yıyemedım dedım. aaa dedı cok kızdı. dr.um radyolojıye nıye gırmedın dedı. yetısmedı dedım. cumartesı 12ye randevu aldılar. yarın gel muhakkak gır dedı.
ultrasona aldı kendı odasında güzel kızım cok keyıfsızdı. (((((((
eve gıt güzel bır yemek ye tatlı ye bıraz ayaklarını uzat hareketlerı güzelse tamam ama hareketlenmezse tekrar gel doğum katında nst gır mutlaka dedı.
eve geldım yedım vs.. yok hareket bır dünya tatlı yedım yıne yok ((( aksam aksam tekrar gıttım bağlandım nst ye. cok sukur normale dondu. ebe bırazda sıktı kemerı tepkı versın dıye.
ertesi gun radyolojıde doppler e gırdım maşallah kan akışları normal cıktı. vücudumda bır yerde enfeksyon var ama ne olduğu bellı değil hala bakalım salı yıne gıdıcem enf.dr.una.

cok uzun yazdım başınızı ağrıttım ama kızlar cuma gunu cok kotu oldum. (( nst odasında sınırım boşaldı artık ağlamaya başladım. ne oluyor dıye.

butun bunların sebebı bır oncekı dangalak dr.un her sonuca ıyı dıyıp gecmesı.....

hem korku hemde eşimle tartışmamız tek basıma 2 gun hastane koşturması moralimi bıtırdı. ama Allaha cok sukur kuzucuğum ıyı gorunuyor. Allah kimseye bu korkuyu bıle yasatmasın..

sevgicim güle güle kulansın paşam cicilerini :) fiyatlarıda gayet uygun yakalamışsın. diğerlerinide cek ama aksama :) bırde arabanın resımını ekleyecektın gecende soyledım gormedın sanırım.
kocalar arada istiyor sanırım... ee madem istiyorlar arada onu vermek lazım

güle güle kullansın cicişlerini canım :)))) sanada paşamızada maşallah cok tatlısınız

Cnm geldim doktrdaym kanda enfeksiyona bakiyolar ona gore ilac verckler
cnm inş güzel sonuçlar alırsın bizide haberdar et lutfen...

ooyyyyy benim canımmmm sinemcimmm hoşgeldin bitanem merak ettiydım seni yaaa...ahh cnm benım bebişin en ufak bi problemi biz mustakbel anneleri kotkutmaya yetiyotrda artıyor bile ama çok şükür o kadar korkulacak bişey olmamış Rabbim beterindenj korusun ne diyelimö eşinede aşk olsun yani o durumdayken dedği lafa bak bazen varya hakkatten hödükleşiyorlar senin eşin yıne sakin benimki bn karşıladığım halde böyle ıyyyyyy bunlar bizi hasta eder bizim gibi düşünemezler cnm napalım...
bu arada kan akışlarını normal olduguna sevındım gercekten onemlı bı konu o...bundan onceki dr.nuda hiç düşünmemeye çalış bak çok şükür ki buraya gelmişsin o kadar arastırma yaptın ama değdi cnm her hayırda bir şer her şerde bi hayır vardır dimi ama ...
tontikim i gelinimi de çooooookkk öpüyoruz oğluşla oyyy meleğim benım güzel prensesim küçük kelebekler bunlar yaaaaa şimdi sende mutlu ol bakiym hmmmmmm moral bozmak yeeeaaaakkk

ayyy cnm sağolasın tmm senın için çekıcem arabamızı zaten artık ortalıkta bebişin odasını yapıyoru<z kıızzzz bi gorsen arabasınıda koyduk aşam cekerim tatalım...bncede cnöm hakediyorlar ama bn artık hiiiiç konuşmamayı tercih ediyorum zaten sonra kendi gelip konuşuyor dır dır dır

Nasip diycez artik napalim.hepimiz Güle gule kullanalim.bugun yikama utuleme islemine girisiyoruz annemle hadi hayirlisi

Cnm geldim doktrdaym kanda enfeksiyona bakiyolar ona gore ilac verckler

herkese selam....sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar...bu sıralar morallerimizi yüksek olması gerek şey sanırım beni doğum stresi bastı korkmaya mı başlıyom ne...oysaki çok rahattım bian böle sıkıntı basıyo...:44::44::44:

