inşallah cnmgecenki gıbı olssun istemıyorum...ayyyy sinem ayaklarının fıtosunu istiycem siyah beyaz emme olsun artık napim annesinin küçük kelebeği diye seviyorum bn hep cnm valla oyyy bakalım nasıl bişeymiş su nst denen şey azcık sancım var derım o zaman baglar belkım
Sinemcaaann yıllardır diyodum ki bu adama hamileyken herseyi yaptiririz eee gel gör ki adamlar küt :) sevgicanim durumymda bi gıdım ilerleme iyilesme yok gülüm sabah yine kendi dr gitcem bu vitaminle geçecek gıbı değil dun bi parol ictim hiiic farketmedi agrilar.yarindan cumaya kadar da rapor alam ve mumkunse ortopedi uzmanina yonlendir diycem, her gittigimde muayene ucreti 3-5 tl artiyo yarinkini kontrol girisi yaptircam zaten bakalim gülüm agrilar anca biyerlere tutunarak wcye gitmeme musade ediyo canım sıkıldı bi arabamiz yok 8 gundur boyleyim
cok saol teyzesi soldaki alptug sagdaki tugrahan:) iyim sancim yok ama bugun ic dis zibin almaya gttik esimle suan ayak agrisi cok fena e ben yurumek gezmek istiyrm duramiyrmda1ay kaldi nasi gecicek bkalm bide daha yeni ates basmasi war mahfediyr beni sinir basiyo ruyalarimda bile kawga ediyrm:) bebeklerimz saglikli olsunlarda katlanicz artik gordumu unuturz hepsini zaten sen naslsn nasi gdiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kötü düşünme bitanem Allahın izniyle güzel haberler alacaksın. tontişini göreceksin
ya o ayaklar yok mu.. :) cuma gunu dr. benı cok bitkin uzgun gordu heralde moral vermek ıcın resım cekmıs. bana usgden gosterdı bak ayağını tutuyor dıye :))
o anda da cekmıs resımı verdı. eve gelınce baktım parmakları gözüküyor kuşumun :) yerim o badişlerini :)))
ayak dışında yuzunude soyle. yüzü gorunuyormu hiç yuzunun resmi yok falan de dr. yakalamaya calısır :)
sancı değil de ağrım var de oyle bıle bağlarlar nst ye. nstde de bebegın kalp atımını ve senın sancın açılman varmı ona bakılıyor. bende hep 1 cm yazıyor.
Ahhhh aynen aynen bende sana neler çektiricem diyordum ama hiç zor hamıle olmadım. ama bunlara mustehakmıs kızzz :))))
canım kasık ağrılarını dıyorsun sanırım. bana da yenı dr. magnezyum verdı. cumartesı sordu geçme var mı dıye yok dedım. cok fenaaaaaa..
yapılacak bısey yok rahım buyuyor daha da artacak o ağrılar dedı :18:
birde bende erken başladı nedense. hoş herkeste değişiyormuş ağrının başlaması. ben 1 aydır cok fenayım tutunmadan hıcbıryere gıdemıyorum. ozellıkle koltuktan yataktan kalkarken eyvah eyvah cokk fena. geceleri ozellıkle daha baskın oluyor.
canım kasık ağrısı ıse ortopedi ile alakası yok kı neren ağrıyor ??
o sağdakini ayrı soldakini ayrı yerim ama annesi :)) sen oyle dedıkce içim gıcıklanıyor :)))
canım artık cok çıkma dışarı dikkat et kendıne de kuzularada. evde de bol bol dinlen. o ateş basması bende de full.
