2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sevgicanm aldıkların birbirinden güzel ve ekonomik olmuş,güzel günlerde kullanın gülüm

duygucum,kendi derdinle uğraşırken bir de insanlara açıklama yapmak daha yorucu de mi,insanlara konu mu lazım anlamıyorum,geçmiş olsn canm
güle güle kullanın canım bu arada senin de hiiiç 20 kilo almış gibi bi halin yok maşallah

Sinemcimm Çok geçmiş olsun,doğuma yakın zamanlarımız yaklaşıyo hayırlısıyla herkeste başka türlü sıkıntılar Rabbim cümlemize şifa versin,diğer konuya gelince,ben de 2 gündür sinirlendim bazı davranışlarına ve artık şundan gayet eminim ki bir kadın ve bir erkek ASLAAAAA eşit olmazlar,olamazlar da...aynı hassasiyet,aynı incelik yok,biz incitmemek için sessiz kalırız bazen karşı taraf aynısını yapamaz...işlerine mi gelmiyor nedir bilmiyorum kafalarımız ayrı çalışıyo bikere,dedim ya kızdım ben de o yüzden kötü bişey sölemek istemiyorum,dualarımız birbirimizle gülüm,moralimizi yüksek tutalım hadi...

cnm ne var ne yok yaaa napıcan yarın işe donucen mı merak ediyom:44::44:

ayyy cnm yaa ne pis d muş oda onu araya dr diye koyanın bn tövbeeee....Allah ın sevgigli kuluymussunda çok şükür değiştirmişsin dr nu ahhh bee kuzucuklarımız kapalı bi kutunun içinde sinemcim ne olacagımız belli değil Rabbim gebeliklerimizi hayırlarla sonuclandırsın inş..

tmm kız akşam cekerım inş...ayyy bugun hiç gecmedı yaa beynım durdu resmen varya poffff((((

sağol tatlım en güzelleri sizlerin olsun ne diyelim ..evet bnm için baya ekonomık çok şükür...yorulduguma değdi kızz

kizlar son buldugumuz isim sanirim bunlar olucak alptug tugrahan nasil sizce daha deqistirmeyi dusunmuyoruz yinede belli olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cok gecmis olsun.allah yavrularimizla sinamasin.hickimseyi sinamasin rabbim.ben cok cektim cnm enfeksiyondan ilk ay hastanede yattim 7 gun.surekli tetikteyim enfeksiyon takrarlanan birsey bende kronik oldu.allahin izniyle az kaldi.

sağolasın canım. Amin.. Rabbim hepimize sıkıntısız sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzularımızla. bu kadar az kalmışken insan zaten daha tedirgin oluyor.
bir de rahatsızlıklar tuzu bıberı..

sağol aysecim. Amin canım benim... hayırlısıyla sağlıkla gelsınde yavrularımız kavuşalım artık. bu kadar stres bıle nasıl etkılıyordur onları (((
eşimin oyle cok seyını görmezden geldım kı sımdıye kadar.. patladım en sonunda sanırım. o gun ben yavrumun canına dusmusum patavatsızca ettıgı lafa şiştim kaldım patladım artık..

kesinlikle katılıyorum sana. onlar zaten suan ne olduğunun farkında bıle değiller... biz 7/24 aylardır bambaşka bır dünyadayız. ve mumkun değilde anlamaları...

zaten bir şey soyleyım mı burası, sizler olmasanız..... nasıl olurdu bılmıyorum.. nasıl gecerdı bu süreç... hepimiz aynı şeylerı aynı anda yaşıyoruz.. o ayrı ama hepinizin yureklerı oyle güzel ki... sankı hepinizi tanıyor gıbıyım... hepiniz sağolun..

Aynen sevgicim çok sukur dıyorum. herşeyın var işte bir sebebi.. bu doktora geçmem cok cok ıyı oldu. O drla bırde doğuma gırseydım neler gelıcektı kımbılır basıma....
zaten zor olanda o ya. hareketlerı dışında bır haberiz.

az kaldı canım benım çıkmana az daha dayan. izin yok bari erken çıkartsaymış patron bu nasıl iş anlamadım..

tşk canım saol :26:

evet cnm benım bak herseydee var bi hayır işte ..yaa sinem varya bazen aynada kendime baktıgımda aklıma tuhaf tuhaf seyler geliyo kanıma bakıyorum kendi kendiem diyorum yaa içimde bi can var can ama düşünüyorum napıyo içerde tmm hareket ediyo ama nasıl yaşıyo suan goremıyoru zama kucagımızza aldıgımızda diycez mı bakalım aaaa bu benden mı cıktı dıye yaa ne bılım bazen o kadar tuhaf oluyorum ki sanada oluyo muu..

