- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Günaydın kızlarrr. evde olmak ne güzeldi yayine işe geldik poffffffffffffff
hemde nasıl var oksijen sıkıntısı bu cumartesi Dr.a sorucaz ben ikizlerde eve oksijen tupu almak zorunda kalmıştım bunda bakalım hafta sonu dr. ne diyecek çıkacak kan seviyeme gore konuşulacak
Günaydın kızlarrr. evde olmak ne güzeldi yayine işe geldik poffffffffffffff
Eki Görüntüle 1120493
32+4 ogluslarim we ben :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cam pencere açık bana yine de oksijen yetmiyor sankiee ikizlerde aldığını sonra sattın mı, kiralananı falan yok mu bu zımbırtının inş tekrar ihtiyaç olmaz
anlatmazsam çatlarımpazar çok yakınımızın sünneti vardı çekirdek ailemle giyindik süslendik gittik neyse bizim kv görümce önden gittiği için onların masaya oturduk yemekler geldi ben oğluma yedirdim vs zaten çok düşkün bana babasına bile gitmedi sonra tatlılar geldi benim çok sevdiğim bir tatlı ama analık ağır basıyo işte hakkımı oğluma yedirdim,kv sevmiyomuş oda oğluma verdi oğlumda 2.tabağı yemedi tam ben yicem görümce ver ben yiyeyim zaten çok kilo aldın dedi açtım ağzımı yumdum gözümü bu kaçıncı kilo mevzu ya gıcıklığına yapıyo sen evlenmedin 40 yaşındasın doğum yapmadın ama şuan bile benim kadarsın bana laf sokup moral buluyo galiba yeter ama sabırda bir yere kadar dimi
cam pencere açık bana yine de oksijen yetmiyor sankiee ikizlerde aldığını sonra sattın mı, kiralananı falan yok mu bu zımbırtının inş tekrar ihtiyaç olmaz
anlatmazsam çatlarımpazar çok yakınımızın sünneti vardı çekirdek ailemle giyindik süslendik gittik neyse bizim kv görümce önden gittiği için onların masaya oturduk yemekler geldi ben oğluma yedirdim vs zaten çok düşkün bana babasına bile gitmedi sonra tatlılar geldi benim çok sevdiğim bir tatlı ama analık ağır basıyo işte hakkımı oğluma yedirdim,kv sevmiyomuş oda oğluma verdi oğlumda 2.tabağı yemedi tam ben yicem görümce ver ben yiyeyim zaten çok kilo aldın dedi açtım ağzımı yumdum gözümü bu kaçıncı kilo mevzu ya gıcıklığına yapıyo sen evlenmedin 40 yaşındasın doğum yapmadın ama şuan bile benim kadarsın bana laf sokup moral buluyo galiba yeter ama sabırda bir yere kadar dimi
Masllah yagmurum cok guzelsiniz :) kizlar benim grip full time suruyor kanda enfeksiyon varmis ama dktrm abtibiyotik konusunu bana birakti kabul etmedim parol minoset taylor hot dedi bende dun bitane parol ictim cok rahatsizm anliycaniz dua edin cabuk iyileseyim oglumla bile ilgilenemiyorum ayaga kalkmaya yemek yemeye halim bile yok bogazlarim yaniyor(
Bak beni hasta hasta konustrdu ona neymis ya salak bide hamile kadinin onunden yicekmi aliyor walla cok laf hakediyor gercktn kiskancliktan yapiyodur onu...koca istiyodur o kiskanc koca bulsun senle ugrasmaktan vazgecer
kız ne fena oluyorlar heee bosver iyi yapmışsın aman laf sokmayı ne iyi biliyor insanlar bende bilmezdim ama artık biliyorum kv. antremanlıyım artıkonlar laf vurunca bende vuruyorum napiiim dimi ama dediğin gibi sabır bir yere kadar
o oksijen tupunu yaslı birine lazım olmuştu hediye etmiştik sonrasınıda bilmiyorum ama İnsallah gerekmez yaaa
havalar coook güzel bizde azıcık arabayla gezelim dedik ama benim oğlanlar coook buyumusler ya aman bir afra biz gelmiyelim felan diyorlar (12 yasındalar) bizde 15 e kadar böyle dedik yapacak birsey yok bizle takılıcaksınız deyince 14 olsun bari diyorlarbüyüdükçe sanki avuçlarımdaki o bebekler bana hala bebek gelen bebeklerim yüzümüze biz buyuduk kararlarımız var diyorlar ve tuhaf duygular içine giriyor insan
cok geçmiş olsun canım benim en kısa surede toparlarsın İnsallah
benimde bademciklerim coook acıyor kulağıma kadar vuruyor aman buz yemeyi bırakmalıyım ama buz olmazsa su icemiyorummmsuda içmek lazım tam bir kısır dongu yani
Ah kuzum papatyam hayirlisiyla dogursak icimizdeki sabilerde rahatliycak evdeki sabilerde rahatliycak tabi bizde..dun okadar psikolojim bozulduki oglum yemek yemiyor sut istiyor ben yemek yssin istiyorum ama ona laf anlatamiyorum halim yok neyse sut yaptim verdim kendimde acim icerdekide ac oturdum agladim ben cocuklarimi doyuramiyorum ilgilenemiyorum iyi anne degilim..neyse o sira esim geldi kiz sus sacmalama bazen olur hastasin oglan kendi yemek yemek istemiyor senin sucun ne rahatsizsn miden yemek kabul etmiyor bunda yine senin sucun yok neyse cocugun pijamalarini giydirdi uyudu xaten kusagizli oglum bende dinlendim aksam ama gercktn psikolojim altust dogum stresi biyandan akrabamizin 5aylik oglu dogustan hastaymis onun uzuntusu biyandan resmn bana stres yapti hrsy