yanıyorum resmen sığamıyorum hıcbır yere. :) Allah yardımcımız olsun havalarda her gecen gun daha da ısınıyor :18:
bende uzun uzun yazdım gunduz. cuma ve cumartesı hastanede gectı. enfeksyon var ama nerde olduğu bellı değilantibiyotiğe başladım cumadan berı. bakalım yarın veya obur gun tekrar enfeksyon has. dr.una gıdıcem bakalım ne dıcek. onun dışında ıyıyız cok sukur :)
canım işle ilgili son kararın nedir eğer devam etceksen yarın rapora çıkma hiç madem uzat raporunu ay sonuna kada yada ne zamana kadar çalışcaksan o zaman rapor alırsın benim artık kesin nasip olursa yarın raporu alcam c.tesi günü müdürümü aradım benim 15 günlük senelik iznim vardı doğumdan sonra kullanıcaktım ama işte bu iş yerinde çalışmam artık byüyük konuşmayım Allah onlara muhtaç etmesin çalışcak olursmda inş. daha ii bi iş bulurumda geri dönemm oraya müdüre iznimi sordum oda parasını hesaplayım dedi mayıs maaşıyla söleyim patrona dedim ben gitmeden halletmeye çalışayım onuda dedi ya inş. halleder 15 günlük izin yarım maaş yapar oda hastane parasının yarısı eder yani arada kaynayıp gitmesin istiyorum inş. patronda kabul ederde maaşla bir onuda yatırırlar ben cumadan beri evdeyim biliyosun bazı an sıkıcı geliyo ama evin içinde de oydu buydu derken geçiyo gün alışcam inş. kafam rahat en azından diyorum sitresim yok hayırlısı artık senin içinde
canım valla kp kv le ben çok görüşmüyorum dünde görümcem eşime demiş dışarı çıkalım bi yerlerde kahve içelim anneyide alalım değişiklik olsun demiş eşimde bana söledi abla tmm da annenin ne işi var falan dedim bende eşimde yemeğe çağıralım mı dedi ablamları annemleri ben ytine annene babana hiç bişey yapmadıkları için teşekkür mayetinde mi yemeğe çağırcaz vs. diye sölendim ama eşime kıyamadım bu seferde ayıptır sölemesi mangala çağırdık terasımız var bizim yazın çok güzel oluyo kocaman anneme söledim annemde benim gibi dedi tabi ne için kv kp yemeğe çağırıyom ben kim için zahmetyeb giriyorum falan dedi ama oda eşimin hatrına tabi eşime bişey demedi kv geldi sevgim annem patik örüyo ya bebek şekeri anneme diyoki ii valla sen uğraşıyosun bunlarla ben hayatta uğraşamazdım dio annemde bende başka bişey için olsa uğraşmam ama oğlum için kendim emek vermek istedim oğlum için herşeyle uğraşırım zor gelmez bana falan dedi görümcemin oğluda bunları herkez mi yapıyo ben ilk kez gördüm yoksa sadece sizmi bu kadar hazırlık yapıyosunuz dio bende dedim anananin uğraşı gelmezmiş ama bizim ilk çocuk il torun olduğundan görmemiş gibi yapıyoz işte özeniyoz herşeye dedim kv hiç tık yok
Kötü düşünme bitanem Allahın izniyle güzel haberler alacaksın. tontişini göreceksin
ya o ayaklar yok mu.. :) cuma gunu dr. benı cok bitkin uzgun gordu heralde moral vermek ıcın resım cekmıs. bana usgden gosterdı bak ayağını tutuyor dıye :))
o anda da cekmıs resımı verdı. eve gelınce baktım parmakları gözüküyor kuşumun :) yerim o badişlerini :)))
ayak dışında yuzunude soyle. yüzü gorunuyormu hiç yuzunun resmi yok falan de dr. yakalamaya calısır :)
sancı değil de ağrım var de oyle bıle bağlarlar nst ye. nstde de bebegın kalp atımını ve senın sancın açılman varmı ona bakılıyor. bende hep 1 cm yazıyor.
