2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kötü düşünme bitanem Allahın izniyle güzel haberler alacaksın. tontişini göreceksin

ya o ayaklar yok mu.. :) cuma gunu dr. benı cok bitkin uzgun gordu heralde moral vermek ıcın resım cekmıs. bana usgden gosterdı bak ayağını tutuyor dıye :))
o anda da cekmıs resımı verdı. eve gelınce baktım parmakları gözüküyor kuşumun :) yerim o badişlerini :)))

ayak dışında yuzunude soyle. yüzü gorunuyormu hiç yuzunun resmi yok falan de dr. yakalamaya calısır :)

sancı değil de ağrım var de oyle bıle bağlarlar nst ye. nstde de bebegın kalp atımını ve senın sancın açılman varmı ona bakılıyor. bende hep 1 cm yazıyor.

Ahhhh aynen aynen bende sana neler çektiricem diyordum ama hiç zor hamıle olmadım. ama bunlara mustehakmıs kızzz :))))

canım kasık ağrılarını dıyorsun sanırım. bana da yenı dr. magnezyum verdı. cumartesı sordu geçme var mı dıye yok dedım. cok fenaaaaaa..
yapılacak bısey yok rahım buyuyor daha da artacak o ağrılar dedı :18:
birde bende erken başladı nedense. hoş herkeste değişiyormuş ağrının başlaması. ben 1 aydır cok fenayım tutunmadan hıcbıryere gıdemıyorum. ozellıkle koltuktan yataktan kalkarken eyvah eyvah cokk fena. geceleri ozellıkle daha baskın oluyor.

canım kasık ağrısı ıse ortopedi ile alakası yok kı neren ağrıyor ??

o sağdakini ayrı soldakini ayrı yerim ama annesi :)) sen oyle dedıkce içim gıcıklanıyor :)))

canım artık cok çıkma dışarı dikkat et kendıne de kuzularada. evde de bol bol dinlen. o ateş basması bende de full.
yanıyorum resmen sığamıyorum hıcbır yere. :) Allah yardımcımız olsun havalarda her gecen gun daha da ısınıyor :18:

bende uzun uzun yazdım gunduz. cuma ve cumartesı hastanede gectı. enfeksyon var ama nerde olduğu bellı değil antibiyotiğe başladım cumadan berı. bakalım yarın veya obur gun tekrar enfeksyon has. dr.una gıdıcem bakalım ne dıcek. onun dışında ıyıyız cok sukur :)

ay o enfksyn ykmu idrar yollarmda war benimde iqne wurulcm sbh aksam birazdan gtcez korkuyrm cok yakiyo sanada cok ggecmis olsun dikkat et enfksyn kadar kotu bise yok hamilelqn bsindan beri cekiyrm gtmiyo ya bitrlu cnim gezmek istiyo duramyrm ewe gelnce agri cekiyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar belki henüz farketmeyenler vardır bilginiz olsun,bizlerinde doğum hikayeleri topiğinin açılma zamanı geldi diye düşünerek ilk annemizden istedik vee mutlu sonu paylaşacağımız topiğimiz açıldıı :))

canım nasılsın?seni merak ettim haber almak istedim ne var ne yok?keyifler nasıl?ben çok giremiyorum internete eskisi gibi evde durmuyorum genelde annemde oluyorum o yüzden görüşemez olduk,yarın doktordan çıkınca beni arar mısın canım mmerak ederim ben şimdiişle ilgilide kararın ne olursa olsun hakkında en hayırlı olan nasip olsun inşallah evde şimdi sıkılırsın ama bebiş doğduktan sonrada çalışasın gelmez heralde ondan kopmak zor olur.
Bende yarın devlet hastanesine gideceğim nst için doktor istemişti ya güzel haberlerle gelelim inşallah seni çokk öpüyorum

Gülüm yok kasık değil bel boslugu ve sag kalcaya vuran saplanan bir agri oyle boyle degil gözümden yas geliyor otursam kaljamiyom kalksam yuruyemiyom

evet ya cok tatsız bır seymıs hamılelıkte enfeksiyon. Rabbim beterini vermesin. birde nerde olduğu belliği değil o canımı sıktı.
sanada gecmıs olsun canım iğneden zaten haz almazdımda hepten nefret ettım artık. simdi bir de b12 iğnesi baslıcak (

havalar güzelleşti hak veriyorum sana insanın gezesi geliyor :) ama bıdışları dusun annesı biz yorulunca onlarda keyıfsızlesıyor.