evet evet kendine bir meşgale bulsa beni bırakacakama evlenmediği içinmidir nedir kv nin en kıymetlisidir ona laf söylersen kv küser 15 gün
ayy ayyy maşalara bak sen büyüdüler de sizi istemiyorlaronlar 40 yaşına da gelseler bizim bebeklerimiz
ahhh seni o kadar iyi anlıyorumki ben hala yemek yapamıyorum yapsam yiyecek gariplerimde yapamıyorum iste idare et vs. gcistir seklinde resmen arada dışarıdan soyluyoruz ama inan bende yiyemiyorum bunun kotu annelikle ilgisi yok ama oyle deme bu sadece hayatımızdaki bir süreç doğum yapıcaz ve Allahın izniyle bebişlerimizlen evimize gelicez veee eski düzenlerimizi tekrar oturtucaz (zira bizde düzen diye birsey kalmadıda) bazen hayal kuruyorum doğum yapınca nasıl yemek yiycem diye sanki hep midem böyle olursa diyorum hemen hatırlıyorum digerlerindede böyleydim doğum yapınca yemek yedimmmmstres yapıcı seyler aklına geldiği anda o konudan uzaklaşmak için oğlunu kuacakladıgın anı dusun kopuyorsun seni uzen konudan bak mesela ben simdi sana yardım edim uzat bakim yanagını
Uzattim kuzum insallah dedigin gibi olcak hersey eskisi gibi mutlu huzurlu dinamik ve bol yemekli :)
Allah sağlıcakla kullanmanı nasip etsin güzelim, fotolarda hiç 20 kg almışa benzemiyorsun maşallahın var
ahhh seni o kadar iyi anlıyorumki ben hala yemek yapamıyorum yapsam yiyecek gariplerimde yapamıyorum iste idare et vs. gcistir seklinde resmen arada dışarıdan soyluyoruz ama inan bende yiyemiyorum bunun kotu annelikle ilgisi yok ama oyle deme bu sadece hayatımızdaki bir süreç doğum yapıcaz ve Allahın izniyle bebişlerimizlen evimize gelicez veee eski düzenlerimizi tekrar oturtucaz (zira bizde düzen diye birsey kalmadıda) bazen hayal kuruyorum doğum yapınca nasıl yemek yiycem diye sanki hep midem böyle olursa diyorum hemen hatırlıyorum digerlerindede böyleydim doğum yapınca yemek yedimmmmstres yapıcı seyler aklına geldiği anda o konudan uzaklaşmak için oğlunu kuacakladıgın anı dusun kopuyorsun seni uzen konudan bak mesela ben simdi sana yardım edim uzat bakim yanagını
Niye canim herkes anasinin en kiymetlisi sana laf konustugunda annen kusmezmi sen kusmezmisin bide hamilesin kalbini kiriyor kuserse kussun bazen hakettikleri lafi sokacan aslinda herkesin cani var bizim yok sanki..bizimkide ayni kizlarina dun kizina gitti inanki arabanin bagaji almadi artik teneke yaglar patates sogan domates sebze meyve agactan uzum yapragina kadar toplamis koymus Esimde diyoki tamam ablam ama herkes calisiyo bukadarina gerek yok suan islerim cok durgun..inanki sabah 8de evden cikar aksam 9da eve girer pazar gunleri bile calisiyo bazen 7tane calisanimiz var sigortasiydi sunuydu bunuydu kac aydir is yok ve onlarin maasi zorla odeniyo ama gelde kv anlat oda evdeki erzagi toplayip goturuyor..yazin uzum suyu yapariz siselere bilirsin benimde 8sise kalmis ardiyede duruyor aaa bi baktim 2sise var anne uzum suyu nerde benimkiler dedim kucuk kizina vermis cocuklari cok seviyomus onun ee dedim tabi bizim agzimiz yok benim cocugum yok biz icemiyoruz svmiyoruz simdide kansizlik cikinca esim kurusunu almis evde yapiyorum napim
bu gün rüyamda erken doğuma alınıyordum ameliyat önlüğü giydirmişler bekliyordum hemşire ye diyorum ki bebeğim daha çook küçük ya bi sorun olrsa falan diye.bu ara baya rüyalar arttı sanki sabaha kadar film çekiyorumya kızlar ben bir türlü karar veremedim sizce devlet hastanesimi özel mi daha doğrusu hastane mi önemli doktormu ben devletteki doktoru çok beğeniyorum ama hastane pis olur özel oda vermezler diye istemiyorm özel hastanede geçen gittiğimde hiç memnun kalmadım sizce ne yapayım yaaa??
yeni tartildim 13 kilo almisim ay yasasin 15saniyodum moralim yerine geldi biraz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu gün rüyamda erken doğuma alınıyordum ameliyat önlüğü giydirmişler bekliyordum hemşire ye diyorum ki bebeğim daha çook küçük ya bi sorun olrsa falan diye.bu ara baya rüyalar arttı sanki sabaha kadar film çekiyorumya kızlar ben bir türlü karar veremedim sizce devlet hastanesimi özel mi daha doğrusu hastane mi önemli doktormu ben devletteki doktoru çok beğeniyorum ama hastane pis olur özel oda vermezler diye istemiyorm özel hastanede geçen gittiğimde hiç memnun kalmadım sizce ne yapayım yaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?