Ahhhh aynen aynen bende sana neler çektiricem diyordum ama hiç zor hamıle olmadım. ama bunlara mustehakmıs kızzz :))))
canım kasık ağrılarını dıyorsun sanırım. bana da yenı dr. magnezyum verdı. cumartesı sordu geçme var mı dıye yok dedım. cok fenaaaaaa..
yapılacak bısey yok rahım buyuyor daha da artacak o ağrılar dedı :18:
birde bende erken başladı nedense. hoş herkeste değişiyormuş ağrının başlaması. ben 1 aydır cok fenayım tutunmadan hıcbıryere gıdemıyorum. ozellıkle koltuktan yataktan kalkarken eyvah eyvah cokk fena. geceleri ozellıkle daha baskın oluyor.
canım kasık ağrısı ıse ortopedi ile alakası yok kı neren ağrıyor ??
o sağdakini ayrı soldakini ayrı yerim ama annesi :)) sen oyle dedıkce içim gıcıklanıyor :)))
canım artık cok çıkma dışarı dikkat et kendıne de kuzularada. evde de bol bol dinlen. o ateş basması bende de full.
yanıyorum resmen sığamıyorum hıcbır yere. :) Allah yardımcımız olsun havalarda her gecen gun daha da ısınıyor :18:
bende uzun uzun yazdım gunduz. cuma ve cumartesı hastanede gectı. enfeksyon var ama nerde olduğu bellı değilantibiyotiğe başladım cumadan berı. bakalım yarın veya obur gun tekrar enfeksyon has. dr.una gıdıcem bakalım ne dıcek. onun dışında ıyıyız cok sukur :)
ay o enfksyn ykmu idrar yollarmda war benimde iqne wurulcm sbh aksam birazdan gtcez korkuyrm cok yakiyosanada cok ggecmis olsun dikkat et enfksyn kadar kotu bise yok hamilelqn bsindan beri cekiyrm gtmiyo ya bitrlu cnim gezmek istiyo duramyrm ewe gelnce agri cekiyrm
Eki Görüntüle 1120493
32+4 ogluslarim we ben :)
Gülüm yok kasık değil bel boslugu ve sag kalcaya vuran saplanan bir agri oyle boyle degil gözümden yas geliyor otursam kaljamiyom kalksam yuruyemiyom
Eki Görüntüle 1119686 Eki Görüntüle 1119687 Eki Görüntüle 1119688 Eki Görüntüle 1119689 Eki Görüntüle 1119690 çantamızda birtane abimizden kalan sırta takılan şekilde var değişiklik olsun dedim
kızlar hastane için gecelik mi pijamamı düşünüyorsunuz?
ben dün bir tane gecelik aldım bir tane daha almayı düşünüyorum ne olur olmaz yedek olsun diye...
siz aldınızmı?
herkeslere günaydın bu haftamız inş. iyi geçer. evet işten soğumuşuz ama evde duruncuda temizliğe sarıyoruz alışacagız artık.
gunaydınnn
canım yaa doğru dedin ama ben çalışmıyorum ya evde hiiiic iş yapmıyorum gibi birsey accuk accuk ucundan yapıyorum o kadar napiimm bacım guc yok iş yapabilecek
günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorumkaç gündür evde iyiydim iş bana iyi gelmiyor sanırım şuan felaket bir mide bulantım var resmen feleğim şaştı
bu cuma çalışabilir raporu yazdırıcam ve hiç değilse haziran 15e kadar dayanayım diyorum inş yani
ahh canım ya insan ağırlaştıkça yatim diyor uyuyamıyor gezim diyor olmuyor iş yapmaya hal yok oluyor az yorulsak dünyamız donuyor su hamilelik ne güzel sey ne guzel sey
hiç sorma papatyam bir güzel bir güzel
sanada geçmiş olsun sonlara yaklaştıkça pertemi çıkıyoruz ne
haftasonu yoğundu 2 sünnet vardı, dün artık isyan bayrağını çektim ben çok sıkıldım oksijen yetmiyor dışarı çıkalım diyeiyide geldi eşim oğlumu salıncakta salladı durdu bende çay bahçesinde keyif yaptım açık hava iyi geldi sizlerde de var mı oksijensiz kalma hissi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?