- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Sevgicanm aldıkların birbirinden güzel ve ekonomik olmuş,güzel günlerde kullanın gülümSabah çektim digerlerini cekenedim here bebek şekeri alicaktik alamadık kocam sağolsun içine etti de biraz ..uyku setini de cekemedim artikin bu kadar zaten kimsecikler yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygucum,kendi derdinle uğraşırken bir de insanlara açıklama yapmak daha yorucu de mi,insanlara konu mu lazım anlamıyorum,geçmiş olsn canmGünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Kaç gündür hiç yorum yapacak halim yok. Boğazlarım şiş öksürüyorum başım catliyor karnım catliyor durumlar öyle işte. Birde haftasonu formasyon sinavim vardi.ona gittim geldim. Anneanemle dedem geldi gelen giden baya kalabalık aman öyle işte. Birde kocami soruyorlar bana pofff. Mahkemeye de 10 gün kaldı. Bizde haberler böyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güle güle kullanın canım bu arada senin de hiiiç 20 kilo almış gibi bi halin yok maşallahEki Görüntüle 1119686 Eki Görüntüle 1119687 Eki Görüntüle 1119688 Eki Görüntüle 1119689 Eki Görüntüle 1119690 çantamızda birtane abimizden kalan sırta takılan şekilde var değişiklik olsun dedim
Selamlar herkeslere...
nasılsınsınız? tontişler nasıl????
biz cuma gunu sonuçları almaya asm.ye gıttık sonuçlar kotu....
doktoruma gıttım sonuçları verdım. doktor enfeksyon, dahiliye ve radyolojıye yonlendırdı. o sırada ogle tatılı oldu karnımız da açtı. hastaneden çıktık esimle simitçiye falan gıdıyorduk kı. bugyn 500-600tl gıder kesın vs vs dedı. ben delirdim tabi.. ''ben senden cok düşünüyorum butcemızı ben can derdındeyım sen ne derttesın.. benım keyfım değil bu işler çocuğum canı bır yana dünya bır yana. sen gelme bırde senı eve bırakalım ben gıderım''dedim.
eve geldık ben tekrar gıdıcem takılıyor peşime. yalnız gıdemezsın dıye. 1 saat onunla uğraştım. ''aman dedım arabada sen de kalsın ben taksiyle gıderım dedım çıktım hastaneye tekrar.
once enfeksyona gırdım. dr. soruyorda soruyor hıc bır belırtı yok... bu arada kendı doktorum bır antıbıyotık yazdı. enfeksıyon dr.uda bunu kullan salı gunu tekrar gel dedı.
dahiliye kan ve ekg ıstedi. nabzım sureklı 110-127 arası ekgyı oyuzden ıstedı. testlerı yaptırdım. 1.5saat sonra çıkar dediler. bekle de bekle oralarda...
sonuçları aldım b12 iğne yazdı dr. 2 tane. diğer konular bekleyebılır ama vücudunda hıc b12 yok kalp atımını da düzene sokar bıraz dedi.
en son kendı dr.uma gerı dondum. nst ye bağladı hemen. bebişimin kalp atımlarını beğenmedi :2::2::2::2: hemşire sordum hemen karnın mı ac dıye
(bu arada saat 5 olmuştu) dedım 1 sımıt yedım bu saate burda olunca yıyemedım dedım. aaa dedı cok kızdı. dr.um radyolojıye nıye gırmedın dedı. yetısmedı dedım. cumartesı 12ye randevu aldılar. yarın gel muhakkak gır dedı.
ultrasona aldı kendı odasında güzel kızım cok keyıfsızdı.(((((((
eve gıt güzel bır yemek ye tatlı ye bıraz ayaklarını uzat hareketlerı güzelse tamam ama hareketlenmezse tekrar gel doğum katında nst gır mutlaka dedı.
eve geldım yedım vs.. yok hareket bır dünya tatlı yedım yıne yok((( aksam aksam tekrar gıttım bağlandım nst ye. cok sukur normale dondu. ebe bırazda sıktı kemerı tepkı versın dıye.
ertesi gun radyolojıde doppler e gırdım maşallah kan akışları normal cıktı. vücudumda bır yerde enfeksyon var ama ne olduğu bellı değil hala bakalım salı yıne gıdıcem enf.dr.una.
cok uzun yazdım başınızı ağrıttım ama kızlar cuma gunu cok kotu oldum.(( nst odasında sınırım boşaldı artık ağlamaya başladım. ne oluyor dıye.
butun bunların sebebı bır oncekı dangalak dr.un her sonuca ıyı dıyıp gecmesı.....
hem korku hemde eşimle tartışmamız tek basıma 2 gun hastane koşturması moralimi bıtırdı. ama Allaha cok sukur kuzucuğum ıyı gorunuyor. Allah kimseye bu korkuyu bıle yasatmasın..
Sinemcimm Çok geçmiş olsun,doğuma yakın zamanlarımız yaklaşıyo hayırlısıyla herkeste başka türlü sıkıntılar Rabbim cümlemize şifa versin,diğer konuya gelince,ben de 2 gündür sinirlendim bazı davranışlarına ve artık şundan gayet eminim ki bir kadın ve bir erkek ASLAAAAA eşit olmazlar,olamazlar da...aynı hassasiyet,aynı incelik yok,biz incitmemek için sessiz kalırız bazen karşı taraf aynısını yapamaz...işlerine mi gelmiyor nedir bilmiyorum kafalarımız ayrı çalışıyo bikere,dedim ya kızdım ben de o yüzden kötü bişey sölemek istemiyorum,dualarımız birbirimizle gülüm,moralimizi yüksek tutalım hadi...