hee bu arada napıyo bakım şuan tontik tekmeleri nasıl :44::44:
kizlar son buldugumuz isim sanirim bunlar olucak alptug tugrahan nasil sizce daha deqistirmeyi dusunmuyoruz yinede belli olmaz

güzel cnm ama en onemliisi tabi senle eşinin kararı hee bu arada cnm fırsat olmas-dı sana yazmaya cooook geçmiş olsun sğlıkla alıcan inş bebişlerini kucağına kızzz bn daha tek bebeğe bilem alışamadım sen iki tane bebğe alışacaksın yaaa bu nasıl bi mucize gerçi bnm ikiz kardeşerim var daha 4 yasında onlardan alışık olmam lazım

cok güzel canım :) karizma isimler
hatrınıda soramadım canım benım. tontişlerle iyisiniz dimi. dikkat et lütfen kendıne ve bıdıklara.

olmaz mı :) düşündükçe tuylerım urperıyor.. inanılmaz bir mucize Rabbime sukurler olsun. :)
sekiz aydır bir vücudu ortak paylaşıyoruz yavruşlarımızla mercimek kadarlardı şimdi yanaklı yanaklı tontişler oldular maşallah hepsine
maşallah cumartesiden beri düzene girdi hareketleri. suanda bıle durtuyor civcivim :) selam soyluyor sanırım teyzesine :)))

oyyyy ben onu yerim kiiii ohh canıma değsin aferim gelinime bol bol tekmelesin annesini inş...hiç rahat bırakmasın

bizden de ona selamlaaaarrr
yarın bnde tontıkımı gorucem aaaaa unutmustum dermişim ayy acaba boyu kılosu nasıl olmuş Allah ım iyi haberler almamı nasip etsin acaba nst ye baglar mı kiii 32+2 olucam yarın :44::44::44:

:))) ayyy ben bayılıyorum onun tekmelerine :)
ne rahatı tekmelemeyince rahatsız oluyorum. bizi duyuyorlarmış artık bılıyormusun sevgicim :)) ben konuşuyorum sureklı fıstığımla ve tepkı verıyor. :)
ilk seferde tesadüf sandım ama defalarca aynı sekılde tepkı verınce tesadüf olmadığını anladım :)

oyyy 32+2 nasıl hızlı gecıyor son günler :) maşallah ya

ben kasık ağrılarından dolayı gırmıstım bu ayın 7sınde. gecen günde kalp atımları ıcın 2 kere gırdım. muhtemelen bağlarlar dıye düşünüyorum.

Yarın mutlaka dr donuşu yaz sevgicim merakta bırakma :) tontişin kılosunu boyunu bende cok merak edıyorum.
Hayırlı haberlerle donun inşallah canlarım.

inşallah cnmgecenki gıbı olssun istemıyorum...ayyyy sinem ayaklarının fıtosunu istiycem siyah beyaz emme olsun artık napim annesinin küçük kelebeği diye seviyorum bn hep cnm valla oyyy bakalım nasıl bişeymiş su nst denen şey azcık sancım var derım o zaman baglar belkım

Sinemcaaann yıllardır diyodum ki bu adama hamileyken herseyi yaptiririz eee gel gör ki adamlar küt :) sevgicanim durumymda bi gıdım ilerleme iyilesme yok gülüm sabah yine kendi dr gitcem bu vitaminle geçecek gıbı değil dun bi parol ictim hiiic farketmedi agrilar.yarindan cumaya kadar da rapor alam ve mumkunse ortopedi uzmanina yonlendir diycem, her gittigimde muayene ucreti 3-5 tl artiyo yarinkini kontrol girisi yaptircam zaten bakalim gülüm agrilar anca biyerlere tutunarak wcye gitmeme musade ediyo canım sıkıldı bi arabamiz yok 8 gundur boyleyim

ayy cnm kıyamam yaaa al cnm raporunu dınlenmeye devam napıcan gıt bakalım dr na o ne dıycek kııız bnde yarın sabah gıtcem dr.a hadi bakalım hayırlı sonuclar alırız inş...hebrsiz bırakma biziiiii.dikkat et kendine cok öpüyoz oğluşla sizii

Kızlar upuzun bir mesaj yazdım ama hepsi silindi teşekkür ederim dualarimdasiniz. Hastayım hala parol içtim artik dayanamadım. Dualarim sizinle Allah hepimizin ne sıkıntısı varsa selamete eriştirsin.

isimler icimize sindi bu dfa degsmez heralde daha:) sorma ya dun hastane cikisina bakiyodum 2tane minik minik bide baktim agliyorum mucize gercekten we hc ikiz yok bizde cok heycanliyiz ben baya agarlastim ama ayaga bile kalkmak istemiyrm

cok saol teyzesi soldaki alptug sagdaki tugrahan:) iyim sancim yok ama bugun ic dis zibin almaya gttik esimle suan ayak agrisi cok fena e ben yurumek gezmek istiyrm duramiyrmda 1ay kaldi nasi gecicek bkalm bide daha yeni ates basmasi war mahfediyr beni sinir basiyo ruyalarimda bile kawga ediyrm:) bebeklerimz saglikli olsunlarda katlanicz artik gordumu unuturz hepsini zaten sen naslsn nasi gdiyo

Duygucan moralini yüksek tut gülüm sevgicanim sen de haberdar et bizi optuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…