2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar. Haftosunu hastanedeydim. Daha önceden söylemiştim ellerimde ağrı ve uyuşma var diye. EMG çektirdi doktorum ve maalesef ellerimde sinir sıkışması çıktı. Şu an harflere zor basıyorum. Nasıl bir ağrı var anlatamam, kalem tutamayorum. Gece şiddetli bir uyuşmayla uyanıyorum, sabah ağrıdan elbiselerimi bile giyemiyorum. Doğumdan sonra geçermiş, b12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş.

ikinci doğumum ve sezeran canm

şimdi az buçuk sektörün içindeyim sezeryansa drni seç keyfine bak özel devlet fark etmez doktorun el becerisi, elinin hafifliği, yaklaşımı çok önemli, normal doğum olsa ebelerin elindesin

devlet hastaneleri eskisi gibi bakımsız ve pis değil, hemşirelerin yaklaşımı da eskisi gibi değil benimde ikinci kısmetse devlet düşünüyorum ilkim özeldi çokta memnundum ama özellerde tayini çıkan gidiyo hopp yerine yeni mezun tecrübesiz ellere kalıyosun

ahh canm allah şifa versin az daha sabır bu yavrlar bizi şekilden şekile soktular

canım cook geçmiş olsun ama sabır az kaldı hersey güzel olucak bu cektigimiz zorlukları anarken bile keyif alıcaz oyle dusunmeye calıs napalım her hamilelikde degiik zorluklar oluyor bize dusen sabır ve bol bol dua etmek
uzat bakim yanagını

geçmiş olsun cnm ya bu durumda çalışmanda zorlaşacak inş doğumdan sonra geçer benim babacığım bu sorundan dolayı ellerinden ameliyat oldu şükür bir sorunu yok şuan özel bir bilekliği var iyi gelmedi mi sana, bir süre idare ederdi belki denedin mi

of arkadaşlar ayaklarınıza kramp girmeye başladı mı hiç? benim geçen gece oldu, uykudan uyandırdı dünde güpe gündüz çok kötüymüş.. herkes yaşıyormu bunu?

hımm tamam canım sağol baya kararsız kaldım doğru söylüyorsun dokturn el becerisine bakayım ben ozaman devlete gideyim en iyisi o sonuçta 2 gün için beceriksizlerede teslim olmayalım

of arkadaşlar ayaklarınıza kramp girmeye başladı mı hiç? benim geçen gece oldu, uykudan uyandırdı dünde güpe gündüz çok kötüymüş.. herkes yaşıyormu bunu?

oohh tatlım epeydir giriyor o kramplar hemen hemen hepimizde yaşıyoruz

yani birde maddi boyutu var devlette para vermiceksin

ya maddiyatı geçtim birde bizim burda bursa gibi çok fazla rakamlar çıkarmıyorlar 2 gün yatış içinde 800 lira ocakta bursadaydım bir muayene olucam arkadaş ne sıra bula biliyorsun birde dünyanın parasını istiyorlar

bana da çok kramp giriyordu caresini kendi kendime buldum .

magnezyum tabletini tam yatmadan önce iciyorum .o zmn sabaha kadar hiçbir agrı olmuyor ,hatta sabah bile .

ama tableti gündüz icince geceyi bir etkisi kalmıyor.

hehehe bu bacın ne yapsın parayı versen bile randevu alamıyosun

ben başından beri devlet özel bir arada götürüyorum,eşime kalsa özel bana kalsa devlette olsun istiyorum,benim normal doğum olduğu için korkularım çok ilkinde cahil cesareti gittim doğurdum geldim

Evet Canım doktorumda söyledi, bugün medikalden bakacağım.

Teşekkürler Canım, bizim işte kalemle kağıtla sürekli çok zorlanıyorum. Eşim ve arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar ama inan hiçbir iş yapmasamda durduğu yerde nasıl bir ağrı veriyor anlatamam. Az kaldı bakalım sabır diyoruz...

aynen ya bahar ı aradım bana 15 gün sonraya verdi şevketi aradı 20 gün sonraya doruk tıpı aradım yine o aralarda randevu verdi hay sizin hastanenize dedim bu ney böyle en sonunda osman gazi tıp a gittim orda niyese hemen ertesi güne sıra verdiler.ben ilk oğlmda da hamileliğimi orda öğrenmiştim Zübeyde ye gittik allahım ne vicdansız insanlar var ben ayakta duramıyorum tansiyonum yerlerde nasıl ters ters davranıyorlar.sen hangi hastaneyi istiyorsun korkma ya allah yardım etsin normal doğumda doğumu yapan sensin zaten boşuna okadar para verme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…