Eki Görüntüle 1120493

32+4 ogluslarim we ben :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bıdışlara bak yaaaa :))) maşallah ucunuzede

Gülüm yok kasık değil bel boslugu ve sag kalcaya vuran saplanan bir agri oyle boyle degil gözümden yas geliyor otursam kaljamiyom kalksam yuruyemiyom

oyy kuzum yaaa ters hareket mı yaptın naptın zaten bır ton ağrımız var ekstraya hıc ıhtıyac yok. doktor donuşu haber ver canım ne oldu bıttı.
cok lazım olmadıkcada kalkma yerınden otur uzan dınlen canım

günaydın kızlar
üç günün ardından bugün işe gelmek bana çok zor geldi
neyse az kaldı allahtan...biraz daha sabır...
herkese mutlu sağlıklı güzel haberler alacağı hızlı geçen bir hafta diliyorum....

herkese gunaydınnnn

ay dünden beri boğazım o kadar acıyorki bademciklerim oyle şişmiski coook acıyor yaa yutkunurken flan sizler nasılsınız

bu cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek cok heyecanlanmaya başlıyor insan doğuma yaklastıkca

herkeslere günaydın bu haftamız inş. iyi geçer. evet işten soğumuşuz ama evde duruncuda temizliğe sarıyoruz alışacagız artık.

kızlar hastane için gecelik mi pijamamı düşünüyorsunuz?
ben dün bir tane gecelik aldım bir tane daha almayı düşünüyorum ne olur olmaz yedek olsun diye...
siz aldınızmı?

kızlar hastane için gecelik mi pijamamı düşünüyorsunuz?
ben dün bir tane gecelik aldım bir tane daha almayı düşünüyorum ne olur olmaz yedek olsun diye...
siz aldınızmı?

canımsezeryan olursa gecelik istiyorlar normal doğumda istediğini giyiyorsun
bende hala gecelik pijamaya tam karar veripte alamadım internette gezinip gezinip duruyorum yani

herkeslere günaydın bu haftamız inş. iyi geçer. evet işten soğumuşuz ama evde duruncuda temizliğe sarıyoruz alışacagız artık.

gunaydınnn
canım yaa doğru dedin ama ben çalışmıyorum ya evde hiiiic iş yapmıyorum gibi birsey accuk accuk ucundan yapıyorum o kadar napiimm bacım guc yok iş yapabilecek

günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum kaç gündür evde iyiydim iş bana iyi gelmiyor sanırım şuan felaket bir mide bulantım var resmen feleğim şaştı

bu cuma çalışabilir raporu yazdırıcam ve hiç değilse haziran 15e kadar dayanayım diyorum inş yani

gunaydınnn
canım yaa doğru dedin ama ben çalışmıyorum ya evde hiiiic iş yapmıyorum gibi birsey accuk accuk ucundan yapıyorum o kadar napiimm bacım guc yok iş yapabilecek

canım senin çocuklar başlı başına iş aman boşver. dikkat et kendini yorma boş yere pasaklı oluverelim bikaç ay

ahh canım ya insan ağırlaştıkça yatim diyor uyuyamıyor gezim diyor olmuyor iş yapmaya hal yok oluyor az yorulsak dünyamız donuyor su hamilelik ne güzel sey ne guzel sey

ahh canım ya insan ağırlaştıkça yatim diyor uyuyamıyor gezim diyor olmuyor iş yapmaya hal yok oluyor az yorulsak dünyamız donuyor su hamilelik ne güzel sey ne guzel sey

hiç sorma papatyam bir güzel bir güzel

sanada geçmiş olsun sonlara yaklaştıkça pertemi çıkıyoruz ne

haftasonu yoğundu 2 sünnet vardı, dün artık isyan bayrağını çektim ben çok sıkıldım oksijen yetmiyor dışarı çıkalım diye iyide geldi eşim oğlumu salıncakta salladı durdu bende çay bahçesinde keyif yaptım açık hava iyi geldi sizlerde de var mı oksijensiz kalma hissi :44:

hemde nasıl var oksijen sıkıntısı bu cumartesi Dr.a sorucaz ben ikizlerde eve oksijen tupu almak zorunda kalmıştım bunda bakalım hafta sonu dr. ne diyecek çıkacak kan seviyeme gore konuşulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…