Canlarim gunaydin, mirac geçmiş olsun canım oncelikle, kizlar isleri bitirmeye yaklasmis bravo ben hala yatiyom tek yaptigim is yemek bilgecim canm senin ve ailenin sabrina hayranim ya, belesci diycem ayip olcak da hani bizlerin yetişme tarzinda bi yere giderken eger bişey alcak gucun yoksa evde bi pilav yapar yine götürür elin bos gitmezsin deeee neyse deryacim senin civcivlerin bi resmini koy kız nerak ediyorum :) sevgicim pc başında herif var resimlere sobra bakcammm herkesleri opuyommmmm cadi kizim da opuyoooo :)

hosbuldum sevgicim
haftasonu kabus gibi geldi bana. ozellikle benden bebişe gıden kan akısından suphelenınce doktor aklımı oynatacaktım Rabbım bizleri kuzularımızla sınamasın..
hastalık, grip vs belirtisi yok ama bu enfeksyon nedır anlamadım. ınsallah ilaç iyi gelirde başka bısey çıkmaz. yarın gıdınce ogrenıcem bakalım.

eşime muthıs sınırlendım ya o saçma sapan para muhabbetı yaparken benım arabasız gıtmem daha kotu oldu. dünyanın taksı parasını verdım.
sonra eşşek gibi pişman oldu ama ben cektıgım rezillikle kaldım.

ya bırde ben normalde cok gec kahvaltı yaparım kolay kolay acıkmam. ama hamılelıkte kalktıktan en fazla yarım saat ıcınde deli gıbı acıkıyorum ve yemezsem fena oluyorum. o günde kızdım sabah nıye cay koymadın dıye iki lokma yer çıkarız dedim.
hemen çıkarız sandım dedi.
dedim sen nezaman ızınlı olsan yada oglencı olsan ben ac kalıyorum sık yemem lazım benım dıye sabah bır tartıştık. (kı bu tartışma son günlerde cok oluyor hep aynı o evde olunca açlıktan tansıyonum düşüyor artık)

aksama da açlığın bebegı nasıl etkıledıgını ogrenınce basından kaynar sular dokuldu.... ya bizi binde bir anlamıyorlar. ben boğazlı bır ınsan değilim boğazlı olan o aslında 7 senede tanımamış benı. ben acım dıyen bır ınsan değilim. ama suan bılıyorsun bıraz ac kalınca alımız ayağımız dökülüyor..
bebişler biz aç olunca enerjı alamıyorlar. iki gundur benı takıp edıyor sımdıde kahvaltı yaptın mı yemek yedın mı vs vss... de gectı bolunun pazarı....

sevgicim kuzucum buyumuste be 9 günde maşallah kadar stresten sonra duyunca ne sevındım :)
ayın 7.sınde 29+1dik kilosu 1580 gr.dı boyu 39 cm.di.
cuma gunu 30+3 duk. kilosu 1840 gr olmuş boyu 42 cm olmuş :))

obur dr.u düşünmek ıstemıyorum ama onun ıhmalı yüzünden yasadıgım ıcın bunları elımde değil. eskı tahlıllere baktım o beyaz küre ocak ayında yükselmeye başlamış hıcbırsey dememıs adı adam. Allaha havale edıyorum onu...

ama dediğin gibi her şer de var bir hayır... eşimin amcası ve eşi duymuşlar bu durumları. cok uzulmusler (onların oglu cok sağlık sorunları atlattı bebekken) hem stres hem dünya para gıtmıstır. destek verelim demısler. eşimde sağolun idare ediyoruz şimdilik demiş. eşim oyle dıyınce o zaman hangı hastanede yapacaklarsa ne kadarsa doğum masrafını bız karşılayalım, ama son ana bırakmayın konusun hastaneyle halledelim hemen demıs. biliyorsun bu hastane pahalı dıye dört donuyordum. kızım kısmetını buldu ama :) nasıl sevındım anlatam. bize inanılmaz buyuk bir destek olacak doğum masrafı. Allah razı olsun valla onlardan.

canım benım bızde kızımla kocaman kocaman opuyoruz ikinizide tatlışlarrrrr....

akşama cek paşamın cicilerini yarın bekliyorum artık kesın. kuzumun 4x4 unu goreyım bır cok merak edıyorum. yavrum benım ona bınıp gezecek

Cnm cok gecmis olsun.allah yavrularimizla sinamasin.hickimseyi sinamasin rabbim.ben cok cektim cnm enfeksiyondan ilk ay hastanede yattim 7 gun.surekli tetikteyim enfeksiyon takrarlanan birsey bende kronik oldu.allahin izniyle az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…